Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
no ale co ty chcesz jeszcze tu pisać? temat to sytuacja w Krakowie na danej przestrzeni, na obecnej Cracovia to konfidenci i do ilu gimnazjalnych incydentów byś się nie odniósł w dyplomatyczny sposób, równał tam kogoś do haniorów to nic ci to nie da.bez odbioru
-
Nie no to już jest naprawdę bieda umysłowa. przypisujesz mi słowa które sam piszesz. Jakieś porównywanie licealistów do ekip, utożsamianie do kogoś, teraz najlepsze z jakims haniorem wyjeżdzasz. To są wszystko twoje słowa, a nie moje. Jedyne do czego się odniosłem w dyplomatyczny sposób to to, że Kraków to nie wieś, co sugerował debo21. Można było napisać "przepraszam, wygłupiłem się, mam skłonności do nadinterpretacji postów". Ja bym to zrozumiał, nie wszyscy są doskonali.
Studniówka jest w liceum, nie w gimnazjum.
Studniówka jest w liceum, nie w gimnazjum.
-
Nie uważacie że lepiej gdybyście pisali sobie na PW bo rozjebaliście totalnie temat?
-
Ktoś tu został merytorycznie i intelektualnie zmiażdżony;)
-
po cichu licze na forumowe dpk, zaznaczam że w zaistniałej sytuacji nie brały udziały osoby trzecie...
-
zawsze zaglądasz na forum przed wyjściem do szkoły?
Ty możesz liczyć prędzej na odszkodowanie jako pokrzywdzony. Tylko musisz potwierdzić ten fakt.
Choć bez tego każdy widzi że jesteś poszkodowany intelektualnie.
Z uporem maniaka "zapominacie" o tym, że 8 poszkodowanych przytuliło rekompensaty przyznane przez ten sąd, w którym stwierdzili(?), że nie było zajścia i nic nie wiedzą?
Ty możesz liczyć prędzej na odszkodowanie jako pokrzywdzony. Tylko musisz potwierdzić ten fakt.
Choć bez tego każdy widzi że jesteś poszkodowany intelektualnie.
Z uporem maniaka "zapominacie" o tym, że 8 poszkodowanych przytuliło rekompensaty przyznane przez ten sąd, w którym stwierdzili(?), że nie było zajścia i nic nie wiedzą?
-
Ma ktoś obecną kibicowską mapę Krakowa? A jeśli nie to czy ktoś mógłby mi (może być na priv) wypisać wszystkie dzielnice, osiedla Krakowa z podziałem na kluby? Byłbym wdzięczny ;)
-
gibała niech nie pierdoli, nie maczeta zabija tylko człowiek (nomen omen) sztućców niech jeszcze zakażą lewaki , jest udowodnione że w miejscach gdzie jest powszechny dostęp do broni palnej jest bezpieczniej
-
Gdybyś nie był takim leniem to znalazłbyś to wypisane strone wcześniej...Zamazany pisze:Ma ktoś obecną kibicowską mapę Krakowa? A jeśli nie to czy ktoś mógłby mi (może być na priv) wypisać wszystkie dzielnice, osiedla Krakowa z podziałem na kluby? Byłbym wdzięczny ;)
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o białą dume, celtycki krzyż...
-
Jak wygląda sytułacja na Bieżanowie przez ostatnie 5 lat?
-
-
powoli przejmuje garbarnia -.-wino pisze:Jak wygląda sytułacja na Bieżanowie przez ostatnie 5 lat?
-
Tel pisze:Bez zmian, Wisła.

Znalezione na forum Cracovii.
-
Legio i Polonio was już tu nie ma! Warszawa: [link]
To, że ktoś nabazgrał mazakiem jedną ścianę w nocy i wydał wlepkę o niczym jeszcze nie świadczy... trochę powagi haha
To, że ktoś nabazgrał mazakiem jedną ścianę w nocy i wydał wlepkę o niczym jeszcze nie świadczy... trochę powagi haha
-
Jestes miszczem.Janozyk pisze:Tel pisze:Bez zmian, Wisła.
Znalezione na forum Cracovii.
Bieżanów przejęty przez cracovie. Wiślacy z Bieżanowa zdają relacje, że u nich na osiedlu tylko pasy. Osiedle stracone.
Idzcie tam jeden z drugim w barwach ksc.
W Gdyni tylko Wisła [link]

-
Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
P.S. Takie pytanko. Czy to prawda że Bieżanów zawsze działał sam bez ekipy Sharks?
-
No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
-
Pokazała to jak Cracovia potrafi wykorzystać słabszy moment Wisły w danym terenie.WS1906 pisze:No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
Co do hasła z flagi to strzał w kolano...Cóż kiedyś gdy myślałeś o Wiśle momentalnie kojarzyły się z nią Azory teraz cóż.
Byle nie rozmywać tematu dalej.
-
W bardzo dużej mierze tak.-CASUAL- pisze:Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
P.S. Takie pytanko. Czy to prawda że Bieżanów zawsze działał sam bez ekipy Sharks?
-
Bzdurabarter pisze:W bardzo dużej mierze tak.-CASUAL- pisze:Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Działał z Bojkami i Szymanowskiego do pewnych wydarzeń. Teraz jest tam garstka ekipy z poprzednich lat
-
To wtedy nie była ekipa S. Nie napisałem, że działali wyłącznie sami, choć w wielu wypadkach tak było, tylko we własnym gronie. Można nawet powiedzieć, że w opozycji.
-
Kurza wagina jak zawsze trzyma rękę na fejsie...znaczy pulsie.
-
Jeśli już wrzucasz coś to poprawnie,nie traci flagi tylko trans ;)nawet z kopiowaniem jest trudność u niektórych ehh..i tu mam racje:)
-
Uwaga pedryl, nie wchodzic w linka
-
dobrze skopiował tylko zostało zmienione :)
-
Potrafić wykorzystać a próbować wykorzystać to jednak nie to samo.. Skończę na tym..-CASUAL- pisze:Pokazała to jak Cracovia potrafi wykorzystać słabszy moment Wisły w danym terenie.WS1906 pisze:No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
-
Bzdura
Działał z Bojkami i Szymanowskiego do pewnych wydarzeń. Teraz jest tam garstka ekipy z poprzednich lat[/quote]
W sumie trzymał to jeden ryzy rajdowiec maluchem dopóki hmm jak to Wisła napisała tylko szmata bije brata
Działał z Bojkami i Szymanowskiego do pewnych wydarzeń. Teraz jest tam garstka ekipy z poprzednich lat[/quote]
W sumie trzymał to jeden ryzy rajdowiec maluchem dopóki hmm jak to Wisła napisała tylko szmata bije brata
"CHŁOPI"REYMONTA
-
Mam racje pisze:wisła Nowe Grzegórzki traci flagę i puchy na rzecz Cracovii!
https://www.facebook.com/29234536414648 ... permPage=1
Żaden sukces. Wiadomo że Dąbie to nie ta liga co NG wiec nie ma się czym szczycić.
-
Z tym Bieżanowem to może być podobnie jak Przy Arce, ogólnie uważam, że Wisła w tych rejonach strasznie dołuje(wyjątek to Kurdwanów, gdzie faktycznie jest w miarę równo). Co do przejmowania dzielnicy sprejami, to jesteście w tym mistrzami, twierdząc, że napisem "TSW" przejmujecie Albertyńskie :D-CASUAL- pisze:Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
-
Jak przyjmowali Prokocim swego czasu podwawelskie i jak zdobywają Wieliczke i tak lata lecą i lecą.......
"CHŁOPI"REYMONTA
-
Bieżanów to tochę większy teren niż przy Arce więc co to za porównanie?zresztą co jakieś osiedle Wisły ma jakiś regres to na k.net jest już przejmowane przez starozakonnych ;)czasy kanara dającego zatrudnienie po wiślackich osiedlach już dawno minęły ale jak widać dalej żyjecie tymi złotymi dla was czasami...
-
Tak sobie czasami myśle, że niektóre osoby piszące w tym temacie są albo najebane, albo niedojebane. Takie głupoty wypisujecie, ktoś coś gdzieś usłyszal, a jeszcze więcej od siebie dokłada. A temat Bieżanowa sobie darujcie, bo to, że teraz tam podobno troche słabiej to nie znaczy, że będą drugie Azory. Były dużo gorsze czasy, lata dominacji Cracovii w tym rejonie Krakowa, czas przerzutów, a jednak jakoś sobie radzili. I myślę, że dalej bedą
-
Skoro przejmowanie terenu opieracie na przestrzelonych grafach czy porobionych nowych to czy Wisła przejmuje Oświecenia? :) "Anty jude" "cTSK" wisi tam już spory czas i to w widocznym miejscu, tylko część zamazała spółdzielnia czy sklep.. Wisła Oświecenia? Nikt takich wniosków nie pisze a Bieżanów jest "już pasiasty" bo przestrzelili graf na dachu bloku
-
ale byś się zdziwił ...Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
shanti pisze:Jak przyjmowali Prokocim swego czasu podwawelskie i jak zdobywają Wieliczke i tak lata lecą i lecą.......
Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma. Wieliczka kiedyś Wasza dumą...dziś tylko pomoc Prokocimia i Kozłówka daje wam możliwość przemieszczania sie na mecz :) Już o takich osiedlach jak Albertyńskie, Niepodległości w Nowej Hucie nie będe pisał bo sami wiecie że życia na nich nie macie, no i strata osiedla Przy Arce. Kolejne do kolekcji 2 PL.
Zostaje wam latanie z puszkami (Niepołomice-Proszowice-Grzegórzki tu sie wykazują no i XXX lecia które dostało nakaz baźgrania po Azorach, zapominając i nie mając funduszy na dbanie o własne osiedle), a raczej rzucanie nimi w Nasze grafy, bo namalowanie przez Was czegoś kończy sie Naszą wizytą w tym samym dniu ( Napis na Rondzie Grzegórzeckim kilka metrów nad ziemią jest tym małym wyjątkiem )
Pozdro Pasiaste damy !
WISŁA ! NOWA HUTA
-
Ja p******* co za koleś najpierw pisze że gdzieś nie ma nawet napisów(czyli że to malowanie to bardzo ważny aspekt), a później dodaje że tylko malowanie nam zostaje, więc ktoś jednak maluje? Zdecyduj się bo idiote z siebie robisz, nie mówiąc już że z Podwawelskim odleciałeś totalnie, poszedłbym i porobił kilka fotek zeby pokazać jak pięknie kłamiesz przed całą Polską, ale z drugiej strony szkoda czasu, bo już sam sobie wystawiłeś świadectwo i mam nadzieje nikt cie nie traktuje poważnieTSW19061906 pisze:Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma. (...)
Zostaje wam latanie z puszkami (Niepołomice-Proszowice-Grzegórzki tu sie wykazują no i XXX lecia
-
Od dłuższego czasu, to już nikt nikogo nie traktuje tu poważnie
-
Przy okazji pisania o malowaniu, mam pytanie: Ostatnio byłem w Krakowie i przy głównej drodze widziałem sporo napisów typu "Mas... c***" itp. W sensie ksywa z dopiskiem c***,czy frajer. To u was taki zwyczaj, czy wyjątek na jednym z osiedli ? Napisy dotyczyły bardziej znanych kibiców Cracovii.
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
To jest norma w Krakowie.