jestesmywaszastolica pisze:Gościu jakiego zaproszenia na harce ?
Wbiegliście przez furtkę na murawę podbiegliście metr do ochrony (chyba zubrzyki to były, albo matpole) pomachaliście łapami, a po 15 sekundach w tył zwrot i spierdolka.
Ja wiem, że Wy szczerze wierzycie w to, że w te 20 osób przegoniliście by ponad 100 ekipy Legii tylko, ma się to trochę na bakier z rzeczywistością, a nawet z elementarną logiką.
Ogólnie to Wam zawsze coś ku*** w nas nie pasowało
- zajmujemy Wam trybunę na młodzieżówce - źle trzeba było obić psy i wjechać na boisko
- na płonących derbach też siedzimy na kamiennej i dymimy - źle trzeba było wjechać wam na główną
- wjeżdżamy Wam na derbach z selekcjonerami na główną - źle trzeba było wjechać na kamienną
- wjeżdżamy Wam pochodem pod kasy - źle trzeba było wjechać z bramą na stadion
- wjeżdżamy Wam po Waszym wyjeździe do Łodzi - źle trzeba było to zrobić wcześniej
To tylko kilka przykładów z różnych lat, żeby nie było, że pisze tylko o jakiejś prehistorii.
Ja już nie będę przytaczał jakichś indywidualnych historii bo tam to już w ogóle wszystko co robimy jest złe, pozbawione honoru i tak dalej i tak dalej.
Zresztą to co piszesz też się kupy nie trzyma.
Najpierw wyjeżdżasz z 97 rokiem, kiedy praktycznie nie było meczu bez napierdalania się, ale właśnie to najlepiej świadczy o Waszej oderwanej od rzeczywistości mentalności. W kraju trwa napierdalanka na całego, ale Polonii zblatowanej z Arką i KSC ruszać nie wolno bo ktoś za 20 lat użyje tego argumentu na to jaka to Legia zła jest. I oczywiście nie honorowa.
Tak samo jak z młodzieżówką.
Legia zła po chuju awanturowała się na meczu - złamała pakt, znów pokazała swoją prawdziwą twarz (tutaj zawsze możesz dodać coś o borodziłowskim, albo o Powstańcach którzy zginęli na terenie Waszego stadionu, będzie wyglądało jeszcze bardziej martyrologicznie)
Tylko jak już się zjeżdża na tematy chuligańskie (Wasze ulubione) to już ten mecz wygląda zupełnie inaczej. Atakujemy Legie, która przed 20 doborowego składu (aż się śmieje jak to pisze) stoi zesrana na sektorze i pod wpływem Waszego ataku zawija się ze stadionu - bo takie filmy mieliście po tym meczu.
I tutaj pojawia się podstawowe pytanie, nawet nie o obiektywną prawdę (bo ta jak wiemy może być tylko Wasza, bo przecież sam przytoczyłem tutaj przykłady jacy to źli nie jesteśmy), tylko o to dlaczego kiedy Polonia atakuje Legię na reprezentacji to jest ok, a jak Legia robi to samo to jest już nie ok ?
ps. doczekam się odpowiedzi w sprawie tego konfidenta z Pilzna, czy może jest to u Was norma i się nie potrzebnie przypierdalam.
Jak zwykle nie odniosłeś się do meritum tylko stare śpiewy.
Dla mnie mogliście wtedy być mega chuligańską 100-osobową bandą żądną wrażeń która po prostu nic tamtego dnia nie zrobiła więc nie wiem po co ta napinka (wierzysz że na kamiennej wtedy rozkminiliście kumate osoby od nas? czy może były to przypadkowe osoby które przyszły na mecz Polski?).
Nikt tu nie płacze, za ostatnie rakietnice na pewno zyskaliście +10 pkt. w lidze chuliganów.
Mój poprzedni wpis był tylko reakcją na wasze próby wmówienia iż to Polonia pierwsza was zaatakowała na meczu Reprezentacji, więc przytoczyłem parę przykładów na dowód iż jest na odwrót.
A wpis waszego kolegi po szalu że na Azerbejdżanie to Polonia atakowała, jak było zupełnie odwrotnie, to już wyższa szkoła propagandy.
ps. Przecież sami wystosowaliście tu na forum swoje stanowisko wobec Polonii iż będzie dojeżdżana bez żadnych zasad kibicowskich (jakbyście kiedykolwiek je na naszym podwórku przestrzegali). W ostatnich latach był już atak w 10 osób siekierami na pojedynczego kibica, było kopnięcie dziewczyny w ciąży, były młotki, rakietnice. Także o honorze cicho sza.