ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Wizard.
Temat na luzie. Sporo wesołych wpisów tu mamy przypomne niektórre (niestety części juz nie ma)
*komentarz do sytuacji na GKS Bełchatów - Górnik
(co by robił Widzew na meczu GKS-u chłop powiedzieć nie chciał)
Mój hit.
Kod: Zaznacz cały
Paulek pisze:
Czemu nikt nie napisze,że KSG się obsrał przed Legią.Gdy Ci wyszli z propozycją grilla to Żabole powiedzieli,że idą selekcję przeprowadzić,no i...odjechali w siną dal.
o co tu chodziło nikt nie wie...
gdzie kto poszedł też nikt nie wie : ) (chodziło o spotkanie na trasie) :)
Xp
-
haker19.99.
@Wizard
Nie wiem czemu ma sluzyc ten temat, ale w powietrzu czuje sie juz napinke.Moim zdaniem temat nalezy tak szybko usunac jak szybko powstal.
Ostatnio niezly bajzel sie porobil zamykanie tematow i kasowanie postow, a teraz taki temat.Chyba ktos musi sie mocno zastanowic nad swoja rola admina/moda i odlozyc wlasne animozje klubowe na bok i byc bezstronnym w ocenach roznych klubow.
Rola moderatora jest trudna rola, bo w pracy nie mozesz byc kibicem, a poza praca owszem kibicuj komu chcesz, ale swoich animozji nie przelewaj w internet.
"A co w tym pieknego pytasz?Poswiecenie,ktore kazdy z nas wklada w to,by jechac za swoja druzyna.Milosc-nie za pieniadze,nie za zaszczyty.Za piekne chwile,ktorych nigdy sie niezapomni,za wspomnienia,ktore zostana do konca,za kolegow,ktorzy stana murem.Kazdego dnia dziekuje Bogu,ze jestem kibicem,a nie typem dla ktorego liczy sie kasa i pozycja.Dla nas licza sie chwile.I to my przezyjemy zycie tak jak sie powinno.Na calego.Bo do grobu nic nie zabierzemy,a pamiec pozostanie na zawsze."
-
key
Dla mnie dobry temat.
KATOWICE
-
Wizard.
haker19.99. pisze:@Wizard
Nie wiem czemu ma sluzyc ten temat, ale w powietrzu czuje sie juz napinke.Moim zdaniem temat nalezy tak szybko usunac jak szybko powstal.
Ostatnio niezly bajzel sie porobil zamykanie tematow i kasowanie postow, a teraz taki temat.Chyba ktos musi sie mocno zastanowic nad swoja rola admina/moda i odlozyc wlasne animozje klubowe na bok i byc bezstronnym w ocenach roznych klubow.
Rola moderatora jest trudna rola, bo w pracy nie mozesz byc kibicem, a poza praca owszem kibicuj komu chcesz, ale swoich animozji nie przelewaj w internet.
Po 1 to nie moja praca
Po 2 nie przenosze tutaj animozji klubowych
PO 3 cytaty wyżej sa bekowe, bo próba jakiegokolwiek wyjasnienia spełza na niczym, autor nie odpisuje, zainteresowane strony nie maja pojęcia o co chodzi...
Xp
-
KoleKib
Górny Karabach dd zawsze należał do Armenii(i większość ludności to Armeńczycy), aktualnie należy on do Afganistanu, który trzyma swoje wojska w gotowości bojowej. O niego trwało wiele walk w których ginęło wiele ludzi z jednej i drugiej strony.
Dla mnie jeden z najlepszych.
-
Frankie Edgar
Wizard. pisze:*komentarz do sytuacji na GKS Bełchatów - Górnik
(co by robił Widzew na meczu GKS-u chłop powiedzieć nie chciał)
Gdyby napisał WfcG to jeszcze pół biedy, ale on z tego co pamiętam założył własną bełchatowską ekipe: WfcB :D
A tak w ogóle to przeceiż taki temat już istnieje:
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=16820
Oj nie popisał się moderator ;)
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o białą dume, celtycki krzyż...
-
Wizard.
Tam stricte hyde parkowe rozkminy (na poczatku jeszcze było ok ale potem wpisywali ludzie byle co, byle zabłysnąc)
Xp
-
zgredzik
Skąd ty wziąłeś ten cytat o WfcG? Z palca wyssałeś? Kolega wyżej już ci wytłumaczył, jak było napisane. Kogo ty cytowałeś? Z pamięci? Tak ci ten GKS zaszedł za skórę?
-
Edward1488
co to był za tekst że Legia nie będzie miała takiej piosenki bo HG za dużo jointów wypaliło? :)
-
Wizard.
zgredzik pisze:Skąd ty wziąłeś ten cytat o WfcG? Z palca wyssałeś? Kolega wyżej już ci wytłumaczył, jak było napisane. Kogo ty cytowałeś? Z pamięci? Tak ci ten GKS zaszedł za skórę?
nie pamietam kogo.
Tak cytowałem z pamieci - kolega wyjasnil wiec "na c*** drazyc temat?"
Xp
-
Altern__8
rosomak napisał(a):
Co Ty znow piszesz o jakims treningu, jakim naszym trenigu?. Stary przyjezdzasz do baru a tam 3 starsze osoby a reszta to mlodzi a wrecz dzieci. Akcja dla was na plus i skoncz mi tutaj mowic o naszym Honorze, Dumie, Walka bo sam nie wiesz co to jest.
kibice.net i dowiadujesz sie ze w zorach do baru chodza dzieci :D
director napisał(a):
ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
kibic1 napisał(a):
pervert_gang napisał(a):
Cytuj:
[link]
nowa dziara wczoraj robiona w Irlandi koszt to 80 euro:D
a dlaczego WISLA a nie WISŁA?
Przecież pisze że robiona w Irlandi a tam nie ma polskich znaków...
AsgAarD_xxx napisał(a):
Poza tym, co sie martwisz o Euro 2012? Do tego czasu to pewnie wszyscy bedziemy mieli zakazy stadionowe...
ZETKA napisał(a):
Rozpierdalator napisał(a):
Gdzie obejrze dzisiaj Arsenal - Barca w tej gownianej telewizji od neostrady? Polsatu ani eNki nie mam...
na polsacie o 20:45
Lodzermensch napisał(a):
WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Odkurzyłbyś dywan.
Weź się napinaczu schowaj. Wstawiłem zdjęcie świeżo zrobionego tatuażu, a ty mi p********* o dywanie. Zejdź z neta, wyjdź na dworek przewietrzyć się, wiosna za oknem to akurat w sam raz na spacer ;)
Czy to prawda że na 60 kilometrze za Warszawą w kierunku północną-południowym widziano ekipę w 150 samochodów, same konkrety , i podobno czekali na kogoś. Czy ktoś kumaty może wytłumaczyć czemu w czasie tej akcji padał deszcz ? Podobno kumaci dogadali że będzie pięknie słońce ?
Ketor napisał(a):
Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
SUPPORTERS napisał(a):
ZAG.SOSNOWIEC napisał(a):
pytałem ojca czy byłi jacyś kibice i nikogo nie widział. Więc mozę i pojawili się tam później ale gdy już wszyscy poszkodowani byli ogarnięcie do pobliskiej szkoły lub szpitali. Więc zaprawde nie moge pojąć skąd ta fama w Polsce chodzi że żabole pomagali. BZDURA. ich nawet tam nie było, bo ich pociąg został zatrzymany kilka kilometrów od miejsca zdarzenia.TYLE!
daj nick twojego ojca na k.net.
bedzie ban za farmazony.
Blaster pisze:
odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.
buchar55 pisze:
witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
sobotni wyjazd pisze:
Potwierdzi ktos ten komentarz, ze niby Polonia traci 2 flagi po Bełchatowie?
Bartekkkk pisze:
dowiesz się na pseudoderbach
czyli jednak tracą hehe
Oprócz tych 2 flag tracimy sektorówkę, 5 szali, 3 czapki, 2 piórniki szkolne w barwach i 13 vlepek...
"j**** żydów" po czym gola dla Wisły strzela Żyd i trybuny wpadają w orgazm :))))
Petiteek pisze:
Koles ale mi chodziło dlaczego oni nas wspierali... Równie dobrze inna czeska drużyna mogła Ruch wspomagać.. Pozdro Dla Kumatych !
Nie pozdrawiaj ludzi, których nie znasz.
o ku***, chuligańska gra planszowa :D
nisc pisze:kibic181910 pisze:A jaki jest stosunek Arki Gdynia do Bałtyku Gdynia?
post dekady zdecydowanie
Kuba_KSB pisze:A jaki stosunek mogą mieć do siebie kluby z tego samego miasta? Pomyśl..
w naszym pieknym kraju zdarza sie i zdarzalo ze ekipy z jednego miasta wspolpracowaly na roznych polach....
Gieksa J-no pisze:Układ chuligański od miesiaca czasu
piekny tekst na rozpoczecie wekendu, pzdr
-
johny walkeR
panowie był tu kiedyś opis wyjazdu jakieś mocno ,,chuliganskiej'' bandy co jechała na mecz z rezerwami Widzewa, był opis że wysypuja się z tramwaju w 20 i Widzew się obsrał bo nikogo nie było, pamięta może ktoś ten opis? Poratujecie tekstem?
W życiu piękne są tylko szpile
-
elo1312
Moze Wizzard nie zauwazyl ale taki temat juz istnieje:
viewtopic.php?f=3&t=16820&p=958423#p958423
Najlepiej to tutaj przeniesc tam bo po co ma byc burdel i dwa razy ten sam temat.
Pzdr
BO Z KOLOROWYCH TYLKO TELEWIZORY!!
-
PolnocnaStrona
autor: PolnocnaStrona » 01.09.2013, 17:56
agussia1234 pisze:
[link]
z wakacji, co myślicie chłopcy?
Szukaj jakiegoś desperata a może cie zakutasi.
-
Perki
PolnocnaStrona pisze:agussia1234 pisze:
[link]
Nie czaję. Czyli jak dziewczyna nie jest najlepszą "dupą" w mieście, to nie może sobie zrobić zwykłego zdjęcia? Jakby świeciła cyckami i tyłkiem do zdjęcia, to bym skumał, ale chłopie, to że nie ma smyczki Twojej drużyny, nie znaczy, że jest kurwą i szuka kutasa. Twoja morda za pewne widnieje na okładkach Men's health, skoro masz taką beke z niej.
"Póki serce bije pozostanę w tym wytrwały, nie jestem chorągiewką, jestem człowiek stały"
-
AMF
Perki pisze:PolnocnaStrona pisze:agussia1234 pisze:
[link]
Nie czaję. Czyli jak dziewczyna nie jest najlepszą "dupą" w mieście, to nie może sobie zrobić zwykłego zdjęcia? Jakby świeciła cyckami i tyłkiem do zdjęcia, to bym skumał, ale chłopie, to że nie ma smyczki Twojej drużyny, nie znaczy, że jest kurwą i szuka kutasa. Twoja morda za pewne widnieje na okładkach Men's health, skoro masz taką beke z niej.
nie cisnieniuj się tak kolezko, skoro dziewczyna sama wrzuca swoje foto do tematu o miss kibicek to powinna sie liczyć, że krytyka się pojawi. a propos...
kawaler pisze:agussia1234 pisze:
Już wysyłam eSMSa o treści POMAGAM
-
Łukasz1920
Już wysyłam eSMSa o treści POMAGAM
Co jak co, ale to rozjebało system.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Perki
W takim razie mój błąd. Bez spiny.
"Póki serce bije pozostanę w tym wytrwały, nie jestem chorągiewką, jestem człowiek stały"
-
Gerrarrd
Łukasz1920 pisze:Już wysyłam eSMSa o treści POMAGAM
Co jak co, ale to rozjebało system.
dokładnie :)
Nie umiem znaleźć, ale może zarzuci ktoś słynną relacją Polonii jak to akurat w jeansach na wyjazd pojechali ;)?
-
ogórek
Przed południem wyruszamy 2 busami i 2 autami. Większość osób od momentu zbiórki (znacznie przed terminem odjazdu) spożywa napoje "wyskokowe" i nie trzeba było dużo czasu by w ich "chuligańskich" (cudzysłów napisany specjalnie) głowach narodził się pomysł konfrontacji z ŁKS, który bardzo szybko podchwyciło sporo ludzi, również pikniki, które jak nie od dziś wiadomo potrafią po % "góry przenosić" i szybko zaczęły się telefony w celu konfrontacji, która nie miała najmniejszego sensu bo jak pisałem osób do bicia było góra 15 z czego praktycznie nikt nie przygotowany na takie atrakcje (brak bandaży i podobnych gadżetów, połowa ludzi w jeansach). Większości abstynentów pomysł ten od początku się nie spodobał jednak byli oni w mniejszości (jak to niestesty zazwyczaj bywa na wyjazdach KSP) i "negocjacje" telefoniczne były ciągle prowadzone. Na ich temat nie chce sie wypowiadać by nie prowadzić niepotrzebnej polemiki, jednak faktem jest, ze Łomza odmowila "grilla" 15x15 do 21 lat (pewnie myślała że jedziemy przygotowani na walkę a po swojej stronie miała osoby starsze) jak i to, ze również dążyła do konfrontacji.
Na samym wjeździe do Łomży zatrzymujemy się na stacji, wychodzimy sie odlać i ew. poczekac na jakieś atrakcje gdyż cała 1 strone jechaliśmy bez wahadła i widzimy wychodzącą zza niej ekipe ŁKS. Oceniają siebie na 32 os i tyle prawdopodobnie ich było, od nas jak pisałem mocno naciągane 20-25 os do walki. W ich jak i w naszych rekach brak jakichkolwiek przedmiotów. Stajemy i powoli idziemy w ich strone jednak do żadnej wymiany ciosów nie dochodzi, osoby, które tak chętne były do konfrontacji momentalnie przetrzeźwiały w momencie w którym Łomża rusza w naszą strone i miały ochote odwrócić się na pięcie a dodatkowo sygnał wokalny do odwrotu dała jedna z osób silnie dążących do starcia. Ostatecznie wycofujemy sie do busów i samochodów, kilka osób liczących na to, że jednak coś z tego będzie, bądź zbyt pijanych załapuje się na kilka "klapsów" w trakcie wycofywania się, ŁKS lekko obija busy i auta o co do nich nikt nie ma pretensji gdyż normalne osoby rozumieją ich wkurwienie (nie oni od początku proponowali "wspólne barbecue", pozatym akcja w przypałowym miejscu-na stacji pod kamerami) . 2 bluzy stracone po naszej stronie.
Po tym wszystkim jesteśmy przetrzymywani przez pały które momentalnie się zjawiły i oznajmiły nam, że na mecz napewno nie wejdziemy (nie wysłana do Łomży lista gości). Po "czynnościach śledczych" hehe związanych z fotografowaniem uszkodzeń w busach ok godz. 16 udajemy się w drogę powrotną w kierunku Warszawy, przed którą (w Markach), zostajemy sprowadzeni przez policje na parking centrum handlowego i tam mają miejsce cyrki związane ze spisywaniem, filmowaniem, przeszukiwaniem itp, które trwają dłuższy czas. Ostatecznie przed 20 w komplecie udajemy sie wkurwieni do swoich domów lub pić z Sandecją.
Kibice.net
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja