Garet5 pisze:Tego dnia Gwardia odmawia dwukrotnie, przed i po meczu z Bałtykiem.
Nic nie odmawia chyba ze na obserwatorów chcieliście wziąć psów.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Garet5 pisze:Tego dnia Gwardia odmawia dwukrotnie, przed i po meczu z Bałtykiem.
Wprawdzie do ekipy nie należałem ale chodziłem regularnie na mecze u siebie a i kilkanaście wyjazdów się zaliczyło. Ekipa oczywiście nie była w całości metalowa. Było pełno "normalsów", co przejawiało się np. w postaci ubierania swetrów w barwach. Jak ktoś wspomniał wcześniej, metale siali popłoch na Metalmaniach w Katowicach i innych koncertach. Krojenie, bicie itd. Cechą charakterystyczną było, że wielu z nich z tyłu na dżinsowych katanach na samych dole miało napis "Szczecin" (widziałem też "Stettin"). Świadczy to o pewności siebie bo z tego co wiem żadna z innych ekip metali tego nie stosowała. Raczej nie chwalili się skąd są :)_Henderson_ pisze:Dzięki za odpowiedź co do szczecińskich metali...Szkoda że żaden się tu nie udziela, ciekawie by było poczytać...PS Mieli młynowego? :)
Akurat Zawisza ma dużo do powiedzenia w tym temacie:). Dwie flagi w plecy, po jednym z takich przejazdów. Zresztą te flagi, a dokładnie zakaz ich wywieszenia w Szczecinie na meczu z Zawiszą stał się początkiem końca naszej sympatii do paprykarzy.old[Z] pisze:Wyjazdy na Śląsk przez Sosnowiec,
Przecież Ty jesteś z Tarnovii i sam jakiś czas temu pisałeś o kosie to po c*** pytasz?korkop pisze:jakie aktualnie panują stosunki między Tarnovią a Sandecją ?
poza Legią to chyba można dodać Śląsk, Lechię, Lecha.336 rac
55 strobo
85 ogni wrocławskich
15 ogni rzymskich
10 ogni bengalskich
158 świec dymnych
8 wyrzutni fajerwerków
25 wulkanów
Poważnie ktoś to liczył...?obiektywnyFAN pisze:Legia w 2014 r.poza Legią to chyba można dodać Śląsk, Lechię, Lecha.336 rac
55 strobo
85 ogni wrocławskich
15 ogni rzymskich
10 ogni bengalskich
158 świec dymnych
8 wyrzutni fajerwerków
25 wulkanów
I Zagłębie L. skoro obiektywnie :)obiektywnyFAN pisze:Legia w 2014 r.poza Legią to chyba można dodać Śląsk, Lechię, Lecha.336 rac
55 strobo
85 ogni wrocławskich
15 ogni rzymskich
10 ogni bengalskich
158 świec dymnych
8 wyrzutni fajerwerków
25 wulkanów
Zgoda trwa od 1988 roku.SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
POLONIA BYTOM - ODRA OPOLE
POLONIA BYTOM - ARKA GDYNIA
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - OLIMPIA ELBLĄG
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - BKS BIELSKO BIAŁA
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - LEGIA WARSZAWA
GÓRNIK ZABRZE - WISŁOKA DĘBICA
GKS KATOWICE - BANIK OSTRAVA
RUCH CHORZÓW - ELANA TORUŃ
RUCH CHORZÓW - WIDZEW ŁÓDŹ
pozdro
Nasza sztama z FCB trwa od 1996.SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
pozdro
Opis Zagłębia Sosnowiec z "Ultry" wydanej kilka lat temu:SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
pozdro
Zapewne ta jak Widzew i innii co oglosili upadlosc adalej graliobiektywnyFAN pisze:Co dalej z Koroną Kielce? wiosnę będą grać w ekstraklasie czy zespół zostanie wycofany ?
W tym roku będzie 10-lecie sztamy.SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
pozdro
Hokej tradycyjnie jutro.19sebus48 pisze:może nie od dawna , ale od rana:
Gra dzisiaj jakiś Hokej, Siatkówka, Piła ręczna ??
cokolwiek na Śląsku na co można by się przejechać i zażyć troszkę kibicowskiego klimatu ?:)
Nie śląsk a zagłębie: MKS Dąbrowa Górnicza - Asseco Gdynia ale czy coś tam się dzieje na trybunach to ciężko powiedzieć :)19sebus48 pisze:może nie od dawna , ale od rana:
Gra dzisiaj jakiś Hokej, Siatkówka, Piła ręczna ??
cokolwiek na Śląsku na co można by się przejechać i zażyć troszkę kibicowskiego klimatu ?:)
Przejęli władze na Żylecie.Peoes pisze:Tzw. "Trybuna 202" na Legii.
https://www.facebook.com/trybuna202
Ich działalność poza internetem i jakimiś petycjami jest jakkolwiek zauważalna? Szczerze mówiąc, dowiedziałem się o nich wczoraj. W internecie... ;) O ile ich podejście do nazizmu i obecności swastyki na trybunach Legii jak najbardziej prawidłowe, o tyle ten ich antynacjonalizm i antyrasizm kuje nieco w oczy.
Poważnie? To grubo!Sensi_ pisze:Przejęli władze na Żylecie.Peoes pisze:Tzw. "Trybuna 202" na Legii.
https://www.facebook.com/trybuna202
Ich działalność poza internetem i jakimiś petycjami jest jakkolwiek zauważalna? Szczerze mówiąc, dowiedziałem się o nich wczoraj. W internecie... ;) O ile ich podejście do nazizmu i obecności swastyki na trybunach Legii jak najbardziej prawidłowe, o tyle ten ich antynacjonalizm i antyrasizm kuje nieco w oczy.
ogólnie nie tylko na Ł3 ich "działalność" zaczeła się i skończy na tej wesołej twórczości.Peoes pisze:Tak, poważnie pytam o widoczność ich działalności. Wiadomo, że nie przy Ł3, ale ogólnie.
Tak ciężko to zrozumieć? Jeśli ta widoczność jest zerowa, to bardzo dobrze, takiej informacji potrzebuje, ale może działają coś gdzieś w mieście przy jakichś okazjach i tutaj pojawia się moje zainteresowanie. Nie wiem czego można nie rozumieć w tym krótkim, prostym pytaniu.
Kiedyś pytałem w innym temacie ale nie doczekałem sie odpowiedzi, to prawda że Banik chciał najpierw sztame z Ruchem, ale Ruch ich olał?Silnoręki pisze:Nasza sztama z FCB trwa od 1996.SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
pozdro
Prawda. Zanim Banik skumał się z GKSem podbijał do Ruchu, ale zostali olani...daniKSC pisze:Kiedyś pytałem w innym temacie ale nie doczekałem sie odpowiedzi, to prawda że Banik chciał najpierw sztame z Ruchem, ale Ruch ich olał?Silnoręki pisze:Nasza sztama z FCB trwa od 1996.SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
pozdro
[/quote]KaczyP pisze:
Prawda. Zanim Banik skumał się z GKSem podbijał do Ruchu, ale zostali olani...