Niecodzienne sytuacje kibicowskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

type_s

Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie

Post autor: type_s »

następny na siłę mądry i kumaty, a czytać ze zrozumieniem nie potrafi, ani porządnie włączyć się do rozmowy, jeszcze mnie podpina pod Kraków ;)
iparts.pl
grzeg

Post autor: grzeg »

Nie ma to jak założyć koszulke zagranicznego klubu i stać na środku młyna. Mamy takie a nie inne czasy, nowe stadiony, pejsbuki i inne i część poprostu idzie na mecz, i zapytałbyś się jaki jego klub ma kosy to pewnie nie wie co to są kosy.
Canelo

Post autor: Canelo »

Co do tej aferzystki która sra się do poziomych czy pionowych pasów - zwróc uwagę na nasz herb, pasy są poprzeczne. Więc to jest nawiązanie, a liczy się tylko od jakiego koloru się zaczyna i jaka jest ilość pasów w poszczególnych kolorach. Tutaj czasami też zdarzają się wpadki, nie przeczę, ale ich akurat nie znalazłeś
type_s

przypomniała mi się niecodzienna sytuacja z truskawkami którą zrobił Motor Lublin i nawet nie chodzi o truskawki tylko o aferę kumatych gimbusów na 3 strony że frajerska akcja, pomyślcie chłopy co by się działo jak kiedyś się wpadało do sklepu bo CPN raczej puste były i rabowało się wszystko łącznie z przemysłem... :))

ps. a na pytanie od kiedy ma Cracovia oficjalną zgodę z Ajaxem, bo to jeden z argumentów ;)
Oden2

Post autor: Oden2 »

type_s pisze:przypomniała mi się niecodzienna sytuacja z truskawkami którą zrobił Motor Lublin i nawet nie chodzi o truskawki tylko o aferę kumatych gimbusów na 3 strony że frajerska akcja, pomyślcie chłopy co by się działo jak kiedyś się wpadało do sklepu bo CPN raczej puste były i rabowało się wszystko łącznie z przemysłem... :))

ps. a na pytanie od kiedy ma Cracovia oficjalną zgodę z Ajaxem, bo to jeden z argumentów ;)
malo tego, jeden gosc chcial namiary na tego rolnika od truskawek, zeby mu z wlasnej kieszeni zaplacic za zjedzone truskawki
TakiTyp

Post autor: TakiTyp »

ku*** tu chodzi tylko o to, ze kibice Cracovii zakladaja koszulki PSV majac zgode z Ajaxem. To tak jakbym ja majac zgode z Lechia, paradowal sobie w koszulce Arki na wyjezdzie! To juz nie chodzi o to ze kolory i paski podobne do c****, tylko o herb na koszulce.
TakiTyp

Wiadomo ze nie maja takiego cisnienia na PSV jak na Ado czy Feyenord ale na pewno przepadac za soba nie przepadaja. Wiec zmien sobie post wyzej z Arki na GKS Tychy czy tam Elane Torun albo jakikolwiek inny polski klub ktory nie jest ich najwieksza kosa i moze zlapiesz przekaz. A co do twojej napinki z przepraszaniem to mam nadzieje ze ego uroslo chociaz leciutko.
Banksy

Post autor: Banksy »

Może urosło, może nie. Chodzi o to, żeby przeprosić za wypowiadanie się na tematy o których się nie ma wiedzy, pojęcia, pisząc na spinie towarzyszącej internetowemu pokoleniu, przekleństwami dodając se wiarygodności. Przeprosisz, następnym razem się zastanowisz i nic nie napiszesz, bo po co. Prosta sprawa.
TakiTyp

Nie wchodzilbym dalej w ta dyskusje gdybym mogl napisac ci priv. Ja napisalem tylko, ze tu nie chodzi o zaden konkretny klub tylko sytuacje, w ktorej na swoim sektorze toleruje sie barwy ekip nie nalezacych do "swoich".
I nie gadaj mi, ze w latach 90 to babcia szaliki robila na drutach, a jak sie mialo szalik BVB to sie bylo kozakiem, bo sam taki mialem i tez go nosilem dumnie. Tylko, ze to bylo 20 lat temu. Teraz kazdy moze sobie kupic koszulke klubu jaki reprezentuje lub po prostu koszulke w barwach swojego klubu.
A co do Holandii to nic mi nie wiadomo na temat zgody PSV - Ajax. Ale jesli taka jest to przepraszam. A jesli nie ma to o co ci chodzi? Bo ze jakies prywatne kontakty moga miec, albo byc "neutral" to mnie nie interesuje. Zgoda to zgoda, wszystko inne wiadomo.
type_s

nie umiesz rozmawiać chłopie i kręcisz aferę roku, na dzieciaku który założył koszulkę PSV, a drugi posądzony o brak barw ma Tychów, brakuje żebyś kręcił afere M. który na zdjęciu Jude z przed 10 lat też ma koszulkę tego klubu ;) Nie odpowiadasz na pytania typu gdzie jest napisane i kto powiedział że oficjalnie Ajax ma zgodę z Cracovią, kosę z PSV i czy mam przyjebać kolesiowi i czy przyjebałeś już każdemu u siebie na meczu kto miał koszulkę Barcelony czy Milaniu bo przecież mogą trzymać z Juve, a oni już z Legią... oczywiście pisze Twoim tokiem rozumowania. Dlatego ciach bajera bo się pogrążasz.

ps. tekst o pokoleniu iphon - mistrz ! :))
shotgun2

Post autor: shotgun2 »

PyskatySK pisze:
TakiTyp pisze:Nie wchodzilbym dalej w ta dyskusje gdybym mogl napisac ci priv. Ja napisalem tylko, ze tu nie chodzi o zaden konkretny klub tylko sytuacje, w ktorej na swoim sektorze toleruje sie barwy ekip nie nalezacych do "swoich".
I nie gadaj mi, ze w latach 90 to babcia szaliki robila na drutach, a jak sie mialo szalik BVB to sie bylo kozakiem, bo sam taki mialem i tez go nosilem dumnie. Tylko, ze to bylo 20 lat temu. Teraz kazdy moze sobie kupic koszulke klubu jaki reprezentuje lub po prostu koszulke w barwach swojego klubu.
A co do Holandii to nic mi nie wiadomo na temat zgody PSV - Ajax. Ale jesli taka jest to przepraszam. A jesli nie ma to o co ci chodzi? Bo ze jakies prywatne kontakty moga miec, albo byc "neutral" to mnie nie interesuje. Zgoda to zgoda, wszystko inne wiadomo.
Niedawno jak był mecz Cracovia - Ruch, na własne oczy widziałem kolesia z Cracovii, który szedł sobie w pasiaku... Atletico Madryt. :)
Na Wisle tez widzialem typa w barwach Atleti.
Banksy

Post autor: Banksy »

PyskatySK pisze:
Niedawno jak był mecz Cracovia - Ruch, na własne oczy widziałem kolesia z Cracovii, który szedł sobie w pasiaku... Atletico Madryt. :)

http://i49.tinypic.com/14uxi69.jpg
https://plus.google.com/photos/11575021 ... 7462859683
Edward1488

Post autor: Edward1488 »

jestesmywaszastolica pisze:akurat KSG jest ekipą która chętnie się ustawia. a cytat z forum Górnika to można odnieść chyba do każdej z band, która podróżuje specjalem
Do każdej z band? Najeżdziłem się specjalem i nigdy takiego zachowania nie spotkałem.
a Ty?

Post autor: a Ty? »

Komentarz z CB radia tzw. zwykłego Kowalskiego : http://www.youtube.com/watch?v=2dgKQzMPIYI
GtWładzię

Post autor: GtWładzię »

tuż przed meczem Górnik-Lechia

Przed pierwszym gwizdkiem Mateusz Bąk, jako kapitan, brał udział w losowaniu drużyny, która rozpocznie spotkanie. Żeton, którym tego dokonywano miał jednak kolory żółty i niebieski, a więc takie, jakie nosi odwieczny rywal Lechii - Arka Gdynia.
Kiedy więc arbiter spytał bramkarza "Biało-Zielonych", który z nich wybiera, ten z uśmiechem odparł. - Nie no panie sędzio, nie da rady. Ani jeden, ani drugi kolor mi nie odpowiada, oba źle mi się kojarzą. Po chwili dodał jednak: - No dobra, niech będzie niebieski...

źródło ekstraklasa.wp
ChPM

Post autor: ChPM »

Bieniuk też kiedyś losował, a na monecie z jednej strony było żółto-niebiesko, a z drugiej orzełek. Powiedział, że nie ma opcji żeby wybrał żółto-niebiesko, tak więc orzełek.

było w jednym z materiałów na C+
JL.

Post autor: JL. »

Chyba ten temat się nadaje najlepiej.

Ponieważ ciągle zbieramy na spłatę poderbowej kary (30 000zł), dzięki uprzejmości Klubu organizujemy kolejną akcję - można wylicytować udział w Treningu Noworocznym 2014.

http://allegro.pl/10-cio-minutowy-udzia ... 12446.html
Kalafior11

Post autor: Kalafior11 »

Odnawiam. Dzieje się coś jeszcze ciekawego/śmiesznego na trybunach?
yalla

Post autor: yalla »

Balenciaga zastępuje w trendach Guessa i Armaniego, a tak to chyba nic więcej.
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

Kalafior11 pisze: 08.12.2024, 15:56 Odnawiam. Dzieje się coś jeszcze ciekawego/śmiesznego na trybunach?
Opowiedz swoje historie … a nie, czekaj. Zapomniałem ze jesteś tylko obserwatorem - jak sam się zdeklarowałeś
ODPOWIEDZ