Idealny dla kibiców niemieckiej sceny kibicowskiej a w szczególności dla fanów VFB Sttutgart i Eintracht Frankfurt bo oni chyba mają największe kosy z K'lautern :) Rozmiar to męskie S - ewentualnie dla kobitki jako unisex też się nada :)

Szczerze w to wątpie, chociaż życie nauczyło mnie, że niczego nie można byc pewnym :D60sekund pisze:La-coste a co powiedz na temat meczy Tsv 1860-VfL Bochum lub Ingolstadt - Energie Cottbus , można się spodziewać jakiś wyjątkowych mobilizacji ze strony kibiców gości w/w spotkaniach?
LOLBanti pisze:La-coste, jak tam ciapaci wrogowie Polski z Gruzji? Kup sobie koszulkę anty K`lautern, koszulka w sam raz dla netowego farmazona znającego się na zarówno na scenie niemieckiej jak i gruzińskiej.
Hahahahha, beka z ciebie, zero argumentow.Banti pisze:Dowiedz się jaką nację określa się mianem ciapatych i dlaczego.
Nazwałem cię farmazonem z prostej, właśnie gruzińskiej przyczyny. Jeśli się c**** wie w danym temacie to się milczy. Jeśli jednak otwiera się paszczę w temacie w którym się c**** wie, to pierdoli się farmazony. Proste jak jebanie twoich kóz.
P.S. sranie we własne gniazdo i nazywanie polaczkiem jest tak niskie, że naprawdę długo się wahałem czy z takim niskim indywiduum jeszcze w ogóle dyskutować.
a takżeAttention should be paid to a possible situation of temporary or even permanent “standing” in blocks 34-41 during the game.
1. Mam klepnięty na fakturze numer rzędu i numer miejsca a i tak mogę stać?No access for visiting supporters in sections Q-T and 34-41.
Podbijam, mógłby ktoś opisać BerlinPyskatySK pisze:elo1312, jak to wygląda w Berlinie - jest Dynamo, Union, Hertha, mógłbyś opisać te ekipy? Jakieś zgody/układy, poglądy etc.
I jak tam w Berlinie działo się coś? Jest jakieś foto?BFC09 pisze:a 9 listopada (rocznica obalenia muru 09.11.89) taka demonstracja ma odbyc sie w Berlinie
I jak tam w Berlinie działo się coś? Jest jakieś foto?BFC09 pisze:a 9 listopada (rocznica obalenia muru 09.11.89) taka demonstracja ma odbyc sie w Berlinie
nie, impreza zostala odwolana. Odbyla sie w HannowerzeeMTe4 pisze:I jak tam w Berlinie działo się coś? Jest jakieś foto?BFC09 pisze:a 9 listopada (rocznica obalenia muru 09.11.89) taka demonstracja ma odbyc sie w Berlinie
kompromitacja bo się wysypali? weź się człowieku nie ośmieszaj, jeśli już ktoś się skompromitował to gladbach z którego mlyna nikt się nie wysypal. kolonia gdy widziala, ze nikt z drugiej strony nie chce się sprobowac, wiec się zawineli na swój sektor, to nie ich wina ze wtedy wparowali psy i kolesie co nie zdazyli wbic na sektor chcieli uciec, wówczas 2 czy 3 doslao oklep, ale żaden z nich nie dazyl do walki tylko żeby z stadionu zje.bac.proxima pisze:Ale się wczoraj Koeln skompromitowało w Gladbach. Chyba każdy widział tę brawurową akcję ich ultrasów, nie ma to jak dostać oklep od stewardów i januszy. Jeszcze jak czytam komentarze tych prawilniaczków co piszą "co za ci****py, powinni ich do klatki przyjońć!!!!!!" etc. to składam się z beki, tak, może jeszcze im ciasteczka upiec. Jak dla mnie kandydat do kompromitacji roku ze strony Kolonii.
Dosłownie tylko POLSKA KIBOLSKA !Banti pisze:Ile wy macie lat, ze sie internetowo bijecie o jakies Kolonie i Gladbachy? Jedni i drudzy warci tyle co caly zachod Niemiec. Turasy, arabusy, pedalskie flagi na sektorach czy all refugees welcome. Zygac sie chce.
Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem nazwę tematu.Nieobeznany pisze:Dosłownie tylko POLSKA KIBOLSKA !Banti pisze:Ile wy macie lat, ze sie internetowo bijecie o jakies Kolonie i Gladbachy? Jedni i drudzy warci tyle co caly zachod Niemiec. Turasy, arabusy, pedalskie flagi na sektorach czy all refugees welcome. Zygac sie chce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość