Najbardziej niebezpieczna dzielnica

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
nyyonker

Post autor: nyyonker » 08.08.2007, 10:58

Lublin : Tatary, Bronowice, Kalina
Zamosc : Planty, Zamojskiego, Nowe Miasto

iparts.pl
south boat

Re: ŁDZ

Post autor: south boat » 08.08.2007, 11:38

Łks 1908 pisze:
scooby doo pisze:śmieszni jesteście ... ja w łodzi na pierwszym miejscu napisałbym o nowosolnej i nowym józefowie (okolice gillette) . strasznie przejebane rewiry a ogolnie to mozna by napisac o paru innych mniej straszych miejscach takich jak nowosolna , brzezińska (kolice M1) i oragnizjacji WiN ( koło komendy . tam niezłe jadki są w okolicach 13 w dzień)

Pozdro

ps. a jak ma sie sytuacja w sieradzu ??
Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???
To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci [link]ł bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziej

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 08.08.2007, 12:22

south boat pisze:
Łks 1908 pisze:
scooby doo pisze:śmieszni jesteście ... ja w łodzi na pierwszym miejscu napisałbym o nowosolnej i nowym józefowie (okolice gillette) . strasznie przejebane rewiry a ogolnie to mozna by napisac o paru innych mniej straszych miejscach takich jak nowosolna , brzezińska (kolice M1) i oragnizjacji WiN ( koło komendy . tam niezłe jadki są w okolicach 13 w dzień)

Pozdro

Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???
To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziej
PO twoim pierwszym zdaniu,widze ze Z toba nie ma o czym dyskutowac.
Jeszcze jedno,co maja krojenia szalików do tego tematu?? Co mnie obchodzi jakas gwiazdka.Twój post jest ni c*** ni w dupe i raczej nie na temat.
A na Bałutach,to raczej wiecej waszych szali na drzewach wisi,no ale skad ty mozesz o tym wiedziec,jak siedzisz na tej przerazliwie groznej jakies tam gwiazdce.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

Matpaw

Post autor: Matpaw » 08.08.2007, 14:54

south boat pisze:
Łks 1908 pisze:

Pozdro

To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziej
hahaha ty to Łodz na oczy widziles wogole?? na chojnach jestem bardzo czesto i znam tam duuuzo ludzi i stwierdzenie ze to najgorsza okolica w Łodzi moge jedynie skwitowac :lol: a o tym ze nie ma tam ŁKSu to juz nawet nie chce mi sie gadac bo przeciez ŁKSu w Łodzi wogole nie ma

south boat

Post autor: south boat » 08.08.2007, 15:05

Łks 1908 pisze:
south boat pisze:
Łks 1908 pisze: Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???
Jeszcze jedno,co maja krojenia szalików do tego tematu?? Co mnie obchodzi jakas gwiazdka.Twój post jest ni c*** ni w dupe i raczej nie na temat.
A na Bałutach,to raczej wiecej waszych szali na drzewach wisi,no ale skad ty mozesz o tym wiedziec,jak siedzisz na tej przerazliwie groznej jakies tam gwiazdce.

Napisałem od czasu do czasu wasze nazwy z dużej litery. Szkoda, że nie dostosowałeś się do tego. Po moim pierwszym zdaniu ( o zaproszeniu na Chojenki ) to możesz sobie sobie w tą twoją d*** jakiegoś h*** wsadzić - sorry że nie na temat.
ty się śmiejesz z moich kolesi po szalu - to ja przytaczam ci wypowiedź twojego.
Temat jest o niebezbiecznych dzielnicach - i uważam, że masz ich coraz więcej.
P.s Na Bałutach to chodź tylko po limance, a i to nie zawsze.
O Gwiazdce zapytaj dużo starszych kolegów, którzy jeżdżą ( bo czym mają jeździć ) autobusem linii 52.
Podejmują czasem walkę i za to ( mimo ich 30 - 40 lat ) należy im się szacunek.
Szkoda że z rejonu Lokatora ( kiedyś jedna z głównych waszych siedzib ) jeździ ich 6 - 12 osób.
Szaliki jak jadą na mecz, zakładają w autobusie, pozwalamy im na to, jak wracają - kroimy. No i tyle

south boat

Post autor: south boat » 08.08.2007, 15:14

Matpaw pisze:
south boat pisze:
Łks 1908 pisze: Widac,ze znasz troche rewiry Łodzi.Ty z Łodzi w ogóle jestes,ze takie głupoty piszesz???
hahaha ty to Łodz na oczy widziles wogole?? na chojnach jestem bardzo czesto i znam tam duuuzo ludzi i stwierdzenie ze to najgorsza okolica w Łodzi moge jedynie skwitowac :lol: a o tym ze nie ma tam ŁKSu to juz nawet nie chce mi sie gadac bo przeciez ŁKSu w Łodzi wogole nie ma
Ten kolega skoro "bywa" na Chojnach bardzo często to wie gdzie na Kosynierów Gdyńskich znajduje się odpowiednie dla wyprostowania spraw psychicznych miejsce.
Mam 38 lat chcesz pogadać o Chojnach ? Odpisz

teofka

Post autor: teofka » 08.08.2007, 15:16

kubaksg pisze:
RDG 1910 pisze:
kubaksg pisze:A jak wygląda sytuacja w Łodzi konkretnie chodzi mi o Polesie ul Żeromskiego ?? Przeprowadzam sie tam niedługo :wink:

Na twoim miejscu pomyślał bym o jakiejś innej miejscówce :wink:

Na Żeromskiego są dwie strony medalu odcinek od ul. Legionów do ul. Kopernika nieciekawe klimaty ( szczególnie pl. Barlickiego i okoliczne uliczki ). Od ul. Kopernika do Al. Mickiewicza raczej spokój ale to chyba z powodu szpitala i MO.

Kibicowsko to tereny brodatych z al. Unii :D

Nie no raczej decyzji nie zmienie upatrzyłem sobie tam całkiem ładne mieszkanko zreszta jak bym się teraz rozmyślił moja przyszła żonka by szału dostała :wink:
Na Żeromce mozna dostac w pape jak na kazdej innej ulicy Starego Polesia. To tez zalezy w ktorym miejscu na Zeromce bedziesz mieszkala, wazne sa tez uliczne uliczy, bo np. kolo placu Barlickiego dzien w dzien cos sie dzieje, ogólnie nie jest AŻ tak żle jakby moglo byc na pierwszy rzut oka. Tereny ŁKSu :D nazwa ich ekipy Hells Boys wpelni odzwierciedla klimat jaki tam panuje. Bujalem sie tam kilka lat u dzieczyny, fajnni ludzie ;)

ps south boat nie osmieszaj sie i nie siej napinki
Mam 38 lat
:lol: a zachowujesz sie jakbys mial 12. Nie histeryzuj..

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 08.08.2007, 15:30

south boat pisze:
Łks 1908 pisze:
south boat pisze: To ja Cię fantastyczny łodzianinie zapraszam na Stare Chojny. Wszyscy z Was wiedzą , że obok Bałut i Starego Miasta to miejsca gdzie wasze szaliki nagminnie wiszą na okolicznych drzewach ( zimą - sprawdziliście, ktoś ściągał, może dozorcy ) a wasze nieliczne jednostki chodzą kanałami. Jest na Starych Chojnach ( już nie mówię o Nowych , bo tam to Was wogóle nie ma ) takie miejsce ja tzw. Gwiazdka. Nie będę Ci tłumaczył bo pewnie nie wiesz. Wysiadacie tam po waszych meczach, to chyba w Lodzi. Bardzo się tego miejsca boicie. Po meczach Ełksy wracacie już ze skitranymi szalikami, mimo wszystko dla nas Ludzi z Chojen jest to najlepsza świeża dostawa Waszych szali. Dlaczego o tym piszę... Niedawno jeden z Waszych hools, z Piastowa, gdybyś nie wiedział, powiedział po walce, że jest to j***** najgorszy rewir w Lodzi. Gdybyś chciał udowodnić, że jako łodzianin nazwę miasta piszę przez L , to oświadczam uroczyście, że na moim sprzęcie mam z tym problem. Bez pozdrowień , Wielki najbardziej

Napisałem od czasu do czasu wasze nazwy z dużej litery. Szkoda, że nie dostosowałeś się do tego. Po moim pierwszym zdaniu ( o zaproszeniu na Chojenki ) to możesz sobie sobie w tą twoją d*** jakiegoś h*** wsadzić - sorry że nie na temat.
ty się śmiejesz z moich kolesi po szalu - to ja przytaczam ci wypowiedź twojego.
O Gwiazdce zapytaj dużo starszych kolegów, którzy jeżdżą ( bo czym mają jeździć ) autobusem linii 52.
Szkoda że z rejonu Lokatora ( kiedyś jedna z głównych waszych siedzib ) jeździ ich 6 - 12 osób.
Szaliki jak jadą na mecz, zakładają w autobusie, pozwalamy im na to, jak wracają - kroimy. No i tyle

38 lat masz i jestes tak mało rozgarniety?? Czytasz w ogóle to co piszesz,czy napierdalasz tak posty dla sztuki??? Wiecej nie mam pytan,bo zaraz sie dowiem nastepnych nowosci z łódzkiej sceny.
ps. pisz chłopie na temat,a nie jakies farmazony.
ps.Bałuty to nie tylko Limanka dla twojej wiadomosci,no chyba,ze sie zaraz dowiem,ze na Bałutach jest Ełksa tylko z Limanki.
Jak chcesz cos odpisac,to z sensem i na temat.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

south boat

Post autor: south boat » 08.08.2007, 16:39

Łks 1908 pisze:
south boat pisze:
Łks 1908 pisze: PO twoim pierwszym zdaniu,widze ze Z toba nie ma o czym dyskutowac.

38 lat masz i jestes tak mało rozgarniety?? Czytasz w ogóle to co piszesz,czy napierdalasz tak posty dla sztuki??? Wiecej nie mam pytan,bo zaraz sie dowiem nastepnych nowosci z łódzkiej sceny.
ps.Bałuty to nie tylko Limanka dla twojej wiadomosci,no chyba,ze sie zaraz dowiem,ze na Bałutach jest Ełksa tylko z Limanki.
Ty jesteś pewnie bardziej rozgarnięty, może wiek nie ma tu znaczenia, tylko coś mi się wydaje że jeszcze nie dostałeś w*******. Czyli jesteś młody. Na limance pracuję i wiem co to za rejon.
Powiem to co nazwiesz farmazonem. Istniejecie na Bałutach tylko tam .

1925

Post autor: 1925 » 08.08.2007, 19:09

south boat pisze:
Łks 1908 pisze:
south boat pisze:

Ty jesteś pewnie bardziej rozgarnięty, może wiek nie ma tu znaczenia, tylko coś mi się wydaje że jeszcze nie dostałeś w*******. Czyli jesteś młody. Na limance pracuję i wiem co to za rejon.
Powiem to co nazwiesz farmazonem. Istniejecie na Bałutach tylko tam .
Dziecko ... ile Ty masz lat ? Za posrednictwem internetu straszny kozak z Ciebie.
Za wszelką cene próbujesz wmówic ze czarne jest białe ...
Zastanów sie nad tym co piszesz i nie rób siary ....[/b]

south boat

Post autor: south boat » 08.08.2007, 19:28

Dziecko ... ile Ty masz lat ? Za posrednictwem internetu straszny kozak z Ciebie.
Zastanów sie nad tym co piszesz i nie rób siary .

Napisz, do którego z nas piszesz 1925

PsychoFankaWKS

Post autor: PsychoFankaWKS » 08.08.2007, 22:31

We Wrocławiu o Trójkącie należało by wspomnieć... Teraz trochę groźniej robi się na Śródmieściu, dużo cyganów się kręci
Ludzie zasad...

Obrazek

Od 1947 roku rządzi Śląsk

X

Post autor: X » 15.08.2007, 17:12

http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia

Radog78

Post autor: Radog78 » 15.08.2007, 18:15

south boat w internecie akurat wiek osoby można określić jedynie po tym co pisze, dlatego śmiem wątpić w Twoje 38. Znam masę ludzi w takim wieku (oczwiście mówię tu o normalnie rozwiniętych :wink: ) i regułą jest że potrafią podejść z dystansem do takich tematów, być bardziej obiektywnymi i rozsądnymi, a przedewszystkim mieć zupełnie inne wartości (nawet jeśli interesują się kibicowaniem), niż te u kogo wisi na drzewach więcej skrojonych szali, kto gdzie w autobusach jeździ z szalem w majtach, kto biega kanałami i że na Bałutach poza limanką niema ełksy. Takie teksty i ta chęć wmówienia przez internet :lol: bzdur nie na temat rywalowi bardziej pasuje do zakompleksionego 16-sto latka niż do chłopa trzydziesto paroletniego. I nie odpisuj bo nie zamierzam dyskutować nie na temat. Pozdrawiam, dwudziestodziewięciolatek :wink:

1925

Post autor: 1925 » 15.08.2007, 18:26

south boat pisze:Dziecko ... ile Ty masz lat ? Za posrednictwem internetu straszny kozak z Ciebie.
Zastanów sie nad tym co piszesz i nie rób siary .

Napisz, do którego z nas piszesz 1925
do ciebie !!

slash

Post autor: slash » 15.08.2007, 20:30

http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Moj najnowszy filmik o bardzo ciekawej dzielnicy w Bytomiu. Zapraszam do obejrzenia

Bardzo trafny filmik. Do prezydenta go wysłać, niech zobaczy jak zmniejszył bezrobocie w Polsce :roll: W czym my musimy żyć!

HooliFan

Post autor: HooliFan » 15.08.2007, 21:45

X pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
co to za podklad na tym filmiku? z gory dzieki
....to jest dla mnie czysty hardcore...

GST/06

Post autor: GST/06 » 15.08.2007, 23:50

Jak przedstawia sie sytuacja w Stalowej Woli?

X

Post autor: X » 16.08.2007, 16:23

Clint Mansell The Hole Main Theme

HooliFan

Post autor: HooliFan » 16.08.2007, 17:58

X pisze:Clint Mansell The Hole Main Theme
dzieki
....to jest dla mnie czysty hardcore...

scooby doo

troche dystansu !!

Post autor: scooby doo » 20.08.2007, 21:43

ludzie jeśli naprawde macie troceh rozumu to byście wiedzieli po pierwszym zdaniu , że to POPROSTU ŻART a tu wszyscy się napinają ... posprtu śmiać mi sie chce jak czytam wypowiedzi dzieciakó opowiadających niestworzone historie o Chojnach albo wypisujacymi , że akurat to przypadkiem ich dzielnica jest najgorsza ... btrakuje tu naprawde posta w kórym ktoś napisze , że to akurat np ZŁOTNO jest najgorsze albo Julinanów ... posprtu najpierw dwa razy pomyślcie co piszecie ...POZDRO

fan14

Post autor: fan14 » 10.09.2007, 00:32

Jak się prezentuje sytuacja bezpieczeństwa na Pradze chodzi mi o okolice dworca Wileńskiego czy ktoś nieznajomy w tamtych rejonach może czuć się jakoś szczególnie zagrożony? licze na szczere odpowiedzi z góry dzięki
Pzdr!

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 10.09.2007, 00:40

Zależy o której godzinie. W dzień możesz sobie spokojnie chodzić. Późniejszą porą można spotkać różnych ludzi. Ja osobiście nigdy tam nie miałem żadnej przygody.
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."

orwell

Post autor: orwell » 10.09.2007, 01:31

co do Kazimierza w nocy.. mialem tam kurewskie problemy.. ze spotkaniem jakiegokolwiek Polaka :shock: .. bardzo bezpiecznie sie tam czulem ogolnie Krk wydawal mi sie dosc bezpieczny a nie raz zdarzalo mi sie wracac skads pozna pora:) bladzac po krakowskich osiedlach..ale kto wie moze to szczescie? co prawda to prawda NH noca nie odwiedzilem :D - w koncu legenda zyje

Konwiktorska 6

Post autor: Konwiktorska 6 » 10.09.2007, 02:01

fan14 pisze:Jak się prezentuje sytuacja bezpieczeństwa na Pradze chodzi mi o okolice dworca Wileńskiego czy ktoś nieznajomy w tamtych rejonach może czuć się jakoś szczególnie zagrożony? licze na szczere odpowiedzi z góry dzięki
Pzdr!
Praga nie wiele się zmienia. Nikt tam z siekierami po ulicy nie lata, ale wyczujesz że wchodzisz w inny świat, nawet z okien autobusu heh. Przejść się piechotą z Dworca Wileńskiego do np. Stadionu Dziesięciolecia to faktycznie oryginalne powiedzmy przeżycie, ale to jeszcze nie oddaje nawet w połowie klimatu Pragi. A wiem, bo tam często bywam. Wejść wieczorkiem w Ząbkowską, okolice Wschodniego, mniejsze uliczki, dopawdy uczucie hmmm... niezapomniane :wink: Tam nie mieszkają Warszawiacy tacy jak po drugiej stronie Wisły, ale nazwijmy to Prażanie :wink: Podobne patologiczne zjawiska jak zataczające się matki z dzieckiem, kłótnie rodzinne na środku ulicy, okratowane jak więzienie sklepy nocne porozbijane co noc, i wiele wiele innych, są oczywiście w każdej dzielnicy Warszawy, ale na Pradze z wyjątkowym natężeniem. Mam też takie wrażenie że nigdzie tyle wiejskich prostaków w dresach w tramwajach się nie spotka co na Pradze :lol:
Oczywiście zwracam uwage na rozróżnienie Pragi Północ od Pragi Południe. Tym bardziej że wskład Prg Południe wchodzi Gocław, typowy miejski "sypialniak", kompletnie wyglądem, zabudową różniący się od reszty Pragi. Czasami też się coś dzieje :wink: , ale nic specjalnego.
Moim osobistym zdaniem jednach nie można porównywać niebezpiecznych dzielnic Warszawy z innymi miastami w Polsce, bo tu, bądź co bądź, ludzie średnio są bogatsi, tak jak i całe miasto, więc de facto poziom "niebezpieczeństw" (bardzo ogólne stwiedzenie) maleje. Osobiście wole w nocy wracaj pieszo z imprezy na Pradze niż choćby z niejednej dzielni Bytomia :? tam były dopiero jazdy :lol:
Obrazek

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 28.11.2007, 16:46

X pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=V7xkIPPNpZ4
Teraz dopiero obczaiłem ten filmik. Po obejżeniu go myślę, za każdy gorol zrozumie w końcu dlaczego chcemy autonomii gospodarczej na Śląsku !!!

To dzięki rządom "warszafki" tak wyglądają te piękne śląskie miejsca !

Płakac sie chce jak się to ogląda ! Jeszcze do tego wyjdzie jeden pierdoła z drugim i zaczną opowiadać, że kopalnie i huty są nieopłacalne i trzeba je zamknąć. Cały świat na tym kase trzepie a u nas k.... nieopłacalne :evil: :!:

edit:
http://pl.youtube.com/watch?v=f5JhLTnHD ... re=related

Kolejne przyłady dzielnic " przez Boga zapomnianych " na Śląsku.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

cycek

Post autor: cycek » 28.11.2007, 18:32

GST/06 pisze:Jak przedstawia sie sytuacja w Stalowej Woli?

Kiedys najbardziej przejebane bylo na Zwirkach, duzo lumpow i nozownikow, teraz sie troche uspokoilo ale nie radze sie tam zapuszczac po wieczorynce :)
Teraz wieczorami najgorzej jest chyba na Zatorzu, Porebach na Mlodyniu i na Skarpie w nocy wpierdziel nieunikniony.
Bialy Dom moze kiedys byl jeszcze troche nie za ciekawy ale bylo pare wjazdow i sie uspokoilo. Ogolnie to chyba tyle no i jeszcze
wspomne o rejonach Planety w weekendy, ciemne waskie uliczki w Rozwadowie. To chyba tyle.

mister_indyczek
ban

Post autor: mister_indyczek » 28.11.2007, 19:33

Wg mnie nie ma takich dzielnic każda jest taka sama tylko zależy od przypadku bo ktoś moze sie znaleźć w złym momencie w złym miejscu ...
Obrazek

razdwatrzy~

Post autor: razdwatrzy~ » 28.11.2007, 19:57

a Poznań ? jaka dzielnica..?
Obrazek

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 28.11.2007, 22:20

PsychoFankaWKS pisze:We Wrocławiu o Trójkącie należało by wspomnieć... Teraz trochę groźniej robi się na Śródmieściu, dużo cyganów się kręci
Jako ze aktualnie przebywam we Wrocławiu, mam pytanie robi ktos cos w kierunku zeby tepic rumunów? Mam tu na mysli np. Skinhedów, których jakby nie było we Wrocławiu jest sporo.

radekKKS

Post autor: radekKKS » 28.11.2007, 23:15

razdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
Jeżyce i niektóre rejony Dębca

ma ktoś mp3 z tego filmiku
Obrazek

Equilibrium

Post autor: Equilibrium » 30.11.2007, 19:03

WiecznieMłody pisze:
PsychoFankaWKS pisze:We Wrocławiu o Trójkącie należało by wspomnieć... Teraz trochę groźniej robi się na Śródmieściu, dużo cyganów się kręci
Jako ze aktualnie przebywam we Wrocławiu, mam pytanie robi ktos cos w kierunku zeby tepic rumunów?
Ludzie, nauczcie sie w koncu! Rumun to jest zupełnie co innego niz Cygan! Wiekszosc mowiac Rumun mysli Cygan (albo na odwrót ;) ), a to jest duzy błąd! Poczytajcie sobie troche o tym. Wątpie, aby Rumuni masowo przyjezdzali do Polski :lol: . Cyganie natomiast owszem, mozna ich spotkac w kazdym miescie.

za wikipedią:

Rumuni- naród wschodnioromański zamieszkujący przede wszystkim Rumunię. W większości posługują się językiem rumuńskim.

Romowie albo Cyganie- nieterytorialny naród lub grupa etniczna pochodzenia indyjskiego

KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 » 30.11.2007, 21:33

radekKKS pisze:
razdwatrzy~ pisze:a Poznań ? jaka dzielnica..?
Jeżyce i niektóre rejony Dębca

ma ktoś mp3 z tego filmiku
Bułek - Bez lata poszukaj a znajdziesz na bank
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow

KORONA-RZESZOW!

Post autor: KORONA-RZESZOW! » 30.11.2007, 22:30

Rzeszów - Załęże, Baranówka

tomypiknikowcy

Post autor: tomypiknikowcy » 30.11.2007, 22:35

Wspomniał ktoś o brudasach na Środmieściu we Wrocławiu,co robią skini w tym kierunku?
Tyle skinów w całym mieście nie widziałeś tego jeszcze popatrz!Oi!Popatrz!

biały

Post autor: biały » 01.12.2007, 11:52

A jak się sytułacja przedstawia na przykład w Częstochowie?

aleja12

Post autor: aleja12 » 01.12.2007, 13:27

biały pisze:A jak się sytułacja przedstawia na przykład w Częstochowie?
Jak wiadomo Raków, a dokładniej dzienica Ostani grosz

slepy1929

Post autor: slepy1929 » 01.12.2007, 20:29

A ktos moglby przedstawic jak jest na Warszawskim Grochowie :?:

WM

Post autor: WM » 02.12.2007, 14:55

manolo_pb pisze: To dzięki rządom "warszafki" tak wyglądają te piękne śląskie miejsca !
przejrzyj na oczy, poczytaj, pointeresuj się. gadasz jak gościu o nicku 'Papieros'. Pamiętasz?

zdrowa krowa

Post autor: zdrowa krowa » 02.12.2007, 16:39

mieszkalem ladnych pare lat we Wroclawiu, takze swoje widzailem i przezylem.
Faktycznie w Srodmiesciu bandy rumunow(cyganow) dla mnie kazdy rumun i cygan to to samo gowno. Nie slyszalem zeby lysi im sie specjalnie naprzykarzali(jeden skin z Gaju przy piwie powiedzial mi, ze specjalnie sie do tego nie kwapia bo mozna latwo kose zarobic).Ja osobiscie niegdy pewnie nie czulem sie w oklicach Zmigrockiej, Trzebnickiej.Dla amatorow mocniejszch wrazen polecam wieczorny spacer wzdloz Starej Odry od placu Kromera w strone mostu Szczytnickego.
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.

Zablokowany