Napiszę to ostatni raz. Nie jestem nim, trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby w ogóle tak myśleć.oldies years pisze: ↑06.12.2024, 21:58Fajnie dozol, że wspominasz Anię Gronczewską,(bo Górczewska to ulica na Woli), ale masz w c*** pecha. Bo akurat znam ją od lat 90, jak zaczynała pracę w branży dziennikarskiej, a ja już w tej branży byłem. Młoda dziewczyna. Dziennikarka, reporterka, do dzisiaj kibicka Widzewa, od zawsze. Więc nikt, a przynajmniej ja, nie musi wysyłać do niej maili ani dzwonić, żeby się pytać o źródła. Bo dziennikarza interesuje czasami wierszówka, a nie merytorycznie opracowany temat. Strzelaj dalej ślepakami gamoniu, a teraz spać i we śnie Start, Widzew, Sobolewski itp. Sny są dozol potęgą i tajemnicą umysłu - daj znać jak wyśnisz, dlaczego Sobolewski nie chciał opuścić Startu..bo nawet kobieta popełniające wiele artykułów o Łodzi tego nie ustaliła...
Dziennikarka, kibicka Widzewa jak twierdzisz, napisała jednoznacznie czemu Rozenbaum przeszedł do Widzewa tj. na polecenie czerwonych władz, które chciały zbudować tam silny klub. Działałeś w branży dziennikarskiej, przy tak daleko posuniętym analfabetyzmie funkcjonalnym? Kuriozum, ale wśród kibiców Widzewa, nic mnie już nie zdziwi...
Halinko, podepnę się pod pytanie, czy ustaliłaś już, czy Polonia jest najstarszym milicyjnym klubem sportowym w Polsce? W końcu bylibyście w czymś pierwsi i najlepsi :)