Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami..

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

SZALIKI.COM

Re: Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami

Post autor: SZALIKI.COM » 02.08.2011, 07:37

Moze teraz ja sie wypowiem w tym temacie.Uwazam po częsci jak Seba odebralem to jako albo żart albo podpucha bo kto w firmie kibicowskiej zrobi takie idiotyczne zamowinie odpisalem jak i on sucho cene bez zbendnego gadalnia,drugiego wzoru nawet nie chcialo mi sie ogladac.Pozatym jak byly by na tej koszulce bylo napisane nie
wiadomo co jestem pedalem zartowałem cholera wie jak to odebrac?Ja odebralem tak jak napisałem.Jak bylo by 2 gosci pakujacych sie w tylek wtedy by sie kontrolki zapaliły ze cos nie tak.
Natomiast Nordfront chcac zablysnac na forum niczym wyborny dziennikarz tvn uwaga lub gw próbujac kręcic krzywe afery zwrocil uwage na inny problem,w czasach nagonek na kiboli mogl zrobic to naprawde ktos inny wystarczylo zeby zamowil koszulki smerc pedał... lub jeb... klub x to dopiero potem rozpetala by sie gruba afera ,gratka dla dziennikarzy i wiadomych organow bo to juz podjerzdza pod czyn karalny jak obrazanie kogos lub nawolywanie do smierci.Wiadmo ze wiekosc uzytkownikow forum jest anonimowa trafiaja sie rozne wynalazki i czytaja to rozne osoby.CO do wpisów rozowych z gorszej strony mojego miasta nie bede komentowal gdyz jak pisalem anonimowy nie jestem a oni tak.
Obrazek

iparts.pl
szajbus

Post autor: szajbus » 02.08.2011, 08:46

Jakby to GW zrobiła prowokacje to na pewno Ci producenci wyszliby na homofobów i neonazistów :)
Obrazek
Kupuj płyty, winyle, kasety a nie jebane mp3

mordanieszklanka

Post autor: mordanieszklanka » 02.08.2011, 09:20

Dajcie spokój, jak nienawidze pedryli i uważam się za patriotę, tak gdybym miał firmę, to bym te koszulki zrobił i ch... Przecież one miały mieć napis "jestem gejem. prima aprilis". Kropka. No tak? Zleceniodawcą nie była fundacja Biedronia albo stowarzyszenie Labudy. To o co cały ten pisk?
Obrazek

www.ultra-styl.pl

Post autor: www.ultra-styl.pl » 02.08.2011, 10:32

Po pierwsze to nie kłam, że gdziekolwiek ci napisałem, że wykonam te naklejki. Podałem czas wykonania przy zapytaniu o ilość i spytałem jak mam wyceniać, bo podałeś 2 różne ilości naklejek. Tak więc nigdzie nie padło z mojej strony słowo - TAK, ZROBIĘ TE WLEPKI.

Nie zmienia to jednak faktu, że forowanie takich tez, jakie ty prezentujesz jest po prostu bijące w nasz interes. Mało wiesz o tym świecie, który cię otacza, bo jeszcze widocznie nie miałeś do czynienia ze służbami, które potrafią udupić cię do cna. Były właściciel US do dziś ma sprawy za wyrabianie dosłownie masy wlepek prawicowych - ciągnie się to już ponad 2 lata - za głupie papierowe naklejki. A ile wlepek lewicowych i dla różnej maści innych dziwactw nie zostało wyprodukowane ze względu na niesmak, to osobny temat. Przypuszczam, że inni producenci też tak mieli - i teraz pytanie - mamy się przy każdej takiej okazji chwalić, że nie zrobiliśmy takich naklejek czy koszulek? Dostaniemy wtedy dodatkowego plusa od ciebie? Kto wie, może wtedy to też były podpuchy kiedy dostawałem zapytania o jakieś naklejki propagujące homoseksualizm, ale skoro była odmowa, to nikt już nie pofatygował się o tym poinformować szerzej grono kumaterii z kibice.net? Bo po co - lepiej brzmi, że ktoś w ogóle odpowiedział na maila, niż to że odmówił. Sensacja gotowa jak nic, jest po kim pojeździć.

Sam sobie odpowiedz teraz na pytanie - widzisz murzyna na ulicy w Polsce i lejesz go? Jak nie - dlaczego, skoro taki z ciebie wyznawca idei segregacji rasowej czy nawet rasista? Skoro go nie bijesz, bo boisz się konsekwencji, to swoje idee wsadź sobie w d*** - idea to coś, za co można zginąć, a nie tylko to opowiadać naokoło, żeby wszyscy uważali cię za groźnego i wielkiego hulsa i nosić bluzki pokazujące jaki z ciebie wyznawca white power. Jak widzisz parę pedałów czy lesbijek (to tak samo homoseksualizm) - też podchodzisz i napierdalasz bez opamiętania? Pewnie nie muszę zgadywać, że twoje odpowiedzi brzmią NIE, bo za to grozi wyrok. A skoro nie bijesz tych, których uważasz za spaczonych (murzyni, homo), to można cię wrzucić do jednego wora z nami - tymi, którzy odpowiedzieli na twojego maila.

Każdy z nas producentów podszedł do tego maila jak do zarobku, a nie dla idei. Widocznie dla ciebie to jest na tyle skomplikowane, że nie potrafisz rozróżnić tych dwóch odrębnych kwestii.
Wlepy? Podbij tutaj:
[link]
[email protected]
gg: 9742526

Nordfront

Post autor: Nordfront » 02.08.2011, 11:59

SZALIKI.COM pisze:Moze teraz ja sie wypowiem w tym temacie.Uwazam po częsci jak Seba odebralem to jako albo żart albo podpucha bo kto w firmie kibicowskiej zrobi takie idiotyczne zamowinie odpisalem jak i on sucho cene bez zbendnego gadalnia,drugiego wzoru nawet nie chcialo mi sie ogladac.Pozatym jak byly by na tej koszulce bylo napisane nie
wiadomo co jestem pedalem zartowałem cholera wie jak to odebrac?Ja odebralem tak jak napisałem.Jak bylo by 2 gosci pakujacych sie w tylek wtedy by sie kontrolki zapaliły ze cos nie tak.
Natomiast Nordfront chcac zablysnac na forum niczym wyborny dziennikarz tvn uwaga lub gw próbujac kręcic krzywe afery zwrocil uwage na inny problem,w czasach nagonek na kiboli mogl zrobic to naprawde ktos inny wystarczylo zeby zamowil koszulki smerc pedał... lub jeb... klub x to dopiero potem rozpetala by sie gruba afera ,gratka dla dziennikarzy i wiadomych organow bo to juz podjerzdza pod czyn karalny jak obrazanie kogos lub nawolywanie do smierci.Wiadmo ze wiekosc uzytkownikow forum jest anonimowa trafiaja sie rozne wynalazki i czytaja to rozne osoby.CO do wpisów rozowych z gorszej strony mojego miasta nie bede komentowal gdyz jak pisalem anonimowy nie jestem a oni tak.
hehehe liczylem na takie tłumaczenie jak to nizej a nie na tłumaczenie ze odebrales to jako zart :-)
www.ultra-styl.pl pisze: Każdy z nas producentów podszedł do tego maila jak do zarobku, a nie dla idei. Widocznie dla ciebie to jest na tyle skomplikowane, że nie potrafisz rozróżnić tych dwóch odrębnych kwestii.
jakby Ci kazali kogos opierdolic za 10zl to nadal bys twierdzil ze zajmiesz sie tym dla kasy bo tym sie przeciez zajmujesz?

do wszystkich - ultrasgate od razu podeszli do sprawy jasno - nie zrobimy tych koszulek przez przekonania a ttu wypowiadajacy sie pisza "zle zrozumialem maila", "robie to dla kasy" itd

ultra-styl sam sie w sumie pograzyles - niech klienci ocenia twoje postepowanie :-)

mordanieszklanka

Post autor: mordanieszklanka » 02.08.2011, 12:05

Dlaczego nie mógł potaktować jako żart?? Przecież to właśnie było: "Jestem gejem. Prima aprilis". Oczywiście, że bym za kasę wyprodukował. Ale oczywiście, że bym nie nosił, podobnie jak nikt z moich kumpli i w ogóle nikt normalny. Wszyscy oburzeni, idźcie teraz pod sklepy i nie pozwólcie nikomu kupować wódki, bo szkodzi!
Obrazek

Ronnie The Rocket

Post autor: Ronnie The Rocket » 02.08.2011, 12:10

Mam dziwne przekonanie, ze kolega Nordfront probuje pokazac, ze jedyna dobra firma na gadżety to Ci skini z Rybnika, ktorej to nazwe juz zapomnialem.

GtWładzię

Post autor: GtWładzię » 02.08.2011, 12:12

Nordfront- podnosisz trochę ciśnienie tematu, przez co może zaraz polecieć.
Zrobiłeś swoje, daj teraz sprzedawcom i klientom się wypowiedzieć; komentowanie każdej odpowiedzi ze strony sklepu mija się z celem, bo Twoje stanowisko już znamy...

Nordfront

Post autor: Nordfront » 02.08.2011, 12:16

Ronnie The Rocket pisze:Mam dziwne przekonanie, ze kolega Nordfront probuje pokazac, ze jedyna dobra firma na gadżety to Ci skini z Rybnika, ktorej to nazwe juz zapomnialem.
okazalo sie ze pomylilem osoby :-)
łap moze przekona Cie to ze nie pracuje tam:
[link]
kilka moich postow do skasowania zdr

Varshave

Post autor: Varshave » 02.08.2011, 14:33

Nordfront wygląda na kogoś, kto chce pogrążyć inne firmy :) Niestety jego pracodawca ceną nie przebije, a i popularność ma do d***. Koszulka Jestem pedałem - Prima..." to nie mówi o pedalskich koszulkach, a o jakiejś akcji przeciw nim. Jak myślicie, jakby pedałki obczaiły taką koszulkę to co by było ? Prowokacja marna. Mogłeś się wysilić.

przekum

Post autor: przekum » 02.08.2011, 14:47

Akcja dobra ale koszulki same w sobie nie aż tak "szokujące" żeby tu rzucać mięsem w producentów. Pomysł z prowokacją dobry, gorzej z wykonaniem. Trzeba było podesłać projekt z sierpem i młotem, stop homofobii czy jakieś nie wiem... cygan też człowiek. Mówcie co chcecie o zarobku itd, ale ktoś będąc czynnym kibicem, utożsamiającym się z całym środowiskiem kibicowskim które ma poglądy czysto prawicowe i tym samym wyrażający chęć wyprodukowania koszulek z sierpem i młotem jest dla mnie sprzedajną kurwą, za nic mającą zasady, jakieś przekonania, poglądy czy honor. Choćbym ledwo wiązał koniec z końcem to bym takich koszulek nie wyprodukował i tyle.

Nordfront, plus za akcje ale popieram to co napisał GtWładzię:
"Zrobiłeś swoje, daj teraz sprzedawcom i klientom się wypowiedzieć; komentowanie każdej odpowiedzi ze strony sklepu mija się z celem, bo Twoje stanowisko już znamy..."
IHG`09

Bachusowy Fanatyk

Post autor: Bachusowy Fanatyk » 02.08.2011, 15:14

Założenia akcji bardzo dobre lecz wykonanie już niezbyt. Przede wszystkim to hasło "jestem gejem - prima aprilis". Przecież to hasło to jak nic jest antypedalskie. Co byście sądzili o koszulkach jestem za platformą - prima aprilis. Kolega miał dobre intencje ale mu nie wyszło. Zresztą proponuję zamknąć i usunąć ten temat bo na serio wybiórcza czy inne gówno wpadnie na taki pomysł....
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.

buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypał :)i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej

Maryjan

Post autor: Maryjan » 02.08.2011, 15:31

grawerszop pisze:Zgodziłam się na wykonanie tych koszulek bez zawachania będąc świadomą co się na nich znajduje i podejmę się każdego zlecenia które utrzyma moją firmę czyli moja rodzinę i rodziny pracowników i jeśli będzie to wszystko zrobione legalnie. Mam swoje poglądy ale nie odmówię wykonania zlecenia. Do Pana Nordfront przychodzi ci klient z partii rządzącej wykłada kilka tysięcy złotych na gadżety odmówisz bo go nie lubisz? Ja go nie lubię podwyższam cenę o połowę zaciskam zęby i robię. I wiem że każdy kto jest producentem bez względu na to co powie w tym temacie zrobi tak samo!!

no coz chyba w takim razie nie wiesz co to honor. zreszta geszefciarza a nie kibica czuc od ciebie na odległosc.

bartex

Post autor: bartex » 02.08.2011, 16:50

Bachusowy Fanatyk pisze:Założenia akcji bardzo dobre lecz wykonanie już niezbyt. Przede wszystkim to hasło "jestem gejem - prima aprilis". Przecież to hasło to jak nic jest antypedalskie. Co byście sądzili o koszulkach jestem za platformą - prima aprilis. Kolega miał dobre intencje ale mu nie wyszło. Zresztą proponuję zamknąć i usunąć ten temat bo na serio wybiórcza czy inne gówno wpadnie na taki pomysł....
rzeczywiście hasło jakieś nie wiadomo, czy przeciw gejuchom czy za

Sherman81

Post autor: Sherman81 » 02.08.2011, 16:58

A czy któryś z przeciwników założyłby takiego t-shirta? Bo ja za c**** dzyndzla nie
Włókniarz Częstochowa

Varshave

Post autor: Varshave » 02.08.2011, 17:41

Ja większość koszulek ANTY bym nie założyłbym... To zależy od gustu, a o nim się nie rozmawia.

Poza tym czy ktoś z tych pedalontek złożyłby ją ? Wątpię.

UltrasGate

Post autor: UltrasGate » 02.08.2011, 23:00

Założyciel tematu już wrzucił mojego mejla do niego w ktorym tłumacze co i jak, więc się nie bede powtarzał.
Podobnie jak inni jak zobaczyłem projekt "jestem gejem - prima aprylis" to za bardzo nie wiedziałem czy to pedalska czy nie, dopiero jak zobaczyłem drugą koszulkę "muzyka przeciw rasizmowi" to skumałem, że to chyba jakas mocno tolerancyjna grupa (sklep).

W pewnym sensie to mi się udało wyjść z twarzą z tej prowokacji, ale nie czuję sie ani lepszy ani gorszy od innych.

Chłopak który tą akcję zrobił nie ma ze mną nic wspólnego, ja nie mam z tą akcją żadnego związku.
[link]

Sztygar

Post autor: Sztygar » 02.08.2011, 23:57

Czy te koszulki miały jakieś typu ''JE*** Białasów'' jakieś powieszone celty itd.?
Nie...

Pomyśl dłużej następnym razem nad jakąś prowokacją i koniecznie załóż firmę i próbuj się utrzymać na rynku przez pół roku. Ale po co ja Ci to tłumacze, skoro Ty nie potrafisz odróznić wykonania koszulki od opierdolenia komuś loda za 10zł to brak słów na takich jak Ty.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 03.08.2011, 00:20

Sztygar pisze:Czy te koszulki miały jakieś typu ''JE*** Białasów'' jakieś powieszone celty itd.?
Nie...

Pomyśl dłużej następnym razem nad jakąś prowokacją i koniecznie załóż firmę i próbuj się utrzymać na rynku przez pół roku. Ale po co ja Ci to tłumacze, skoro Ty nie potrafisz odróznić wykonania koszulki od opierdolenia komuś loda za 10zł to brak słów na takich jak Ty.

masz racje
dla mnie zdrada w to co wierze i czego trzymam sie od lat jest goorsza
pzdr

chicagobulls23.

Post autor: chicagobulls23. » 03.08.2011, 21:43

seba1944 pisze:ok pseudokibicu :) wytłumacze ci, zlałem to zamówienie, podałem cene na odjebne i koniec. ale jestem po prostu ciekaw ilu prawilniaków z k.net w razie możliwości zarobienia kasy na pedałach by skorzystała i nic więcej :) a ty chyba rozkmniasz to trochę inaczej, ale to twój problem
Ale p*********, jakbys zlal to bys zlal nie odpisywal i jeszcze jakies tlumaczenie ze ilu z was by na pedalach hajsu nie zarobila.
Wyjebac na hajs a zarobic przez robienie im fantow to faktycznie nie ma zadnej roznicy . pfff

Cyc

Post autor: Cyc » 04.08.2011, 00:49

grawerszop pisze:Zgodziłam się na wykonanie tych koszulek bez zawachania będąc świadomą co się na nich znajduje i podejmę się każdego zlecenia które utrzyma moją firmę czyli moja rodzinę i rodziny pracowników i jeśli będzie to wszystko zrobione legalnie. Mam swoje poglądy ale nie odmówię wykonania zlecenia. Do Pana Nordfront przychodzi ci klient z partii rządzącej wykłada kilka tysięcy złotych na gadżety odmówisz bo go nie lubisz? Ja go nie lubię podwyższam cenę o połowę zaciskam zęby i robię. I wiem że każdy kto jest producentem bez względu na to co powie w tym temacie zrobi tak samo!!
Przy okazji świetną reklamę sobie zrobiłaś. Sądzę, że dzięki tej 'akcji' nie tylko ja niczego u Ciebie nie kupię. Rozumiem, że czasy są trudne i żyć z czegoś trzeba, ale są granice. Jestem w stanie zrozumieć robienie interesów z kibicami wrogiego klubu, ale z pedrylami?! Dajcie spokój...
Na sierp i młot z uśmiechem patrz! - hanka gronkowiec w.

...
Obrazek Bansuj dziwko! Obrazek

Fight Łapa

Post autor: Fight Łapa » 04.08.2011, 00:56

Odnośnie sytuacji z partią:
Producent- tak
producent-kibic - nie .
K.S. KUŹNIA USTROŃ

USWK

Post autor: USWK » 04.08.2011, 01:18

Z tego co mi wiadomo to grawerszop na swojej stronie nie oglasza sie jako producent kibic. Chyba że na forum coś pisali na ten temat to zwracam honor.

mancunian

Post autor: mancunian » 04.08.2011, 01:39

Taka koszulka, nie wazne kto ja wyprodukuje i czy ma ona miec charakter anty czy pro pedalski (bo to nie jasne jest w sumie) powinna trafic od razu do tematu buractwo.

seba1944

Post autor: seba1944 » 04.08.2011, 08:23

USWK pisze:Z tego co mi wiadomo to grawerszop na swojej stronie nie oglasza sie jako producent kibic. Chyba że na forum coś pisali na ten temat to zwracam honor.
Tak, Grawerszop nie ma nic wspólnego z kibicami, tak samo jak pewnie połowa ogłaszających się osób w temacie "oferty producentów"
Obrazek

www.facebook.com/gadzetydlakibica

Adam 1946

Post autor: Adam 1946 » 04.08.2011, 10:47

z tym zaciskaniem zębów to Grawerszop trochę przesadziłeś

wychodzi na to że dla pieniędzy zrobisz wszystko
ja pracuję w usługach i zdarza mi się odmówić bo mam w d**** czyjeś pieniądze

no ale każdy ma swoje podwórko i sumienie
ZAWISZA 4EVER

CzłowiekRenesansu

Post autor: CzłowiekRenesansu » 05.08.2011, 00:42

Daremne tłumaczenie się producentów-przypałowców.
Jak dla mnie jesteście tu skończeni a na forum powinniście bany wyłapać.
Z pedrylami ręka w rękę kuźwa jego mać.

PS
Nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję z żadnym z producentów. Ochyda!
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.

defqon

Post autor: defqon » 05.08.2011, 06:47

Ty chyba sobie kolego ku*** jaja robisz?
Czytam i nie dowierzam, czy honor, przekonania i zasady są jeszcze aktualne w naszym środowisku? ku***, 'against modern football' a sami dla marnego zarobku byscie poszli z pedalstwem reka w reke. Dramat po prostu, znaleźli sie domorośli byznesmeni za 5zł i pokolenie niedzielnych celtyków, 14, 88.

www.ultra-styl.pl

Post autor: www.ultra-styl.pl » 05.08.2011, 08:13

Nordfront pisze:hehehe liczylem na takie tłumaczenie jak to nizej a nie na tłumaczenie ze odebrales to jako zart :-)
Nie widzę nic śmiesznego w dzisiejszej modzie na noszenie byle czego. Ale jak ktoś nosi koszulki z hasłami typu "Jestem zajebisty", albo "Pierdolę nie robię", to czemu nie chce założyć "Jestem gejem - prima aprilis". Odebrałem to jako czysty wyraz dzisiejszej popkultury, że ktoś chce sobie zrobić taki gadżet, żeby zabłysnąć i by zwracać uwagę, bo debili nie brakuje niestety.
Nordfront pisze:jakby Ci kazali kogos opierdolic za 10zl to nadal bys twierdzil ze zajmiesz sie tym dla kasy bo tym sie przeciez zajmujesz?
Podajesz jakiś skrajny przykład. Po pierwsze swoją działalnością nikomu krzywdy nie robię, a to co ty podajesz to druga strona medalu. Po drugie mam swoje przekonania, nie jestem tolerancyjny, nie poddaję się propagandzie dzisiejszego świata, nie podoba mi się, że w moim pięknym kraju szerzy się moda na lewactwo, pedalstwo i inne syfy, ale też nie wpadłbym na pomysł taki, żeby wzorami, z których nic jasno nie wynika, robić komuś przypał koło d***, jak ty zrobiłeś. Jakbyś podesłał sam wzór "Jestem gejem" bez tego dopisku "Prima aprilis" i ktoś faktycznie by ci na to się zgodził, rozumiem, że można byłoby postukać w klawiaturę, by założyć nowy temat. Ale podesłałeś coś przewrotnego, dlatego też odpisałem ci na maila, w którym nie padło z mojej strony wyrażenie, że zgadzam się na taką produkcję. Co inni odpisali, nie moja rzecz.
Wlepy? Podbij tutaj:
[link]
[email protected]
gg: 9742526

PHZSN3

Post autor: PHZSN3 » 06.08.2011, 21:33

w ramach propagowania naszych poglądow chcielibysmy wykonac gadety ktore
Rzeczywiście po takim tekście i 2 projektach nie wiadomo o co chodzi...

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 07.08.2011, 12:41

Prowokator, nie prowokator brawa za akcje dla załozyciela tematu. Wszyscy powinniśmy wiedzieć kto za kase pomacałby sie nawet z pedałami. Żałosne tłumaczenia co niektórych tu "producentów" , że nie wiedzieli, że ktoś sobie jaja robi, nawet jeden tłumaczył sie że był zaspany... No kur..., takie głodne gadki to mozecie wciskać swoim "nowym współpracownikom".
Nie jestem powiązany z żadnym producentem, poprostu NIE MAM INTERESU aby kogokolwiek bronić czy ganić.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

RTS-GDZ

Post autor: RTS-GDZ » 07.08.2011, 12:43

Zupełnie Zielony. pisze:Prowokator, nie prowokator brawa za akcje dla załozyciela tematu. Wszyscy powinniśmy wiedzieć kto za kase pomacałby sie nawet z pedałami. Żałosne tłumaczenia co niektórych tu "producentów" , że nie wiedzieli, że ktoś sobie jaja robi, nawet jeden tłumaczył sie że był zaspany... No kur..., takie głodne gadki to mozecie wciskać swoim "nowym współpracownikom".
Nie jestem powiązany z żadnym producentem, poprostu NIE MAM INTERESU aby kogokolwiek bronić czy ganić.
Zgadzam się w 100%

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 07.08.2011, 13:37

Żałosne ku***.

antytusk

Post autor: antytusk » 08.08.2011, 00:31

Pomysł na akcję bardzo dobry, ale same wykonanie niestety idiotyczne...

CzłowiekRenesansu

Post autor: CzłowiekRenesansu » 08.08.2011, 01:00

antytusk pisze:Pomysł na akcję bardzo dobry, ale same wykonanie niestety idiotyczne...
Dobrze trafiłeś. Tutaj jest forum. Opowiesz coś więcej o swoich przemyśleniach czy kominiara przed monitorem i kmwtw?
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.

antytusk

Post autor: antytusk » 08.08.2011, 01:35

CzłowiekRenesansu pisze:
antytusk pisze:Pomysł na akcję bardzo dobry, ale same wykonanie niestety idiotyczne...
Dobrze trafiłeś. Tutaj jest forum. Opowiesz coś więcej o swoich przemyśleniach czy kominiara przed monitorem i kmwtw?
Kominiara i kmwtw.
Poluzujcie trochę bo wam żyłka pierdolnie. Jak już się podjął takiej akcji to trzeba było ją zrobić z zamysłem. Bo o ile nie mam szacunku dla "biznesmenów", którzy w tym temacie bez cienia zażenowania przyznają że to przecież ich praca i tak naprawdę wszystko by wyprodukowali, to jestem w stanie zrozumieć że ktoś mógł nie zinterpretować projektu "jestem gejem - prima aprilis" jako antypedalskiego. Bo tak naprawdę za c*** nie wiadomo kto mógłby taką koszulkę chcieć.
Gdyby projekt był z przejrzystym hasłem, czyli bez prima aprilis - wszystko byłoby czarno na białym, akcja zajebista. Tyle ode mnie

chicagobulls23.

Post autor: chicagobulls23. » 09.08.2011, 14:16

Ale kto normalny widzac taki jebitny napis na calego t shirta odbierze to jako zart bo na dole jest dopisek prima aprilis.
Co wogole w tej koszulce mogloby byc smiesznego, jakies poczucie humoru na poziomie podstawowki? - nikt nie wie co w tym smiesznego ,ale udaje ze smieszne byle nie wyjsc na glupka.

Na dobry pomysl Nordfront wpadl i wyraznie pokazuje tez niektorych podejscie do tematu.
I widac tez ze paru producentow fantow, po prostu sie zakrecilo w dobrym momencie na wlasciwym rynku i jakby nigdy nic robia swoje, piedolac co dla kogo byle zarobic.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 23.09.2011, 11:12

podbijam temat.

Radek_ZS

Post autor: Radek_ZS » 24.09.2011, 15:12

seba1944 pisze:Może zabiorę pierwszy głos

Pierwsze co przychodzi na myśl pewnie prowokacja...

Po pierwsze do mnie przyszedł inny wzór "jestem gejem - żartowałem" drugi wzór sie zgadza i pierdolenie o jakiś poglądach, sobie myśle pewnie jakieś lewaki czy h** wie co. Szczerze mówiąc to ni h*** nie za kumałem za bardzo tego, byłem po imprezie na dobrej fazie i nie chciało mi się jakiś bzdetów rozkminiać, wyceniłem te koszulki jak i jakieś inne gadżety dla innych osób i poszedłem w kime

Szczerze mówiąc h** wie o co chodziło, trza było dać jakiś geji jak sie zapierdalają w dupe to założe się, że połowa odpowiedzi była by inna a tak to dajecie jakąś niby żartobliwą koszulkę co tak na prawdę h** wie o co w niej chodzi
Teraz po trzeźwemu nawet nie mogę rozkminić czy to koszulka gejowska, czy anty czy jakaś żartobliwa, h** wie mogliście się lepiej postarać ;)

Nawet dziś nie za kumałem o co chodzi jak kumpel mi pisal sms-a ze zgodziłem sie gejom robić koszulki :)

Prawdę mówiąc nie powinienem tutaj kwotami szastać... ale jestem ciekaw ilu z Was panów prawilniaków zamiast zarobić kilkaset zł na pedałach by ich po prostu pogoniła...

''Zaspany, nawet nie wiedziałem o co za bardzo chodzi '':-).
Kilkaset złotych? Tanio sie cenisz.
Mając zaklad stolarski wystrugal bys im kije z napisem '' BIJ KIBOLA'?
>>> WORKING CLASS <<<

UltrasGate

Post autor: UltrasGate » 24.09.2011, 23:29

dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.
teraz już wszyscy i nas robią pamiątki i kasa za prowokację już się zwróciła.

Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
[link]

ODPOWIEDZ