Niecodzienne sytuacje kibicowskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

emigrant112

Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie

Post autor: emigrant112 » 05.08.2013, 14:06

OdrzuconyHWDP pisze:Z ZL - Lech :
Dzieciak wyłapał liścia za założenie kondoma na głowę. On i kumple tłumaczyli się, że to pierwszy wyjazd i chrzest mu taki zrobili. Na jakiś pijanych faktycznie nie wyglądali.

to teraz zamiast pasowania zakłada sie kondomy na głowe???

iparts.pl

Luk_KSG

Post autor: Luk_KSG » 05.09.2013, 22:47

niecodzienna sytuacja: [link]
a ja mam pytanie co to za ekipa, bo temat z pytaniami zamkniety c*** wie czemu

PiroShop

Post autor: PiroShop » 06.09.2013, 00:01

Luk_KSG pisze:niecodzienna sytuacja: [link]
a ja mam pytanie co to za ekipa, bo temat z pytaniami zamkniety c*** wie czemu

Zrinjski Mostar
www.PiroShop.pl - Pirotechnika dla każdego fanatyka

grzeg

Post autor: grzeg » 06.09.2013, 07:31

Niecodzienne, a raczej żałosne są posty i ten temat na tym forum Cracovi. Bo jeżeli masz na myśli jajka, to temat był już poruszany, Czachorowski jest sponsorem RC Lechia Gdańsk (rugby) od wielu lat, nic w tym niecodziennego.

Tadeusz Borkowski

Post autor: Tadeusz Borkowski » 09.09.2013, 16:00

W Wawie było polowanie na kibiców Legii po meczu. Specjalne oddziały wyczaiły siedmiu pijanych na Starówce. Po wylegitymowaniu na komendzie okazało się, że pięciu z zatrzymanych to… policjanci.

A w Częstochowie policjanci ze strażą miejską, po służbie, zaatakowało mieszkańców kopami i gazem, jedenaście osób trafiło do szpitala.

Policja powinna chyba pilnować policji. Szkoda, że wiedza o takich zdarzeniach jest wśród dziennikarzy niewielka. Czytam w gazecie jakiejś reportaż o wyprawie fanów legii do Łomianek, gdzie jak wiadomo zapalili kilkanaście rac i wbiegli na boisko. Głupie, ale tytuł sążnisty, na dwie kolumny – najazd Hunów!

Zadzwoniłem do autora. Wiesz kim byli Hunowie? Że palili całe miasta (większość rzymskich), ludność całą mordowali, dzieci przybijali do drzwi, a ich wódz najsłynniejszy, Attyla, zwał się Biczem Bożym.

Jak pisał Fredro, którego czytał wczoraj prezydent: znaj proporcje, mocium panie!
[link]

turms_gorski

Post autor: turms_gorski » 09.09.2013, 21:58

Pewne duże miasto na południu Polski. Na dachu poniemieckiej, 5-piętrowej kamienicy potencjalny samobójca, grożący skokiem w dół. Na dole pełno policji, strażacy, negocjator i karetka pogotowia. Wśród setki tłumu miejscowych gapiów, grupa kibicowska zaczyna głośnie skandowanie - "Kto nie skacze, ten z policji". Koleś ostatecznie nie skoczył, czy był z policji , nie wiadomo.

IceTea

Post autor: IceTea » 09.09.2013, 22:16

Moze ktos tu potwierdzi.
Klasyfikacje do Ligi Mistrzow, mecz Wisła-Lazio. Rzymianie bluzgaja na Wisłe krzyczac po włosku 'merda Cracovia' [Cracov/Kraków - od miasta], Wisła bije brawa myslac, ze ci jada po sasiadkach za miedzy.
Obrazek

Martini Player

Post autor: Martini Player » 10.09.2013, 08:56

IceTea pisze:Moze ktos tu potwierdzi.
Klasyfikacje do Ligi Mistrzow, mecz Wisła-Lazio. Rzymianie bluzgaja na Wisłe krzyczac po włosku 'merda Cracovia' [Cracov/Kraków - od miasta], Wisła bije brawa myslac, ze ci jada po sasiadkach za miedzy.
Tak,na pewno nie wiedzieli.
Na naszych meczach z innymi GKSami jak przeciwnicy śpiewają "GKS",albo "GieKSa gol" , my też czasem bijemy brawo. Możesz napisać,że kibice GKSu Katowice myślą, że inni kibice dopingują ich zespół...

nrth

Post autor: nrth » 10.09.2013, 09:03

IceTea pisze:Moze ktos tu potwierdzi.
Owszem było bite brawo ale własnie dlatego że w naszym mneimaniu ciupali sąsiadce
za kim jestes?

faturn

Post autor: faturn » 14.09.2013, 23:50

Do niecodziennej sytuacji doszło ostatnio w Krakowie, gdzie kibice wisły, bodajże FC Bronowice, wbili na sztuczne boisku SMSu Kraków przerywając trening juniorom cracovii (15-16 lat) i kazali im się rozebrać z sprzętu na którym były barwy cracovii. Ktoś z Wisły potwierdzi ?

TakiTyp

Post autor: TakiTyp » 17.09.2013, 10:58

Nie ma czegos takiego jak FC Bronowice. Bronowice to dzielnica Krakowa. Co do tematu to ja nic nie wiem.
Moj post to moja subiektywna opinia.

type_s

Post autor: type_s » 19.09.2013, 10:45

kamil22krak pisze:Mnie rozjebała sytuacja w cracovii, na derbach. Dostali tylko 1000 biletów, więc musieli zrobić ostrą selekcję i wyrzucili m.in. wszystkie kobiety. Można by pomyśleć, że to tysiak elity, wszystkiego co najlepsze a nie ma zakazów i nie odpoczywa gdzieś w kraju...

Derby jak to derby wielka mobilizacja:
Przypominamy!! Wszyscy idący wspierać Cracovię na stadion towarzystwa ubierają koszulki w biał0-czerwone Pasy! Głośno dopingujemy zespół, zagrzewamy do walki. Nasi piłkarze mają grać na pełnym gazie, nie używając rzecz jasna hamulców. KRAKÓW JEST NASZ!!
[link]
Tutaj jak komuś się nudzi, może poczytać jako to pierdolca mają na punkcie ilości, proporcji pasów na swoich koszulkach:

[link]

No i przyjechała ta elita na Reymonta, wyruszli z rynku gdzie pierwsze zdjęcie:
Obrazek

Połowa w pasach poziomych. Myśle sobie c***, pewnie jakieś koszulki z biedronki, mały przypał, ale bywa...

Potem patrze:
[link]

Dwóch zjebów bez barw, i dzieciak w koszulce PSV :D. Przypominam, że cracovia ma zgodę z Ajaxem...

No, ale dalej ktoś powie, że to tylko wyjątki, może im barwy skrojono w drodze na stadion - zdarza się.

Ale ku***, na tym zdjęciu mamy dwóch gości w barwach PSV, wyglądających już kumatych:
http://www.-/galeria/derby-krakowa/id:4f9eca2b1db3b/f:10#zdjecie

Oczywiście ktoś powie, że tylko wyglądających, ale ta fota to już mistrzostwo:
[link]

Goście prowadzący doping na derbowym wyjeździe w barwach innych klubów. Z czego jeden w koszulce PSV, a więc kosy ich zogdy, drugi w koszulce Atletico zgody Ruchu Chorzów... To tak jakby Staruch prowadził doping w koszulce ŁKSu Łódź - bo przecież też barwy białe... Nie ogarniam tego klubu...

były czasy że jaka kolwiek koszulka innego klubu z Europy byle by w barwach swojego był to rarytas i powód do dumy że taką się ma, już nie mówię o szalikach Chelsea, Juve czy innych na swoich szyjach w sektorach swoich ekip (ja akurat miałem Newcastle United i kresz jakiegoś regionalnego klubu Niemieckiego), i jaki to podziw był skąd masz taki zajebisty szalik...a jak zdobyłem jakiś cudem pierwszy szal swojej ekipy, JA p******* :)) no ale teraz na FB czy kibice.net o tym nie piszą, a żeby być kumatym trzeba coś dojebać swojemy wrogowi.

ps. Od kiedy Ajax ma oficjalną zgodę z Cracovią ?

puder1

Post autor: puder1 » 19.09.2013, 11:22

To były czasy kiedy gadżety w Polsce był trudno dostępne, obecnie tak nie jest więc sytuacja z d***. Niestety nie jest to odosobniony przypadek u nas teżwidziałem paru pikników w barwach Realu Madryt, pewnie na legii też się znajdzie paru mamlasów w barwach Milanu czy Interu, a na Lechu pewnie też jakiś pajac w barwach Juve przybędzie za takie zachowanie powinny być dyscyplinarne klapsy.

TakiTyp

Post autor: TakiTyp » 19.09.2013, 11:34

Tylko ze to sytuacja z ostatnich czy tam przedostatnich derbow przy R22 a nie z lat 90.

type_s

Post autor: type_s » 19.09.2013, 11:44

właśnie chodziło mi o to jak nakreślić i wypośrodkować czes kiedy z kibicowania zrobiła się mega gangsta YO, kozacka zabawa ;) bo kiedyś to było normalne, teraz rozkmina na strone czy w poziomych czy pionowych... nie wiem może faktycznie się starzeje, ale dla mnie to z d*** wyjęta rozkmina.

GB'26

Post autor: GB'26 » 19.09.2013, 12:16

type_s pisze: były czasy że jaka kolwiek koszulka innego klubu z Europy byle by w barwach swojego był to rarytas i powód do dumy że taką się ma, już nie mówię o szalikach Chelsea, Juve czy innych na swoich szyjach w sektorach swoich ekip (ja akurat miałem Newcastle United i kresz jakiegoś regionalnego klubu Niemieckiego), i jaki to podziw był skąd masz taki zajebisty szalik...a jak zdobyłem jakiś cudem pierwszy szal swojej ekipy, JA p******* :)) no ale teraz na FB czy kibice.net o tym nie piszą, a żeby być kumatym trzeba coś dojebać swojemy wrogowi.

Co ty pieprzysz człowieku? 3,4 lata temu barwy zagranicznych drużyn to był rarytas? Jak próbujesz przykryć nieudolność swojej ekipy to chociaż rób to sensownie. Bo akurat przy waszych popisach z oprawami to nie dziwi problem z założeniem właściwych barw na siebie.

type_s

Post autor: type_s » 19.09.2013, 14:44

następny na siłę mądry i kumaty, a czytać ze zrozumieniem nie potrafi, ani porządnie włączyć się do rozmowy, jeszcze mnie podpina pod Kraków ;)

benyRBHOpoczno

Post autor: benyRBHOpoczno » 19.09.2013, 16:56

daj spokój nie wiesz ze tutaj same bandziory, co praca się nie hańbią, gangsterke uprawiją.
Koszulka klubów zagranicznych,jakkolwiek byle w brawach a czasami nawet nie, to brałes na sibie i heja na stadion. teraz wszyscy maja swoje klubowe dobrze, ale żeby robić rozkimnke bo ktos ma na sobie takie a nie inne gadżety. Porażka.

Az żal się robi gdy człowiek pomysli przez co przeszedł, ile ma wspomnień,ile blizn na ciele. A teraz tutaj zajmuja sie jakimiś pierdołami, tym, że ktoś ma cos na sobie. Boże widzisz i nie grzmisz.

Powiem wam coś wy młode pokolenie, takie ekipki bo nie ekipy ani zajebiste bandy jak Ceramika, Granat, etc, mieli więcej przygód i opowieści w ciągu jednej kolejki sprzed 10-15 lat niż dzisiaj topowe bandy przez cały sezon. Kiedyś żeby pojechac na wyjazd trzeba było naprawde mieć jaja. wtedy sprzet był w powszechnym użyciu, ostry nie był rzadkością i nie ograniczał się do stolicy małopolski. nad głowa ciągle cos latało, czasami zdarzało się że ktos znalazł stara recepture wykorzystwywaną przeciw czołgom z czasów Powstania Warszawskiego i chciał ją wypróbowac w praktyce. Teraz pożal się boże chuligani, mają rozkiminke czy koles był w koszulce PSV, czy tych było tylu a tych tylu bo kropkowane. ku*** to chyba z nudów robicie jak nie ma o czym rozprawiać. Jestem pewien że jakby przyszło 70 % dzisiajszych bandziorów wyjść do małych band( nie mowiąc o tych z górnej półki) sprzed układu poznańskiego, z tym co mieli w głowach i rękach to paliliby wrotki nie ogladając się za siebie.
ja nie mowię ze Uklad Poznański to złe posuniecie, ale wydaje mi się że wraz z pewnymi zmianiami które nastąpiły po nim zmienił lub wręcz zabił menatalość polskich kibiców. wystarczy popatrzy na liczby wyjazdowe. Im bardziej rosną z roku na rok, tym bardziej możemy się przekonac że przestały być wyzwaniem. O tym pokmincie kumacze kumaci.

grzeg

Post autor: grzeg » 19.09.2013, 17:20

Nie ma to jak założyć koszulke zagranicznego klubu i stać na środku młyna. Mamy takie a nie inne czasy, nowe stadiony, pejsbuki i inne i część poprostu idzie na mecz, i zapytałbyś się jaki jego klub ma kosy to pewnie nie wie co to są kosy.

Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy » 19.09.2013, 21:31

GB'26 pisze:
type_s pisze: były czasy że jaka kolwiek koszulka innego klubu z Europy byle by w barwach swojego był to rarytas i powód do dumy że taką się ma, już nie mówię o szalikach Chelsea, Juve czy innych na swoich szyjach w sektorach swoich ekip (ja akurat miałem Newcastle United i kresz jakiegoś regionalnego klubu Niemieckiego), i jaki to podziw był skąd masz taki zajebisty szalik...a jak zdobyłem jakiś cudem pierwszy szal swojej ekipy, JA p******* :)) no ale teraz na FB czy kibice.net o tym nie piszą, a żeby być kumatym trzeba coś dojebać swojemy wrogowi.

Co ty pieprzysz człowieku? 3,4 lata temu barwy zagranicznych drużyn to był rarytas? Jak próbujesz przykryć nieudolność swojej ekipy to chociaż rób to sensownie. Bo akurat przy waszych popisach z oprawami to nie dziwi problem z założeniem właściwych barw na siebie.
W latach 90 na Sląsku było to całkiem normalne, często sympatie rozkładały się "barwowo". były to przeważnie niemieckie szale, na Ruchu: Schalke04, na Gieksie - Borussia, na Górniku - Bayern. Oczywiście nie była to zasada ale z całą odpowiedzialnością moge napisać że najwieksze ilości zagranicznych barw przedstawiały się wlaśnie tak.
Dochodziło do zabawnych sytuacji, na jednym z meczów idzie sobie dwóch ziomków, jeden w szaliku S04, drugi w BVB i "ekipa mocniejszych wrażeń" kazała zdecydowanie schowac szal Borussi.
Takie czasy, a i w miastach derbowych zapewne taki człowiek bezpieczniej się czuł ;)

Canelo

Post autor: Canelo » 19.09.2013, 21:33

Co do tej aferzystki która sra się do poziomych czy pionowych pasów - zwróc uwagę na nasz herb, pasy są poprzeczne. Więc to jest nawiązanie, a liczy się tylko od jakiego koloru się zaczyna i jaka jest ilość pasów w poszczególnych kolorach. Tutaj czasami też zdarzają się wpadki, nie przeczę, ale ich akurat nie znalazłeś

type_s

Post autor: type_s » 19.09.2013, 21:48

przypomniała mi się niecodzienna sytuacja z truskawkami którą zrobił Motor Lublin i nawet nie chodzi o truskawki tylko o aferę kumatych gimbusów na 3 strony że frajerska akcja, pomyślcie chłopy co by się działo jak kiedyś się wpadało do sklepu bo CPN raczej puste były i rabowało się wszystko łącznie z przemysłem... :))

ps. a na pytanie od kiedy ma Cracovia oficjalną zgodę z Ajaxem, bo to jeden z argumentów ;)

Oden2

Post autor: Oden2 » 19.09.2013, 21:57

type_s pisze:przypomniała mi się niecodzienna sytuacja z truskawkami którą zrobił Motor Lublin i nawet nie chodzi o truskawki tylko o aferę kumatych gimbusów na 3 strony że frajerska akcja, pomyślcie chłopy co by się działo jak kiedyś się wpadało do sklepu bo CPN raczej puste były i rabowało się wszystko łącznie z przemysłem... :))

ps. a na pytanie od kiedy ma Cracovia oficjalną zgodę z Ajaxem, bo to jeden z argumentów ;)
malo tego, jeden gosc chcial namiary na tego rolnika od truskawek, zeby mu z wlasnej kieszeni zaplacic za zjedzone truskawki

ŚNIEŻNY WARAN

Post autor: ŚNIEŻNY WARAN » 20.09.2013, 00:01

kamil22krak zdobywa nagrodę za największego przyjeba na forum, ku*** ruszcie d***, zróbcie coś dla swojego klubu zamiast siedzieć na forum i rozkminiać kto co miał na sobie na sektorze. Masakra, pokolenie ipodów

TakiTyp

Post autor: TakiTyp » 20.09.2013, 11:01

ku*** tu chodzi tylko o to, ze kibice Cracovii zakladaja koszulki PSV majac zgode z Ajaxem. To tak jakbym ja majac zgode z Lechia, paradowal sobie w koszulce Arki na wyjezdzie! To juz nie chodzi o to ze kolory i paski podobne do c****, tylko o herb na koszulce.

Banksy

Post autor: Banksy » 20.09.2013, 12:05

Debilny post wyżej. Poczytaj o ruchu kibicowskim w Holandii, a potem przeproś.

TakiTyp

Post autor: TakiTyp » 20.09.2013, 12:50

Wiadomo ze nie maja takiego cisnienia na PSV jak na Ado czy Feyenord ale na pewno przepadac za soba nie przepadaja. Wiec zmien sobie post wyzej z Arki na GKS Tychy czy tam Elane Torun albo jakikolwiek inny polski klub ktory nie jest ich najwieksza kosa i moze zlapiesz przekaz. A co do twojej napinki z przepraszaniem to mam nadzieje ze ego uroslo chociaz leciutko.

Banksy

Post autor: Banksy » 20.09.2013, 13:14

Może urosło, może nie. Chodzi o to, żeby przeprosić za wypowiadanie się na tematy o których się nie ma wiedzy, pojęcia, pisząc na spinie towarzyszącej internetowemu pokoleniu, przekleństwami dodając se wiarygodności. Przeprosisz, następnym razem się zastanowisz i nic nie napiszesz, bo po co. Prosta sprawa.

TakiTyp

Post autor: TakiTyp » 20.09.2013, 13:45

Nie wchodzilbym dalej w ta dyskusje gdybym mogl napisac ci priv. Ja napisalem tylko, ze tu nie chodzi o zaden konkretny klub tylko sytuacje, w ktorej na swoim sektorze toleruje sie barwy ekip nie nalezacych do "swoich".
I nie gadaj mi, ze w latach 90 to babcia szaliki robila na drutach, a jak sie mialo szalik BVB to sie bylo kozakiem, bo sam taki mialem i tez go nosilem dumnie. Tylko, ze to bylo 20 lat temu. Teraz kazdy moze sobie kupic koszulke klubu jaki reprezentuje lub po prostu koszulke w barwach swojego klubu.
A co do Holandii to nic mi nie wiadomo na temat zgody PSV - Ajax. Ale jesli taka jest to przepraszam. A jesli nie ma to o co ci chodzi? Bo ze jakies prywatne kontakty moga miec, albo byc "neutral" to mnie nie interesuje. Zgoda to zgoda, wszystko inne wiadomo.

type_s

Post autor: type_s » 20.09.2013, 14:04

nie umiesz rozmawiać chłopie i kręcisz aferę roku, na dzieciaku który założył koszulkę PSV, a drugi posądzony o brak barw ma Tychów, brakuje żebyś kręcił afere M. który na zdjęciu Jude z przed 10 lat też ma koszulkę tego klubu ;) Nie odpowiadasz na pytania typu gdzie jest napisane i kto powiedział że oficjalnie Ajax ma zgodę z Cracovią, kosę z PSV i czy mam przyjebać kolesiowi i czy przyjebałeś już każdemu u siebie na meczu kto miał koszulkę Barcelony czy Milaniu bo przecież mogą trzymać z Juve, a oni już z Legią... oczywiście pisze Twoim tokiem rozumowania. Dlatego ciach bajera bo się pogrążasz.

ps. tekst o pokoleniu iphon - mistrz ! :))

nh1906nh

Post autor: nh1906nh » 20.09.2013, 22:59

http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.php/f,3/t,365/

Taka mała nowość - kontra na oprawę przed jej pokazaniem. Bo że pajace ja pokażą to nie mamy żadnych wątpliwości, ciężki tydzień pracy nad nowa oprawą skończyli dzisiaj, niestety znowu w życiu im nie wyszło i została ona rozkminiona.
Przynajmniej tym razem wiedza, że jej nie przejęliśmy.
A do tej waszej postaci nieudacznicy, to zdecydowanie bardziej pasowałaby koszulka opravcow, a nie Armii Wisły.
Wypada z gry ten, co nie daje rady.
Wisła Nowa Huta

DZIERŻAN

Post autor: DZIERŻAN » 21.09.2013, 06:26

Któryś ze starszych kiboli opowiadał mi kiedyś o sytuacji jak przez miasto szedł koleś w zielonym szaliku, podbija do niego, rwie szal, parę ciosów poszło, gość uciekł, a w ręku został mu szalik.... Boston Celtics :)
Inna akcja też z zamierzchłych czasów, chłopacy pojechali na mecz pociągiem i tak jakoś się składało, że na dworcu o podobnej porze mogli być kibice gości. Puścili się za jednym gościem z plecakiem, podbijają żeby otwierał plecak, gość otwiera, a tam.... ogórki :)

shotgun2

Post autor: shotgun2 » 21.09.2013, 22:12

PyskatySK pisze:
TakiTyp pisze:Nie wchodzilbym dalej w ta dyskusje gdybym mogl napisac ci priv. Ja napisalem tylko, ze tu nie chodzi o zaden konkretny klub tylko sytuacje, w ktorej na swoim sektorze toleruje sie barwy ekip nie nalezacych do "swoich".
I nie gadaj mi, ze w latach 90 to babcia szaliki robila na drutach, a jak sie mialo szalik BVB to sie bylo kozakiem, bo sam taki mialem i tez go nosilem dumnie. Tylko, ze to bylo 20 lat temu. Teraz kazdy moze sobie kupic koszulke klubu jaki reprezentuje lub po prostu koszulke w barwach swojego klubu.
A co do Holandii to nic mi nie wiadomo na temat zgody PSV - Ajax. Ale jesli taka jest to przepraszam. A jesli nie ma to o co ci chodzi? Bo ze jakies prywatne kontakty moga miec, albo byc "neutral" to mnie nie interesuje. Zgoda to zgoda, wszystko inne wiadomo.
Niedawno jak był mecz Cracovia - Ruch, na własne oczy widziałem kolesia z Cracovii, który szedł sobie w pasiaku... Atletico Madryt. :)
Na Wisle tez widzialem typa w barwach Atleti.
''Quot homines, tot sententiae''

Banksy

Post autor: Banksy » 21.09.2013, 22:14

PyskatySK pisze:
Niedawno jak był mecz Cracovia - Ruch, na własne oczy widziałem kolesia z Cracovii, który szedł sobie w pasiaku... Atletico Madryt. :)

[link]
[link]

Cymbał88

Post autor: Cymbał88 » 25.09.2013, 09:33

z forum Górnika o wyjeździe na Legię :
W drodze do Warszawy kilku dobrze nawdupianych chłopaków robiło "porządek" przechodząc przez cały pociąg i co jest karygodne oklepywało kolegów po szalu za to jak to stwierdzili ze chłopak "się uśmiechnął i na nich spojrzał". Idąc za nimi przez kilka wagonów widziałem jak przyczepiali się do ludzi w kilku miejscach i oklepywali ich. W jednym miejscu chłopaczek może 17 lat dostał kilka kolan łokci i ciosów za to że stał przy otwartych drzwiach na postoju. Rozumiem że drzwi nie powinny być otwarte bo to opóźnia pociąg ale myśle ze takie rzeczy można wytłumaczyć w inny sposób. Mysle ze chłopak nie pojedzie juz wiecej na mecz wyjazdowy a chyba chodzi nam o to żeby na wyjazdy jezdzilo nas coraz wiecej.
Takie zachowanie chłopaków z "ekipy" nie jest dobre i dobrze byłoby zeby to się zmieniło.
Ogólnie wyjazd na plus pod względem ilości ludzi i ogólnie całościowo.

lospantalones

Post autor: lospantalones » 25.09.2013, 10:10

Cymbał88 pisze:z forum Górnika o wyjeździe na Legię :
W drodze do Warszawy kilku dobrze nawdupianych chłopaków robiło "porządek" przechodząc przez cały pociąg i co jest karygodne oklepywało kolegów po szalu za to jak to stwierdzili ze chłopak "się uśmiechnął i na nich spojrzał". Idąc za nimi przez kilka wagonów widziałem jak przyczepiali się do ludzi w kilku miejscach i oklepywali ich. W jednym miejscu chłopaczek może 17 lat dostał kilka kolan łokci i ciosów za to że stał przy otwartych drzwiach na postoju. Rozumiem że drzwi nie powinny być otwarte bo to opóźnia pociąg ale myśle ze takie rzeczy można wytłumaczyć w inny sposób. Mysle ze chłopak nie pojedzie juz wiecej na mecz wyjazdowy a chyba chodzi nam o to żeby na wyjazdy jezdzilo nas coraz wiecej.
Takie zachowanie chłopaków z "ekipy" nie jest dobre i dobrze byłoby zeby to się zmieniło.
Ogólnie wyjazd na plus pod względem ilości ludzi i ogólnie całościowo.
no to niezła ekipa ,zachowanie frustrata - zamiast sie ustawic wolą najebać swoich

Edward1488

Post autor: Edward1488 » 25.09.2013, 14:20

jestesmywaszastolica pisze:akurat KSG jest ekipą która chętnie się ustawia. a cytat z forum Górnika to można odnieść chyba do każdej z band, która podróżuje specjalem
Do każdej z band? Najeżdziłem się specjalem i nigdy takiego zachowania nie spotkałem.

wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 25.09.2013, 14:24

pewnie liścia dostał jakiś przychlast co zbytnio pajacował albo ktoś kto się najebał i narobił trzody, a wy kręcicie aferę z niczego. Normalne jest, że ekipa chodzi i pilnuje porządku. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że koleś dostał w ciukę bo się śmiał....widać, że ten wpis należał do jakiegoś pazia z KSG. Byli w Warszawie w 1800 chłopa to i miało prawo zaplątać się kilku takich mniej kumatszych na wyjeździe, a potem się dziwi, że jakieś najebusy czy inne wynalazki dostały po liściu na ogarnięcie.

adiKOLEJORZ

Post autor: adiKOLEJORZ » 25.09.2013, 17:47

wiadomo że ktoś kto potem na publicznym forum płacze to albo p**** która była pierwszy raz na wyjezdzie (i mozliwe że o****** coś, czym zasłużył na takie traktowanie) albo jakis prowokator, więc podchodziłbym z dystansem do takicj wpisów
Obrazek

ODPOWIEDZ