Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami..
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami
Z tego co mi wiadomo to grawerszop na swojej stronie nie oglasza sie jako producent kibic. Chyba że na forum coś pisali na ten temat to zwracam honor.
Taka koszulka, nie wazne kto ja wyprodukuje i czy ma ona miec charakter anty czy pro pedalski (bo to nie jasne jest w sumie) powinna trafic od razu do tematu buractwo.
Tak, Grawerszop nie ma nic wspólnego z kibicami, tak samo jak pewnie połowa ogłaszających się osób w temacie "oferty producentów"USWK pisze:Z tego co mi wiadomo to grawerszop na swojej stronie nie oglasza sie jako producent kibic. Chyba że na forum coś pisali na ten temat to zwracam honor.
z tym zaciskaniem zębów to Grawerszop trochę przesadziłeś
wychodzi na to że dla pieniędzy zrobisz wszystko
ja pracuję w usługach i zdarza mi się odmówić bo mam w d**** czyjeś pieniądze
no ale każdy ma swoje podwórko i sumienie
wychodzi na to że dla pieniędzy zrobisz wszystko
ja pracuję w usługach i zdarza mi się odmówić bo mam w d**** czyjeś pieniądze
no ale każdy ma swoje podwórko i sumienie
Rzeczywiście po takim tekście i 2 projektach nie wiadomo o co chodzi...w ramach propagowania naszych poglądow chcielibysmy wykonac gadety ktore
Pomysł na akcję bardzo dobry, ale same wykonanie niestety idiotyczne...
-
chicagobulls23.
Ale kto normalny widzac taki jebitny napis na calego t shirta odbierze to jako zart bo na dole jest dopisek prima aprilis.
Co wogole w tej koszulce mogloby byc smiesznego, jakies poczucie humoru na poziomie podstawowki? - nikt nie wie co w tym smiesznego ,ale udaje ze smieszne byle nie wyjsc na glupka.
Na dobry pomysl Nordfront wpadl i wyraznie pokazuje tez niektorych podejscie do tematu.
I widac tez ze paru producentow fantow, po prostu sie zakrecilo w dobrym momencie na wlasciwym rynku i jakby nigdy nic robia swoje, piedolac co dla kogo byle zarobic.
Co wogole w tej koszulce mogloby byc smiesznego, jakies poczucie humoru na poziomie podstawowki? - nikt nie wie co w tym smiesznego ,ale udaje ze smieszne byle nie wyjsc na glupka.
Na dobry pomysl Nordfront wpadl i wyraznie pokazuje tez niektorych podejscie do tematu.
I widac tez ze paru producentow fantow, po prostu sie zakrecilo w dobrym momencie na wlasciwym rynku i jakby nigdy nic robia swoje, piedolac co dla kogo byle zarobic.
podbijam temat.
-
UltrasGate
dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.
teraz już wszyscy i nas robią pamiątki i kasa za prowokację już się zwróciła.
Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
-
Darek_z_Podhala
- Kontakt:
Nie reklamuj sie tyle bo nie jako jedyny ja nie odpisalem wogole na ten meil i nie jestem wymieniony na liscie tych producentów, no ale do tej pory jakos nie nabiłem żadnego posta w tym temacie:)UltrasGate pisze:dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.
Panowie nic nie jest tylko czarne albo tylko białe. W biznesie nie ma sentymentów. Wie o tym każdy kto prowadzi działalność albo ma z tym jakikolwiek związek. Można tu podać skrajny przypadek : USA walczą z talibami, którzy broń posiadają z pomocy Stanów albo kupili ją od amerykańskich firm.
Żeby w tym temacie posty były wiarygodne, przy każdym użytkowniku powinien być podany wiek i zawód. Pierdolić o zasadach mogą sobie licealiści, którzy żalą się potem, że nie mają hajsu wyjść na piwo z ziomami.
Świat kręci się wokół pieniądza. Można się przez nie skurwić albo kierować się własnym kodeksem. Ale jak powiedziałem nic nie jest tylko czarne albo tylko białe.
nikogo nie oceniam.
Żeby w tym temacie posty były wiarygodne, przy każdym użytkowniku powinien być podany wiek i zawód. Pierdolić o zasadach mogą sobie licealiści, którzy żalą się potem, że nie mają hajsu wyjść na piwo z ziomami.
Świat kręci się wokół pieniądza. Można się przez nie skurwić albo kierować się własnym kodeksem. Ale jak powiedziałem nic nie jest tylko czarne albo tylko białe.
nikogo nie oceniam.
-
Darek_z_Podhala
- Kontakt:
nie mówie że to Twoja prowokacja po prostu stwierdzam że w każym poście się powtarzasz , również porponuje zakonczyc temat,pomysl dobry wykonanie beznadzieje.UltrasGate pisze:Jesteś nieźle P*********** skoro uważasz ze moje wpisy w tym temacie są reklamą, przeczytaj temat jeszcze raz, a potem jeszcze raz i tak do skutku, aż zrozumiesz ze moje posty są tylko odpowiedzią na jakies marne insynuacje, że ja stoję za tą prowokacją.Darek_z_Podhala pisze:Nie reklamuj sie tyle bo nie jako jedyny ja nie odpisalem wogole na ten meil i nie jestem wymieniony na liscie tych producentów, no ale do tej pory jakos nie nabiłem żadnego posta w tym temacie:)UltrasGate pisze:dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.
Niektóre tłumaczenia głupie..
Widac po niektorych ze zrobiliby wszystko dla kasy,, takie czasy.. ;))
Widac po niektorych ze zrobiliby wszystko dla kasy,, takie czasy.. ;))
Ciekawe ile juz koszulek i innych rzeczy kibicowscy producenci zrobili lewakom itp:). uwazajcie bo to moze byc kolejna prowokacja haha