Co do Resovii to zgadza się, ale Wisłoka? Może ktoś z Wisłoki wypowiedzieć się na ten temat?d**** dragi lasery pisze:W ekipie Wisłoki z tego co kojarzę jest jakiś arab tak samo na Resovii był/jest jakiś.
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Skośnooki U. z Cracovii to swego czasu czołowa postać w NH.
W drugiej fazie przerzucania osiedli w NH, gdzieś około 2000r. "poszło" za nim 2 Pułku Lotn. Potem mieszkał na Wzgórzach i przeciągnął sporo Hutnika, łącznie z jednym z ich ówczesnych liderów. Przerzucone Wzgórza były przez moment jednym z lepszych osiedli KS w NH.
Bez napinki, taka ciekawostka historyczna.
W drugiej fazie przerzucania osiedli w NH, gdzieś około 2000r. "poszło" za nim 2 Pułku Lotn. Potem mieszkał na Wzgórzach i przeciągnął sporo Hutnika, łącznie z jednym z ich ówczesnych liderów. Przerzucone Wzgórza były przez moment jednym z lepszych osiedli KS w NH.
Bez napinki, taka ciekawostka historyczna.
-
prawoskretny88
Trzepią kabonę na chodliwym temacie i tyle. Swego czasu, jak poproszono ich o zareklamowanie pewnej szczytnej akcji promującej pewne wrocławskie wydarzenie w klimatach narodowych na złość wszelkim pedałolubnym (chodzi o ilość kliknięć na stronie lokalnej gazety w plebiscycie wydarzenia bądź miejsca, które trzeba odwiedzić we Wrocławiu i nic po za tym) to odpowiedź była negatywna, ze względu na to, że wiele osób ich o coś prosi, a nie wszystkie mogą spełnić. Więc... zareklamowali ciuchy ;) Widocznie wypadało zaproponować konkretne pieniądze, to rozmowa by się inaczej potoczyła.
-
paleniezabija
Jakiś czas temu był wpis na jednym z fp "Siema jestem nowym adminem, moja ksywa - łysy i mam 12 lat"
-
pijany powietrzem
brzmi to niewiarygodnie ale niestety tak często jest, ja kiedyś chciałem sprostować pewne info na jednym z fp i odpisał mi w tak dziecinny sposób że zjebałem się z krzesła , na koncu oczywiście XDpaleniezabija pisze:Jakiś czas temu był wpis na jednym z fp "Siema jestem nowym adminem, moja ksywa - łysy i mam 12 lat"
-
dziwki dragi lasery
Pewnie użytkownik Zupełnie Zielony mógłby to potwierdzić ewentualnie ktoś z Igloopolu.eMTe4 pisze:Co do Resovii to zgadza się, ale Wisłoka? Może ktoś z Wisłoki wypowiedzieć się na ten temat?d**** dragi lasery pisze:W ekipie Wisłoki z tego co kojarzę jest jakiś arab tak samo na Resovii był/jest jakiś.
Szukam liczb Piasta Gliwice z tej rundy gdzie wspierali Bate Borisov.
Tak masz racje swego czasu Popek z Firmy udzielał się na Cracovii. Tam na tym zdjęciu dużo czołowych postaci widać.czy ten typ z flaszka i sokiem to nie jest przypadkiem Popek?
"udzielał się" to znaczy że jeździł przynajmniej na wyjazdy?eNGie pisze:Tak masz racje swego czasu Popek z Firmy udzielał się na Cracovii. Tam na tym zdjęciu dużo czołowych postaci widać.czy ten typ z flaszka i sokiem to nie jest przypadkiem Popek?
do jeszcze całkiem niedawna "udzialanie się" znaczyło wyjazdy,aktywne działanie na swoim terenie, wspieranie chłopaków mających "urlopy"Bolo85 pisze:"udzielał się" to znaczy że jeździł przynajmniej na wyjazdy?
teraz wystarczy czarna wiatrówka i szybkie łącze internetowe, także wiesz określ się bardziej?
:-)
Jak widać na zdjęciu to bardziej pewnie melanże i interesy niż wierne kibicowanie ukochanej drużynie.Bolo85 pisze:"udzielał się" to znaczy że jeździł przynajmniej na wyjazdy?eNGie pisze:Tak masz racje swego czasu Popek z Firmy udzielał się na Cracovii. Tam na tym zdjęciu dużo czołowych postaci widać.czy ten typ z flaszka i sokiem to nie jest przypadkiem Popek?
już kiedyś ta fota chodziła tutaj i podobno nie jest to Popek, tak samo z tym udzielaniem się na Cracovii choć obracał się bardziej z tymi ludźmi.tak na marginesie to on jest z Legnicy.
-
w_harringtonce
Może to Karrambuś? :D
Porównajcie sobie kurtke Popka ze zdjęcia do tej, którą nosi na teledysku Brat - https://www.youtube.com/watch?v=KyZ9x-c ... yZ9x-cTyG0 Popek siedział na zakładnie dla małoletynich, a cały krakowski hip-hop to nie do końca zawsze była Cracovia.
a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
gdzie można na bieżąco zamawiać tmk?
''...nie chce wiedzieć kto jest za kim, nie jesteśmy kibicami...'' - fragment z nutki ''Mam wyjebane''. Powiedziane w liczbie mnogiej, czyli oficjalne stanowisko całej Firmy. Należy też rozróżnić udzielanie się, a kontakty, przyjaźnie etc. tak jak wcześniej z Popkiem.pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
-
dziwki dragi lasery
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale na koncercie w Tarnowie podobno zostało im to wybite z głowy, bo któryś z nich miał koszulkę Anty Wisły.
na skleptmk.plwhite88 pisze:gdzie można na bieżąco zamawiać tmk?
Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
-
zwykły chłopak
Sądząc po Wyprawach nocnych Bosski Roman udzielał się w wielu klubachpitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
Ja nie próbuję naciągać ich "kumatości". Nadmieniłem tylko,iż Twój kolega po szalu minął się z prawdą.nrth pisze:Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
EOT
-
SzachownicaZdarzen
Jakie stosunki ma Chrobry z Widzewem?
Kiedyś jak była zgoda to nawet seksualne.SzachownicaZdarzen pisze:Jakie stosunki ma Chrobry z Widzewem?
Widzewskie dziewczyny były powszechnie w Polsce znane i lubiane:) (i nie tylko przez zgodowiczów)
A dzisiaj to ciśnień nie ma pozostały stare kontakty na pewno tez.
on sie pytal o co innego a nie o przygody twojej starej w mlodosci
-
nowonarodzony
próbował? czyli został wyjebany?nrth pisze:Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
-
Fanatyczny Andrzej
Kiedy bedzie mozna zobaczyc filmik z TFC Ruchu Chorzow ?
Pisal tu ktos kiedys ze bedzie na poczatku pazdziernika, a mamy juz prawie polowe listopada.
Na oficjalnej stroine TFC nic nie jest napisane.
Pisal tu ktos kiedys ze bedzie na poczatku pazdziernika, a mamy juz prawie polowe listopada.
Na oficjalnej stroine TFC nic nie jest napisane.
Czy ktoś z Firmy lub "okołoFirmowych" typów nie miał spięcia na tle kibicowskim z Molestą przy okazji ich koncertu w Krakowie?pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
Mieli i tak z ciekawości czy to nie przypadkiem Wisła a nie Cracovia brała w tym udział ???KCH_TSW pisze:Czy ktoś z Firmy lub "okołoFirmowych" typów nie miał spięcia na tle kibicowskim z Molestą przy okazji ich koncertu w Krakowie?pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
-
emigrantPB
takich spięć było więcej, kiedyś w okolicach Zabrza na koncercie Peja z kolegami miał problemy i dzwonili do Ruchu który jechał ratować im tyłki (za czasów ich układu to było, więc wiele lat temu)
-
Oberschlesien14
a potem Peja latał w smyczce GieKSa-Banik haha
Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
Dlaczego antifa? Można jakieś zdjęcie,albo linka prosić, bo nie jestem w temacie.Oldfreak pisze:Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
-
pingpongpeng
http://instagram.com/p/tsO849jcYGBez nicka pisze:Dlaczego antifa? Można jakieś zdjęcie,albo linka prosić, bo nie jestem w temacie.Oldfreak pisze:Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
-
pingpongpeng
Zawisza Czarny :-)
-
w_harringtonce
Szczególnie, że na zdjęciu raczej osoby z młyna ;]
-
w_harringtonce
A zaczęliście kiedykolwiek w ogóle?
-
Super_Mario
Old czyli uważasz że problemu nie ma?
-
nowonarodzony
trybuna na zupełnie piknikową nie wygląda, no ale tak jak mówisz - wszystko zależy kiedy zdjęcie zrobiono
a z postem "w harringtonce" to nawet nie ma co dyskutować, widać że chce napiąć za wszelką cenę więc rozmowa z takim osobnikiem jest bezcelowa
a z postem "w harringtonce" to nawet nie ma co dyskutować, widać że chce napiąć za wszelką cenę więc rozmowa z takim osobnikiem jest bezcelowa