Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Master1

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Master1 » 04.04.2017, 16:00

To po co lumpki piszecie swoje smutny o nas,np. jeden debil o twarzach buraczanych itp. Ostatnio widziałem wasza wycieczkę na mecz,to dopiero były twarze ludzi z wszelkimi nałogami ha ha Źal mi was patusy,gdzie wy startujecie do 2 ligi?wstyd Łódź tak szkalowac z taką patologia..Podobnie wasze alkoholowe legendy ,tfu,terlecki i jakiś Bulzacki, brak kasy na wódę to technikum otwierają na orliku. Dostaje się ten co zrobi 8 źonglerek. Stasiu w pijackim zwidzie już ponoć znalazł nowego Maradone. .ku*** patus patusa pogania w tym kalesie..ha ha

iparts.pl
zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy » 04.04.2017, 16:32

Master1 pisze:To po co lumpki piszecie swoje smutny o nas,np. jeden debil o twarzach buraczanych itp. Ostatnio widziałem wasza wycieczkę na mecz,to dopiero były twarze ludzi z wszelkimi nałogami ha ha Źal mi was patusy,gdzie wy startujecie do 2 ligi?wstyd Łódź tak szkalowac z taką patologia..Podobnie wasze alkoholowe legendy ,tfu,terlecki i jakiś Bulzacki, brak kasy na wódę to technikum otwierają na orliku. Dostaje się ten co zrobi 8 źonglerek. Stasiu w pijackim zwidzie już ponoć znalazł nowego Maradone. .ku*** patus patusa pogania w tym kalesie..ha ha
Śmiechłem :)

Aa za przekręcanie nazwy klubu grób ci chujami obrośnie :D

BSM200

Post autor: BSM200 » 04.04.2017, 18:28

Master1 pisze:To po co lumpki piszecie swoje smutny o nas,np. jeden debil o twarzach buraczanych itp. Ostatnio widziałem wasza wycieczkę na mecz,to dopiero były twarze ludzi z wszelkimi nałogami ha ha Źal mi was patusy,gdzie wy startujecie do 2 ligi?wstyd Łódź tak szkalowac z taką patologia..Podobnie wasze alkoholowe legendy ,tfu,terlecki i jakiś Bulzacki, brak kasy na wódę to technikum otwierają na orliku. Dostaje się ten co zrobi 8 źonglerek. Stasiu w pijackim zwidzie już ponoć znalazł nowego Maradone. .ku*** patus patusa pogania w tym kalesie..ha ha
Może byś łaskawie wrócił do spraw kibicowskich?
Większość twoich wynurzeń dotyczy nałogów (widzianych na twarzy) i szeroko pojętej patologii. Pijaki, patusy i wódka to u Ciebie jakieś słowa - klucze. Albo skończyłeś niedawno jakiś odwyk, albo popierdoliłeś fora.
Czy jeżdżenie po "tfu" Terleckim czy Bulzackim też dotyczy wątku kibicowskiego?
Wyhamowałbyś trochę.

płyndonaczyń

Post autor: płyndonaczyń » 04.04.2017, 19:28

Dzisiaj w Łodzi widziany elkaesiak w szaliku, co on mogl robić,był jakiś szpil? Bo na taka temperaturę to trochę dziwne chyba że chciał chłopak zrobić pokazowke w okolicach Śródmieścia.
Pozdro i nie spinajcie tak bo można wymieniać argumenty normalnie tylko wy sobie wolicie przypal robic

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 04.04.2017, 23:33

Na ŁKSie ,,patologia,, ma to do siebie że nikt mi nie mówi gdzie mam stać co mam krzyczeć, czy mogę sobie teraz zajarać czy zapodać samodzielnie jakąś wrzutkę , a nie wszystko ku*** pod sznurek jak te małpy , dla mnie to jest specyfika ,,styl,, eŁKSy,,

wid08

Post autor: wid08 » 05.04.2017, 07:40

Oj nie maja szczęście ostatnio widzewiacy na swoich terenach z grafami,już pomijam fakt stracenia dużej ilości grafów w ostatnich 4 tygodniach,ale pech tez chciał że w Pabianicach,na zarzewie , widzewie wschodzie a dzisiaj w nocy także w Poddębicach napotykali sie na nasza ekipę remontowa,za każdym razem to samo sprint w druga stronę :) za rok po rekordzie karnetowym , rekordy na 200 m
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Janiol

Post autor: Janiol » 05.04.2017, 08:00

Wy macie w pizdu rozjebanych grafow których w większości nie odnowicie bo nie macie za co. Sami też palliliscie wrotki na swoich terenach przy podobnych akcjach a najpierw musi ktoś potwierdzić takie rewelacje jak tego wyżej.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

MW10

Post autor: MW10 » 05.04.2017, 08:57

Poddębice zamalowane i obite, a ty szczekaj dalej.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

antyGW

Post autor: antyGW » 05.04.2017, 09:58

to z Łodzi musicie jeździć niszczyć pracki do Poddębic? przecie w mieście słońca macie swój FC :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze:
14.09.2017, 08:44
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.

mądrala

Post autor: mądrala » 05.04.2017, 10:03

antyGW pisze:to z Łodzi musicie jeździć niszczyć pracki do Poddębic? przecie w mieście słońca macie swój FC :)
Bo na nasze Poddębice potrzeba ekipy z Łodzi, ich Poddębice istnieją tylko na tym forum.

Mnie ciekawi, czemu Polesie dalej nieodnowione?

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 05.04.2017, 10:04

old school CRBB pisze:Na ŁKSie ,,patologia,, ma to do siebie że nikt mi nie mówi gdzie mam stać co mam krzyczeć, czy mogę sobie teraz zajarać czy zapodać samodzielnie jakąś wrzutkę , a nie wszystko ku*** pod sznurek jak te małpy , dla mnie to jest specyfika ,,styl,, eŁKSy,,
Brzmi to zabawnie jeśli weźmiemy pod uwagę jak na jednym z waszych osiedli tak trzymają wszystkich za jaja, że jak się nie kupi karnetu to zakaz kibicowania.

LwieSerce

Post autor: LwieSerce » 05.04.2017, 10:35

płyndonaczyń pisze:Dzisiaj w Łodzi widziany elkaesiak w szaliku, co on mogl robić,był jakiś szpil? Bo na taka temperaturę to trochę dziwne chyba że chciał chłopak zrobić pokazowke w okolicach Śródmieścia.
Jude w barwach na mieście?! Kolego, prima aprilis był w sobotę. Potwierdzona natomiast obecność kilku obsranych żuli w bramach na Polesiu w koszulkach Izraela i szalikach kałesu. Ktoś coś?

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 05.04.2017, 10:43

Dużo wskazuje na to, że wiosenne derby będą mogli obejrzeć goście, czyli kibice ŁKS. Mecz odbędzie się na nowym stadionie przy al. Piłsudskiego.

Jak donosi „Gazeta Wyborcza”, pozwolenie na wpuszczenie kibiców gości wyraziła policja. Dlatego teraz już tylko od organizatora meczu zależy to czy fani klubu z al. Unii obejrzą spotkanie. Przypomnijmy, że będą to pierwsze derby na nowym stadionie przy Piłsudskiego.

Mecz zaplanowano na 17 maja, na godz. 19.10.
Z Widzewiaka

C_2

Post autor: C_2 » 05.04.2017, 13:54

Przestancie juz sie tak spinac zza monitorow, bo jeden drugiemu i tak nie udowodni tutaj niczego. Szkoda Waszych nerwow.

Pytanie do modow: Czy jest mozliwosc wprowadzenia opcji "ignoruj" dla poszczegolnych uzytkownikow?

Pozdro dla tych, ktorzy nie widza sensu w mierzeniu dlugosci internetowego c****.
DB=1910=WA

DP_

Post autor: DP_ » 05.04.2017, 15:05

Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)

Obrazek

Cees

Post autor: Cees » 05.04.2017, 16:36

Całkiem fajny pomysł i moim zdaniem z dużo większym potencjałem niż klubowe piwo. Piwo musi mieć smak i przypaść do gustu regularnym spijaczom, podczas gdy wóda musi po prostu nie wykręcać ryja i nie powodować zmiany koloru nosa i już to będzie sukces.

Łowca

Post autor: Łowca » 05.04.2017, 16:56

Zgierz pisze: Swoją drogą, czy w Radomsku nadal działa FC Rakowa Częstochowa?
tych kilku bolków nazywasz fc Rakowa? przepadli bez echa przynajmniej na mieście nigdzie ich nie ma.

sir.

Post autor: sir. » 05.04.2017, 17:16

Tyle ze piwo dwa to sobie możesz pić codziennie, a to chyba nie jest trunek dla smakoszy herbat:-) w wódce ważniejsze jest co robi z toba na nastepny dzień ale to juz osobny temat.

FWC

Post autor: FWC » 06.04.2017, 01:01

MW10 pisze:Poddębice zamalowane i obite, a ty szczekaj dalej.
polecam wejść na FP "wredne gnoje" i zobaczyć jak to "zamalowaliście" Poddębice. Koledzy ci opowiedzieli bajkę a ty łyknąłeś jak młody pelikan rybę. Co do obitych osób z Widzewa to też dobry farmazon, mistrzowie propagandy ;)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 06.04.2017, 01:13

Hahaha, nie wierzę :). Słuchaj dalej koleżków to wyjdziesz zimą w klapkach na miasto, taką prawdę Ci mówią.

Misza18

Post autor: Misza18 » 06.04.2017, 02:15

podejźrzon pisze:
Słuchaj dalej koleżków to wyjdziesz zimą w klapkach na miasto, taką prawdę Ci mówią.
Hehe wy lepiej tą swoją 'prawdę' i jedną wersję ogarnijcie bo na razie to chłopaki nie wiedzą jaką agitkę puszczać w sieć...
wid08 pisze:w Poddębicach napotykali sie na nasza ekipę remontowa,za każdym razem to samo sprint w druga stronę :)

DP_

Post autor: DP_ » 06.04.2017, 09:11

sir. pisze:Tyle ze piwo dwa to sobie możesz pić codziennie, a to chyba nie jest trunek dla smakoszy herbat:-) w wódce ważniejsze jest co robi z toba na nastepny dzień ale to juz osobny temat.

Akurat piwo ŁKSu też jest na wysokim poziomie. Nie jest to żaden kraft-chuje-muje-z-kwiatami-paproci, ale porządny Plis, który zdobywa medale na konkursach piwnych. Wódka jest też robiona metodą manufakturową, więc jakość powinna byc lepsza niż przeciętna żubrówka czy gorzka żołądkowa :)

LwieSerce

Post autor: LwieSerce » 06.04.2017, 09:21

DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)

Obrazek
O ku***! Czy to się dzieje naprawdę? :] Żulernia w końcu wyprodukowała trunek na miarę swoich możliwości. Czy będzie wersja nie premium? Taka po 5 zł za pół litra, bo takiej klienteli wśród pejsatych przecież na polesiu najwięcej hehe pierdoleni degeneraci.

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 06.04.2017, 10:02

Zazdrość.

DP_

Post autor: DP_ » 06.04.2017, 10:27

LwieSerce pisze: O ku***! Czy to się dzieje naprawdę? :] Żulernia w końcu wyprodukowała trunek na miarę swoich możliwości. Czy będzie wersja nie premium? Taka po 5 zł za pół litra, bo takiej klienteli wśród pejsatych przecież na polesiu najwięcej hehe pierdoleni degeneraci.
Zwykle nie odpowiadam na tak prostackie zaczepki osób niskich lotów, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Zauważ np., że Rodowite, które też do najtańszych piw nie należy (zazwyczaj 3,50-3,90 PLN) sprzedawało i wciąż sprzedaje się bardzo dobrze, więc te historie, że kibice ŁKS to tylko żule i melina możesz sobie na serio między bajki włożyć :) Wiem, że lata spijania Harnasia mogły nieco nadwątlić Twoje poczucie smaku i gustu, ale jak widać można zrobić "produkt kibicowski", który nie jest ostatnim szczochem, a do tego nieźle się sprzedaje. Pozdrawiam ciepło.

PS. a co z Waszym piwem "Widzewiak"? Kręci się to jeszcze? Jaka była jego jakość?

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 06.04.2017, 10:30

Widzewiak to szczochy były. Pewnie dlatego upadło to wszystko. Ale kto wie, może jakaś Reaktywacja będzie?

Beka.

C1365O

Post autor: C1365O » 06.04.2017, 11:02

U nas alkohol się nie sprawdza dlatego niedługo wyjdzie seria suplementów ;)

BSM200

Post autor: BSM200 » 06.04.2017, 11:04

DP_ pisze:
LwieSerce pisze: O ku***! Czy to się dzieje naprawdę? :] Żulernia w końcu wyprodukowała trunek na miarę swoich możliwości. Czy będzie wersja nie premium? Taka po 5 zł za pół litra, bo takiej klienteli wśród pejsatych przecież na polesiu najwięcej hehe pierdoleni degeneraci.
Zwykle nie odpowiadam na tak prostackie zaczepki osób niskich lotów, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Zauważ np., że Rodowite, które też do najtańszych piw nie należy (zazwyczaj 3,50-3,90 PLN) sprzedawało i wciąż sprzedaje się bardzo dobrze, więc te historie, że kibice ŁKS to tylko żule i melina możesz sobie na serio między bajki włożyć :) Wiem, że lata spijania Harnasia mogły nieco nadwątlić Twoje poczucie smaku i gustu, ale jak widać można zrobić "produkt kibicowski", który nie jest ostatnim szczochem, a do tego nieźle się sprzedaje. Pozdrawiam ciepło.

PS. a co z Waszym piwem "Widzewiak"? Kręci się to jeszcze? Jaka była jego jakość?
Moim zdaniem, wyjaśnianie czegokolwiek takim planktonom jak Lwie Serce jest, delikatnie mówiąc, bezcelowe. Pozdrawiam normalnych. Z jednej i drugiej strony miasta.

DP_

Post autor: DP_ » 06.04.2017, 11:25

C1365O pisze:U nas alkohol się nie sprawdza dlatego niedługo wyjdzie seria suplementów ;)
Ej, ale przecież Braveran też się nie sprawdził!

;)

C1365O

Post autor: C1365O » 06.04.2017, 11:29

Braveran to były tabletki sponsora, my pójdziemy w ampułki ;)

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 06.04.2017, 11:40

Chyba czopki:)

LwieSerce

Post autor: LwieSerce » 06.04.2017, 12:24

DP_ pisze:Akurat piwo ŁKSu też jest na wysokim poziomie.
To, że browar ma 9% i cztery takie potrafią cię żydku skotłować jak szmatę wcale nie oznacza, że to dobre piwo, choć w sumie dla was w sam raz.
Powinniście pomyśleć o zgodzie z malinowymi nosami, tacy wysokoprocentowi bracia - żul do żula pasuje jak ulał!
Z resztą, u was to chyba dłuższa tradycja. Co tam u Sypka? Nadal w rozsypce? :]

C1365O

Post autor: C1365O » 06.04.2017, 12:27

LwieSerce pisze:
To, że browar ma 9% i cztery takie potrafią cię żydku skotłować jak szmatę wcale nie oznacza, że to dobre piwo, choć w sumie dla was w sam raz.
Powinniście pomyśleć o zgodzie z malinowymi nosami, tacy wysokoprocentowi bracia - żul do żula pasuje jak ulał!
Z resztą, u was to chyba dłuższa tradycja. Co tam u Sypka? Nadal w rozsypce? :]
Piłeś? :)

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 06.04.2017, 13:21

To piwo elksy ma 9%? dobry mocarz haha. Sypniewski z tego co mi się o uszy obiło ma się bardzo źle i ciężko nawet myśleć jak mógł przepuścić tyle pieniędzy w swoim życiu i skończyć na dnie. Jako piłkarz zawsze był dla mnie przereklamowany bo po jednym udanym meczu zrobili z niego bóg wie kogo a ile on w tym Panathinaikos strzelił bramek? Wikipedia pokazuje 8 więc jak na napastnika to kiepski wynik aby robić z niego talent.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 06.04.2017, 13:25

Rodowite Pils 5,2%. Dodatkowo na butelce podane info o poziomie IBU oraz podane chmiele. Zwykły sikacz,macie racje. Zazdrość. Plujcie dalej w klawiatury.

DP_

Post autor: DP_ » 06.04.2017, 13:29

LwieSerce pisze:
Cześć Lwie Serce! Fajnie, że piszesz :) Nie wiem tylko czemu próbujesz mnie obrazić? Znamy się? Zrobiłem Ci coś złego, Misiu? :) Cieszy mnie fakt, że tak dobrze znasz się na piwie i skosztowałeś aż 4 sztuki Rodowitego. Super, że wspierasz ŁKS! :) Pamiętaj jednak, aby zachować umiar, bo potem możesz mieć problem z odczytaniem cyferek na etykiecie. Dla porządku podam parametry Rodowitego, które nieco żeś przeinaczył (ale spoko, po czwartym piwku tez czasem mam problem ze wzrokiem):

Piwo Rodowite Pils (Pilsner)
Skład: Woda, Drożdże, SŁODY JĘCZMIENNE (PILZNEŃSKI, KARMELOWY), Chmiele (Magnum, Saaz).
Zaw. alk. 5,2% obj.
Ekstrakt 12,0 Blg.
IBU 35.

Na zdrowie!

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 06.04.2017, 16:26

ImperatorMistrz pisze:To piwo elksy ma 9%? dobry mocarz haha. Sypniewski z tego co mi się o uszy obiło ma się bardzo źle i ciężko nawet myśleć jak mógł przepuścić tyle pieniędzy w swoim życiu i skończyć na dnie. Jako piłkarz zawsze był dla mnie przereklamowany bo po jednym udanym meczu zrobili z niego bóg wie kogo a ile on w tym Panathinaikos strzelił bramek? Wikipedia pokazuje 8 więc jak na napastnika to kiepski wynik aby robić z niego talent.
Nawet nie wiesz ile ma tych procent nasze piwko ale szczekasz jak zawsze.

A co do Igora to piszac ze nie miał talentu wykazujesz taką samą wiedze jak w 1 przypadku... gościu miał taką pozycje w Panatinaikosie że grał w Lidze Mistrzów waląc przed meczem browary, wyrózniał się zawsze znakomitą techniką nad która rozpływali sie wszyscy trenerze z którymi pracował , u schyłku kariery nie mając zadnego przygotowania motorycznego i totalnie nie mając kondycji strzelał dla nas brameczki które dały nam awans do Extraklasy i robił ligowych rywali jak dzieci, nawet nie biegając... a ty i tak będziesz mu umniejszał, po jaki c*** pionku ? lżej cie?

Zmarnował kariere praktycznie od samego początku - bo nawet gry w Panatinaikosie, albo w Lidze Mistrzów nie traktował poważnie, nie miał nigdy ambicji grać na poziomie reprezentacji, ale gdyby prowadził się sportowo i nie miał problemów z głową to napewno zrobiłby wieksza kariere niż wasze mega talenty, Citki , Wichniarki i inne.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 06.04.2017, 16:44

Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach. Już Olisadebe strzelił więcej bramek dla greków niż Sypniewski bo w całej swojej karierze ma raptem 54 bramki z czego 21 w 3 lidze szwedzkiej i 2 polskiej gdzie Piechna czy inne drewno go prześcignęło. Do Wichniarka to nawet go nie porównuj bo tylko się ośmieszasz rabin/kolejny nick i tysiąc innych:)

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 06.04.2017, 17:22

Zmierzyłes jego talent linijka czy cyrklem?:) nic nie osiągnął i c**** tam błyszczał a jak się mylę to gdzie można zobaczyć akcję polskiego Messiego : ) a Ty rusz się lepiej z serwera i umyj dupe swojemu idolowi bo źle z nim a robienie z niego Maradony na forum mu nie pomoże.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 06.04.2017, 17:22

ImperatorMistrz pisze:Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach. Już Olisadebe strzelił więcej bramek dla greków niż Sypniewski bo w całej swojej karierze ma raptem 54 bramki z czego 21 w 3 lidze szwedzkiej i 2 polskiej gdzie Piechna czy inne drewno go prześcignęło. Do Wichniarka to nawet go nie porównuj bo tylko się ośmieszasz rabin/kolejny nick i tysiąc innych:)
jedż se na trase na stryków i coś poruchaj w koncu cieciu zamiast surfowac wiecznie miedzy xhamsterem a kibicenet i wylewać tutaj swoje żale... Jesli w chuju masz ''te nasze siki'' to po co o nich piszesz wyżej i sie nasmiewasz?

ps.
Gdyby Wichniarek przez 10 lat swojej kariery nałogowo pił , to by w wieku 30 lat nie był wstanie nawet wyjsc na boisko, o Olisadebe nawet nie mówie, bo pewnie po 2 piwkach by sie kładła spac ;)
Sypek już u schyłku ''kariery'' ( bo cięzko to tak nazwać) strzelał bramki dla nas, strzelał pozniej jeszcze w szwecji ,mimo że był całkowicie wykończony fizycznie, i psychicznie.... więc jesli piszesz o samym talencie to napewno miał go wiecej od tej wyżelowanej pizdy Wichniarka.
Szczęscia do towarzystwa miał dużo mniej, i słabość do uzaleznien, i to niewatpliwie nie pozwoliło żeby jego talent w ogole się rozwinął. Z mojej strony koniec bo mam wrazenie że rozmowa z tobą jest dla mnie ujmą, narka.

ODPOWIEDZ