Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: ŁDZ
To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci [link]ł bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziejŁks 1908 pisze:Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???scooby doo pisze:śmieszni jesteście ... ja w łodzi na pierwszym miejscu napisałbym o nowosolnej i nowym józefowie (okolice gillette) . strasznie przejebane rewiry a ogolnie to mozna by napisac o paru innych mniej straszych miejscach takich jak nowosolna , brzezińska (kolice M1) i oragnizjacji WiN ( koło komendy . tam niezłe jadki są w okolicach 13 w dzień)
Pozdro
ps. a jak ma sie sytuacja w sieradzu ??
-
PO twoim pierwszym zdaniu,widze ze Z toba nie ma o czym dyskutowac.south boat pisze:To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziejŁks 1908 pisze:Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???scooby doo pisze:śmieszni jesteście ... ja w łodzi na pierwszym miejscu napisałbym o nowosolnej i nowym józefowie (okolice gillette) . strasznie przejebane rewiry a ogolnie to mozna by napisac o paru innych mniej straszych miejscach takich jak nowosolna , brzezińska (kolice M1) i oragnizjacji WiN ( koło komendy . tam niezłe jadki są w okolicach 13 w dzień)
Pozdro
Jeszcze jedno,co maja krojenia szalików do tego tematu?? Co mnie obchodzi jakas gwiazdka.Twój post jest ni c*** ni w dupe i raczej nie na temat.
A na Bałutach,to raczej wiecej waszych szali na drzewach wisi,no ale skad ty mozesz o tym wiedziec,jak siedzisz na tej przerazliwie groznej jakies tam gwiazdce.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
hahaha ty to Łodz na oczy widziles wogole?? na chojnach jestem bardzo czesto i znam tam duuuzo ludzi i stwierdzenie ze to najgorsza okolica w Łodzi moge jedynie skwitowacsouth boat pisze:To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziejŁks 1908 pisze:Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???scooby doo pisze:śmieszni jesteście ... ja w łodzi na pierwszym miejscu napisałbym o nowosolnej i nowym józefowie (okolice gillette) . strasznie przejebane rewiry a ogolnie to mozna by napisac o paru innych mniej straszych miejscach takich jak nowosolna , brzezińska (kolice M1) i oragnizjacji WiN ( koło komendy . tam niezłe jadki są w okolicach 13 w dzień)
Pozdro

-
Łks 1908 pisze:PO twoim pierwszym zdaniu,widze ze Z toba nie ma o czym dyskutowac.south boat pisze:To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziejŁks 1908 pisze: Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???
Jeszcze jedno,co maja krojenia szalików do tego tematu?? Co mnie obchodzi jakas gwiazdka.Twój post jest ni c*** ni w dupe i raczej nie na temat.
A na Bałutach,to raczej wiecej waszych szali na drzewach wisi,no ale skad ty mozesz o tym wiedziec,jak siedzisz na tej przerazliwie groznej jakies tam gwiazdce.
Napisałem od czasu do czasu wasze nazwy z dużej litery. Szkoda, że nie dostosowałeś się do tego. Po moim pierwszym zdaniu ( o zaproszeniu na Chojenki ) to możesz sobie sobie w tą twoją d*** jakiegoś h*** wsadzić - sorry że nie na temat.
ty się śmiejesz z moich kolesi po szalu - to ja przytaczam ci wypowiedź twojego.
Temat jest o niebezbiecznych dzielnicach - i uważam, że masz ich coraz więcej.
P.s Na Bałutach to chodź tylko po limance, a i to nie zawsze.
O Gwiazdce zapytaj dużo starszych kolegów, którzy jeżdżą ( bo czym mają jeździć ) autobusem linii 52.
Podejmują czasem walkę i za to ( mimo ich 30 - 40 lat ) należy im się szacunek.
Szkoda że z rejonu Lokatora ( kiedyś jedna z głównych waszych siedzib ) jeździ ich 6 - 12 osób.
Szaliki jak jadą na mecz, zakładają w autobusie, pozwalamy im na to, jak wracają - kroimy. No i tyle
-
Ten kolega skoro "bywa" na Chojnach bardzo często to wie gdzie na Kosynierów Gdyńskich znajduje się odpowiednie dla wyprostowania spraw psychicznych miejsce.Matpaw pisze:hahaha ty to Łodz na oczy widziles wogole?? na chojnach jestem bardzo czesto i znam tam duuuzo ludzi i stwierdzenie ze to najgorsza okolica w Łodzi moge jedynie skwitowacsouth boat pisze:To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziejŁks 1908 pisze: Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???a o tym ze nie ma tam ŁKSu to juz nawet nie chce mi sie gadac bo przeciez ŁKSu w Łodzi wogole nie ma
Mam 38 lat chcesz pogadać o Chojnach ? Odpisz
-
Na Żeromce mozna dostac w pape jak na kazdej innej ulicy Starego Polesia. To tez zalezy w ktorym miejscu na Zeromce bedziesz mieszkala, wazne sa tez uliczne uliczy, bo np. kolo placu Barlickiego dzien w dzien cos sie dzieje, ogólnie nie jest AŻ tak żle jakby moglo byc na pierwszy rzut oka. Tereny ŁKSukubaksg pisze:RDG 1910 pisze:kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo
Na twoim miejscu pomyślał bym o jakiejś innej miejscówce![]()
Na Żeromskiego są dwie strony medalu odcinek od ul. Legionów do ul. Kopernika nieciekawe klimaty ( szczególnie pl. Barlickiego i okoliczne uliczki ). Od ul. Kopernika do Al. Mickiewicza raczej spokój ale to chyba z powodu szpitala i MO.
Kibicowsko to tereny brodatych z al. Unii
Nie no raczej decyzji nie zmienie upatrzyłem sobie tam całkiem ładne mieszkanko zreszta jak bym się teraz rozmyślił moja przyszła żonka by szału dostała

ps south boat nie osmieszaj sie i nie siej napinki
Mam 38 lat

-
south boat pisze:Łks 1908 pisze:PO twoim pierwszym zdaniu,widze ze Z toba nie ma o czym dyskutowac.south boat pisze: To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziej
Napisałem od czasu do czasu wasze nazwy z dużej litery. Szkoda, że nie dostosowałeś się do tego. Po moim pierwszym zdaniu ( o zaproszeniu na Chojenki ) to możesz sobie sobie w tą twoją d*** jakiegoś h*** wsadzić - sorry że nie na temat.
ty się śmiejesz z moich kolesi po szalu - to ja przytaczam ci wypowiedź twojego.
O Gwiazdce zapytaj dużo starszych kolegów, którzy jeżdżą ( bo czym mają jeździć ) autobusem linii 52.
Szkoda że z rejonu Lokatora ( kiedyś jedna z głównych waszych siedzib ) jeździ ich 6 - 12 osób.
Szaliki jak jadą na mecz, zakładają w autobusie, pozwalamy im na to, jak wracają - kroimy. No i tyle
38 lat masz i jestes tak mało rozgarniety?? Czytasz w ogóle to co piszesz,czy napierdalasz tak posty dla sztuki??? Wiecej nie mam pytan,bo zaraz sie dowiem nastepnych nowosci z łódzkiej sceny.
ps. pisz chłopie na temat,a nie jakies farmazony.
ps.Bałuty to nie tylko Limanka dla twojej wiadomosci,no chyba,ze sie zaraz dowiem,ze na Bałutach jest Ełksa tylko z Limanki.
Jak chcesz cos odpisac,to z sensem i na temat.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
Ty jesteś pewnie bardziej rozgarnięty, może wiek nie ma tu znaczenia, tylko coś mi się wydaje że jeszcze nie dostałeś w*******. Czyli jesteś młody. Na limance pracuję i wiem co to za rejon.Łks 1908 pisze:south boat pisze:Łks 1908 pisze: PO twoim pierwszym zdaniu,widze ze Z toba nie ma o czym dyskutowac.
38 lat masz i jestes tak mało rozgarniety?? Czytasz w ogóle to co piszesz,czy napierdalasz tak posty dla sztuki??? Wiecej nie mam pytan,bo zaraz sie dowiem nastepnych nowosci z łódzkiej sceny.
ps.Bałuty to nie tylko Limanka dla twojej wiadomosci,no chyba,ze sie zaraz dowiem,ze na Bałutach jest Ełksa tylko z Limanki.
Powiem to co nazwiesz farmazonem. Istniejecie na Bałutach tylko tam .
-
Dziecko ... ile Ty masz lat ? Za posrednictwem internetu straszny kozak z Ciebie.south boat pisze:Ty jesteś pewnie bardziej rozgarnięty, może wiek nie ma tu znaczenia, tylko coś mi się wydaje że jeszcze nie dostałeś w*******. Czyli jesteś młody. Na limance pracuję i wiem co to za rejon.Łks 1908 pisze:south boat pisze:
Powiem to co nazwiesz farmazonem. Istniejecie na Bałutach tylko tam .
Za wszelką cene próbujesz wmówic ze czarne jest białe ...
Zastanów sie nad tym co piszesz i nie rób siary ....[/b]
-
-
-
http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia
-
south boat w internecie akurat wiek osoby można określić jedynie po tym co pisze, dlatego śmiem wątpić w Twoje 38. Znam masę ludzi w takim wieku (oczwiście mówię tu o normalnie rozwiniętych
) i regułą jest że potrafią podejść z dystansem do takich tematów, być bardziej obiektywnymi i rozsądnymi, a przedewszystkim mieć zupełnie inne wartości (nawet jeśli interesują się kibicowaniem), niż te u kogo wisi na drzewach więcej skrojonych szali, kto gdzie w autobusach jeździ z szalem w majtach, kto biega kanałami i że na Bałutach poza limanką niema ełksy. Takie teksty i ta chęć wmówienia przez internet
bzdur nie na temat rywalowi bardziej pasuje do zakompleksionego 16-sto latka niż do chłopa trzydziesto paroletniego. I nie odpisuj bo nie zamierzam dyskutować nie na temat. Pozdrawiam, dwudziestodziewięciolatek 

-
-
http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Bardzo trafny filmik. Do prezydenta go wysłać, niech zobaczy jak zmniejszył bezrobocie w Polsce

-
co to za podklad na tym filmiku? z gory dziekiX pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
....to jest dla mnie czysty hardcore...
-
troche dystansu !!
ludzie jeśli naprawde macie troceh rozumu to byście wiedzieli po pierwszym zdaniu , że to POPROSTU ŻART a tu wszyscy się napinają ... posprtu śmiać mi sie chce jak czytam wypowiedzi dzieciakó opowiadających niestworzone historie o Chojnach albo wypisujacymi , że akurat to przypadkiem ich dzielnica jest najgorsza ... btrakuje tu naprawde posta w kórym ktoś napisze , że to akurat np ZŁOTNO jest najgorsze albo Julinanów ... posprtu najpierw dwa razy pomyślcie co piszecie ...POZDRO
-
-
co do Kazimierza w nocy.. mialem tam kurewskie problemy.. ze spotkaniem jakiegokolwiek Polaka
.. bardzo bezpiecznie sie tam czulem ogolnie Krk wydawal mi sie dosc bezpieczny a nie raz zdarzalo mi sie wracac skads pozna pora:) bladzac po krakowskich osiedlach..ale kto wie moze to szczescie? co prawda to prawda NH noca nie odwiedzilem
- w koncu legenda zyje

-
Praga nie wiele się zmienia. Nikt tam z siekierami po ulicy nie lata, ale wyczujesz że wchodzisz w inny świat, nawet z okien autobusu heh. Przejść się piechotą z Dworca Wileńskiego do np. Stadionu Dziesięciolecia to faktycznie oryginalne powiedzmy przeżycie, ale to jeszcze nie oddaje nawet w połowie klimatu Pragi. A wiem, bo tam często bywam. Wejść wieczorkiem w Ząbkowską, okolice Wschodniego, mniejsze uliczki, dopawdy uczucie hmmm... niezapomnianefan14 pisze:Jak się prezentuje sytuacja bezpieczeństwa na Pradze chodzi mi o okolice dworca Wileńskiego czy ktoś nieznajomy w tamtych rejonach może czuć się jakoś szczególnie zagrożony? licze na szczere odpowiedzi z góry dzięki
Pzdr!

Oczywiście zwracam uwage na rozróżnienie Pragi Północ od Pragi Południe. Tym bardziej że wskład Prg Południe wchodzi Gocław, typowy miejski "sypialniak", kompletnie wyglądem, zabudową różniący się od reszty Pragi. Czasami też się coś dzieje

Moim osobistym zdaniem jednach nie można porównywać niebezpiecznych dzielnic Warszawy z innymi miastami w Polsce, bo tu, bądź co bądź, ludzie średnio są bogatsi, tak jak i całe miasto, więc de facto poziom "niebezpieczeństw" (bardzo ogólne stwiedzenie) maleje. Osobiście wole w nocy wracaj pieszo z imprezy na Pradze niż choćby z niejednej dzielni Bytomia

-
Teraz dopiero obczaiłem ten filmik. Po obejżeniu go myślę, za każdy gorol zrozumie w końcu dlaczego chcemy autonomii gospodarczej na Śląsku !!!X pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
To dzięki rządom "warszafki" tak wyglądają te piękne śląskie miejsca !
Płakac sie chce jak się to ogląda ! Jeszcze do tego wyjdzie jeden pierdoła z drugim i zaczną opowiadać, że kopalnie i huty są nieopłacalne i trzeba je zamknąć. Cały świat na tym kase trzepie a u nas k.... nieopłacalne

edit:
http://pl.youtube.com/watch?v=f5JhLTnHD ... re=related
Kolejne przyłady dzielnic " przez Boga zapomnianych " na Śląsku.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
GST/06 pisze:Jak przedstawia sie sytuacja w Stalowej Woli?
Kiedys najbardziej przejebane bylo na Zwirkach, duzo lumpow i nozownikow, teraz sie troche uspokoilo ale nie radze sie tam zapuszczac po wieczorynce

Teraz wieczorami najgorzej jest chyba na Zatorzu, Porebach na Mlodyniu i na Skarpie w nocy wpierdziel nieunikniony.
Bialy Dom moze kiedys byl jeszcze troche nie za ciekawy ale bylo pare wjazdow i sie uspokoilo. Ogolnie to chyba tyle no i jeszcze
wspomne o rejonach Planety w weekendy, ciemne waskie uliczki w Rozwadowie. To chyba tyle.
-
- ban
-
Jako ze aktualnie przebywam we Wrocławiu, mam pytanie robi ktos cos w kierunku zeby tepic rumunów? Mam tu na mysli np. Skinhedów, których jakby nie było we Wrocławiu jest sporo.PsychoFankaWKS pisze:We Wrocławiu o Trójkącie należało by wspomnieć... Teraz trochę groźniej robi się na Śródmieściu, dużo cyganów się kręci
-
Jeżyce i niektóre rejony Dębcarazdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
ma ktoś mp3 z tego filmiku

-
Ludzie, nauczcie sie w koncu! Rumun to jest zupełnie co innego niz Cygan! Wiekszosc mowiac Rumun mysli Cygan (albo na odwrótWiecznieMłody pisze:Jako ze aktualnie przebywam we Wrocławiu, mam pytanie robi ktos cos w kierunku zeby tepic rumunów?PsychoFankaWKS pisze:We Wrocławiu o Trójkącie należało by wspomnieć... Teraz trochę groźniej robi się na Śródmieściu, dużo cyganów się kręci

za wikipedią:
Rumuni- naród wschodnioromański zamieszkujący przede wszystkim Rumunię. W większości posługują się językiem rumuńskim.
Romowie albo Cyganie- nieterytorialny naród lub grupa etniczna pochodzenia indyjskiego
-
Bułek - Bez lata poszukaj a znajdziesz na bankradekKKS pisze:Jeżyce i niektóre rejony Dębcarazdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
ma ktoś mp3 z tego filmiku
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
-
mieszkalem ladnych pare lat we Wroclawiu, takze swoje widzailem i przezylem.
Faktycznie w Srodmiesciu bandy rumunow(cyganow) dla mnie kazdy rumun i cygan to to samo gowno. Nie slyszalem zeby lysi im sie specjalnie naprzykarzali(jeden skin z Gaju przy piwie powiedzial mi, ze specjalnie sie do tego nie kwapia bo mozna latwo kose zarobic).Ja osobiscie niegdy pewnie nie czulem sie w oklicach Zmigrockiej, Trzebnickiej.Dla amatorow mocniejszch wrazen polecam wieczorny spacer wzdloz Starej Odry od placu Kromera w strone mostu Szczytnickego.
Faktycznie w Srodmiesciu bandy rumunow(cyganow) dla mnie kazdy rumun i cygan to to samo gowno. Nie slyszalem zeby lysi im sie specjalnie naprzykarzali(jeden skin z Gaju przy piwie powiedzial mi, ze specjalnie sie do tego nie kwapia bo mozna latwo kose zarobic).Ja osobiscie niegdy pewnie nie czulem sie w oklicach Zmigrockiej, Trzebnickiej.Dla amatorow mocniejszch wrazen polecam wieczorny spacer wzdloz Starej Odry od placu Kromera w strone mostu Szczytnickego.
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.