Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ISeeDeadHaters

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: ISeeDeadHaters » 30.10.2014, 23:01

jakimek pisze:Jeśli chodzi o Zagłębie Lubin to mają tam przynajmniej jednego roma w ekipie.
Nie ma żadnego roma, masz mało aktualne info
sHy! pisze:
Bączyński pisze:
Trochę o kpine zakrawa brak wyjazdu na dosyć nieodległy teren, biorąc pod uwagę poziom netonapinki na pobliskiego Chrobrego i Zagłębie
A co,Wielkie Zagłębie chciało zrobić zasadzkę?
Akurat co do Miedzi,to nie wiem skąd Twoje zdziwienie,przecież nie od dziś jedne wyjazdy traktują priorytetowo a inne odpuszczają.Taka ich specyfika.Niedawno byli w przyzwoitej liczbie w Grudziądzu także nie musisz bać o ich formę.
'jesteśmy zawsze tam' ;)

iparts.pl
KOMAR.

Post autor: KOMAR. » 30.10.2014, 23:29

ISeeDeadHaters pisze:
jakimek pisze:Jeśli chodzi o Zagłębie Lubin to mają tam przynajmniej jednego roma w ekipie.
Nie ma żadnego roma, masz mało aktualne info
JUŻ "nie ma" ? :))

R1924

Post autor: R1924 » 31.10.2014, 09:48

-CASUAL- pisze:
Edward1488 pisze:
*** pisze:Cracovia miała skośnookiego w ekipie przecież :)
Coś ci się pomieszało, to był Widzew
Chyba nie...
[link]
W ogóle ciekawa galeria...

czy ten typ z flaszka i sokiem to nie jest przypadkiem Popek?

zylak

Post autor: zylak » 31.10.2014, 09:59

Co do tej fotki ówczesnej ekipy Cracovii, to ilu z tych chłopaków to przerzuty? Pytam poważnie, bez napinki. Może być pw.

Goleszow

Post autor: Goleszow » 31.10.2014, 12:19

Zolpidem pisze:No patrzcie, a jednak znalazł się mocno brązowy bambo z Widzewa, o którym pisałem.
Najlepsze było jak co kilka spotkań i fotek z Blaszoka, GKS zarzekał się, że tam nie ma romów, cyganów i żadnego takiego elementu, tylko znów źle padało światło :)

Też dobra komedia, jak widać kwiatków jest więcej, typu skośny w Cracovii.
Na starym forum, jak stało na poprzednich serwerach, to trzeba było co drugi temat w tej sprawie blokować, bo się robiła jazda na połowie wątków, zdecydowanie na tle rasistowskim :)

Tak co kilka spotkań ktos cos wymyslil raz a ty debil bedziesz powtarzał hehe
Zolpidem twoje fotki tez krążą po sieci jak cie rucha trynkiewicz kiedys byla cala galeria na onecie poszukaj .

Martini Player

Post autor: Martini Player » 31.10.2014, 15:18

Zolpidem pisze:No patrzcie, a jednak znalazł się mocno brązowy bambo z Widzewa, o którym pisałem.
Najlepsze było jak co kilka spotkań i fotek z Blaszoka, GKS zarzekał się, że tam nie ma romów, cyganów i żadnego takiego elementu, tylko znów źle padało światło :)

Na starym forum, jak stało na poprzednich serwerach, to trzeba było co drugi temat w tej sprawie blokować, bo się robiła jazda na połowie wątków, zdecydowanie na tle rasistowskim :)
Przeslij mi w takim razie te kilka fotek z Blaszoka. Chętnie rzucę okiem. Może być PW.
Czekam.

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 31.10.2014, 15:54

Goleszow pisze:

Zolpidem twoje fotki tez krążą po sieci jak cie rucha trynkiewicz kiedys byla cala galeria na onecie poszukaj .
nie wiem czy zacząłes jezdzić w 2003 czy 2009 nie wnikam, ale nie zaprzeczysz że kiedyś wasz młyn kręcili romowie
więc stul pizde dzieciaku
Obrazek

Barnet

Post autor: Barnet » 31.10.2014, 20:47

A w West Hamie maja goscia z Ameryki co na pilke mowi soccer, nawet wydziaral sobie herb na klacie i byl na paru konkretnych dymach z ekipa, po jednym z nich zawinal sie spowrotem do USA najebal gosciowi w kiblu i juz sie nie udziela.
Obrazek

Goleszow

Post autor: Goleszow » 31.10.2014, 21:15

Wyznawca Wisełki pisze:
Goleszow pisze:

nie wiem czy zacząłes jezdzić w 2003 czy 2009 nie wnikam, ale nie zaprzeczysz że kiedyś wasz młyn kręcili romowie
więc stul pizde dzieciaku
jezdze sporo przed 2003 i nie wymyslaj.
Wy teraz macie na cichej samych rumunow i to nie jest farmazon tak jak ty napisales

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 31.10.2014, 21:23

Trafi mnie co za ku*** urodziła takiego zjeba jak Goleszow, nie wiem czemu jeszcze go nie wyjebano z tego forum, jego stopień niepełnosprawności intelektualnej to nie powód żeby się nad nim litować
P.S. jakbyś o tym chciał pogadać oko w oko na MN to wal smiało na PW

Goleszow

Post autor: Goleszow » 31.10.2014, 21:27

nowonarodzony pisze:Trafi mnie co za ku*** urodziła takiego zjeba jak Goleszow, nie wiem czemu jeszcze go nie wyjebano z tego forum, jego stopień niepełnosprawności intelektualnej to nie powód żeby się nad nim litować
bo kupe na krzesle zrobisz z cisnienia
jak widze farmazon to nie dziw sie ze taki post ode mnie .

Richat

Post autor: Richat » 31.10.2014, 21:53

Goleszów stadion Wisły nie jest położony na ul. Cichej. To już chyba jakaś niebieska obsesja w Twoim przypadku.

Goleszow

Post autor: Goleszow » 31.10.2014, 22:06

Richat pisze:Goleszów stadion Wisły nie jest położony na ul. Cichej. To już chyba jakaś niebieska obsesja w Twoim przypadku.

Jest jeden co ma tez taka flage i nic o Wisle nie pisal tylko tam gdzie cos o GieKSie byl z Ruchu myslalem ze to ten tez ma kilka .

wibrator

Post autor: wibrator » 01.11.2014, 14:19

Goleszow pisze:
nowonarodzony pisze:Trafi mnie co za ku*** urodziła takiego zjeba jak Goleszow, nie wiem czemu jeszcze go nie wyjebano z tego forum, jego stopień niepełnosprawności intelektualnej to nie powód żeby się nad nim litować
bo kupe na krzesle zrobisz z cisnienia
jak widze farmazon to nie dziw sie ze taki post ode mnie .

przecież dobrze napisał, widac jak wiele wiesz o swojej ekipie dzieciaku

eMTe4

Post autor: eMTe4 » 01.11.2014, 14:51

d**** dragi lasery pisze:W ekipie Wisłoki z tego co kojarzę jest jakiś arab tak samo na Resovii był/jest jakiś.
Co do Resovii to zgadza się, ale Wisłoka? Może ktoś z Wisłoki wypowiedzieć się na ten temat?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"

dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu » 01.11.2014, 15:57

Wiekszość tych fan page'ów prowadzą barany które łykają wszystko jak pelikany, o komentarzach już nie wspomne, aż czasami ma się ochote znaleść jednego czy drugiego napinacza bo barany mają popodawane szkoły, miejsca pracy, imie nazwisko i zdjęcie pod domem, a napinają się jak streetfighterzy nie ogarniając swoimi małymi móżdżkami że bardzo łatwo ich znaleść

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 01.11.2014, 19:24

Goleszow pisze:
Richat pisze:Goleszów stadion Wisły nie jest położony na ul. Cichej. To już chyba jakaś niebieska obsesja w Twoim przypadku.

Jest jeden co ma tez taka flage i nic o Wisle nie pisal tylko tam gdzie cos o GieKSie byl z Ruchu myslalem ze to ten tez ma kilka .
Ładną masz obsesje dzieciaku, chyba za dużo liści dostałeś od nich, że wszędzie ich widzisz, ale to można wyleczyć, idź z mamą do psychologa jeszcze nie jest za późno
Obrazek

Goleszow

Post autor: Goleszow » 01.11.2014, 19:56

Wyznawca Wisełki pisze:
Goleszow pisze:

Ładną masz obsesje dzieciaku, chyba za dużo liści dostałeś od nich, że wszędzie ich widzisz, ale to można wyleczyć, idź z mamą do psychologa jeszcze nie jest za późno
Napisalem czemu tak sadzilem powyzej ale ty musiales napisac cos dla napinki to tylko widac jakim jestes pajacem.

halodrol

Post autor: halodrol » 01.11.2014, 20:15

Skośnooki U. z Cracovii to swego czasu czołowa postać w NH.
W drugiej fazie przerzucania osiedli w NH, gdzieś około 2000r. "poszło" za nim 2 Pułku Lotn. Potem mieszkał na Wzgórzach i przeciągnął sporo Hutnika, łącznie z jednym z ich ówczesnych liderów. Przerzucone Wzgórza były przez moment jednym z lepszych osiedli KS w NH.

Bez napinki, taka ciekawostka historyczna.

prawoskretny88

Post autor: prawoskretny88 » 01.11.2014, 21:03

PyskatySK pisze:ku***, jestem ciekaw jacy debile prowadzą tych Stadionowych Oprawców... wrzucają zdjęcie każdego kibica, który już jest w niebie, no ku*** mać... jaki to ma cel? Już nie wspominając o tym, że się skompromitowali...
Przecież to są biznesy odzieżowe... Chyba w tym dziale, kilka albo kilkanaście stron wcześniej, zrobiłem małe zestawienie, który z tych profili odpowiada danemu sklepowi odzieżowemu. Wycierając sobie mordę patriotyzmem i kibicowskim światem, trzepią hajs na populistycznych i górnolotnych hasłach.
Reprezentuję siebie.

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 01.11.2014, 21:08

prawoskretny88 pisze:
PyskatySK pisze:ku***, jestem ciekaw jacy debile prowadzą tych Stadionowych Oprawców... wrzucają zdjęcie każdego kibica, który już jest w niebie, no ku*** mać... jaki to ma cel? Już nie wspominając o tym, że się skompromitowali...
Przecież to są biznesy odzieżowe... Chyba w tym dziale, kilka albo kilkanaście stron wcześniej, zrobiłem małe zestawienie, który z tych profili odpowiada danemu sklepowi odzieżowemu. Wycierając sobie mordę patriotyzmem i kibicowskim światem, trzepią hajs na populistycznych i górnolotnych hasłach.
akurat profil Stadionowych oprawców jest jeszcze jedyny jako w miarę który można polubiony, bo wstawiają zdjęcia na bieżąco i można popatrzeć , ale co do reszty to się zgadzam.

warto zobaczyć sobie profil Dziary kibiców, co tydzień jakieś zapisy na ciuchy .. masakra.

prawoskretny88

Post autor: prawoskretny88 » 01.11.2014, 21:15

Trzepią kabonę na chodliwym temacie i tyle. Swego czasu, jak poproszono ich o zareklamowanie pewnej szczytnej akcji promującej pewne wrocławskie wydarzenie w klimatach narodowych na złość wszelkim pedałolubnym (chodzi o ilość kliknięć na stronie lokalnej gazety w plebiscycie wydarzenia bądź miejsca, które trzeba odwiedzić we Wrocławiu i nic po za tym) to odpowiedź była negatywna, ze względu na to, że wiele osób ich o coś prosi, a nie wszystkie mogą spełnić. Więc... zareklamowali ciuchy ;) Widocznie wypadało zaproponować konkretne pieniądze, to rozmowa by się inaczej potoczyła.
Reprezentuję siebie.

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 01.11.2014, 21:27

prawoskretny88 pisze:
Jest popyt to i powstają takie rzeczy, ale najgorsze że wiele z tych profili prowadzą totalnie niekumate głąby, które klimat stadionowy znają od roku, dwóch. KIedyś chciałem im podesłac jakieś banalnie trefne info i zobaczyć czy się nabiorą ,ale olałem. Może trzeba wrócić do tego pomysłu
Obrazek

paleniezabija

Post autor: paleniezabija » 01.11.2014, 22:24

Jakiś czas temu był wpis na jednym z fp "Siema jestem nowym adminem, moja ksywa - łysy i mam 12 lat"

Oden2

Post autor: Oden2 » 01.11.2014, 23:34

jakby nie patrzec to wole zeby malolaci smigali w tych ubraniach patriotycznych czy chuliganskich od stadionowych oprawcow niz rureczki i fryz na geja, a to ze komus sie hajs zgadza, no to co? boli was to, ze ktos zarabia pieniadze? nie podoba wam sie ich towar to nie kupujcie, jak prosicie swoja babcie z londynu czy wujka z ameryki o koszulki hollistera albo abercrombie to tez pierdolicie, ze wlasciciele tych firm za duzo zarabiaja? tutaj jest wlasnie nasz najwiekszy problem, juz lepiej dac zoltkom czy zydom zarobic tylko po to, zeby sasiad nie mial lepiej ode mnie, bo ja musze miec najwieksza choinke i najwieksze auto, h** ze na kredyt ale niech inni widza

prawoskretny88

Post autor: prawoskretny88 » 02.11.2014, 01:12

Chyba nie zrozumiałeś.
Kilka lat temu nie było fejsbuka i fejsbukowo-odzieżowych chuliganów i nikt nie biegał po trybunach jak p**** w rureczkach.
Hajs mnie nie boli. Zaradność ludzka mnie cieszy. Ja mam z czego żyć. Boli mnie wycieranie sobie gęby patriotyzmem.
Reprezentuję siebie.

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 02.11.2014, 11:19

paleniezabija pisze:Jakiś czas temu był wpis na jednym z fp "Siema jestem nowym adminem, moja ksywa - łysy i mam 12 lat"
brzmi to niewiarygodnie ale niestety tak często jest, ja kiedyś chciałem sprostować pewne info na jednym z fp i odpisał mi w tak dziecinny sposób że zjebałem się z krzesła , na koncu oczywiście XD

pitbull1

Post autor: pitbull1 » 02.11.2014, 14:02

na jedym z tym patriotycznych/kibicowskich fanpgaow nawolywali do pogonienia skinheadow z trybun kino!

jebać cenzure

Post autor: jebać cenzure » 02.11.2014, 16:44

pitbull1 pisze:na jedym z tym patriotycznych/kibicowskich fanpgaow nawolywali do pogonienia skinheadow z trybun kino!
kiedyś jak się nudziłem i czytałem co debile wypisują tam w komentarzach, to aż miałem ochote pokopiowac najgłupsze napinki i powrzucać tu wraz ze zdjęciami tych baranów, ale pewnie zaraz by mi pojechali od konfidentów itd. Ja byłbym jak najbardziej za założeniem takiego tematu gdzie by się wrzucało najwiekszych idiotów, może chociaż na meczach koledzy po szalu by uświadomili jednemu z drugim, że wstyd przynoszą klubowi swoim pierdoleniem

pała to pała

Post autor: pała to pała » 02.11.2014, 16:55

Też kiedyś o tym myślałem, wiadomo że jakieś pajace by gadały że to "kapowanie" ale przecież skoro ktoś sam wrzuca w neta swoje foty, do tego podpisuje swoim nazwiskiem, i pod barwami klubu pisze idiotyzmy, to należy to piętnować

dziwki dragi lasery

Post autor: dziwki dragi lasery » 03.11.2014, 11:44

eMTe4 pisze:
d**** dragi lasery pisze:W ekipie Wisłoki z tego co kojarzę jest jakiś arab tak samo na Resovii był/jest jakiś.
Co do Resovii to zgadza się, ale Wisłoka? Może ktoś z Wisłoki wypowiedzieć się na ten temat?
Pewnie użytkownik Zupełnie Zielony mógłby to potwierdzić ewentualnie ktoś z Igloopolu.

croppekkk

Post autor: croppekkk » 03.11.2014, 17:58

Szukam liczb Piasta Gliwice z tej rundy gdzie wspierali Bate Borisov.
1938

eNGie

Post autor: eNGie » 03.11.2014, 18:21

Tak masz racje swego czasu Popek z Firmy udzielał się na Cracovii. Tam na tym zdjęciu dużo czołowych postaci widać.

Bolo85

Post autor: Bolo85 » 04.11.2014, 17:32

eNGie pisze:
Tak masz racje swego czasu Popek z Firmy udzielał się na Cracovii. Tam na tym zdjęciu dużo czołowych postaci widać.
"udzielał się" to znaczy że jeździł przynajmniej na wyjazdy?

GtWładzię

Post autor: GtWładzię » 04.11.2014, 18:23

Bolo85 pisze:"udzielał się" to znaczy że jeździł przynajmniej na wyjazdy?
do jeszcze całkiem niedawna "udzialanie się" znaczyło wyjazdy,aktywne działanie na swoim terenie, wspieranie chłopaków mających "urlopy"
teraz wystarczy czarna wiatrówka i szybkie łącze internetowe, także wiesz określ się bardziej?

:-)

eNGie

Post autor: eNGie » 04.11.2014, 18:26

Bolo85 pisze:
eNGie pisze:
"udzielał się" to znaczy że jeździł przynajmniej na wyjazdy?
Jak widać na zdjęciu to bardziej pewnie melanże i interesy niż wierne kibicowanie ukochanej drużynie.

Post autor: *** » 04.11.2014, 18:29

już kiedyś ta fota chodziła tutaj i podobno nie jest to Popek, tak samo z tym udzielaniem się na Cracovii choć obracał się bardziej z tymi ludźmi.tak na marginesie to on jest z Legnicy.

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 04.11.2014, 21:54

Może to Karrambuś? :D

halodrol

Post autor: halodrol » 05.11.2014, 06:00

o ja pierdolęęę co tu się wypisuje o_0

Jaki Popek? ! na jakim zdjęciu ?!?!?
hahaha w latach 90' Popek, który pewnie wtedy siedział w ZK teleportuje się na wyjazd Cracovii, no normalnie ręce opadają

Skąd wogóle tekst, że się "udzielał" ???!!
Znał pewnie różnych ludzi z KSC bo taki był głupi czas, że cały krakowski hip-hop był pro-cracovia, ale napewno w życiu nie był na żadnym meczu i na bank miał i ma wyjebane na całe kibicowanie.

Nie pierdolcie, naprawdę....

eNGie

Post autor: eNGie » 05.11.2014, 14:45

Porównajcie sobie kurtke Popka ze zdjęcia do tej, którą nosi na teledysku Brat - https://www.youtube.com/watch?v=KyZ9x-c ... yZ9x-cTyG0 Popek siedział na zakładnie dla małoletynich, a cały krakowski hip-hop to nie do końca zawsze była Cracovia.

ODPOWIEDZ