Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms » 08.04.2016, 16:21

Kolejny nick pisze:Polskie nazwiska ? Wejman,Liebiech, Ernest Kunt, Robert Adam, Leon Salomon i napewno wiele innych ktorzy tam nie zostali wspomniani ( brało udział ponad 50 członków w zakładaniu ) albo nie mozna sie doczytać ich nazwisk ( słaba jakosc...
Tylko żaden z nich nie leży na żydowskim cmentarzu jak wasi :) TMRF był robotniczym klubem, i prócz Polaków tworzyli go też osoby pochodzenia niemieckiego czy ruskiego.

Założycielami towarzystwa byli pracownicy administracyjni i robotnicy zatrudnieni w zakładach „Towarzystwa Akcyjnego Widzewskiej Manufaktury Bawełnianej” (do 1905 roku „Towarzystwo Akcyjne Heinzla i Kunitzera” - panowie Heinzel i Kunitzer byli pochodzenia niemieckiego.

Nikt się żadnych nazwisk nie wstydzi i nie unika, jak to próbujesz manipulować faktami.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/d ... r-i-1922r/

iparts.pl
mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 16:25

Kolejny nick pisze:Dopiero za komuny w 1960 na potrzeby propagandy rodem z prl podpieliscie sie pod 1910 - zeby swietować 50 lecie klubu , ktory nie był waszym.
Jednak w sprzeczności z tą tezą o „postarzeniu” Widzewa w roku 1960 stoi fakt wydania przez Widzew już w roku 1952 własnego klubowego znaczka z datą „1910”.

I kolejna bzdura garbatego nosa obalona :)

TG1908

Post autor: TG1908 » 08.04.2016, 17:07

Należy się małe sprostowanie. Typ, który tu non stop zakłada nowe konta i z którym wszyscy wdają się w dyskusje nie jest żadną liczącą się postacią na ŁKSie i ogólnie nie wiadomo kto to jest. Jest to tylko i wyłącznie jego zdanie a nie ŁKSu jako całości. Możesz sobie pisać co chcesz, ale nie podawaj się za kogoś ważnego z ŁKSu.

Osoby z Widzewa, które się tu wpisują nie interesują także post tylko odnośnie tego klienta. Każdy średnio ogarnięty człowiek to zauważył chyba.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 08.04.2016, 17:21

Odnośnie daty założenia Widzewa itp.Rabinie proponuje ogladnąć i zastanowić sie czy od chyba najbardziej wiarygodnego znawcy Łódzkiej historii tez wiesz lepiej kto kiedy i gdzie założył Widzew.
https://www.youtube.com/watch?v=46X3c1IHNfY

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 17:29

TG1908 - odbierz PW

Żydzewska propaganda niechaj wiecznie trwa ;)
PATO 1908 GANG

serce miasta

Post autor: serce miasta » 08.04.2016, 17:37

Rabinie odnieś sie do materiału z łódzkiej trójki,oczywiście merytorycznie

Red power

Post autor: Red power » 08.04.2016, 17:53

TG1908 pisze:Należy się małe sprostowanie. Typ, który tu non stop zakłada nowe konta i z którym wszyscy wdają się w dyskusje nie jest żadną liczącą się postacią na ŁKSie i ogólnie nie wiadomo kto to jest. Jest to tylko i wyłącznie jego zdanie a nie ŁKSu jako całości. Możesz sobie pisać co chcesz, ale nie podawaj się za kogoś ważnego z ŁKSu.

Osoby z Widzewa, które się tu wpisują nie interesują także post tylko odnośnie tego klienta. Każdy średnio ogarnięty człowiek to zauważył chyba.
hahah i wyszło że to zwykły pajac a nie nikt znaczący tak jak sie tu chwalił na po przednim koncie.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 08.04.2016, 17:55

Teraz TG 1908 tak jak wcześniej jego kolega dowie się o tajnej misji rabina.

Red power

Post autor: Red power » 08.04.2016, 17:56

W sumie dziwilo mnie to że dopiero teraz ktos to wyjaśnił z Łksu.Przypał robił niezły jakby nie patrzeć.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 08.04.2016, 18:02

Już wcześniej pisał to koleś z Łks-u który chciał go poznać na meczu.Ale rabin się nie stawił a na pytanie o Z pisał bzdury.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 18:13

serce miasta pisze:Rabinie odnieś sie do materiału z łódzkiej trójki,oczywiście merytorycznie
A do czego mam sie odniesc niby ?
Kazdy kto ma wiecej lat niż 10 i troszke w głowie wie, ze kazdą historie mozna na napisać na nowo. Tym bardziej jesli poruszamy kwestie które działy sie ponad 100 lat temu i mamy do czynienia z dużym klubem z rzeszą kibiców i wielką reputacją, którego historia nie jest do konca znana. Przeciwnie do naszej historii ktora jest powszechnie znana , i jasna. W waszym przypadu zawsze duzo bylo niejasności, jakis dziwnych nawiązań i dopisywania historii tylko i wyłącznie na potrzebe danej chwili. Od niedawna zaczęliscie prostować swoją historie i ją poszukiwać i cały czas sie w tym gubicie jak widać.

Gosc ktory sie produkuje w tym materiale, ten wg was znakomity historyk i znawca, jest przeciez waszym sympatykiem, wiec co mnie ma dziwić niby - że zrobił taki program który akurat dziwnym trafem idealnie sie wpisał w waszą propagande ??

czemu ty zes sie nie odniosl ani zadna Twoja kolezanka, do dziwnie brzmiących nazwisk zalozycieli TMRFu- którego historie sobie przykleiliście ? Czemu mms wasza parówa tutaj nr 1 przemilczał wogole nazwisko 1 prezesa i go nie wymienił wsrod innych ?
Bo wstyd , bo sie nie wpisuje to w waszą propagande ? Czemu wypisał osoby tylko z Polskimi nazwiskami gdzie tych ''obcych '' było drugie tyle ??

Przy zakładaniu tego waszego TMRF - byli żydzi, niemcy i ruscy. Ale niebawem sie dowiemy ze TMRF owszem załozyli oni, ale w tamtym czasie to juz był gotowy wogole inny protoplasta , gdzie byli sami Polacy. I oni przejeli historie TMRF po cichutku a potem załozyli wasz wielki RTS Widzew a tamtych żescie w komin schowali. dajcie spokoj bo juz mi sie nie chce klepac w klawiature na te wasze pierdolenie.
Ja mam swoje spojrzenie , wy macie swoje i chyba lepiej zebysmy przy tym pozostali...

Wasteland, Red Power itp zakłamane jebane czerwone k******* )
c*** WAM WIELKI W DUPE PEDAŁY ,
zakladajcie sobie tu jescze 100 kont zeby pisać jako ŁKSciacy na moj temat. Wielki mut kutas wam do ryja internetowe pizdeczki... to samo robicie w temacie ślaskim z niewygodnymi chlopakami z KSGKS , tyle ze ja nie mam sie co obawiac takich zagrywek , natomiast wy nadal nie wiecie kim jestem, i o to chodzi pedaliszony jebane...

wklej posty wasteland pizdo internetowa - gdzie niby ktos chcial sie ze mna ustawic na meczu ?/ cytuj to szmato - za kazdym razem to ja chcialem sie ustawic zeby zobaczyc czy faktycznie rozmawiam wogole z ŁKSiakami, ale nigdy mi sie nie udało

jeszcze jakies komentarze frajery jebane ??/
PATO 1908 GANG

Red power

Post autor: Red power » 08.04.2016, 18:24

Idioto czy nie widzisz że jesteś tutaj odbierany jako napianjący się obszczymur?Czy ktokolwiek tutaj z Łksu napisał coś w stronę innych użytkowników od was?Nie tylko do ciebie cały czas ktoś pisze że masz zamknąć ryja.obraziłbym cię jednak porównując do tych k**** i c**** bnowaka i adwokata,którzy szydzą i lżą zmarłych Chłopaków z RTSu.

Głupi by zauważył,że nie jesteś nikim kumatym bo nikt kumaty by nie napierdalał od roku tego samego dzień w dzień od rana do wieczora.
Ostatnio zapytałem kogoś z Łksu i powiedział,że nikt nie wie o twoim istnieniu i twojej misji.

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 18:30

Słuchaj cwelu dymany w ryj, kolejny raz przekręcasz i manipulujesz faktami :)

18 grudnia odbyło się pierwsze Ogólne Zabranie TMRF Widzew Łódź. Prezesem został Emil Patti (Putti)

A nie żaden Wejman. Czyli kolejny farmazon ene due.

Znajdź jakiegoś żyda, wśród założycieli TMRF czy RTS. Kolejny farmazon.

Oczywiście kwestię paragrafu aryjskiego pominąłeś. No ale co tam, nie wygodne tematy lepiej przemilczeć :)

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 18:34

Paragraf aryjski
W świecie piłki nożnej postulowano numerus nullus czyli całkowity zakaz dostępu dla Żydów. Przepis taki wprowadziły niektóre kluby sportowe. Statut Wisły Kraków zabraniał przynależności nie-Polakom ("Członkiem zwyczajnym może być każdy Polak, który ukończył 18 rok życia"). Na przełomie 1937 i 1938 Warta Poznań wystąpiła z żądaniem wprowadzenia paragrafu aryjskiego czyli wykluczenia z PZPN klubów, sędziów i piłkarzy nie-chrześcijan. Wniosek ten poparły Wisła Kraków i AKS Chorzów. W obronie praw Żydów (i innych mniejszości narodowych) wystąpiła Cracovia popierana przez Pogoń Lwów i ŁKS Łódź.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 08.04.2016, 18:41

Rabinie w ubliżaniu w necie jesteś mistrzem szkoda ze w rzeczywistości cię nie ma wcale.A i pamięć króciutka.Jakiś koleś pytał się tu o jakieś fc Zawiszy czy innej waszej zgody na meczu na którym ponoć byłeś.I .uj wielki bąbelki.Wpadłeś przed swymi kolegami na kłamstwie.Pewnie wyłeś na delegacji u babci jak adwokat.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 08.04.2016, 18:55

Rabinie ja ci wrzucam materiał z publicznej tv zrobiony przez historyka milośnika miasta Łodzi a ty mi rzucasz jakimiś nazwiskami z d*** wyjętymi,skąd czerpiesz swoją wiedze bo jestes niewiarygodny.Nasza historia jest znana i klarowna dla wszystkich tylko nie dla was tj.Łksu i to wasze środowisko w doszukuje sie jakichś glutów,przez wiele lat zarzucaliście nam 1922 dostaliście na tacy skony dokumentów zdjęcia itp.teraz wymyślasz że TMRF założyli żydzi.Po co?Dla mnie osobiście nie ma to najmniejszego znaczenia tylko śmiać mi sie chce jak żydzi wyzywają kibiców Polskiego klubu od żydów.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 19:00

serce miasta pisze:Rabinie ja ci wrzucam materiał z publicznej tv zrobiony przez historyka milośnika miasta Łodzi a ty mi rzucasz jakimiś nazwiskami z d*** wyjętymi,skąd czerpiesz swoją wiedze bo jestes niewiarygodny.Nasza historia jest znana i klarowna dla wszystkich tylko nie dla was tj.Łksu i to wasze środowisko w doszukuje sie jakichś glutów,przez wiele lat zarzucaliście nam 1922 dostaliście na tacy skony dokumentów zdjęcia itp.teraz wymyślasz że TMRF założyli żydzi.Po co?Dla mnie osobiście nie ma to najmniejszego znaczenia tylko śmiać mi sie chce jak żydzi wyzywają kibiców Polskiego klubu od żydów.

no tak , bo nasz klub nie jest Polski...

narazie
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 19:01

z d*** wziete nazwiska i nasze dopierdalanie się ??

[link]

łap po raz drugi bo chyba zes sie z tym nie zapoznał...
PATO 1908 GANG

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 19:10

Oczywiście kwestii paragrafu aryjskiego i swoich farmazonów to nadal udaje, że nie widzi :D

Zostałeś po raz kolejny merytorycznie wydymany w dupsko. Ale co tam, za kilka dni zapomnisz i będziesz pierdolił swoje bzdury jak gdyby nigdy nic. Tak jak pominąłeś kilka niewygodnych tematów dla siebie i żydowskiego łksu, tak jak pominąłeś swoje ośmieszenie się z fc Z, tak jak pominąłeś pierdolenie o sobie pod innym nickiem, i tak jak pominiesz te kolejne rzeczy uderzające w twój garbaty żydowski kinol :)

Ładnie musimy cie wkurwiać :) każdy czytający ten temat ma już wyrobioną opinię o tobie i twoim klubiku, któremu przynosisz wstyd :)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 19:48

Hahah

Merytorycznie ?

Każdy widzi że jedyną osobą która tu kogoś wkurwia jestem ja .
a objawia się to napierdalaniem tu 20 żydzewiakow naraz, rejestrowaniem sie kolejnych glabow piszacych tylko i wylacznie o mnie , rozpierdalaniem temat jak coś nie pasuje i pisaniem nic nie wnoszących pierdow jak powyżej .

Jak to jest mmsik , czemu nie wymieniłes nazwiska waszego 1 prezesika jak zaczynales tu sapać??
Bo mało Polskie? Bo lipa , wstyd ??
PATO 1908 GANG

myjster

Post autor: myjster » 08.04.2016, 19:53

'kolejny nick' mówiłem,ze żydzi będą sie wszystkiego chwytać byle ich bylo na wierzchu.podszywanie się pod kibicow innej drużyny to u nich norma .taka ich żydowska natura.ta czerwona zaraza wie,że nie ma racji,ale próbują zakrzyczeć rzeczywistość.przyznam jednak,że nie doceniłem ich determinacji w brnięciu w to gówno.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 20:08

Założyciele protoplasty RTSu - klubu TMRF któremu datę założenia i historię podjumali jeszcze wieksi ,jeszcze bardziej aryjscy i najbardziej czerwoni z RTS Widzew...

Emil Putti ( prezes)

Benjamin Liebiech (skarbnik)

Ernest Kunt ( wice skarbnik)

Karol Krauss

Ponadto osoby z tak bardzo Polskimi i aryjskimi nazwiskami jak :

Leon Sallman

Konstanty Wejman

Robert Adam (ciekawe jak w oryginale )
I tym podobni ...

Ale przecież do zydzewiakow to i tak nie dotrze , minie 10 lat - wymienia im nazwiska na Polskie i wszystko będzie git.
Kolejny raz sobie pierdolną oprawę ŁODZKOSCI FANATYCY , żeby tylko zaklamac ich wiesniackie oblicze , a później na różnych forach z pianą na mordzie będą jechać że ŁKS to wogole to są żydzi , patologia , powstaliśmy wogole nie w Łodzi i wcale nie w 1908 ...

Gubicie się już w tym pejsy ;)
PATO 1908 GANG

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 20:14

Kolejny nick pisze:Hahah

Merytorycznie ?

Każdy widzi że jedyną osobą która tu kogoś wkurwia jestem ja .
a objawia się to napierdalaniem tu 20 żydzewiakow naraz, rejestrowaniem sie kolejnych glabow piszacych tylko i wylacznie o mnie , rozpierdalaniem temat jak coś nie pasuje i pisaniem nic nie wnoszących pierdow jak powyżej .

Jak to jest mmsik , czemu nie wymieniłes nazwiska waszego 1 prezesika jak zaczynales tu sapać??
Bo mało Polskie? Bo lipa , wstyd ??
Pytałeś niedorozwoju o założycieli, a nie o pierwszego prezesa. Zapytałeś później o prezesa, dostałeś nazwisko Emil Patti (Putti). Dalej nie widzisz udajesz, że nie widzisz? :)

No właśnie każdy widzi, że ten Widzew cię wkurwia i boli. A objawia się to twoimi wieloma nickami, pisaniem samemu ze sobą i o sobie w 3 osobie. A jak na jednym ktoś da ci bana to zaraz pojawiasz się na drugim :) Piszesz tylko i wyłącznie o nas, bo co można napisać o twoim nędznym parchatym klubiku? Dlatego rozpierdalasz temat. Ale nawet jak on zniknie, to nic nam nie ujmiesz. Bo Widzewek dalej będzie tą solidną marką jaką był i jest, a tylko ty będziesz miał trochę spokoju i twój żałosny klubik c**** warty :)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 20:15

kazdy kto ma wiecej lat niż 10 i troszke w głowie wie, ze kazdą historie mozna na napisać na nowo. Tym bardziej jesli poruszamy kwestie które działy sie ponad 100 lat temu i mamy do czynienia z dużym klubem z rzeszą kibiców i wielką reputacją, którego historia nie jest do konca znana. Przeciwnie do naszej historii ktora jest powszechnie znana , i jasna. W waszym przypadu zawsze duzo bylo niejasności, jakis dziwnych nawiązań i dopisywania historii tylko i wyłącznie na potrzebe danej chwili. Od niedawna zaczęliscie prostować swoją historie i ją poszukiwać i cały czas sie w tym gubicie jak widać.

Gosc ktory sie produkuje w tym materiale, ten wg was znakomity historyk i znawca, jest przeciez waszym sympatykiem, wiec co mnie ma dziwić niby - że zrobił taki program który akurat dziwnym trafem idealnie sie wpisał w waszą propagande ??

czemu ty zes sie nie odniosl ani zadna Twoja kolezanka, do dziwnie brzmiących nazwisk zalozycieli TMRFu- którego historie sobie przykleiliście ? Czemu mms wasza parówa tutaj nr 1 przemilczał wogole nazwisko 1 prezesa i go nie wymienił wsrod innych ?
Bo wstyd , bo sie nie wpisuje to w waszą propagande ? Czemu wypisał osoby tylko z Polskimi nazwiskami gdzie tych ''obcych '' było drugie tyle ??

Przy zakładaniu tego waszego TMRF - byli żydzi, niemcy i ruscy. Ale niebawem sie dowiemy ze TMRF owszem załozyli oni, ale w tamtym czasie to juz był gotowy wogole inny protoplasta , gdzie byli sami Polacy. I oni przejeli historie TMRF po cichutku a potem załozyli wasz wielki RTS Widzew a tamtych żescie w komin schowali. dajcie spokoj bo juz mi sie nie chce klepac w klawiature na te wasze pierdolenie.
Ja mam swoje spojrzenie , wy macie swoje i chyba lepiej zebysmy przy tym pozostali...
Przeczytajcie to sobie jeszcze raz , później jeszcze , i później 10 razy to może do waszych zakutych megalomanskich łbów coś w końcu dotrze....
PATO 1908 GANG

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 20:17

A którzy to ci żydzi? :)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 20:20

MMS parowo pogodziles się chyba że twoja kariera - naczelnego frajera internetowej czerwonej Armii już się kończy,widać to po stosowaniu swoich wpisów i jednocześnie dalej brnieciu w gowno jakie tu uprawiacie ...

Ja piszę o Waszym Rtssie ?? Ja nigdy sam z siebie nie pisałem o zydzewie. Moje wpisy zawsze były odpowiedzą na wasze dopierdalanie się do nas . jeśli twierdzisz że bylo inaczej to to k**** udowodnij , znasz moje nicki i doskonale wiesz parowo jebana że jak zacząłem się tu wpisywać i was prostować to wasze eldorado się tu skończyło ...

Jedyne na co obecnie was stać to ublizanie mi osobiście , i żeby to robić juz nawet podszywacie się pod naszych kibiców. Z jednej przyczyny - bo widzicie k**** że wszyscy normalni z ŁKS juz odpuścili , a ja prostuje was nadal - sam ...
PATO 1908 GANG

cobytu

Post autor: cobytu » 08.04.2016, 20:25

Historia w tym temacie po raz setny... Po c***? Nie wie nikt... My bedziem żydami dla Was a Wy dla nas choćby tu jebane bylo następne sto stron o historii opartej na dokumentach wszelkiej maści.Bo tak... Ja p*******....
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 20:35

Kolejny nick stary cwelusie w mordę dymany, póki co jedynym karierowiczem tutaj jesteś ty :) Wymyślasz bzdury żeby nam umniejszyć i oczernić, ale to z ciebie jest beka i z twojego żydowskiego klubiku, wielcy obrońcy żydów z papisem na czele :)

Mało razy było ci coś udowadniane? Najpierw skamlesz jak pies gdy już nie dajesz rady by pisać o swoich klubach. My coś wstawiamy o naszym i od razu pojawiasz się ty pedofilu :) Zamykasz mordę na jakiś czas, udajesz głupiego i ślepego. A za jakiś czas znów napierdalasz swoje farmazony z d*** wzięte :)

Sam wszystkim ciśniesz i ubliżasz, a jak dostaniesz pocisk to płaczesz jak baba :) Normalni odpuścili, a nienormalny został :)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 20:43

Większość normalnych ŁKSiakow zostało tu poblokowanych i za pisanie niewygodnych dla was rzeczy pożegnali się z forum . Pozostali ci , ktorzy w d**** mieli prostowanie waszych wymyslow bo wiedza ze to walka z wiatrakami .Ale taka ku*** pedalska jak ty, że swoją switą - może tu napierdalac sobie dowoli co chce , na każdy temat , a cała zgraja wastelandow itp rozpierdala ten temat i śląski bo robi lache cały czas moderatorom . To c*** że piszą jako ŁKSiacy , jako kibice Górnika , że jebane k**** są w stanie zakrzyczec w 10 tutaj każdego kto pisze nie po ich myśli ....

j**** was czerwone propagandysty mam nadzieję że ostatnie kilkanaście stron tego tematu i to jakie zagrywki stosuje cie kurwiszony byle wyszło na wasze każdemu co przeglądał ten temat otworzyly oczy na to jakim jesteście zjebanym narodem ...
PATO 1908 GANG

Red power

Post autor: Red power » 08.04.2016, 20:45

hehe jeszcze w dupsko szczewom wchodzi tak jakby oni w ogóle nigdzie nie siali propagandy.Ostatni przykład torcidainside farmazoniarz.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 20:46

Nikomu nie wchodzę , pisze o tym co tu wyprawiacie czerwone pierdzewiaki
PATO 1908 GANG

Red power

Post autor: Red power » 08.04.2016, 20:47

Kolejny nick pisze:Większość normalnych ŁKSiakow zostało tu poblokowanych i za pisanie niewygodnych dla was rzeczy pożegnali się z forum .
Niby kto poza twoim kontami został pobanowany?

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 20:49

Kto został poblokowany? :) jedynym pedałem który został zbanowany jesteś ty. Zapewne za spam, farmazony i robienie lipy swojemu skurwiałemu klubikowi :) A jakbyś był kumaty jakiego próbujesz zgrywać, to byś wiedział kto z łksu ma tu moderatora :) być może nawet ta osoba ci wpierdala bany hehe

Red power

Post autor: Red power » 08.04.2016, 20:55

Skąd rabin to może wiedzieć hehe.Według niego ktoś pisze donosy do adminów na niego a przecież jak tu jest to jest dobra beka z niego wiec nie wiadomo po co miałby to ktoś robić.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 08.04.2016, 21:00

I apropo płaczu przypomne że od początku jak się tu wpisuje - całe tabuny czerwonych nekrofili placza rzewnymi lzami i poświęcają więcej czasu mojej osobie i temu kim niby jestem - niż na wszystko inne. Są konta zydzewskie z których sto procent to wpisy nt pato1908gang albo ene due rabe itp . O Widzewie czy LKSie zero , tylko o mnie...

Caly czas probowaliscie mnie zdyskredytować i cały czas to robicie kurwiszony zakompleksione .
Blagaliscie o bany, większość moich wpisow szlo do moderatorow . I widac jestescie w tym skuteczni , bo tyle czasu co pisze jakas ku*** spruta wasteland albo mms to ja przerobilem z 4 konta.
Robicie nadal jakies smieszne prowokacje , pisząc niby jako ŁKSiacy. Pisaliście żeby czasem nikt mnie nie bral na poważnie , że to tylko forum , że jestem dzieciakiem , nie chodzę na mecze itp - tylko dlatego że merytorycznie z tym co pisze nie dajecie sobie rady.

j**** was czerwona armia propagandy , sam was wyjebalem merytorycznie wszystkich . A wiem że mało was tu nie ma i raczej głaby z was też nie są .
Piszecie że jestem dzieciak i gowno wiem ! a cała wasza armia tu napierdala tylko i wyłącznie ze mną . O czym to świadczy ?

Manipulacja i zaklamywanie rzeczywistości byle wyszło na wasze to już k**** macie z tego magistra .
PATO 1908 GANG

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 08.04.2016, 21:07

objawia się to napierdalaniem tu 20 żydzewiakow naraz
ku*** ty to kocur jesteś 20 stu na klate i jeszcze mało...internetowy chuligan , pamiętacie strone niejakiego x-mana?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

mms

Post autor: mms » 08.04.2016, 21:14

Ene due rabe może zakładzik? Jak jakiś mod znajdzie moje konto podszywające się pod kogoś od was to mi wlepia bana na ip, jak znajdzie u ciebie konto podszywające się pod nas to tobie wlepia bana na ip? Pasuje? :)

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 08.04.2016, 21:16

Kolejny nick pisze:I apropo płaczu przypomne że od początku jak się tu wpisuje - całe tabuny czerwonych nekrofili placza rzewnymi lzami i poświęcają więcej czasu mojej osobie i temu kim niby jestem - niż na wszystko inne. Są konta zydzewskie z których sto procent to wpisy nt pato1908gang albo ene due rabe itp . O Widzewie czy LKSie zero , tylko o mnie...

Caly czas probowaliscie mnie zdyskredytować i cały czas to robicie kurwiszony zakompleksione .
Blagaliscie o bany, większość moich wpisow szlo do moderatorow . I widac jestescie w tym skuteczni , bo tyle czasu co pisze jakas ku*** spruta wasteland albo mms to ja przerobilem z 4 konta.
Robicie nadal jakies smieszne prowokacje , pisząc niby jako ŁKSiacy. Pisaliście żeby czasem nikt mnie nie bral na poważnie , że to tylko forum , że jestem dzieciakiem , nie chodzę na mecze itp - tylko dlatego że merytorycznie z tym co pisze nie dajecie sobie rady.

j**** was czerwona armia propagandy , sam was wyjebalem merytorycznie wszystkich . A wiem że mało was tu nie ma i raczej głaby z was też nie są .
Piszecie że jestem dzieciak i gowno wiem ! a cała wasza armia tu napierdala tylko i wyłącznie ze mną . O czym to świadczy ?

Manipulacja i zaklamywanie rzeczywistości byle wyszło na wasze to już k**** macie z tego magistra .
ja p******* człowieku najebałeś 70 postów w kilka dni a wiekszosc taka sama: sprute chuje, ja mam racje, jade wam klawiatura, nie dajecie mi rady bla bla bla. nie wiem ile masz lat ale nie uważasz że to żałosne?

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 08.04.2016, 21:17

ene due rabe to może być pies więc proponuje uważać na to co się pisze!

najlepszym banem dla tego kretyna będzie ignorancja, wtedy nie będzie miał komu odpisywać.

myjster

Post autor: myjster » 08.04.2016, 21:24

walczzawsze pisze:ene due rabe to może być pies więc proponuje uważać na to co się pisze!

najlepszym banem dla tego kretyna będzie ignorancja, wtedy nie będzie miał komu odpisywać.

Żydzewska wersja wujka dobra rada :D to jest wspaniała rada,pycha,świetna rada,bardzo dobra rada.

ODPOWIEDZ