W Nakle Śląskim fc Ruchu , jest też grupka regularnie jeżdżąca na Górnik.Objat pisze:Interesuje mnie Nakło Śląskie. Moze ktoś opisać ?

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
jebał pies teściowe!
-
Co do Wałcza to jest tam Widzew ale to są starsi goście tak zwany piknik :) :)
-
Nikt nie lamentuje, i Wy i my wiemy, że w Wałczu są jednostki.Apiaceae pisze: Nie mam zamiaru słuchać lamentów ze strony Widzewa.Wasza ekipa odchodzi w niebyt.Każdy o tym wie.
Obiektywnie
1925 skoro artykuł z TMK wydaje Ci się nieobiektywny napisz jak według Ciebie wygląda sytuacja w Łodzi. Będzie jeszcze ciekawiej jeśli będzie to oficjalna wersja ŁKSu. Śmiało.

-
Cwaniak zauważyłem, że panoszysz się na tym forum.. Zawsze musisz napisać coś żeby było na Twoim..Musiałeś się doje**ać do 1925, gdyż wyraził swoje zdanie które nie jest Wam po myśli...
Ktoś gdzieś pisał, że nie jesteś z Łodzi więc wnioskuje, że swoją opinie kształtujesz na podstawie różowego(czerwonego) forum ??
PS. wklej mapke Łodzi po poprawkach z Waszego forum.. hmm niech zgadnę nie ma nas w Łodzi ? ;)
Ktoś gdzieś pisał, że nie jesteś z Łodzi więc wnioskuje, że swoją opinie kształtujesz na podstawie różowego(czerwonego) forum ??
PS. wklej mapke Łodzi po poprawkach z Waszego forum.. hmm niech zgadnę nie ma nas w Łodzi ? ;)
-
Jak obecnie wyglada sytuacja w Nowej Debie? Kiedys wiem ze byly chyba jednostki za Siarka,obecnie slyszalem cos o jednostkach za Stalowka, moglby mi ktos opisac w miare dokladnie sytuacje w tym miescie?
-
Teraz jedni będą bronić 1925, drudzy go jechać, jedni udowadniać że rządzą w Łodzi, drudzy że tylko oni się liczą. Wszyscy to już znamy.19R08 pisze:Cwaniak zauważyłem, że panoszysz się na tym forum.. Zawsze musisz napisać coś żeby było na Twoim..Musiałeś się doje**ać do 1925, gdyż wyraził swoje zdanie które nie jest Wam po myśli...
PS. wklej mapke Łodzi po poprawkach z Waszego [link].. hmm niech zgadnę nie ma nas w Łodzi ? ;)
Internet Hooligans Group '09
-
Temu, że Lech dominuje w Pile - nikt nie przeczy. Mógłbyś jednak darować sobie tę tanią spinkę. Młody jestem, ale słyszałem o czasach, kiedy obok siebie (bodajże na Bułgarskiej) wisiały fany pilskich fan-clubów Lecha i Zawiszy więc może trochę szacunku dla historii?Apiaceae pisze: W Pile dominacja Lecha zupełna.WKS w zaniku jak hipokamp w chorobie zwyrodnieniowej mózgu ;-)
Tak, ale zanikaŁ, dziesięć lat okręgowej stagnacji zrobiło swoje, ale powoli kibice znów zaczynają sobie przypominać o Niebiesko-Czarnych, odradzają się nasze FC (w tym ten z Osieku(a) - sorry, nie wiem jak się odmienia ;-) a więc tuż pod nosem Piły). Myślisz, że pilanie nie jeżdżą do Bydgoszczy? Mylisz się, spoza miasta jeździ coraz więcej osób - w tym ze Żnina, który ponoć jest 100% Lech.
Co ma być, to będzie, a i chyba moda po sukcesach Kolejorza też się już skończyła.
Pozdrawiam!
-
Tczew w zasadzie od dawien dawna kojarzony był z Arką, co miało początek w połowie lat 70-tych. Istniał i istnieje wciąż także fc Lechii. Nie ma co się spierać, bo w Grodzie Sambora przewagę mają ci pierwsi, choć jeszcze 2-3 sezony temu, jeszcze jak Lechia grała w II lidze, TPAG nie miało łatwego życia, kiedy to LGFT zaliczało lepsze liczby tak u siebie, jak i na wyjazdach, a i na mieście mocno dawali się we znaki rywalom. Rozwój biało-zielonych trochę został przystopowany po przypałach z tymi co zawsze, przez co sporo dobrych chłopaków trafiło na przymusowe wakacje. W tym okresie nasiliła się, jak to ja nazywam "moda na Arkę w Tczewie", bo tak można było to określić. Biało-zieloni wciąz jednak podkreślali swoją obecność, przez takie akcje jak np. organizacja II turnieju FC Lechii, akcje mikołajkowe, a także wspieranie tczewskiego Domu Dziecka. Ostatnio w naszych szeregach troszkę się poprawiło, gdyż po długim czasie znów pojechaliśmy w trzycyfrowej liczbie na mecz (Lechia-Cracovia), a i na mieście potrafimy zaznaczyć swoją obecność.
O Unii i Wiśle pisać nie będę, gdyż można je w zasadzie podpiąć pod LGFT i TPAG.
O Unii i Wiśle pisać nie będę, gdyż można je w zasadzie podpiąć pod LGFT i TPAG.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Tczew to największy i najlepiej zorganizowany fc Arki. Ze względu na położenie i liczby wyjazdowe cieszy sie dużym szacunkiem wsród kibiców z Gdyni.Ekonom pisze:A opisywał już ktoś Tczew? Wyszukiwarka z tego tematu pokazała mi z 4 posty, z czego żaden niczego nie wyjaśnia. Pozdrawiam!
http://www.arkowcy.pl/artykul,1193,1,fc-tczew.tag
[link]
-
Nie bardzo rozumiem dlaczego kibice ŁKS maja pretensje do autora tekstu w TMK.Mysle że artukuł jest całkiem obiektywny i dobrze przedstawia realia panujace w naszym miescie.Nie znam osobiscie autora jednak wiem że jest w miare wiarygodny mimo prywatnej antypatii do mojego klubu,co jest zreszta zrozumiałe.Nie rozumiem więc skąd to larmo.
Rzeczywiscie w publikacji jest troche mało np. o Sródmiesciu i mojej ulicy króre to na przestrzeni kilku lat diametralnie odmieniło sytuacje w tej częsci Łodzi,liczyłem na wiecej.
Cieszy mnie jednak to,ze w koncu doczekałem czasów kiedy ktos zupełnie nie zwiazany z zadna z Łódzkich ekip obiektywnie i rzeczowo przedstawił sytuacje w miescie którą mysle zna dobrze mimo tych 50km obalając tym samym mit że Widzew to wioski i że nie ma nas w Łodzi na którym to od lat ŁKS sie bujał.Mnie mieszkajacego w samym jego sercu niezwykle najpierw bawilo a potem draznilo bo jednak ludzie w Polsce to łykali.
ŁKS,przeciez my sie znamy jak chyba nikt chodzilismy razem do szkół,prac,gralismy razem w piłke i nie raz razem pilismy gorzałe.Zarówno my jak i wy wiemy na co kogo stać i jak jest.Po co te brednie i szachrajstwa.
Może to co teraz napisze bedzie nie zrozumiałe dla osób tu bywajacych ale moim i nie tylko moim zdaniem ŁKS jest mocna i dobra zaloga za co wam dziekuje bo dzieki temu mnie osobiscie np. chce sie cwiczyc itp.Jestescie dla nas jakas tam motywacja i jestem pewiem że my dla Was też.Nie chce zebyscie zgineli bo nie wyobrazam sobie żeby w Łodzi kiedykolwiek miałbyc taki klimat jak w Gdyni czy np.w Wawie,choc finansowaniu waszego klubu z moich podatków jestem przeciwny.
Tak to w miescie bywa kiedy my jestesmy na fali wy potraficie w moment sprowadzic nas do parteru i na odwrót.
Także apeluje zaprzestańcie wciskać ludziom w Polsce do glowy gówno że w wiekszosc ich dojezdza ze wsi itp. bo to naprawde jest niepowazne.
To tyle ...
Rzeczywiscie w publikacji jest troche mało np. o Sródmiesciu i mojej ulicy króre to na przestrzeni kilku lat diametralnie odmieniło sytuacje w tej częsci Łodzi,liczyłem na wiecej.
Cieszy mnie jednak to,ze w koncu doczekałem czasów kiedy ktos zupełnie nie zwiazany z zadna z Łódzkich ekip obiektywnie i rzeczowo przedstawił sytuacje w miescie którą mysle zna dobrze mimo tych 50km obalając tym samym mit że Widzew to wioski i że nie ma nas w Łodzi na którym to od lat ŁKS sie bujał.Mnie mieszkajacego w samym jego sercu niezwykle najpierw bawilo a potem draznilo bo jednak ludzie w Polsce to łykali.
ŁKS,przeciez my sie znamy jak chyba nikt chodzilismy razem do szkół,prac,gralismy razem w piłke i nie raz razem pilismy gorzałe.Zarówno my jak i wy wiemy na co kogo stać i jak jest.Po co te brednie i szachrajstwa.
Może to co teraz napisze bedzie nie zrozumiałe dla osób tu bywajacych ale moim i nie tylko moim zdaniem ŁKS jest mocna i dobra zaloga za co wam dziekuje bo dzieki temu mnie osobiscie np. chce sie cwiczyc itp.Jestescie dla nas jakas tam motywacja i jestem pewiem że my dla Was też.Nie chce zebyscie zgineli bo nie wyobrazam sobie żeby w Łodzi kiedykolwiek miałbyc taki klimat jak w Gdyni czy np.w Wawie,choc finansowaniu waszego klubu z moich podatków jestem przeciwny.
Tak to w miescie bywa kiedy my jestesmy na fali wy potraficie w moment sprowadzic nas do parteru i na odwrót.
Także apeluje zaprzestańcie wciskać ludziom w Polsce do glowy gówno że w wiekszosc ich dojezdza ze wsi itp. bo to naprawde jest niepowazne.
To tyle ...
-
witam Bobrowniki zdominowe przez młodą ekipe Ruchu istnieje Polonia Bytom ale powoli wymiera Dobieszowice zdominowe przez KSG mała ekipka Ruchu, Rogoźnik ekipa Ruchu i KSG z czego przewaga tych drugich w Wojkowicach Zagłębie Sos ale zaczelo działać FC PB podobną mają swoje szaleMarek667 pisze:Witam. Interesują mnie takie miejscowości jak Wojkowice, Bobrowniki Będzińskie i Dobieszowice (wszystkie woj.śląskie). Orientuje się ktoś jak przedstawia się sytuacja kibicowska na tych terenach?
-
Mapa Dolnego Śląska po poprawkach - [link]
Mam pytania jeszcze odnośnie klubów: Górnik Złotoryja, Kryształ Stronie Śląskie, Sparta Ziębice, AKS Milicz - dzieje się tam coś?
I czy działo się cos kiedykolwiek na Julii Szklarska Poręba, Trojanie Lądek Zdrój i Hutniku Szczytna?
Mam pytania jeszcze odnośnie klubów: Górnik Złotoryja, Kryształ Stronie Śląskie, Sparta Ziębice, AKS Milicz - dzieje się tam coś?
I czy działo się cos kiedykolwiek na Julii Szklarska Poręba, Trojanie Lądek Zdrój i Hutniku Szczytna?
-
Na Krysztale Stronie Slaskie nic sie nie dzieje chyba ze cos sie zmienilo od naszej ostatniej wizyty tam Na Ladku cos tam sie kiedys krecilo ale bez szalu Hutnik Szczytna pustynia Jak cos sie zmienilo to niech ktos poprawi
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
W Ziębicach na Sparcie nic ciekawego do odnotowania, czasami dziadki wybiorą się na jakiś wyjazd w ramach walki z nudą.ŚNIEŻNY WARAN pisze:Mapa Dolnego Śląska po poprawkach - [link]
Na Krysztale raczej to samo, ale tu już takiej pewnosci nie mam.
I widze, ze albo nie czytasz dokładnie moich postów, bo już Ci pisałem, że obecnie na Pogoni Oleśnica nic się nie dzieje, a Ty mimo wszystko ją zaznaczyłeś.
Wrocław - stolica Śląska
-
Kilka lat wstecz w Złotoryi i Stroniu na bank był ruch kibicowski!Teraz nie wiem,brak styczności.Na Julii nigdy nie było żadnych kibiców.ŚNIEŻNY WARAN pisze:Mapa Dolnego Śląska po poprawkach - [link]
-
Pogoń Oleśnica była w Żarach z 3 flagami w tym sezonie - symboliczną ilością, dlatego herb mały i też symboliczny. Bo sam widziałem że w Oleśnicy nic się nie działo ale chyba coś się ruszyło skoro pofatygowali się na wyjazd, w dodatku dalej niż na parafie Śląska
-
,,Co do Wałcza to jest tam Widzew ale to są starsi goście tak zwany piknik :) :),,
Nie wszyscy, są młodzi Widzewiacy w Wałczu, których Wy do myśli nie dopuszczacie.
Wałcz pozdrawia Widzewiaków ! Ave RTS
Nie wszyscy, są młodzi Widzewiacy w Wałczu, których Wy do myśli nie dopuszczacie.
Wałcz pozdrawia Widzewiaków ! Ave RTS
-
A jak sytuacja w górskich miejscowościach takich jak Skoczów , Brenna , Ustroń?
-
Rawa Mazowiecka-Legia czy Widzew? Opisze ktoś te miasteczko?
-
W Rawie liczy się tylko Widzew.Są też jednostki Legii.WFC Rawa poraz kolejny zrobili swietną akcje jaką bylo zorganizowanie turnieju dla dzieci z Rawy i okolic ;]mocne-uderzenie pisze:Rawa Mazowiecka-Legia czy Widzew? Opisze ktoś te miasteczko?
Podsumowując : Rawa Mazowiecka z Widzewem od dziecka ! :]
-
ja mam pytanie jak sytuacja wyglada w Wągrowcu,czy oprócz kibiców Lecha można tam spotkac fanów innych drużyn?
-
Hutnik ma powiedzmy wyjebane na to co dzieje się w Krakowie dla nich liczą się tereny Nowej Huty i tam są aktywni, reszta część Krakowa ich nie obchodzi, co się tam dzieje.Galacticos pisze:Mam pytanie odnośnie Krakowa. Wiem, że temat był już wałkowany ale chciałbym wiedzieć czy kibice Hutnika mają coś do powiedzenia w mieście lub jakiejś jego części i czy kibice Wisły i Cracovii się z nimi liczą.

LPH Trzymajcie Się !
-
A mówiąc prostym językiem. Hutnik ma swoje osiedla w Hucie. Poza nim raczej słabo. Chodź są jednostki.mielony pisze:Ty tak na poważnie?Galacticos pisze:Mam pytanie odnośnie Krakowa. Wiem, że temat był już wałkowany ale chciałbym wiedzieć czy kibice Hutnika mają coś do powiedzenia w mieście lub jakiejś jego części i czy kibice Wisły i Cracovii się z nimi liczą.
[link]
http://img.youtube.com/vi/bFJjSFA4xt0/0.jpg
Te zdjęcia chyba powinny rozwiać Twoje wątpliwości... Zaryzykuje nawet stwierdzenie że kibice Hutnika lepiej sobie radzą niż piłkarze i zarząd
-
A jak wygląda sytuacja w Łazach koło Zawiercia?
-
Z tego co wiem to Zagłębie Sosnowiec i śladowe ilości Gieksy i Ruchu.Galacticos pisze:A jak wygląda sytuacja w Łazach koło Zawiercia?
-
Złotoryja - na miejscowym klubie Górnik jak tam bywaliśmy zawsze psuto. Są tam na pewno osoby jeżdżące na ZL ale to nikt z ekipy.ŚNIEŻNY WARAN pisze:Mapa Dolnego Śląska po poprawkach - [link]
Stronie - kiedyś coś działo się na Krysztale. Aktualnie raczej posucha, z pewnością pojawiają się we Wrocławiu gdzie od czasu do czasu widać flagę.
Ziębice - pojawiają się na Śląsku. Kiedyś nie wielki młynek był prowadzony na Sparcie.
Szklarska - jak ktoś jest to na KSK.
Lądek Zdrój- swego czasu coś kręcili na Trojanie. Cieszyliśmy się jak wyszło że w lidze tam zagramy ale jak co do czego doszło to tamtejsi działacze się obsrali i oba mecze były w Wałbrzychu.
Szczytna- tam to nigdy nie było ruchu kibicowskiego.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
nie AKS a KS Milicz III liga siatkówki ale o ten klub Tobie pewnie nie chodziŚNIEŻNY WARAN pisze:Mapa Dolnego Śląska po poprawkach - [link]
Barycz Milicz klasa okręgowa młyn prowadzony sporadycznie
W Miliczu TYLKO ŚLĄSK !!!
-
Rzeszów Baranówka kto tam jest? kto trzyma wodze?
-
zalezy ktora.Z tego co wiem sa 4 Baranowki.3 z nich naleza do Resovii a na jednej jest Stal i Resovia.Dokladniej moze ktos z Rzeszowa napisze.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
właśnie chodzi mi o wszystkie Baranówki
-
W latach 90-tych to byl niezly Fc Gieksy z tego co pamietam.Galacticos pisze:A jak wygląda sytuacja w Łazach koło Zawiercia?
Co do Ustronia to pustynia kibicowska. W okresie wakacyjnym , czy feryjnym mozna spotkac - z racji turystycznego znaczenia tej miejscowosci- kibicow z calej PL.
A jak wyglada teraz w Sławkowie?
-
Sławków bez zmian,GieKSa. Co do Łazów masz rację,kiedyś całkiem zgrabna grupa.oRt pisze:W latach 90-tych to byl niezly Fc Gieksy z tego co pamietam.Galacticos pisze:A jak wygląda sytuacja w Łazach koło Zawiercia?
Co do Ustronia to pustynia kibicowska. W okresie wakacyjnym , czy feryjnym mozna spotkac - z racji turystycznego znaczenia tej miejscowosci- kibicow z calej PL.
W Ustroniu znajdą się pewnie sympatycy każdej śląskiej i nie tylko drużyny,ale o zorganizowanej grupie z tego sympatycznego miasteczka nie ma mowy.
-
Baranówka 1,2,3 należą do Resovi. Największa z Baranówek 4 należy do kibiców Stali.
-
Chyba nie do końca należy do Stali ...portfel pisze:Baranówka 1,2,3 należą do Resovi. Największa z Baranówek 4 należy do kibiców Stali.
[link]

LPH Trzymajcie Się !
-
Nie chce siac glupiej napinki. Dobrze o tym wiedza poinformowane strony. Chlopak chcial wiec odpowiedzialem obiektywnie jak jest.
-
W Łazach,dobrze sie trzyma GKs Katowice od ponad 20 lat,tylko pokolenia kibiców GKs sie zmieniają, Zagłębia Sosnowiec praktycznie nie ma,są tylko pojedyńcze osoby.BrudnaSkarpeta pisze:Z tego co wiem to Zagłębie Sosnowiec i śladowe ilości Gieksy i Ruchu.Galacticos pisze:A jak wygląda sytuacja w Łazach koło Zawiercia?
-
Martini Player pisze:Sławków bez zmian,GieKSa. Co do Łazów masz rację,kiedyś całkiem zgrabna grupa.oRt pisze:W latach 90-tych to byl niezly Fc Gieksy z tego co pamietam.Galacticos pisze:A jak wygląda sytuacja w Łazach koło Zawiercia?
W Ustroniu znajdą się pewnie sympatycy każdej śląskiej i nie tylko drużyny,ale o zorganizowanej grupie z tego sympatycznego miasteczka nie ma mowy.
Z tego co wiem to w Sławkowie pare osób z Zagłębia,podkreślam pare,bez napinki.

-
Cijoe 1906-racja. Od kiedy pamiętam to te kilka osób jezdziło na Zagłębie,choć w mieście nie stanowili siły.
-
A jak jest w Chałupach i innych miejscowościach na półwyspie helskim? Wiem, że Arka ma FC Hel. Jednak już w chałupach widziałem 2 grafy Widzewa i nie wyglądały one na takie robione przez wakacyjną ekipkę :)