Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kolejny nick
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
z d*** wziete nazwiska i nasze dopierdalanie się ??
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... agment.jpg
łap po raz drugi bo chyba zes sie z tym nie zapoznał...
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... agment.jpg
łap po raz drugi bo chyba zes sie z tym nie zapoznał...
PATO 1908 GANG
Oczywiście kwestii paragrafu aryjskiego i swoich farmazonów to nadal udaje, że nie widzi :D
Zostałeś po raz kolejny merytorycznie wydymany w dupsko. Ale co tam, za kilka dni zapomnisz i będziesz pierdolił swoje bzdury jak gdyby nigdy nic. Tak jak pominąłeś kilka niewygodnych tematów dla siebie i żydowskiego łksu, tak jak pominąłeś swoje ośmieszenie się z fc Z, tak jak pominąłeś pierdolenie o sobie pod innym nickiem, i tak jak pominiesz te kolejne rzeczy uderzające w twój garbaty żydowski kinol :)
Ładnie musimy cie wkurwiać :) każdy czytający ten temat ma już wyrobioną opinię o tobie i twoim klubiku, któremu przynosisz wstyd :)
Zostałeś po raz kolejny merytorycznie wydymany w dupsko. Ale co tam, za kilka dni zapomnisz i będziesz pierdolił swoje bzdury jak gdyby nigdy nic. Tak jak pominąłeś kilka niewygodnych tematów dla siebie i żydowskiego łksu, tak jak pominąłeś swoje ośmieszenie się z fc Z, tak jak pominąłeś pierdolenie o sobie pod innym nickiem, i tak jak pominiesz te kolejne rzeczy uderzające w twój garbaty żydowski kinol :)
Ładnie musimy cie wkurwiać :) każdy czytający ten temat ma już wyrobioną opinię o tobie i twoim klubiku, któremu przynosisz wstyd :)
-
Kolejny nick
Hahah
Merytorycznie ?
Każdy widzi że jedyną osobą która tu kogoś wkurwia jestem ja .
a objawia się to napierdalaniem tu 20 żydzewiakow naraz, rejestrowaniem sie kolejnych glabow piszacych tylko i wylacznie o mnie , rozpierdalaniem temat jak coś nie pasuje i pisaniem nic nie wnoszących pierdow jak powyżej .
Jak to jest mmsik , czemu nie wymieniłes nazwiska waszego 1 prezesika jak zaczynales tu sapać??
Bo mało Polskie? Bo lipa , wstyd ??
Merytorycznie ?
a objawia się to napierdalaniem tu 20 żydzewiakow naraz, rejestrowaniem sie kolejnych glabow piszacych tylko i wylacznie o mnie , rozpierdalaniem temat jak coś nie pasuje i pisaniem nic nie wnoszących pierdow jak powyżej .
Jak to jest mmsik , czemu nie wymieniłes nazwiska waszego 1 prezesika jak zaczynales tu sapać??
PATO 1908 GANG
'kolejny nick' mówiłem,ze żydzi będą sie wszystkiego chwytać byle ich bylo na wierzchu.podszywanie się pod kibicow innej drużyny to u nich norma .taka ich żydowska natura.ta czerwona zaraza wie,że nie ma racji,ale próbują zakrzyczeć rzeczywistość.przyznam jednak,że nie doceniłem ich determinacji w brnięciu w to gówno.
-
Kolejny nick
Założyciele protoplasty RTSu - klubu TMRF któremu datę założenia i historię podjumali jeszcze wieksi ,jeszcze bardziej aryjscy i najbardziej czerwoni z RTS Widzew...
Emil Putti ( prezes)
Benjamin Liebiech (skarbnik)
Ernest Kunt ( wice skarbnik)
Karol Krauss
Ponadto osoby z tak bardzo Polskimi i aryjskimi nazwiskami jak :
Leon Sallman
Konstanty Wejman
Robert Adam (ciekawe jak w oryginale )
I tym podobni ...
Ale przecież do zydzewiakow to i tak nie dotrze , minie 10 lat - wymienia im nazwiska na Polskie i wszystko będzie git.
Kolejny raz sobie pierdolną oprawę ŁODZKOSCI FANATYCY , żeby tylko zaklamac ich wiesniackie oblicze , a później na różnych forach z pianą na mordzie będą jechać że ŁKS to wogole to są żydzi , patologia , powstaliśmy wogole nie w Łodzi i wcale nie w 1908 ...
Gubicie się już w tym pejsy ;)
Emil Putti ( prezes)
Benjamin Liebiech (skarbnik)
Ernest Kunt ( wice skarbnik)
Karol Krauss
Ponadto osoby z tak bardzo Polskimi i aryjskimi nazwiskami jak :
Leon Sallman
Konstanty Wejman
Robert Adam (ciekawe jak w oryginale )
I tym podobni ...
Ale przecież do zydzewiakow to i tak nie dotrze , minie 10 lat - wymienia im nazwiska na Polskie i wszystko będzie git.
Kolejny raz sobie pierdolną oprawę ŁODZKOSCI FANATYCY , żeby tylko zaklamac ich wiesniackie oblicze , a później na różnych forach z pianą na mordzie będą jechać że ŁKS to wogole to są żydzi , patologia , powstaliśmy wogole nie w Łodzi i wcale nie w 1908 ...
Gubicie się już w tym pejsy ;)
PATO 1908 GANG
Pytałeś niedorozwoju o założycieli, a nie o pierwszego prezesa. Zapytałeś później o prezesa, dostałeś nazwisko Emil Patti (Putti). Dalej nie widzisz udajesz, że nie widzisz? :)Kolejny nick pisze:Hahah
Merytorycznie ?
No właśnie każdy widzi, że ten Widzew cię wkurwia i boli. A objawia się to twoimi wieloma nickami, pisaniem samemu ze sobą i o sobie w 3 osobie. A jak na jednym ktoś da ci bana to zaraz pojawiasz się na drugim :) Piszesz tylko i wyłącznie o nas, bo co można napisać o twoim nędznym parchatym klubiku? Dlatego rozpierdalasz temat. Ale nawet jak on zniknie, to nic nam nie ujmiesz. Bo Widzewek dalej będzie tą solidną marką jaką był i jest, a tylko ty będziesz miał trochę spokoju i twój żałosny klubik c**** warty :)
-
Kolejny nick
Przeczytajcie to sobie jeszcze raz , później jeszcze , i później 10 razy to może do waszych zakutych megalomanskich łbów coś w końcu dotrze....kazdy kto ma wiecej lat niż 10 i troszke w głowie wie, ze kazdą historie mozna na napisać na nowo. Tym bardziej jesli poruszamy kwestie które działy sie ponad 100 lat temu i mamy do czynienia z dużym klubem z rzeszą kibiców i wielką reputacją, którego historia nie jest do konca znana. Przeciwnie do naszej historii ktora jest powszechnie znana , i jasna. W waszym przypadu zawsze duzo bylo niejasności, jakis dziwnych nawiązań i dopisywania historii tylko i wyłącznie na potrzebe danej chwili. Od niedawna zaczęliscie prostować swoją historie i ją poszukiwać i cały czas sie w tym gubicie jak widać.
Gosc ktory sie produkuje w tym materiale, ten wg was znakomity historyk i znawca, jest przeciez waszym sympatykiem, wiec co mnie ma dziwić niby - że zrobił taki program który akurat dziwnym trafem idealnie sie wpisał w waszą propagande ??
czemu ty zes sie nie odniosl ani zadna Twoja kolezanka, do dziwnie brzmiących nazwisk zalozycieli TMRFu- którego historie sobie przykleiliście ? Czemu mms wasza parówa tutaj nr 1 przemilczał wogole nazwisko 1 prezesa i go nie wymienił wsrod innych ?
Bo wstyd , bo sie nie wpisuje to w waszą propagande ? Czemu wypisał osoby tylko z Polskimi nazwiskami gdzie tych ''obcych '' było drugie tyle ??
Przy zakładaniu tego waszego TMRF - byli żydzi, niemcy i ruscy. Ale niebawem sie dowiemy ze TMRF owszem załozyli oni, ale w tamtym czasie to juz był gotowy wogole inny protoplasta , gdzie byli sami Polacy. I oni przejeli historie TMRF po cichutku a potem załozyli wasz wielki RTS Widzew a tamtych żescie w komin schowali. dajcie spokoj bo juz mi sie nie chce klepac w klawiature na te wasze pierdolenie.
Ja mam swoje spojrzenie , wy macie swoje i chyba lepiej zebysmy przy tym pozostali...
PATO 1908 GANG
A którzy to ci żydzi? :)
-
Kolejny nick
MMS parowo pogodziles się chyba że twoja kariera - naczelnego frajera internetowej czerwonej Armii już się kończy,widać to po stosowaniu swoich wpisów i jednocześnie dalej brnieciu w gowno jakie tu uprawiacie ...
Ja piszę o Waszym Rtssie ?? Ja nigdy sam z siebie nie pisałem o zydzewie. Moje wpisy zawsze były odpowiedzą na wasze dopierdalanie się do nas . jeśli twierdzisz że bylo inaczej to to k**** udowodnij , znasz moje nicki i doskonale wiesz parowo jebana że jak zacząłem się tu wpisywać i was prostować to wasze eldorado się tu skończyło ...
Jedyne na co obecnie was stać to ublizanie mi osobiście , i żeby to robić juz nawet podszywacie się pod naszych kibiców. Z jednej przyczyny - bo widzicie k**** że wszyscy normalni z ŁKS juz odpuścili , a ja prostuje was nadal - sam ...
Ja piszę o Waszym Rtssie ?? Ja nigdy sam z siebie nie pisałem o zydzewie. Moje wpisy zawsze były odpowiedzą na wasze dopierdalanie się do nas . jeśli twierdzisz że bylo inaczej to to k**** udowodnij , znasz moje nicki i doskonale wiesz parowo jebana że jak zacząłem się tu wpisywać i was prostować to wasze eldorado się tu skończyło ...
Jedyne na co obecnie was stać to ublizanie mi osobiście , i żeby to robić juz nawet podszywacie się pod naszych kibiców. Z jednej przyczyny - bo widzicie k**** że wszyscy normalni z ŁKS juz odpuścili , a ja prostuje was nadal - sam ...
PATO 1908 GANG
Historia w tym temacie po raz setny... Po c***? Nie wie nikt... My bedziem żydami dla Was a Wy dla nas choćby tu jebane bylo następne sto stron o historii opartej na dokumentach wszelkiej maści.Bo tak... Ja p*******....
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Kolejny nick stary cwelusie w mordę dymany, póki co jedynym karierowiczem tutaj jesteś ty :) Wymyślasz bzdury żeby nam umniejszyć i oczernić, ale to z ciebie jest beka i z twojego żydowskiego klubiku, wielcy obrońcy żydów z papisem na czele :)
Mało razy było ci coś udowadniane? Najpierw skamlesz jak pies gdy już nie dajesz rady by pisać o swoich klubach. My coś wstawiamy o naszym i od razu pojawiasz się ty pedofilu :) Zamykasz mordę na jakiś czas, udajesz głupiego i ślepego. A za jakiś czas znów napierdalasz swoje farmazony z d*** wzięte :)
Sam wszystkim ciśniesz i ubliżasz, a jak dostaniesz pocisk to płaczesz jak baba :) Normalni odpuścili, a nienormalny został :)
Mało razy było ci coś udowadniane? Najpierw skamlesz jak pies gdy już nie dajesz rady by pisać o swoich klubach. My coś wstawiamy o naszym i od razu pojawiasz się ty pedofilu :) Zamykasz mordę na jakiś czas, udajesz głupiego i ślepego. A za jakiś czas znów napierdalasz swoje farmazony z d*** wzięte :)
Sam wszystkim ciśniesz i ubliżasz, a jak dostaniesz pocisk to płaczesz jak baba :) Normalni odpuścili, a nienormalny został :)
-
Kolejny nick
Większość normalnych ŁKSiakow zostało tu poblokowanych i za pisanie niewygodnych dla was rzeczy pożegnali się z forum . Pozostali ci , ktorzy w d**** mieli prostowanie waszych wymyslow bo wiedza ze to walka z wiatrakami .Ale taka ku*** pedalska jak ty, że swoją switą - może tu napierdalac sobie dowoli co chce , na każdy temat , a cała zgraja wastelandow itp rozpierdala ten temat i śląski bo robi lache cały czas moderatorom . To c*** że piszą jako ŁKSiacy , jako kibice Górnika , że jebane k**** są w stanie zakrzyczec w 10 tutaj każdego kto pisze nie po ich myśli ....
j**** was czerwone propagandysty mam nadzieję że ostatnie kilkanaście stron tego tematu i to jakie zagrywki stosuje cie kurwiszony byle wyszło na wasze każdemu co przeglądał ten temat otworzyly oczy na to jakim jesteście zjebanym narodem ...
j**** was czerwone propagandysty mam nadzieję że ostatnie kilkanaście stron tego tematu i to jakie zagrywki stosuje cie kurwiszony byle wyszło na wasze każdemu co przeglądał ten temat otworzyly oczy na to jakim jesteście zjebanym narodem ...
PATO 1908 GANG
hehe jeszcze w dupsko szczewom wchodzi tak jakby oni w ogóle nigdzie nie siali propagandy.Ostatni przykład torcidainside farmazoniarz.
-
Kolejny nick
Nikomu nie wchodzę , pisze o tym co tu wyprawiacie czerwone pierdzewiaki
PATO 1908 GANG
Niby kto poza twoim kontami został pobanowany?Kolejny nick pisze:Większość normalnych ŁKSiakow zostało tu poblokowanych i za pisanie niewygodnych dla was rzeczy pożegnali się z forum .
Kto został poblokowany? :) jedynym pedałem który został zbanowany jesteś ty. Zapewne za spam, farmazony i robienie lipy swojemu skurwiałemu klubikowi :) A jakbyś był kumaty jakiego próbujesz zgrywać, to byś wiedział kto z łksu ma tu moderatora :) być może nawet ta osoba ci wpierdala bany hehe
Skąd rabin to może wiedzieć hehe.Według niego ktoś pisze donosy do adminów na niego a przecież jak tu jest to jest dobra beka z niego wiec nie wiadomo po co miałby to ktoś robić.
-
Kolejny nick
I apropo płaczu przypomne że od początku jak się tu wpisuje - całe tabuny czerwonych nekrofili placza rzewnymi lzami i poświęcają więcej czasu mojej osobie i temu kim niby jestem - niż na wszystko inne. Są konta zydzewskie z których sto procent to wpisy nt pato1908gang albo ene due rabe itp . O Widzewie czy LKSie zero , tylko o mnie...
Caly czas probowaliscie mnie zdyskredytować i cały czas to robicie kurwiszony zakompleksione .
Blagaliscie o bany, większość moich wpisow szlo do moderatorow . I widac jestescie w tym skuteczni , bo tyle czasu co pisze jakas ku*** spruta wasteland albo mms to ja przerobilem z 4 konta.
Robicie nadal jakies smieszne prowokacje , pisząc niby jako ŁKSiacy. Pisaliście żeby czasem nikt mnie nie bral na poważnie , że to tylko forum , że jestem dzieciakiem , nie chodzę na mecze itp - tylko dlatego że merytorycznie z tym co pisze nie dajecie sobie rady.
j**** was czerwona armia propagandy , sam was wyjebalem merytorycznie wszystkich . A wiem że mało was tu nie ma i raczej głaby z was też nie są .
Piszecie że jestem dzieciak i gowno wiem ! a cała wasza armia tu napierdala tylko i wyłącznie ze mną . O czym to świadczy ?
Manipulacja i zaklamywanie rzeczywistości byle wyszło na wasze to już k**** macie z tego magistra .
Caly czas probowaliscie mnie zdyskredytować i cały czas to robicie kurwiszony zakompleksione .
Blagaliscie o bany, większość moich wpisow szlo do moderatorow . I widac jestescie w tym skuteczni , bo tyle czasu co pisze jakas ku*** spruta wasteland albo mms to ja przerobilem z 4 konta.
Robicie nadal jakies smieszne prowokacje , pisząc niby jako ŁKSiacy. Pisaliście żeby czasem nikt mnie nie bral na poważnie , że to tylko forum , że jestem dzieciakiem , nie chodzę na mecze itp - tylko dlatego że merytorycznie z tym co pisze nie dajecie sobie rady.
j**** was czerwona armia propagandy , sam was wyjebalem merytorycznie wszystkich . A wiem że mało was tu nie ma i raczej głaby z was też nie są .
Piszecie że jestem dzieciak i gowno wiem ! a cała wasza armia tu napierdala tylko i wyłącznie ze mną . O czym to świadczy ?
Manipulacja i zaklamywanie rzeczywistości byle wyszło na wasze to już k**** macie z tego magistra .
PATO 1908 GANG
-
PanTuNieStał
ku*** ty to kocur jesteś 20 stu na klate i jeszcze mało...internetowy chuligan , pamiętacie strone niejakiego x-mana?objawia się to napierdalaniem tu 20 żydzewiakow naraz
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Ene due rabe może zakładzik? Jak jakiś mod znajdzie moje konto podszywające się pod kogoś od was to mi wlepia bana na ip, jak znajdzie u ciebie konto podszywające się pod nas to tobie wlepia bana na ip? Pasuje? :)
-
Super_Mario
ja p******* człowieku najebałeś 70 postów w kilka dni a wiekszosc taka sama: sprute chuje, ja mam racje, jade wam klawiatura, nie dajecie mi rady bla bla bla. nie wiem ile masz lat ale nie uważasz że to żałosne?Kolejny nick pisze:I apropo płaczu przypomne że od początku jak się tu wpisuje - całe tabuny czerwonych nekrofili placza rzewnymi lzami i poświęcają więcej czasu mojej osobie i temu kim niby jestem - niż na wszystko inne. Są konta zydzewskie z których sto procent to wpisy nt pato1908gang albo ene due rabe itp . O Widzewie czy LKSie zero , tylko o mnie...
-
walczzawsze
ene due rabe to może być pies więc proponuje uważać na to co się pisze!
najlepszym banem dla tego kretyna będzie ignorancja, wtedy nie będzie miał komu odpisywać.
najlepszym banem dla tego kretyna będzie ignorancja, wtedy nie będzie miał komu odpisywać.
walczzawsze pisze:ene due rabe to może być pies więc proponuje uważać na to co się pisze!
Żydzewska wersja wujka dobra rada :D to jest wspaniała rada,pycha,świetna rada,bardzo dobra rada.
-
Kolejny nick
Mms - Jedyne konto jakim się niby podszywalem pod was to był czerwony rabin i chyba każdy to widział od razu. Taki żart na Prima aprilis
I była to odpowiedz na wasze konta z których napierdalacie jako ŁKSiacy . Chciałem pokazać że każdy może sobie założyć jakie chce konto i pisać obojętnie o czym , nawet podszywajac się za wroga ...
Dziwnym trafem osoby niby od nas , które pocisnalem tutaj że są za Widzewem nagle przestali się wpisywać nawet bez slowa ;) przypadek ? Nie sądzę ...
Tak samo jak ci nowozarejstrowani jednopostowcy niby od nas - którzy mieli tyle do powiedzenia na mój temat , jakoś żaden z nich poza jednym nie ODP mi nawet na PW . tez przypadek ?
już jest po temacie , bo kazdy widzi jakie z was frajery internetowe , a od nas każdy normalny wiedział już od dawna do czego jesteście zdolni w imię internetowej propagandy . Fajnie że udało mi się to pokazac szerszemu gronu .
I była to odpowiedz na wasze konta z których napierdalacie jako ŁKSiacy . Chciałem pokazać że każdy może sobie założyć jakie chce konto i pisać obojętnie o czym , nawet podszywajac się za wroga ...
Dziwnym trafem osoby niby od nas , które pocisnalem tutaj że są za Widzewem nagle przestali się wpisywać nawet bez slowa ;) przypadek ? Nie sądzę ...
Tak samo jak ci nowozarejstrowani jednopostowcy niby od nas - którzy mieli tyle do powiedzenia na mój temat , jakoś żaden z nich poza jednym nie ODP mi nawet na PW . tez przypadek ?
już jest po temacie , bo kazdy widzi jakie z was frajery internetowe , a od nas każdy normalny wiedział już od dawna do czego jesteście zdolni w imię internetowej propagandy . Fajnie że udało mi się to pokazac szerszemu gronu .
PATO 1908 GANG
-
PanTuNieStał
O kim ty piszesz to jakaś postać z twojej bajki?wujka dobra rada :D to jest wspaniała rada,pycha,świetna rada,bardzo dobra rada.
myjster
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Taki żarcik? Widzisz ja nie muszę się pod nikogo podszywać i robić sobie żarcików. Jakbyś miał choć trochę oleju w głowie to byś wiedział, że internetowi napinacze są i od nas i od was. Tak samo jak kiedyś wybrano moda od nas i od was. Ale nie ty musisz równać się poziomem do debili i spinać poślady. Od was osoby też się podszywają pod nas i też to nazwiesz żarcikami? Każdy kij ma dwa końce.Kolejny nick pisze:Mms - Jedyne konto jakim się niby podszywalem pod was to był czerwony rabin i chyba każdy to widział od razu. Taki żart na Prima aprilis
Jakiemu gronu to udowodniłeś? Myślisz, że ktoś cię tu poważnie traktuje?
-
PanTuNieStał
Poziom samouwielbienia 100%

-
Kolejny nick
Mms - nie rozsmieszaj mnie ku*** .
Tylko winny się tłumaczy, ty jak widać masz wytłumaczenie na wszystko , nawet jak coś jest czarno na białym że się osmieszyliscie teraz , w danym momencie ...
Piątek jest , proponuje piwko jebnac , jointa zjarac się odprężyć .
Tylko winny się tłumaczy, ty jak widać masz wytłumaczenie na wszystko , nawet jak coś jest czarno na białym że się osmieszyliscie teraz , w danym momencie ...
Piątek jest , proponuje piwko jebnac , jointa zjarac się odprężyć .
PATO 1908 GANG
Gdzie się tłumaczę? Mówię ci, że jedna i druga strona robi podobnie. Chyba za trudne do zrozumienia :)
A ja proponuję wylogować się, poćwiczyć albo wyjść na miasto :)
A ja proponuję wylogować się, poćwiczyć albo wyjść na miasto :)
-
Kolejny nick
kolejny nick a możesz powiedzieć jaką masz chorobę albo czego ci brakuje w życiu że napierdalasz przed kompem non stop jak rasowy gimbus?wiesz jesteś wrogiem ale może uda się jakoś ci pomóc.wal śmiało.
-
divide1908
Tak na rozluźnienie, chłopaki z Limanki jestście sławni w piwnym podziemu:
https://www.facebook.com/BrowarPiwoteka ... =3&theater
chociaż nie do końca mi się to podoba.
https://www.facebook.com/BrowarPiwoteka ... =3&theater
chociaż nie do końca mi się to podoba.
-
Kolejny nick
Red power pisze:kolejny nick a możesz powiedzieć jaką masz chorobę albo czego ci brakuje w życiu że napierdalasz przed kompem non stop jak rasowy gimbus?wiesz jesteś wrogiem ale może uda się jakoś ci pomóc.wal śmiało.
Red Power możesz powiedzieć jaką masz chorobę albo czego ci brakuje w życiu że napierdalasz przed kompem non stop jak rasowy gimbus?wiesz jesteś wrogiem ale może uda się jakoś ci pomóc.wal śmiało.
http://www.kibice.net/forum/search.php? ... 6&sr=posts
W tydzień najebales jednak więcej ;) i pamietaj że wszedłeś tutaj tylko i wylacznie z powodu tego gimbusa. I jemu poswieciles większość swojego czasu. Gratuluję
Z mojej strony koniec , zobaczymy co to będzie dalej .
PATO 1908 GANG
ale ja tu nie napierdalam od roku tego samego a moje poprzednie konto z 2007 czy 08 roku już chyba nieaktywne w każdym bądź razie nie pamiętam hasła.
Według mnie powinieneś się udać na leczenie bo serio ale jak ktoś tak z boku spojrzy to jest to chore ale może kochasz to to pisz kolejny rok,dwa czy pięć.
Według mnie powinieneś się udać na leczenie bo serio ale jak ktoś tak z boku spojrzy to jest to chore ale może kochasz to to pisz kolejny rok,dwa czy pięć.
-
Kolejny nick
Gowno mnie to obchodzi , bo napisać to sobie możesz nawet że jesteś Batmanem i masz milion na koncie , ale nie pamiętasz na jakim.
O mnie się nie martw .
Nie odpisujcie już na to podmiejskie .
Ciach .....
O mnie się nie martw .
Nie odpisujcie już na to podmiejskie .
Ciach .....
PATO 1908 GANG
no właśnie tak jak ty możesz pisać że jesteś znany na Łksie.
Tak sie zastanawiam kiedy ktos bedzie przez Was panowie wszystkowiedzacy ... ( z jednej jak I drugiej strony ) mial lipe z psami. Bo jakis pierdolony pies z wojewodzkiej lub miejskiej skojarzy fakty .... i co ku*** wtedy ? Rozjebaliscie temat na maxa a przez wasza ku*** glupote ktos kiedys moze miec duze problemy. Ps. Co za ku*** czasy zeby cisnac sobie w necie a nie wyjsc na solo..... chyba sie.ku*** starzeje.
Jasne psiarnia będzie zawijać bo ktoś coś na k.net napisał.Na jakim ty świecie żyjesz?1925 pisze:Tak sie zastanawiam kiedy ktos bedzie przez Was panowie wszystkowiedzacy ... ( z jednej jak I drugiej strony ) mial lipe z psami. Bo jakis pierdolony pies z wojewodzkiej lub miejskiej skojarzy fakty .... i co ku*** wtedy ? Rozjebaliscie temat na maxa a przez wasza ku*** glupote ktos kiedys moze miec duze problemy. Ps. Co za ku*** czasy zeby cisnac sobie w necie a nie wyjsc na solo..... chyba sie.ku*** starzeje.
Przeczytaj dokladnie co napisalem, przeanalizuj i wysnuj sobie wnioski .... zreszta, czytajac to co piszesz widze iz tez jestes Wszechwiedzacy .... ehh, udanego weekendu :-)
Przeczytałem.I jakie niby psiarnia ma skojarzyć fakty po przeczytaniu tutaj czegoś a potem na jakiej podstawie ktoś może mieć problem?Zresztą psiarnia wie więcej niż większość wpisujących się tutaj.