Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
po cichu licze na forumowe dpk, zaznaczam że w zaistniałej sytuacji nie brały udziały osoby trzecie...
zawsze zaglądasz na forum przed wyjściem do szkoły?
Ty możesz liczyć prędzej na odszkodowanie jako pokrzywdzony. Tylko musisz potwierdzić ten fakt.
Choć bez tego każdy widzi że jesteś poszkodowany intelektualnie.
Z uporem maniaka "zapominacie" o tym, że 8 poszkodowanych przytuliło rekompensaty przyznane przez ten sąd, w którym stwierdzili(?), że nie było zajścia i nic nie wiedzą?
Ty możesz liczyć prędzej na odszkodowanie jako pokrzywdzony. Tylko musisz potwierdzić ten fakt.
Choć bez tego każdy widzi że jesteś poszkodowany intelektualnie.
Z uporem maniaka "zapominacie" o tym, że 8 poszkodowanych przytuliło rekompensaty przyznane przez ten sąd, w którym stwierdzili(?), że nie było zajścia i nic nie wiedzą?
Ma ktoś obecną kibicowską mapę Krakowa? A jeśli nie to czy ktoś mógłby mi (może być na priv) wypisać wszystkie dzielnice, osiedla Krakowa z podziałem na kluby? Byłbym wdzięczny ;)
gibała niech nie pierdoli, nie maczeta zabija tylko człowiek (nomen omen) sztućców niech jeszcze zakażą lewaki , jest udowodnione że w miejscach gdzie jest powszechny dostęp do broni palnej jest bezpieczniej
-
Frankie Edgar
Gdybyś nie był takim leniem to znalazłbyś to wypisane strone wcześniej...Zamazany pisze:Ma ktoś obecną kibicowską mapę Krakowa? A jeśli nie to czy ktoś mógłby mi (może być na priv) wypisać wszystkie dzielnice, osiedla Krakowa z podziałem na kluby? Byłbym wdzięczny ;)
Jak wygląda sytułacja na Bieżanowie przez ostatnie 5 lat?
Bez zmian, Wisła.
powoli przejmuje garbarnia -.-wino pisze:Jak wygląda sytułacja na Bieżanowie przez ostatnie 5 lat?
Tel pisze:Bez zmian, Wisła.

Znalezione na forum Cracovii.
Legio i Polonio was już tu nie ma! Warszawa: http://oi59.tinypic.com/9ien86.jpg
To, że ktoś nabazgrał mazakiem jedną ścianę w nocy i wydał wlepkę o niczym jeszcze nie świadczy... trochę powagi haha
To, że ktoś nabazgrał mazakiem jedną ścianę w nocy i wydał wlepkę o niczym jeszcze nie świadczy... trochę powagi haha
Jestes miszczem.Janozyk pisze:Tel pisze:Bez zmian, Wisła.
Znalezione na forum Cracovii.
Bieżanów przejęty przez cracovie. Wiślacy z Bieżanowa zdają relacje, że u nich na osiedlu tylko pasy. Osiedle stracone.
Idzcie tam jeden z drugim w barwach ksc.
W Gdyni tylko Wisła http://historiawisly.pl/wiki/images/thu ... Gdynia.jpg
-
P141171215B
Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
P.S. Takie pytanko. Czy to prawda że Bieżanów zawsze działał sam bez ekipy Sharks?
No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
Pokazała to jak Cracovia potrafi wykorzystać słabszy moment Wisły w danym terenie.WS1906 pisze:No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
Co do hasła z flagi to strzał w kolano...Cóż kiedyś gdy myślałeś o Wiśle momentalnie kojarzyły się z nią Azory teraz cóż.
Byle nie rozmywać tematu dalej.
W bardzo dużej mierze tak.-CASUAL- pisze:Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
P.S. Takie pytanko. Czy to prawda że Bieżanów zawsze działał sam bez ekipy Sharks?
Bzdurabarter pisze:W bardzo dużej mierze tak.-CASUAL- pisze:Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Działał z Bojkami i Szymanowskiego do pewnych wydarzeń. Teraz jest tam garstka ekipy z poprzednich lat
To wtedy nie była ekipa S. Nie napisałem, że działali wyłącznie sami, choć w wielu wypadkach tak było, tylko we własnym gronie. Można nawet powiedzieć, że w opozycji.
Kurza wagina jak zawsze trzyma rękę na fejsie...znaczy pulsie.
Uwaga pedryl, nie wchodzic w linka
dobrze skopiował tylko zostało zmienione :)
Potrafić wykorzystać a próbować wykorzystać to jednak nie to samo.. Skończę na tym..-CASUAL- pisze:Pokazała to jak Cracovia potrafi wykorzystać słabszy moment Wisły w danym terenie.WS1906 pisze:No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
Mam racje pisze:wisła Nowe Grzegórzki traci flagę i puchy na rzecz Cracovii!
https://www.facebook.com/29234536414648 ... permPage=1
Żaden sukces. Wiadomo że Dąbie to nie ta liga co NG wiec nie ma się czym szczycić.
Z tym Bieżanowem to może być podobnie jak Przy Arce, ogólnie uważam, że Wisła w tych rejonach strasznie dołuje(wyjątek to Kurdwanów, gdzie faktycznie jest w miarę równo). Co do przejmowania dzielnicy sprejami, to jesteście w tym mistrzami, twierdząc, że napisem "TSW" przejmujecie Albertyńskie :D-CASUAL- pisze:Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Jak przyjmowali Prokocim swego czasu podwawelskie i jak zdobywają Wieliczke i tak lata lecą i lecą.......
Bieżanów to tochę większy teren niż przy Arce więc co to za porównanie?zresztą co jakieś osiedle Wisły ma jakiś regres to na k.net jest już przejmowane przez starozakonnych ;)czasy kanara dającego zatrudnienie po wiślackich osiedlach już dawno minęły ale jak widać dalej żyjecie tymi złotymi dla was czasami...
-
Leśny dziad
ale byś się zdziwił ...Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma
-
TSW19061906
shanti pisze:Jak przyjmowali Prokocim swego czasu podwawelskie i jak zdobywają Wieliczke i tak lata lecą i lecą.......
Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma. Wieliczka kiedyś Wasza dumą...dziś tylko pomoc Prokocimia i Kozłówka daje wam możliwość przemieszczania sie na mecz :) Już o takich osiedlach jak Albertyńskie, Niepodległości w Nowej Hucie nie będe pisał bo sami wiecie że życia na nich nie macie, no i strata osiedla Przy Arce. Kolejne do kolekcji 2 PL.
Zostaje wam latanie z puszkami (Niepołomice-Proszowice-Grzegórzki tu sie wykazują no i XXX lecia które dostało nakaz baźgrania po Azorach, zapominając i nie mając funduszy na dbanie o własne osiedle), a raczej rzucanie nimi w Nasze grafy, bo namalowanie przez Was czegoś kończy sie Naszą wizytą w tym samym dniu ( Napis na Rondzie Grzegórzeckim kilka metrów nad ziemią jest tym małym wyjątkiem )
Pozdro Pasiaste damy !
Od dłuższego czasu, to już nikt nikogo nie traktuje tu poważnie
-
Fight Łapa
Przy okazji pisania o malowaniu, mam pytanie: Ostatnio byłem w Krakowie i przy głównej drodze widziałem sporo napisów typu "Mas... c***" itp. W sensie ksywa z dopiskiem c***,czy frajer. To u was taki zwyczaj, czy wyjątek na jednym z osiedli ? Napisy dotyczyły bardziej znanych kibiców Cracovii.
-
dziwki dragi lasery
To jest norma w Krakowie.
-
twierdza śródmieście
W Łodzi chyba bardziej to widać ;)
Nie, bo w Łodzi jest w miarę klarowny podział miasta, a w KRK wszedzie najebane tych i tych :Dtwierdza śródmieście pisze:W Łodzi chyba bardziej to widać ;)
-
Sam Fisher
Myśle że ta mapka powinna rozwiać wszelkie spiny. Obiektywna
Sprzedam karnety na Wisłe sektor A 22 CENA 160 zl za sztuke normalnie chodzą po 330zl
-
TSW19061906
Azory... gdzie Ci koledzy mieszkają ? (możę mi jeszcze powiesz że przy pętli autobusowej), może mówisz o tych kolegach co uciekli z miasta i sytuacje z Azorów relacjonują Ci z Poznania? Swobodnie poruszają ...to samo mogę powiedzieć o PB swobodnie poruszających się po Siemaszkach i XXX lecia.
Przy Arce ....nawet nie będe komentował bo sam sie ośmieszasz. Osiedle zdominowane przez Wisłę, ,młodzież z Albertyńskiego, Niepodległośći to juz sama Wisła. Zresztą jak to napisałeś sytuacja na murach Ci to wyjaśni....haha
Ale cieszy mnie ze piszesz o tych osiedlach. Miało Was to boleć i boli. WISŁA NOWA HUTA !
Przy Arce ....nawet nie będe komentował bo sam sie ośmieszasz. Osiedle zdominowane przez Wisłę, ,młodzież z Albertyńskiego, Niepodległośći to juz sama Wisła. Zresztą jak to napisałeś sytuacja na murach Ci to wyjaśni....haha
Ale cieszy mnie ze piszesz o tych osiedlach. Miało Was to boleć i boli. WISŁA NOWA HUTA !
-
P141171215B
Chłopie zadajesz pytania- o Azory i Przy Arce. A za chwilę sobie na nie odpowiadasz. Po co zatem zadawać pytanie?CNHJZS pisze:Pierwsze pytanie jak wyglada sytuacja na Azorach i Przy Arce ?
Od poczatku tego tematu napisane jest ze Azory wracaja na wlasciwe tory,z tym ze cały czas coraz bardziej widac i słychac tam o Cracovii.
Byłem tam kilka razy i chlopaki z Pasów nie boja sie po osiedlu chodzic a wiślaka zadnego nie spotkasz. Mury pokazuja tez jednoznacznie kto tam obecnie trzyma władze.
Na Przy Arce z koleji nie uswiadczysz zadnego mocnego wiślaka z tego osiedla oprocz tłumów z osiedli obok ktorzy ostatnio dali pieknie do pieca(Kazmierzowskie,Jagiellonskie,Fatimska i Złota Jesien) Na murach pro wisła na ławkach wiekszosc "ekipy" to 13-17 latkowie ktorzy biegaja w 20 za przypadkowymi przechodniami ale juz wyłapani pojedynczo oddaja smyczki. Stara gwardia Pasiaków wiec moze sie bezpiecznie poruszac po osiedlu dopoki młodzi nie zadzwonia po starszych z kzm. Liczne konfidenctwo wsrod młodych np po malowaniu osiedla doprowadza to tego ze wisła sie tam utrzyma ale jakosciowo baardzo dennie.
No i na koniec,Tyle było gadania o dpkowcach z Cracovii a tu posypała sie banda wislacka z Huty.
Ja też zrobię tak, jak Ty- czy jesteś zdrowy? Nie jesteś. Świadczy też o tym treść Twojego posta
Mówie ze tam bywam wiec o co chdozi ? :)
Wszyscy wyjechaliscie z napinka oprocz jednego gościa który nie jest z Krakowa hehehe u mnie w poscie nie zobaczycie napinki,przypadek?
2 lata Azory wracaja na własciwe tory i ku*** gdzie progres? Fakty sa faktami :)
Przy Arka oczywiscie ze jest wiślacka ale tak jak pisalem wczesniej gdyby nie pomoc kolegów zza miedzy to nigdy nei miała by siły przebicia bo ilośc to nie zAWsze jakość :))
Jak sie odniesiecie do waszych kolegow ktorzy ostatnio opowiedzieli policji o swoich akcjach na Hucianie? Przejdzie ?
Wszyscy wyjechaliscie z napinka oprocz jednego gościa który nie jest z Krakowa hehehe u mnie w poscie nie zobaczycie napinki,przypadek?
2 lata Azory wracaja na własciwe tory i ku*** gdzie progres? Fakty sa faktami :)
Przy Arka oczywiscie ze jest wiślacka ale tak jak pisalem wczesniej gdyby nie pomoc kolegów zza miedzy to nigdy nei miała by siły przebicia bo ilośc to nie zAWsze jakość :))
Jak sie odniesiecie do waszych kolegow ktorzy ostatnio opowiedzieli policji o swoich akcjach na Hucianie? Przejdzie ?
-
walka_o_przetrwanie2
[quote="CNHJZS" ]Mówie ze tam bywam wiec o co chdozi ? :)
[/quote]

[/quote]