Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: *** »

po cichu licze na forumowe dpk, zaznaczam że w zaistniałej sytuacji nie brały udziały osoby trzecie...
iparts.pl
jakdzieci

Post autor: jakdzieci »

zawsze zaglądasz na forum przed wyjściem do szkoły?
Ty możesz liczyć prędzej na odszkodowanie jako pokrzywdzony. Tylko musisz potwierdzić ten fakt.
Choć bez tego każdy widzi że jesteś poszkodowany intelektualnie.

Z uporem maniaka "zapominacie" o tym, że 8 poszkodowanych przytuliło rekompensaty przyznane przez ten sąd, w którym stwierdzili(?), że nie było zajścia i nic nie wiedzą?
Zamazany

Post autor: Zamazany »

Ma ktoś obecną kibicowską mapę Krakowa? A jeśli nie to czy ktoś mógłby mi (może być na priv) wypisać wszystkie dzielnice, osiedla Krakowa z podziałem na kluby? Byłbym wdzięczny ;)
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

gibała niech nie pierdoli, nie maczeta zabija tylko człowiek (nomen omen) sztućców niech jeszcze zakażą lewaki , jest udowodnione że w miejscach gdzie jest powszechny dostęp do broni palnej jest bezpieczniej
Frankie Edgar

Post autor: Frankie Edgar »

Zamazany pisze:Ma ktoś obecną kibicowską mapę Krakowa? A jeśli nie to czy ktoś mógłby mi (może być na priv) wypisać wszystkie dzielnice, osiedla Krakowa z podziałem na kluby? Byłbym wdzięczny ;)
Gdybyś nie był takim leniem to znalazłbyś to wypisane strone wcześniej...
wino

Post autor: wino »

Jak wygląda sytułacja na Bieżanowie przez ostatnie 5 lat?
Tel

Post autor: Tel »

Bez zmian, Wisła.
debo21

Post autor: debo21 »

wino pisze:Jak wygląda sytułacja na Bieżanowie przez ostatnie 5 lat?
powoli przejmuje garbarnia -.-
Janozyk

Post autor: Janozyk »

Tel pisze:Bez zmian, Wisła.
Obrazek
Znalezione na forum Cracovii.
kosacki

Post autor: kosacki »

Legio i Polonio was już tu nie ma! Warszawa: http://oi59.tinypic.com/9ien86.jpg

To, że ktoś nabazgrał mazakiem jedną ścianę w nocy i wydał wlepkę o niczym jeszcze nie świadczy... trochę powagi haha
Tel

Post autor: Tel »

Janozyk pisze:
Tel pisze:Bez zmian, Wisła.
Obrazek
Znalezione na forum Cracovii.
Jestes miszczem.
Bieżanów przejęty przez cracovie. Wiślacy z Bieżanowa zdają relacje, że u nich na osiedlu tylko pasy. Osiedle stracone.
Idzcie tam jeden z drugim w barwach ksc.
W Gdyni tylko Wisła http://historiawisly.pl/wiki/images/thu ... Gdynia.jpg
P141171215B

Post autor: P141171215B »

Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
-CASUAL-

Post autor: -CASUAL- »

P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.
P.S. Takie pytanko. Czy to prawda że Bieżanów zawsze działał sam bez ekipy Sharks?
WS1906

Post autor: WS1906 »

No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
-CASUAL-

Post autor: -CASUAL- »

WS1906 pisze:No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
Pokazała to jak Cracovia potrafi wykorzystać słabszy moment Wisły w danym terenie.
Co do hasła z flagi to strzał w kolano...Cóż kiedyś gdy myślałeś o Wiśle momentalnie kojarzyły się z nią Azory teraz cóż.
Byle nie rozmywać tematu dalej.
barter

Post autor: barter »

-CASUAL- pisze:
P141171215B pisze:Ten graff już poprawiony. Sprayami jeszcze chyba nikomu nie udało się przejąć osiedla, chyba, że coś mi umknęło... ;)
Owszem nikt sprejami osiedla nie zdobywa. Daleko mi do Cracovii, ale sytuacja na Azorach pokazała że od "sprejów się zaczyna". Mało ważne czy malowały to osoby z Azorów czy "cała" Cracovia.Ważne że działają resztę pokaże przyszłość.
P.S. Takie pytanko. Czy to prawda że Bieżanów zawsze działał sam bez ekipy Sharks?
W bardzo dużej mierze tak.
ostrykrk

Post autor: ostrykrk »

barter pisze:
-CASUAL- pisze:
W bardzo dużej mierze tak.
Bzdura
Działał z Bojkami i Szymanowskiego do pewnych wydarzeń. Teraz jest tam garstka ekipy z poprzednich lat
barter

Post autor: barter »

To wtedy nie była ekipa S. Nie napisałem, że działali wyłącznie sami, choć w wielu wypadkach tak było, tylko we własnym gronie. Można nawet powiedzieć, że w opozycji.
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

Kurza wagina jak zawsze trzyma rękę na fejsie...znaczy pulsie.
pytong

Post autor: pytong »

Uwaga pedryl, nie wchodzic w linka

dobrze skopiował tylko zostało zmienione :)
WS1906

Post autor: WS1906 »

-CASUAL- pisze:
WS1906 pisze:No ale co takiego ta sytuacja na azorach pokazała? Ze kiedyś mocne osiedle opuściło swoje loty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć ze hasło Cracovii z tej flagi ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
Pokazała to jak Cracovia potrafi wykorzystać słabszy moment Wisły w danym terenie.
Potrafić wykorzystać a próbować wykorzystać to jednak nie to samo.. Skończę na tym..
jkmwtr

Post autor: jkmwtr »

Mam racje pisze:wisła Nowe Grzegórzki traci flagę i puchy na rzecz Cracovii!
https://www.facebook.com/29234536414648 ... permPage=1

Żaden sukces. Wiadomo że Dąbie to nie ta liga co NG wiec nie ma się czym szczycić.
Stefan49

Post autor: Stefan49 »

-CASUAL- pisze:
Z tym Bieżanowem to może być podobnie jak Przy Arce, ogólnie uważam, że Wisła w tych rejonach strasznie dołuje(wyjątek to Kurdwanów, gdzie faktycznie jest w miarę równo). Co do przejmowania dzielnicy sprejami, to jesteście w tym mistrzami, twierdząc, że napisem "TSW" przejmujecie Albertyńskie :D
shanti

Post autor: shanti »

Jak przyjmowali Prokocim swego czasu podwawelskie i jak zdobywają Wieliczke i tak lata lecą i lecą.......

Bieżanów to tochę większy teren niż przy Arce więc co to za porównanie?zresztą co jakieś osiedle Wisły ma jakiś regres to na k.net jest już przejmowane przez starozakonnych ;)czasy kanara dającego zatrudnienie po wiślackich osiedlach już dawno minęły ale jak widać dalej żyjecie tymi złotymi dla was czasami...
Leśny dziad

Post autor: Leśny dziad »

Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma
ale byś się zdziwił ...
TSW19061906

Post autor: TSW19061906 »

shanti pisze:Jak przyjmowali Prokocim swego czasu podwawelskie i jak zdobywają Wieliczke i tak lata lecą i lecą.......

Podwawelskie, sami emeryci i studenci tam nawet nie ma co przejmować. Kiedyś silne Wasze osiedle, dziś tam nawet jednego napisu Cracovia nie ma. A jak juz powstanie - rekord jak 24h wytrzyma. Wieliczka kiedyś Wasza dumą...dziś tylko pomoc Prokocimia i Kozłówka daje wam możliwość przemieszczania sie na mecz :) Już o takich osiedlach jak Albertyńskie, Niepodległości w Nowej Hucie nie będe pisał bo sami wiecie że życia na nich nie macie, no i strata osiedla Przy Arce. Kolejne do kolekcji 2 PL.

Zostaje wam latanie z puszkami (Niepołomice-Proszowice-Grzegórzki tu sie wykazują no i XXX lecia które dostało nakaz baźgrania po Azorach, zapominając i nie mając funduszy na dbanie o własne osiedle), a raczej rzucanie nimi w Nasze grafy, bo namalowanie przez Was czegoś kończy sie Naszą wizytą w tym samym dniu ( Napis na Rondzie Grzegórzeckim kilka metrów nad ziemią jest tym małym wyjątkiem )

Pozdro Pasiaste damy !
dea*H

Post autor: dea*H »

Od dłuższego czasu, to już nikt nikogo nie traktuje tu poważnie
Fight Łapa

Post autor: Fight Łapa »

Przy okazji pisania o malowaniu, mam pytanie: Ostatnio byłem w Krakowie i przy głównej drodze widziałem sporo napisów typu "Mas... c***" itp. W sensie ksywa z dopiskiem c***,czy frajer. To u was taki zwyczaj, czy wyjątek na jednym z osiedli ? Napisy dotyczyły bardziej znanych kibiców Cracovii.
dziwki dragi lasery

Post autor: dziwki dragi lasery »

To jest norma w Krakowie.
twierdza śródmieście

Post autor: twierdza śródmieście »

W Łodzi chyba bardziej to widać ;)
Stefan49

Post autor: Stefan49 »

twierdza śródmieście pisze:W Łodzi chyba bardziej to widać ;)
Nie, bo w Łodzi jest w miarę klarowny podział miasta, a w KRK wszedzie najebane tych i tych :D
Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher »

Myśle że ta mapka powinna rozwiać wszelkie spiny. Obiektywna
qbasek

Post autor: qbasek »

Sprzedam karnety na Wisłe sektor A 22 CENA 160 zl za sztuke normalnie chodzą po 330zl
TSW19061906

Post autor: TSW19061906 »

Azory... gdzie Ci koledzy mieszkają ? (możę mi jeszcze powiesz że przy pętli autobusowej), może mówisz o tych kolegach co uciekli z miasta i sytuacje z Azorów relacjonują Ci z Poznania? Swobodnie poruszają ...to samo mogę powiedzieć o PB swobodnie poruszających się po Siemaszkach i XXX lecia.

Przy Arce ....nawet nie będe komentował bo sam sie ośmieszasz. Osiedle zdominowane przez Wisłę, ,młodzież z Albertyńskiego, Niepodległośći to juz sama Wisła. Zresztą jak to napisałeś sytuacja na murach Ci to wyjaśni....haha

Ale cieszy mnie ze piszesz o tych osiedlach. Miało Was to boleć i boli. WISŁA NOWA HUTA !
P141171215B

Post autor: P141171215B »

CNHJZS pisze:Pierwsze pytanie jak wyglada sytuacja na Azorach i Przy Arce ?

Od poczatku tego tematu napisane jest ze Azory wracaja na wlasciwe tory,z tym ze cały czas coraz bardziej widac i słychac tam o Cracovii.
Byłem tam kilka razy i chlopaki z Pasów nie boja sie po osiedlu chodzic a wiślaka zadnego nie spotkasz. Mury pokazuja tez jednoznacznie kto tam obecnie trzyma władze.

Na Przy Arce z koleji nie uswiadczysz zadnego mocnego wiślaka z tego osiedla oprocz tłumów z osiedli obok ktorzy ostatnio dali pieknie do pieca(Kazmierzowskie,Jagiellonskie,Fatimska i Złota Jesien) Na murach pro wisła na ławkach wiekszosc "ekipy" to 13-17 latkowie ktorzy biegaja w 20 za przypadkowymi przechodniami ale juz wyłapani pojedynczo oddaja smyczki. Stara gwardia Pasiaków wiec moze sie bezpiecznie poruszac po osiedlu dopoki młodzi nie zadzwonia po starszych z kzm. Liczne konfidenctwo wsrod młodych np po malowaniu osiedla doprowadza to tego ze wisła sie tam utrzyma ale jakosciowo baardzo dennie.

No i na koniec,Tyle było gadania o dpkowcach z Cracovii a tu posypała sie banda wislacka z Huty.
Chłopie zadajesz pytania- o Azory i Przy Arce. A za chwilę sobie na nie odpowiadasz. Po co zatem zadawać pytanie?
Ja też zrobię tak, jak Ty- czy jesteś zdrowy? Nie jesteś. Świadczy też o tym treść Twojego posta
CNHJZS

Post autor: CNHJZS »

Mówie ze tam bywam wiec o co chdozi ? :)
Wszyscy wyjechaliscie z napinka oprocz jednego gościa który nie jest z Krakowa hehehe u mnie w poscie nie zobaczycie napinki,przypadek?
2 lata Azory wracaja na własciwe tory i ku*** gdzie progres? Fakty sa faktami :)
Przy Arka oczywiscie ze jest wiślacka ale tak jak pisalem wczesniej gdyby nie pomoc kolegów zza miedzy to nigdy nei miała by siły przebicia bo ilośc to nie zAWsze jakość :))
Jak sie odniesiecie do waszych kolegow ktorzy ostatnio opowiedzieli policji o swoich akcjach na Hucianie? Przejdzie ?
walka_o_przetrwanie2

Post autor: walka_o_przetrwanie2 »

[quote="CNHJZS" ]Mówie ze tam bywam wiec o co chdozi ? :)
Wszyscy wyjechaliscie z napinka oprocz jednego gościa który nie jest z Krakowa hehehe u mnie w poscie nie zobaczycie napinki,przypadek?
[/quote]
Obrazek
ODPOWIEDZ