Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
-
Podbijam pod to pytanie o Polonie, mógłby ktoś z czarnych koszul odpowiedzieć?romano1-90 pisze:Podbijam raz jeszcze i mam jeszcze takie pytanie o Polonie Warszawa czy oprócz antify działali u Was także cyganie?romano1-90 pisze:A ja chciałbym zadać pytanie w jakich ekipach jest udzielanie się w aspektach kibicowskich romów.
Na pewno to Gks Katowice i Zagłębie Lubin słyszałem też o Cracovii choć tego ostatniego nie jestem pewien.
Ewentualnie z drugiej strony Fox czy ktoś inny.
-
gdzie można na bieżąco zamawiać tmk?
-
''...nie chce wiedzieć kto jest za kim, nie jesteśmy kibicami...'' - fragment z nutki ''Mam wyjebane''. Powiedziane w liczbie mnogiej, czyli oficjalne stanowisko całej Firmy. Należy też rozróżnić udzielanie się, a kontakty, przyjaźnie etc. tak jak wcześniej z Popkiem.pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
KATOWICE
-
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale na koncercie w Tarnowie podobno zostało im to wybite z głowy, bo któryś z nich miał koszulkę Anty Wisły.
-
na skleptmk.plwhite88 pisze:gdzie można na bieżąco zamawiać tmk?
-
Popek,Pomidor i ktoś jeszcze.halodrol pisze:o ja pierdolęęę co tu się wypisuje o_0
Jaki Popek? ! na jakim zdjęciu ?!?!?
hahaha w latach 90' Popek, który pewnie wtedy siedział w ZK teleportuje się na wyjazd Cracovii, no normalnie ręce opadają
Skąd wogóle tekst, że się "udzielał" ???!!
Znał pewnie różnych ludzi z KSC bo taki był głupi czas, że cały krakowski hip-hop był pro-cracovia, ale napewno w życiu nie był na żadnym meczu i na bank miał i ma wyjebane na całe kibicowanie.
Nie pierdolcie, naprawdę....
Górnik Wieliczka-Cracovia. Z racji,że pamięć nie ta-stawiam na lata 2002-2004. Byłem na meczu,na wielickich plantach piliśmy z nimi wódkę,a później byliśmy na meczu. Były to czasy gdy pomieszkiwali oni (Firma) niepodal bardzo mocnego ówcześnie osiedla Cracovii w Wieliczce.
Nie p******,naprawdę...
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
-
Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
za kim jestes?
-
Sądząc po Wyprawach nocnych Bosski Roman udzielał się w wielu klubachpitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
-
Ja nie próbuję naciągać ich "kumatości". Nadmieniłem tylko,iż Twój kolega po szalu minął się z prawdą.nrth pisze:Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
EOT
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
-
Jakie stosunki ma Chrobry z Widzewem?
-
Kiedyś jak była zgoda to nawet seksualne.SzachownicaZdarzen pisze:Jakie stosunki ma Chrobry z Widzewem?
Widzewskie dziewczyny były powszechnie w Polsce znane i lubiane:) (i nie tylko przez zgodowiczów)
A dzisiaj to ciśnień nie ma pozostały stare kontakty na pewno tez.
-
on sie pytal o co innego a nie o przygody twojej starej w mlodosci
-
To mu odpisz synu żydówki i ... no właśnie, kogo?
-
próbował? czyli został wyjebany?nrth pisze:Ciekawostka w kontekście kumatości takich typów - Popek próbował siedzieć w sektorze Wisły na meczu Tottenham - Wisła
-
-
Popek to błazen i tyle, tak samo żałosny koleś jak jego ułomny rap
-
Kiedy bedzie mozna zobaczyc filmik z TFC Ruchu Chorzow ?
Pisal tu ktos kiedys ze bedzie na poczatku pazdziernika, a mamy juz prawie polowe listopada.
Na oficjalnej stroine TFC nic nie jest napisane.
Pisal tu ktos kiedys ze bedzie na poczatku pazdziernika, a mamy juz prawie polowe listopada.
Na oficjalnej stroine TFC nic nie jest napisane.
-
Czy ktoś z Firmy lub "okołoFirmowych" typów nie miał spięcia na tle kibicowskim z Molestą przy okazji ich koncertu w Krakowie?pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
-
Mieli i tak z ciekawości czy to nie przypadkiem Wisła a nie Cracovia brała w tym udział ???KCH_TSW pisze:Czy ktoś z Firmy lub "okołoFirmowych" typów nie miał spięcia na tle kibicowskim z Molestą przy okazji ich koncertu w Krakowie?pitbull1 pisze:a czy ktos z firmy udzielal sie na jakiems klubie?
-
takich spięć było więcej, kiedyś w okolicach Zabrza na koncercie Peja z kolegami miał problemy i dzwonili do Ruchu który jechał ratować im tyłki (za czasów ich układu to było, więc wiele lat temu)
-
a potem Peja latał w smyczce GieKSa-Banik haha
-
Bo to tez błazen do potęgi,Niby Lechita,a w smyczce z GKS biegał teraz jakies fotki antify wrzuca,frajer i tyle.
-
Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
-
Dlaczego antifa? Można jakieś zdjęcie,albo linka prosić, bo nie jestem w temacie.Oldfreak pisze:Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
-
[link]Bez nicka pisze:Dlaczego antifa? Można jakieś zdjęcie,albo linka prosić, bo nie jestem w temacie.Oldfreak pisze:Peja wszystko zrobi żeby zwiększyc ilosć fanów żeby kupili jego płytę.W każdych barwach by polatał.Polansował się na Lechu a teraz antifa.Pajac i tyle.
-
Trapi mnie od jakiegoś czasu, jak taka " sztywniutka " ekipa toleruje takie persony na wyjazdach? ;))))
[link]
P.s. Nie, to nie opalony Polak, w zeszłym sezonie w Płocku też na fotkach pokazywał odwrócone eLki ;)
[link]
P.s. Nie, to nie opalony Polak, w zeszłym sezonie w Płocku też na fotkach pokazywał odwrócone eLki ;)
-
Zawisza Czarny :-)
-
Szczególnie, że na zdjęciu raczej osoby z młyna ;]
-
A zaczęliście kiedykolwiek w ogóle?
-
Old czyli uważasz że problemu nie ma?
-
trybuna na zupełnie piknikową nie wygląda, no ale tak jak mówisz - wszystko zależy kiedy zdjęcie zrobiono
a z postem "w harringtonce" to nawet nie ma co dyskutować, widać że chce napiąć za wszelką cenę więc rozmowa z takim osobnikiem jest bezcelowa
a z postem "w harringtonce" to nawet nie ma co dyskutować, widać że chce napiąć za wszelką cenę więc rozmowa z takim osobnikiem jest bezcelowa
-
http://zawiszafans.net/galeria/foto/266/64old[Z] pisze:Tak,uważam że nie ma problemu.Chodzę na Zawiszę 25 lat i nigdy nie spotkałem na meczu ciemnego'. Ale ok,zdjęcie nie kłamie.Kiedy chodziło nas po parę tysięcy,mógł się jakiś przybłąkać.A może to zdjęcie z tego roku?Jak wiecie nie chodzimy na mecze.Na pewno u nas nie jest to problem,jak napisałeś.Jeżeli chodzi po pare tysięcy ludzi,nie jesteś w stanie ogarnąć wszystkiego.Na post Harringtonki nie będę nawet odpisywał.Napisz najpierw,z jakiej ostrej ekipy jesteś,a pózniej pogadamy.Bo może nasze drogi już się kiedyś skrzyżowały,to Ci przypomnę o naszej działalności.Super_Mario pisze:Old czyli uważasz że problemu nie ma?
buahaha,zdjecie z 2011 roku w szczycie waszej dzialanosci. dziekuje,nie mam uwag.pelno masz uwag do innych ekip,teraz ty sie wytlumacz ze stania w mlynie z opalonym:)nara
-
Przecież, ku*** mać, żartuje sobie.
-
Jaka ekipa jest w Złotowie(woj. wielkopolskie)? Zawisza, Lecha, może inna, a może w ogóle pustynia?
-
jaki jest mniej wiecej koszt rozegrania meczu przy jupiterach? przypuscmy o mocy 2000 luxów
-
- ban
Lech. Złotów jest 23 km od Piły.Teraz druga kwestia czy jest tam jakaś ekipa samodzielna czy działają pod patronem Piły to już ktoś z Lecha niech powie.Corey pisze:Jaka ekipa jest w Złotowie(woj. wielkopolskie)? Zawisza, Lecha, może inna, a może w ogóle pustynia?
-
Zły temat, ale nie chcę zakładać nowego. Jak wyglądał Marsz Patriotów we Wrocławiu? Jakie ekipy, frekwencja? Jest gdzieś relacja?
-
http://wroclawianie.info/Biały, pisze:Zły temat, ale nie chcę zakładać nowego. Jak wyglądał Marsz Patriotów we Wrocławiu? Jakie ekipy, frekwencja? Jest gdzieś relacja?
-
Przepraszam, tam jeszcze nie ma. Pewnie niebawem będzie. Jest też na Fanie.