Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami..

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

USWK

Re: Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami

Post autor: USWK »

Z tego co mi wiadomo to grawerszop na swojej stronie nie oglasza sie jako producent kibic. Chyba że na forum coś pisali na ten temat to zwracam honor.
iparts.pl
mancunian

Post autor: mancunian »

Taka koszulka, nie wazne kto ja wyprodukuje i czy ma ona miec charakter anty czy pro pedalski (bo to nie jasne jest w sumie) powinna trafic od razu do tematu buractwo.
seba1944

Post autor: seba1944 »

USWK pisze:Z tego co mi wiadomo to grawerszop na swojej stronie nie oglasza sie jako producent kibic. Chyba że na forum coś pisali na ten temat to zwracam honor.
Tak, Grawerszop nie ma nic wspólnego z kibicami, tak samo jak pewnie połowa ogłaszających się osób w temacie "oferty producentów"
Adam 1946
Kontakt:

Post autor: Adam 1946 »

z tym zaciskaniem zębów to Grawerszop trochę przesadziłeś

wychodzi na to że dla pieniędzy zrobisz wszystko
ja pracuję w usługach i zdarza mi się odmówić bo mam w d**** czyjeś pieniądze

no ale każdy ma swoje podwórko i sumienie
PHZSN3

Post autor: PHZSN3 »

w ramach propagowania naszych poglądow chcielibysmy wykonac gadety ktore
Rzeczywiście po takim tekście i 2 projektach nie wiadomo o co chodzi...
antytusk

Post autor: antytusk »

Pomysł na akcję bardzo dobry, ale same wykonanie niestety idiotyczne...
chicagobulls23.

Post autor: chicagobulls23. »

Ale kto normalny widzac taki jebitny napis na calego t shirta odbierze to jako zart bo na dole jest dopisek prima aprilis.
Co wogole w tej koszulce mogloby byc smiesznego, jakies poczucie humoru na poziomie podstawowki? - nikt nie wie co w tym smiesznego ,ale udaje ze smieszne byle nie wyjsc na glupka.

Na dobry pomysl Nordfront wpadl i wyraznie pokazuje tez niektorych podejscie do tematu.
I widac tez ze paru producentow fantow, po prostu sie zakrecilo w dobrym momencie na wlasciwym rynku i jakby nigdy nic robia swoje, piedolac co dla kogo byle zarobic.
Nordfront

Post autor: Nordfront »

podbijam temat.
UltrasGate

Post autor: UltrasGate »

dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.
teraz już wszyscy i nas robią pamiątki i kasa za prowokację już się zwróciła.

Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
Darek_z_Podhala
Kontakt:

Post autor: Darek_z_Podhala »

UltrasGate pisze:dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.

Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
Nie reklamuj sie tyle bo nie jako jedyny ja nie odpisalem wogole na ten meil i nie jestem wymieniony na liscie tych producentów, no ale do tej pory jakos nie nabiłem żadnego posta w tym temacie:)
ojajebie

Post autor: ojajebie »

Panowie nic nie jest tylko czarne albo tylko białe. W biznesie nie ma sentymentów. Wie o tym każdy kto prowadzi działalność albo ma z tym jakikolwiek związek. Można tu podać skrajny przypadek : USA walczą z talibami, którzy broń posiadają z pomocy Stanów albo kupili ją od amerykańskich firm.
Żeby w tym temacie posty były wiarygodne, przy każdym użytkowniku powinien być podany wiek i zawód. Pierdolić o zasadach mogą sobie licealiści, którzy żalą się potem, że nie mają hajsu wyjść na piwo z ziomami.
Świat kręci się wokół pieniądza. Można się przez nie skurwić albo kierować się własnym kodeksem. Ale jak powiedziałem nic nie jest tylko czarne albo tylko białe.

nikogo nie oceniam.
Darek_z_Podhala
Kontakt:

Post autor: Darek_z_Podhala »

UltrasGate pisze:
Darek_z_Podhala pisze:
UltrasGate pisze:dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.

Nie reklamuj sie tyle bo nie jako jedyny ja nie odpisalem wogole na ten meil i nie jestem wymieniony na liscie tych producentów, no ale do tej pory jakos nie nabiłem żadnego posta w tym temacie:)
Jesteś nieźle P*********** skoro uważasz ze moje wpisy w tym temacie są reklamą, przeczytaj temat jeszcze raz, a potem jeszcze raz i tak do skutku, aż zrozumiesz ze moje posty są tylko odpowiedzią na jakies marne insynuacje, że ja stoję za tą prowokacją.
nie mówie że to Twoja prowokacja po prostu stwierdzam że w każym poście się powtarzasz , również porponuje zakonczyc temat,pomysl dobry wykonanie beznadzieje.
Jurgen

Post autor: Jurgen »

Niektóre tłumaczenia głupie..
Widac po niektorych ze zrobiliby wszystko dla kasy,, takie czasy.. ;))
WS8

Post autor: WS8 »

Ciekawe ile juz koszulek i innych rzeczy kibicowscy producenci zrobili lewakom itp:). uwazajcie bo to moze byc kolejna prowokacja haha
ODPOWIEDZ