serce miasta pisze:Rabinie odnieś sie do materiału z łódzkiej trójki,oczywiście merytorycznie
A do czego mam sie odniesc niby ?
Kazdy kto ma wiecej lat niż 10 i troszke w głowie wie, ze kazdą historie mozna na napisać na nowo. Tym bardziej jesli poruszamy kwestie które działy sie ponad 100 lat temu i mamy do czynienia z dużym klubem z rzeszą kibiców i wielką reputacją, którego historia nie jest do konca znana. Przeciwnie do naszej historii ktora jest powszechnie znana , i jasna. W waszym przypadu zawsze duzo bylo niejasności, jakis dziwnych nawiązań i dopisywania historii tylko i wyłącznie na potrzebe danej chwili. Od niedawna zaczęliscie prostować swoją historie i ją poszukiwać i cały czas sie w tym gubicie jak widać.
Gosc ktory sie produkuje w tym materiale, ten wg was znakomity historyk i znawca, jest przeciez waszym sympatykiem, wiec co mnie ma dziwić niby - że zrobił taki program który akurat dziwnym trafem idealnie sie wpisał w waszą propagande ??
czemu ty zes sie nie odniosl ani zadna Twoja kolezanka, do dziwnie brzmiących nazwisk zalozycieli TMRFu- którego historie sobie przykleiliście ? Czemu mms wasza parówa tutaj nr 1 przemilczał wogole nazwisko 1 prezesa i go nie wymienił wsrod innych ?
Bo wstyd , bo sie nie wpisuje to w waszą propagande ? Czemu wypisał osoby tylko z Polskimi nazwiskami gdzie tych ''obcych '' było drugie tyle ??
Przy zakładaniu tego waszego TMRF - byli żydzi, niemcy i ruscy. Ale niebawem sie dowiemy ze TMRF owszem załozyli oni, ale w tamtym czasie to juz był gotowy wogole inny protoplasta , gdzie byli sami Polacy. I oni przejeli historie TMRF po cichutku a potem załozyli wasz wielki RTS Widzew a tamtych żescie w komin schowali. dajcie spokoj bo juz mi sie nie chce klepac w klawiature na te wasze pierdolenie.
Ja mam swoje spojrzenie , wy macie swoje i chyba lepiej zebysmy przy tym pozostali...
Wasteland, Red Power itp zakłamane jebane czerwone k******* )
c*** WAM WIELKI W DUPE PEDAŁY ,
zakladajcie sobie tu jescze 100 kont zeby pisać jako ŁKSciacy na moj temat. Wielki mut kutas wam do ryja internetowe pizdeczki... to samo robicie w temacie ślaskim z niewygodnymi chlopakami z KSGKS , tyle ze ja nie mam sie co obawiac takich zagrywek , natomiast wy nadal nie wiecie kim jestem, i o to chodzi pedaliszony jebane...
wklej posty wasteland pizdo internetowa - gdzie niby ktos chcial sie ze mna ustawic na meczu ?/ cytuj to szmato - za kazdym razem to ja chcialem sie ustawic zeby zobaczyc czy faktycznie rozmawiam wogole z ŁKSiakami, ale nigdy mi sie nie udało
jeszcze jakies komentarze frajery jebane ??/