coś mi sie wydaje że styczność miałeś w GTA z ustawkącbc1910 pisze:Beha pisze: Sprawy załatwia się po męsku. Morda, nie szklanka.
W wielu "spotkaniach" przejęte flagi były monetą przetargową.
Lech-Zawisza - największa z otaczjących wschodnie fan cluby kosa a jednak flagi Zawiszy oddane bez grilla.
Też powiesz że po męsku?

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
jakie są relacje Lecha z Zawiszą? pytanie bez napinki i w sumie ciekawe bo:
1) bardzo duży wpływ na obie drużyny ma zarówno Łks (układ z L i zgoda z Z) oraz Arka (zgoda z L, kosa z Z i dodatkowo kosa z Łks);
2) są filmiki z 2012 gdzie Lech wyzywa Zawiszę w Bydgoszczy na peronie
3) jak przyszło co do meczu w lidze to brak bluzgów
4) w Inowrocławiu tamtejsze fc obu klubów raczej za sobą nie przepadają
5) obie strony raczej w tej kwestii się nie wypowiadają
takie luźne spostrzeżenie z perspektywy kilku lat i w sumie trudno jest to ocenić. Obstawiam raczej "pozytywne" relacje ze względu na Łks ;)
1) bardzo duży wpływ na obie drużyny ma zarówno Łks (układ z L i zgoda z Z) oraz Arka (zgoda z L, kosa z Z i dodatkowo kosa z Łks);
2) są filmiki z 2012 gdzie Lech wyzywa Zawiszę w Bydgoszczy na peronie
3) jak przyszło co do meczu w lidze to brak bluzgów
4) w Inowrocławiu tamtejsze fc obu klubów raczej za sobą nie przepadają
5) obie strony raczej w tej kwestii się nie wypowiadają
takie luźne spostrzeżenie z perspektywy kilku lat i w sumie trudno jest to ocenić. Obstawiam raczej "pozytywne" relacje ze względu na Łks ;)
-
Przecież chwile wcześniej przybiliśmy układ na kadrę, inaczej te 60 kilowe szczurki markujące atak nawet by nie wybiegły, a tak było się z czego pośmiać, i nie z za pleców policji bo z tego co pamiętam to przed kamienną stało tylko kilku dziadków robiących za ochronę a i tak udało im się powstrzymac "agresorów" :)wielkipigmej pisze:To było trzeba wyskoczyć na bieżnie i obić mordy a nie zasłaniać się policją. Oni podbiegli pod kamienną mieliście czas.Roto pisze:Na omawianym wyżej meczu Poloniści nie zaatakowali Legii, tylko wybiegli na murawę symulując atak :) Będące na "Kamiennej" psy od razu zepchnęły Legię w stronę wyjścia, co spotkało się z owacją na stojąco ze strony piknikowej części trybun oraz ... atakujących.
jakby ktos miał foto tej watahy śmierci niech podrzuci bo szukam, szukam i nic z tego
-
Siema, mam pytanko wie ktoś może o wczorajszym zdarzeniu w Katowicach pomiędzy jadącym Lechem do Cracovi a nową koalicją?
-
Nie i W**********
-
Coś tam wiesz, ale jednak nie do końca. Zainteresowane strony wypowiedzą sie jeżeli beda miały ochotę, na razie nie rozpierdalajmy tematuMiro1899 pisze:Siema, mam pytanko wie ktoś może o wczorajszym zdarzeniu w Katowicach pomiędzy jadącym Lechem do Cracovi a nową koalicją?
-
Nie odpowiadać policjantowi.Miro1899 pisze:Siema, mam pytanko wie ktoś może o wczorajszym zdarzeniu w Katowicach pomiędzy jadącym Lechem do Cracovi a nową koalicją?
-
ja tam chu.ja wiem tyle co napisali w innym wątku http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=6720
-
Ehh..z checia bym Ci odpisal w tym stylu, ale prawda jest taka, ze zarowno Radomiak, jak i Powislanka uj mnie obchodza, a po prostu wkleilem cytat z jakiegos forum, bez zmieniania go, tyle..arleska pisze:Henderson jebana parowo napisalas Powislanka(z wielkiej litery),a Radomiak boli co?????Skoro piszesz jak piszesz
-
Potwierdzi ktoś to, że dzisiaj oficjalnie przybity został układ na linii ultrasów Wisły i ekipy z EA Sports synygejm?
-
Dla jednych szczurki dla innych desperados. Co ma do tego czy był układ, czy nie było do tego, że wybiegli? Legia by się nie broniła? Z tego co piszesz przed kamienną stało kilku dziadków i to wystarczyło, aby Legia nie wybiegła. Nieźle.Sensi_ pisze:Przecież chwile wcześniej przybiliśmy układ na kadrę, inaczej te 60 kilowe szczurki markujące atak nawet by nie wybiegły, a tak było się z czego pośmiać, i nie z za pleców policji bo z tego co pamiętam to przed kamienną stało tylko kilku dziadków robiących za ochronę a i tak udało im się powstrzymac "agresorów" :)wielkipigmej pisze:To było trzeba wyskoczyć na bieżnie i obić mordy a nie zasłaniać się policją. Oni podbiegli pod kamienną mieliście czas.Roto pisze:Na omawianym wyżej meczu Poloniści nie zaatakowali Legii, tylko wybiegli na murawę symulując atak :) Będące na "Kamiennej" psy od razu zepchnęły Legię w stronę wyjścia, co spotkało się z owacją na stojąco ze strony piknikowej części trybun oraz ... atakujących.
jakby ktos miał foto tej watahy śmierci niech podrzuci bo szukam, szukam i nic z tego
Żadnego układu nie było. Bo jakby był to na kamiennej nie zawisł by transparent "dziewczyny przyszliśmy się poskarżyć".
-
te, Rysiu, Rysiu mecz był świeżo bo blacie na kadre więc jak go nie było jak był. Legia przyszła się wtedy poskarżyć tylko :) ale skoro już tak drążysz temat to od razu napisz dlaczego Ci "desperados" :):):) nawet nie dobiegli? jakież to pole siłowe zadziałało na nich w połowie murawy :)
-
weź już W********** ,NowaHutaNaRejonie, co nie napiszesz to i tak się zdradzisz swoim niedojebaniem.
-
a jak jest na linii Lechia - Bałyk Gdynia?
Lechia ma kosę z Arką, Bałtyk też, więc chyba dla Lechii to żaden rywal i ciśnienia nie ma. Czy się mylę?
Lechia ma kosę z Arką, Bałtyk też, więc chyba dla Lechii to żaden rywal i ciśnienia nie ma. Czy się mylę?
-
Lech w Opolu jest NIE LUBIANY I TO BARDZO za to w jaki sposób zerwali z nami zgodę czyli skrojenie frajersko flagi bodajże naszemu śp. Ciole flagi na tamte czasy cennej a później sprawa z flagą Center Sector i bliżej nam do kosy jak do nawet bycia neutralnym. Co do Center Sector akurat dotarłem pod stadion i pamiętam jak Lechici wybiegali z budynku klubowego dobrą bandą u nas nikogo akurat nie było bo cała akcja była jakąś godzine przed meczem. Inaczej jest z Arką parę lat temu na wyjeździe nad może bodajże na mecz z Lechia (mogę sie mylić) piliśmy z Arką wódkę więc z Arką jest neutralnie a co do Cracovii trudno powiedzieć bo jakoś mało się z nimi widzimy ...mampytanie pisze:Witam ! Mam pytanie odnośnie Odry Opole. Jakie są jej relacje z Lechem Poznań/ Cracovią/ Arką? Gdzieś wyczytałem, że za sobą nie przepadają. Czy ktoś może to potwierdzić, ewentualnie podać genezę tych relacji?
Moje drugie pytanie odnośnie Wisły Kraków/ Cracovii z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Wiem, że grali ze sobą bodajże w trzeciej lidze. Czy były bluzgi itd?
PS. Zadaje normalne pytania, jeśli ktoś ma dać odpowiedź w postaci tzw. spiny, to niech sobie daruje.
Pozdrawiam

-
Relacje Lechii i Bałtyku zawsze były określane jako kosa i nigdy to się raczej nie zmieniło.wichrowe wzgorze pisze:a jak jest na linii Lechia - Bałyk Gdynia?
Choć wiadomo, że dzisiaj w kontekście Kadłubów to nie ma nawet o czym mówić.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Młodzi może i nie, ale starsi powinni wiedzieć o tym że to farmazon jaki mało, Legia od lat dziewięćdziesiątych atakuję Polonię na Reprezentacji.Beha pisze:Smiech pisze:_Henderson_ pisze:Bardzo dobry post!
Polonia Warszawa złamała układ na kadrę i pakt sprzętowy dawno temu. Legia kiedyś poszła z flaga narodową na Konwiktorską, usiadła na Kamiennej - mecz kadry chyba U-21. Polonia próbowała ich atakować, chwile potem zaczęła używać zabawek modnych w Krakowie, zresztą latały zdjęcia wrzut pod stadionem "Młode Pokolenie, Legię wytniemy nożami". W nagrodę zebrali bicie, chyba w Katowicach i na pewno w Poznaniu na Lechu. Ładnych parę lat już minęło od ich wykluczenia.
Być może młodzi nie pamiętają genezy "nietolerancji" KSP na imprezach patriotycznych.
Był taki mecz Polska-Węgry w 1997 roku na Łazienkowskiej, Polonia w parę dyszek na łuku i później ewakuacja do taksówek.
W 2005 na Azerbejdżan - Polska też atak zielonych, w tamtym tygodniu próbowali to odkręcić jako atak KSP na nich, w porę się opamiętali.
A co do ww. meczu młodzieżówek na Konwiktorskiej to z tego co czytam Legia swój cel osiągnęła czyli wywieszenie flagi, a że ich chulygany nie przyjęły zaproszenia na harce po murawie to pewnie mały szczegół (Ci z Polonii tacy zmęczeni życiem jak piszecie, no to w takim razie co powiedzieć o was nie wykazujących żadnej inicjatywy?).
-
[
Młodzi może i nie, ale starsi powinni wiedzieć o tym że to farmazon jaki mało, Legia od lat dziewięćdziesiątych atakuję Polonię na Reprezentacji.
Był taki mecz Polska-Węgry w 1997 roku na Łazienkowskiej, Polonia w parę dyszek na łuku i później ewakuacja do taksówek.
W 2005 na Azerbejdżan - Polska też atak zielonych, w tamtym tygodniu próbowali to odkręcić jako atak KSP na nich, w porę się opamiętali.
A co do ww. meczu młodzieżówek na Konwiktorskiej to z tego co czytam Legia swój cel osiągnęła czyli wywieszenie flagi, a że ich chulygany nie przyjęły zaproszenia na harce po murawie to pewnie mały szczegół (Ci z Polonii tacy zmęczeni życiem jak piszecie, no to w takim razie co powiedzieć o was nie wykazujących żadnej inicjatywy?).
W 97 r to był już podział na triadę i koalicję - z racji zgody z Arką i Cracovią to czego byś oczekiwał?
Zwłaszcza, że 4 lata wcześniej Cracovia posłała do piachu Andrzeja ze Szczecina..
Młodzi może i nie, ale starsi powinni wiedzieć o tym że to farmazon jaki mało, Legia od lat dziewięćdziesiątych atakuję Polonię na Reprezentacji.
W 97 r to był już podział na triadę i koalicję - z racji zgody z Arką i Cracovią to czego byś oczekiwał?
Zwłaszcza, że 4 lata wcześniej Cracovia posłała do piachu Andrzeja ze Szczecina..
-
Może przenieście te rozkminy do tematu o Warszawie.
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
Gówno wiesz.Zgoda padła na początku lat 90-tych,i nie z powodu skrojenia flagi.Na Lechu stery przejeło nowe pokolenie z U na czele,co pokłosiem było zerwanie chyba z 10 zgód,nie tylko z Odrą,a Ś.P Cioła był akurat w Poznaniu lubiany.Co do flag.Trzeba je pilnować,tymbardziej na własnym stadionie.-E4- pisze:Lech w Opolu jest NIE LUBIANY I TO BARDZO za to w jaki sposób zerwali z nami zgodę czyli skrojenie frajersko flagi bodajże naszemu śp. Ciole flagi na tamte czasy cennej a później sprawa z flagą Center Sector i bliżej nam do kosy jak do nawet bycia neutralnym. Co do Center Sector akurat dotarłem pod stadion i pamiętam jak Lechici wybiegali z budynku klubowego dobrą bandą u nas nikogo akurat nie było bo cała akcja była jakąś godzine przed meczem. Inaczej jest z Arką parę lat temu na wyjeździe nad może bodajże na mecz z Lechia (mogę sie mylić) piliśmy z Arką wódkę więc z Arką jest neutralnie a co do Cracovii trudno powiedzieć bo jakoś mało się z nimi widzimy ...mampytanie pisze:Witam ! Mam pytanie odnośnie Odry Opole. Jakie są jej relacje z Lechem Poznań/ Cracovią/ Arką? Gdzieś wyczytałem, że za sobą nie przepadają. Czy ktoś może to potwierdzić, ewentualnie podać genezę tych relacji?
Moje drugie pytanie odnośnie Wisły Kraków/ Cracovii z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Wiem, że grali ze sobą bodajże w trzeciej lidze. Czy były bluzgi itd?
PS. Zadaje normalne pytania, jeśli ktoś ma dać odpowiedź w postaci tzw. spiny, to niech sobie daruje.
Pozdrawiam
-
Jak zwykle nie odniosłeś się do meritum tylko stare śpiewy.jestesmywaszastolica pisze:Gościu jakiego zaproszenia na harce ?
Wbiegliście przez furtkę na murawę podbiegliście metr do ochrony (chyba zubrzyki to były, albo matpole) pomachaliście łapami, a po 15 sekundach w tył zwrot i spierdolka.
Ja wiem, że Wy szczerze wierzycie w to, że w te 20 osób przegoniliście by ponad 100 ekipy Legii tylko, ma się to trochę na bakier z rzeczywistością, a nawet z elementarną logiką.
Ogólnie to Wam zawsze coś ku*** w nas nie pasowało
- zajmujemy Wam trybunę na młodzieżówce - źle trzeba było obić psy i wjechać na boisko
- na płonących derbach też siedzimy na kamiennej i dymimy - źle trzeba było wjechać wam na główną
- wjeżdżamy Wam na derbach z selekcjonerami na główną - źle trzeba było wjechać na kamienną
- wjeżdżamy Wam pochodem pod kasy - źle trzeba było wjechać z bramą na stadion
- wjeżdżamy Wam po Waszym wyjeździe do Łodzi - źle trzeba było to zrobić wcześniej
To tylko kilka przykładów z różnych lat, żeby nie było, że pisze tylko o jakiejś prehistorii.
Ja już nie będę przytaczał jakichś indywidualnych historii bo tam to już w ogóle wszystko co robimy jest złe, pozbawione honoru i tak dalej i tak dalej.
Zresztą to co piszesz też się kupy nie trzyma.
Najpierw wyjeżdżasz z 97 rokiem, kiedy praktycznie nie było meczu bez napierdalania się, ale właśnie to najlepiej świadczy o Waszej oderwanej od rzeczywistości mentalności. W kraju trwa napierdalanka na całego, ale Polonii zblatowanej z Arką i KSC ruszać nie wolno bo ktoś za 20 lat użyje tego argumentu na to jaka to Legia zła jest. I oczywiście nie honorowa.
Tak samo jak z młodzieżówką.
Legia zła po chuju awanturowała się na meczu - złamała pakt, znów pokazała swoją prawdziwą twarz (tutaj zawsze możesz dodać coś o borodziłowskim, albo o Powstańcach którzy zginęli na terenie Waszego stadionu, będzie wyglądało jeszcze bardziej martyrologicznie)
Tylko jak już się zjeżdża na tematy chuligańskie (Wasze ulubione) to już ten mecz wygląda zupełnie inaczej. Atakujemy Legie, która przed 20 doborowego składu (aż się śmieje jak to pisze) stoi zesrana na sektorze i pod wpływem Waszego ataku zawija się ze stadionu - bo takie filmy mieliście po tym meczu.
I tutaj pojawia się podstawowe pytanie, nawet nie o obiektywną prawdę (bo ta jak wiemy może być tylko Wasza, bo przecież sam przytoczyłem tutaj przykłady jacy to źli nie jesteśmy), tylko o to dlaczego kiedy Polonia atakuje Legię na reprezentacji to jest ok, a jak Legia robi to samo to jest już nie ok ?
ps. doczekam się odpowiedzi w sprawie tego konfidenta z Pilzna, czy może jest to u Was norma i się nie potrzebnie przypierdalam.
Dla mnie mogliście wtedy być mega chuligańską 100-osobową bandą żądną wrażeń która po prostu nic tamtego dnia nie zrobiła więc nie wiem po co ta napinka (wierzysz że na kamiennej wtedy rozkminiliście kumate osoby od nas? czy może były to przypadkowe osoby które przyszły na mecz Polski?).
Nikt tu nie płacze, za ostatnie rakietnice na pewno zyskaliście +10 pkt. w lidze chuliganów.
Mój poprzedni wpis był tylko reakcją na wasze próby wmówienia iż to Polonia pierwsza was zaatakowała na meczu Reprezentacji, więc przytoczyłem parę przykładów na dowód iż jest na odwrót.
A wpis waszego kolegi po szalu że na Azerbejdżanie to Polonia atakowała, jak było zupełnie odwrotnie, to już wyższa szkoła propagandy.
ps. Przecież sami wystosowaliście tu na forum swoje stanowisko wobec Polonii iż będzie dojeżdżana bez żadnych zasad kibicowskich (jakbyście kiedykolwiek je na naszym podwórku przestrzegali). W ostatnich latach był już atak w 10 osób siekierami na pojedynczego kibica, było kopnięcie dziewczyny w ciąży, były młotki, rakietnice. Także o honorze cicho sza.
-
Był w Poznaniu pakt przybity, bardzo go szybkom złamaliście i tyle. Pretensje należy mieć do swoich kolegów, którzy za bardzo chcieli być drugą Cracovią. I tyle.
Co do kadry- napisałem Ci wcześniej - trzymaliście z Triadą w latach 90-tych, więc siła rzeczy nie byliście w ówczesnej kolacji. Jedno wynika z drugiego.
Stare to już dzieje, zaraz będzie 20 lat...
Co do kadry- napisałem Ci wcześniej - trzymaliście z Triadą w latach 90-tych, więc siła rzeczy nie byliście w ówczesnej kolacji. Jedno wynika z drugiego.
Stare to już dzieje, zaraz będzie 20 lat...
-
Piszesz to w co 5 poście (tak rzucam na rybkę - nie myśl że liczę) ale i tak produkujesz się na tym gównianym forum prawie w każdym temacie...a jak schodzi na KSP to jedziesz po nich jak po łysej kobyle z zawziętością atakującego lamparta. Więc jak to jest?? taki poważny hóligan, z takim doświadczeniem na szlaku a marnuje czas na klepanie w klawisze z gimbokibolami?? to jest dopiero zagadka...jestesmywaszastolica pisze:A i faktycznie jak ktoś ma ochotę ten temat ciągnąć to sugeruję wybrać "Kibicowską Warszawę".
Chociaż z drugiej strony patrząc na syf który wyrabia się w tym temacie, to chyba to co piszemy tu z KSP, raczej nie obniża gównianego poziomu tego forum :)
Nieaktywny kibic, aktywny obserwator...
-
akcja: całe mazowieckie pod jednym sztandarem :>??
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
Rosja. 03.08.2014 RosSelMasz vs Kubań; 15x15;AgresiveFan pisze:1. Tak zarejestrowałem się tylko po to...
2. Mam to w d****...
Wczoraj jadący zgraną ekipą skład LPH na wsparcie Cracovii zostaje zaskoczony przez nowy układ WS&PF.
Obie składy wyszły na ubitą ziemię, wygrana należy do LPH co raczej nie powinno dziwić.
Nagranie od fotkowiczów z WS swojej porażki haha :) Wideo: [link]
Spierdalaj.
Wisła Kraków
-
No widzisz, nie mogłeś się powstrzymać żeby komuś nie ubliżyć, taki właśnie panuje tu poziom...wnioskuje z tego że bardzo pasuje Ci ta gówniana atmosfera bo sam do niej się dokładasz...Z moje strony bez odbioru, nie będę dalej robił OT.jestesmywaszastolica pisze: Jak na lubię jak wojownicy spod znaku czarnej koszuli robią z sobie publicznie debili.
Nieaktywny kibic, aktywny obserwator...
-
komunikat/oświadczenie US.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4424375306
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4424375306
-
W ciągu miesiąca zostanie przyklepany układ na linii Lechia - Legia o ile zgodzi się na to Śląsk. Poza tym grupy kibiców z większości dużych klubów piłkarskich chcą zawrzeć nowy "Pakt Poznański" z pominięciem Wisły Kraków, Ruchu Chorzów, Widzewa, Cracovii. W pakcie tym będzie ustalenie, że w razie ataku sprzętem na któregokolwiek sygnatariusza paktu, kluby z paktu będą sobie wzajemnie pomagać bez wzgledu na kosy na takiej samej zasadzie jak pomagają sobie w razie zadym z policją.
-
W dniu dzisiejszym został przybity układ chuligański pomiędzy Zagłębiem Lubin i Polonią Bytom.
Polish Groundhopper
-
Tylko co te dwie ekipy mają wspólnego z chuliganką ...
-
na pewno więcej niż ty.
-
Wiślacy czują się jakby złapali pana Boga za ręke, ale niech pamietają że...
https://www.youtube.com/watch?v=ip1N3PRwH6I
(jak to mowią na hanysowie, czyli tam gdzie szukali wsparcia)
P.S. zamknijcie jeden z tematów, bo sie burdel robi
https://www.youtube.com/watch?v=ip1N3PRwH6I
(jak to mowią na hanysowie, czyli tam gdzie szukali wsparcia)
P.S. zamknijcie jeden z tematów, bo sie burdel robi
-
Ty k**** żydowska z amfiteatru na Zdrowiu , dla ciebie szmato nie jestem żadnym "bratem" - i nie porównuj sytuacji W&R do tego co było pomiędzy Lechem a Zetką i dzięki komu ,i to jest ku*** kino żeby nowego układowicza poprosić o oddanie flag swoich przyjaciół.....Czerwony Rabin pisze:No własnie, ........
-
To dziwne.Peoes pisze:Relacje Lechii i Bałtyku zawsze były określane jako kosa i nigdy to się raczej nie zmieniło.wichrowe wzgorze pisze:a jak jest na linii Lechia - Bałyk Gdynia?
Bo ja słyszałem, że jest neutralnie.
Ba. Nawet jakieś tam fc Lechii i Bałtyku ganiają Arkę.
-
Lechia mowi o Bałtyku że to kosa, ale ich nie biją. Co gorsze - kadłuby zaczęli jezdzić na Lechię co jest wg mnie haniebne... co do ganiania Arki to chyba ci się pojebało, Bałtyk jedynie co może w Gdyni to namalować w nocy kilka napisów które i tak zostają potem zamalowane.wichrowe wzgorze pisze:To dziwne.Peoes pisze:Relacje Lechii i Bałtyku zawsze były określane jako kosa i nigdy to się raczej nie zmieniło.wichrowe wzgorze pisze:a jak jest na linii Lechia - Bałyk Gdynia?
Bo ja słyszałem, że jest neutralnie.
Ba. Nawet jakieś tam fc Lechii i Bałtyku ganiają Arkę.
-
Rozmawiałem kiedyś z jednym z mieszkańców Gdyni (w latach 90tych aktywny skinhead i kibic Bałtyku) i mówił mi że z czasów zgody z Lechem mieli mocną ekipę i derbowym rywalom potrafili napsuć krwi ale potem masowo przerzucali się na Arkę i tak zostało a na dzień dzisiejszy kibice Bałtyku są i nie ma mowy o ich wyginięciu choć nie tak mocni jak w złotych latach 90tych.Dla mnie Bałtyk (i Polonia Warszawa) to ekipy do których mam największy szacunek (z wiadomych względów)
-
Powstanie koalicja wszystkich innych zespołów na reprze i rozkurwi tą śmieszną zgodę WRWE
-
c**** a nie rozkurwi, między jednym meczem w Marsylii a drugim było 8 dni, gdyby "kibicowska Polska" miała pokazać coś WRWE to by to zrobiła a nie zrobiła wiesz czemu?oli1988 pisze:Powstanie koalicja wszystkich innych zespołów na reprze i rozkurwi tą śmieszną zgodę WRWE
Bo nie ma bandy, która po prostu się zbierze i rozkurwi 200 osób doborowego składu Wisły, Widzewa, Ruchu i po części Elany. Są to zbyt zgrabne ekipy i nawet jakby połączyły się ŁKS, Lech, Legia, Cracovia, Śląsk i Lechia to co najwyżej mogłyby wystawić równie mocny skład a wynik i tak nie byłby przesądzony.
-
W dniu meczu w Marsylii przybijamy oficjalnie układ z Widzewem Łódź.
ŁÓDZKI WIDZEW & ELANA !
-
bądź poważny. choć na chwile.puder1 pisze:c**** a nie rozkurwi, między jednym meczem w Marsylii a drugim było 8 dni, gdyby "kibicowska Polska" miała pokazać coś WRWE to by to zrobiła a nie zrobiła wiesz czemu?oli1988 pisze:Powstanie koalicja wszystkich innych zespołów na reprze i rozkurwi tą śmieszną zgodę WRWE
Bo nie ma bandy, która po prostu się zbierze i rozkurwi 200 osób doborowego składu Wisły, Widzewa, Ruchu i po części Elany. Są to zbyt zgrabne ekipy i nawet jakby połączyły się ŁKS, Lech, Legia, Cracovia, Śląsk i Lechia to co najwyżej mogłyby wystawić równie mocny skład a wynik i tak nie byłby przesądzony.