Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

dziwki dragi lasery

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: dziwki dragi lasery »

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale na koncercie w Tarnowie podobno zostało im to wybite z głowy, bo któryś z nich miał koszulkę Anty Wisły.
iparts.pl
sHy!

Post autor: sHy! »

white88 pisze:gdzie można na bieżąco zamawiać tmk?
na skleptmk.pl
giant

Post autor: giant »

halodrol pisze:o ja pierdolęęę co tu się wypisuje o_0

Jaki Popek? ! na jakim zdjęciu ?!?!?
hahaha w latach 90' Popek, który pewnie wtedy siedział w ZK teleportuje się na wyjazd Cracovii, no normalnie ręce opadają

Skąd wogóle tekst, że się "udzielał" ???!!
Znał pewnie różnych ludzi z KSC bo taki był głupi czas, że cały krakowski hip-hop był pro-cracovia, ale napewno w życiu nie był na żadnym meczu i na bank miał i ma wyjebane na całe kibicowanie.

Nie pierdolcie, naprawdę....
Popek,Pomidor i ktoś jeszcze.
Górnik Wieliczka-Cracovia. Z racji,że pamięć nie ta-stawiam na lata 2002-2004. Byłem na meczu,na wielickich plantach piliśmy z nimi wódkę,a później byliśmy na meczu. Były to czasy gdy pomieszkiwali oni (Firma) niepodal bardzo mocnego ówcześnie osiedla Cracovii w Wieliczce.
Nie p******,naprawdę...
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
nrth

Post autor: nrth »

Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
za kim jestes?
zwykły chłopak

Post autor: zwykły chłopak »

pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
Sądząc po Wyprawach nocnych Bosski Roman udzielał się w wielu klubach
giant

Post autor: giant »

nrth pisze:Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
Ja nie próbuję naciągać ich "kumatości". Nadmieniłem tylko,iż Twój kolega po szalu minął się z prawdą.
EOT
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
SzachownicaZdarzen

Post autor: SzachownicaZdarzen »

Jakie stosunki ma Chrobry z Widzewem?
jakimek

Post autor: jakimek »

SzachownicaZdarzen pisze:Jakie stosunki ma Chrobry z Widzewem?
Kiedyś jak była zgoda to nawet seksualne.
Widzewskie dziewczyny były powszechnie w Polsce znane i lubiane:) (i nie tylko przez zgodowiczów)
A dzisiaj to ciśnień nie ma pozostały stare kontakty na pewno tez.
357.

Post autor: 357. »

on sie pytal o co innego a nie o przygody twojej starej w mlodosci
jakimek

To mu odpisz synu żydówki i ... no właśnie, kogo?
nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony »

nrth pisze:Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
próbował? czyli został wyjebany?
nrth

Post autor: nrth »

tak
za kim jestes?
daniKSC

Post autor: daniKSC »

Popek to błazen i tyle, tak samo żałosny koleś jak jego ułomny rap
Fanatyczny Andrzej

Post autor: Fanatyczny Andrzej »

Kiedy bedzie mozna zobaczyc filmik z TFC Ruchu Chorzow ?
Pisal tu ktos kiedys ze bedzie na poczatku pazdziernika, a mamy juz prawie polowe listopada.
Na oficjalnej stroine TFC nic nie jest napisane.
KCH_TSW

Post autor: KCH_TSW »

Czy ktoś z Firmy lub "okołoFirmowych" typów nie miał spięcia na tle kibicowskim z Molestą przy okazji ich koncertu w Krakowie?
eNGie

Post autor: eNGie »

KCH_TSW pisze:
Czy ktoś z Firmy lub "okołoFirmowych" typów nie miał spięcia na tle kibicowskim z Molestą przy okazji ich koncertu w Krakowie?
Mieli i tak z ciekawości czy to nie przypadkiem Wisła a nie Cracovia brała w tym udział ???
emigrantPB

Post autor: emigrantPB »

takich spięć było więcej, kiedyś w okolicach Zabrza na koncercie Peja z kolegami miał problemy i dzwonili do Ruchu który jechał ratować im tyłki (za czasów ich układu to było, więc wiele lat temu)
Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 »

a potem Peja latał w smyczce GieKSa-Banik haha
sosna1

Post autor: sosna1 »

Bo to tez błazen do potęgi,Niby Lechita,a w smyczce z GKS biegał teraz jakies fotki antify wrzuca,frajer i tyle.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
Bez nicka

Post autor: Bez nicka »

Oldfreak pisze:Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
Dlaczego antifa? Można jakieś zdjęcie,albo linka prosić, bo nie jestem w temacie.
pingpongpeng

Post autor: pingpongpeng »

Bez nicka pisze:
Oldfreak pisze:Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
Dlaczego antifa? Można jakieś zdjęcie,albo linka prosić, bo nie jestem w temacie.
http://instagram.com/p/tsO849jcYG
;)

Post autor: ;) »

Trapi mnie od jakiegoś czasu, jak taka " sztywniutka " ekipa toleruje takie persony na wyjazdach? ;))))
http://i62.tinypic.com/34eerna.jpg

P.s. Nie, to nie opalony Polak, w zeszłym sezonie w Płocku też na fotkach pokazywał odwrócone eLki ;)
pingpongpeng

Post autor: pingpongpeng »

Zawisza Czarny :-)
w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce »

Szczególnie, że na zdjęciu raczej osoby z młyna ;]
w_harringtonce

A zaczęliście kiedykolwiek w ogóle?
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

Old czyli uważasz że problemu nie ma?
nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony »

trybuna na zupełnie piknikową nie wygląda, no ale tak jak mówisz - wszystko zależy kiedy zdjęcie zrobiono
a z postem "w harringtonce" to nawet nie ma co dyskutować, widać że chce napiąć za wszelką cenę więc rozmowa z takim osobnikiem jest bezcelowa
ania_i_hania

Post autor: ania_i_hania »

old[Z] pisze:
Super_Mario pisze:Old czyli uważasz że problemu nie ma?
Tak,uważam że nie ma problemu.Chodzę na Zawiszę 25 lat i nigdy nie spotkałem na meczu ciemnego'. Ale ok,zdjęcie nie kłamie.Kiedy chodziło nas po parę tysięcy,mógł się jakiś przybłąkać.A może to zdjęcie z tego roku?Jak wiecie nie chodzimy na mecze.Na pewno u nas nie jest to problem,jak napisałeś.Jeżeli chodzi po pare tysięcy ludzi,nie jesteś w stanie ogarnąć wszystkiego.Na post Harringtonki nie będę nawet odpisywał.Napisz najpierw,z jakiej ostrej ekipy jesteś,a pózniej pogadamy.Bo może nasze drogi już się kiedyś skrzyżowały,to Ci przypomnę o naszej działalności.
http://zawiszafans.net/galeria/foto/266/64

buahaha,zdjecie z 2011 roku w szczycie waszej dzialanosci. dziekuje,nie mam uwag.pelno masz uwag do innych ekip,teraz ty sie wytlumacz ze stania w mlynie z opalonym:)nara
w_harringtonce

Przecież, ku*** mać, żartuje sobie.
Corey

Post autor: Corey »

Jaka ekipa jest w Złotowie(woj. wielkopolskie)? Zawisza, Lecha, może inna, a może w ogóle pustynia?
Vin Diesel

Post autor: Vin Diesel »

jaki jest mniej wiecej koszt rozegrania meczu przy jupiterach? przypuscmy o mocy 2000 luxów
Krzysiek1946
ban

Post autor: Krzysiek1946 »

Corey pisze:Jaka ekipa jest w Złotowie(woj. wielkopolskie)? Zawisza, Lecha, może inna, a może w ogóle pustynia?
Lech. Złotów jest 23 km od Piły.Teraz druga kwestia czy jest tam jakaś ekipa samodzielna czy działają pod patronem Piły to już ktoś z Lecha niech powie.
Biały,

Post autor: Biały, »

Zły temat, ale nie chcę zakładać nowego. Jak wyglądał Marsz Patriotów we Wrocławiu? Jakie ekipy, frekwencja? Jest gdzieś relacja?
w_harringtonce

Biały, pisze:Zły temat, ale nie chcę zakładać nowego. Jak wyglądał Marsz Patriotów we Wrocławiu? Jakie ekipy, frekwencja? Jest gdzieś relacja?
http://wroclawianie.info/
w_harringtonce

Przepraszam, tam jeszcze nie ma. Pewnie niebawem będzie. Jest też na Fanie.
gypsy_hunters

Post autor: gypsy_hunters »

old[Z] pisze: Droga Aniu vel Haniu,córko Grodzkiej i Biedronia,gdzie ja mam jakieś uwagi do innych ekip?!Poczytaj moje posty.Zbliżam się do 40-tki,więc mam już trochę inne podejście do różnych spraw,niż nastolatki w Twoim wieku.Czy to Elana,Ruch,Widzew,czy inna z naszych kos,tam gdzie trzeba przyznam rację i zwrócę honor.No ale my nie o tym.Tak,na zdjęciu jest opalony'.No i co teraz?Straciliśmy w Twoich oczach?W oczach kibolskiej Polski?Myślisz że on lata z nami w ekipie? Wzorujemy się na WestHamie i tolerujemy czarnych w ekipie.Z mojej strony wszystko,bo rozjebiemy kolejny fajny temat.A wy ciągnijcie dalej ten wątek i zróbcie z nas ekipę ciapatych :)
Skoro już wjechał temat opalonych to jak wy jako zgoda Zagłębia reagujecie na roma w hzl?
ponadwami

Post autor: ponadwami »

gypsy_hunters pisze:
old[Z] pisze: Droga Aniu vel Haniu,córko Grodzkiej i Biedronia,gdzie ja mam jakieś uwagi do innych ekip?!Poczytaj moje posty.Zbliżam się do 40-tki,więc mam już trochę inne podejście do różnych spraw,niż nastolatki w Twoim wieku.Czy to Elana,Ruch,Widzew,czy inna z naszych kos,tam gdzie trzeba przyznam rację i zwrócę honor.No ale my nie o tym.Tak,na zdjęciu jest opalony'.No i co teraz?Straciliśmy w Twoich oczach?W oczach kibolskiej Polski?Myślisz że on lata z nami w ekipie? Wzorujemy się na WestHamie i tolerujemy czarnych w ekipie.Z mojej strony wszystko,bo rozjebiemy kolejny fajny temat.A wy ciągnijcie dalej ten wątek i zróbcie z nas ekipę ciapatych :)
Skoro już wjechał temat opalonych to jak wy jako zgoda Zagłębia reagujecie na roma w hzl?
Chciałeś zabłysnąć ale Ci nie wyszło, mogę Ci nawet bilet na G kupić żebyś mi go znalazł i wrzucił fote na knet
jakimek

ponadwami pisze:
gypsy_hunters pisze:
Chciałeś zabłysnąć ale Ci nie wyszło, mogę Ci nawet bilet na G kupić żebyś mi go znalazł i wrzucił fote na knet
Ja p******* ale żeś sobie wyrocznie znalazł kibicenet i co jeszcze do kiedy ma to zdjęcie zapodać?
Każdy przecież wie kogo macie w bandzie więc nie p****** jakiś bzdetów.
P.S. Lepiej zamiast biletu komuś sponsorować to przeznacz te pieniądze na paczkę dla Krystiana.
Pierre89
Kontakt:

Post autor: Pierre89 »

Pytanie do Ruchu Chorzów: Macie już jakieś problemy z Bednarzem?, daję się odczuc że jest w zarządzie waszego klubu jakieś większe represje?.
ODPOWIEDZ