Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

blah

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: blah »

zkamienicywokolicy pisze:starych pierników jarajacych się liga mistrzów i meczem z Legia 3-2. Jak na miasto,ktore jest całe czerwone to trochę lipa.Nie mówię, że jeździ ich tam 6 osób, ale z takim potencjałem to powinni "coś działać" w regionie.Tymczasem wg mnie to nasz FC Włocławek przebiegłby się po nich i nawet nie mruknął.
przykład typowej pejsowatej gadki którą w roznym wydaniu wysrywacie od lat jak zaczarowani.
"bo boniek, bo liga mistrzów, bo marketing ... a naszych pieciu rodowitych z lutomierska to by wystarczylo"
gringo nowy nick?
iparts.pl
zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy »

blah pisze:
zkamienicywokolicy pisze:starych pierników jarajacych się liga mistrzów i meczem z Legia 3-2. Jak na miasto,ktore jest całe czerwone to trochę lipa.Nie mówię, że jeździ ich tam 6 osób, ale z takim potencjałem to powinni "coś działać" w regionie.Tymczasem wg mnie to nasz FC Włocławek przebiegłby się po nich i nawet nie mruknął.
przykład typowej pejsowatej gadki którą w roznym wydaniu wysrywacie od lat jak zaczarowani.
"bo boniek, bo liga mistrzów, bo marketing ... a naszych pieciu rodowitych z lutomierska to by wystarczylo"
gringo nowy nick?
Nie trafione z tym Gringo.

Poza tym Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Jednak jestem pewny,ze wiem więcej o Kutnie od Ciebie. Może przytoczysz tutaj jakieś zdarzenie z tym Waszym kutnowskim FC? Nie przytoczysz, bo nic takiego nie było ostatnimi czasy. Nawet malolatom się nie chce choćby kamieniami w pociąg porzucać:) wiesz dlaczego? Bo to ludzie jadący na mecz żeby popatrzeć na piłkę (najlepiej bez żadnego piro, bo piłki nie widać), zjeść giętą na stadionie, podjechać do Manu, bo przeceny na sklepach i powrót do domu. Wieczorem jeszcze tabela ligi na telegazecie i w kimę.Jesli się mylę to mnie popraw. Bez napinki.
yurez

Post autor: yurez »

Gringooo2 juz tu nie bedzie bredzil bo dostal zakaz wypowiadania sie od swoich pod grozba wpierdolu. Takze j**** wiejskiego leszcza.
raadek

Post autor: raadek »

Widze, ze czerwoni naprawde nie moga zyc bez gringo. Od paru dni sie nie wpisuje, jest wzgledny spokoj ale codziennie ktorys musi o nim napisac prowokujac zeby sie znowu pojawil. A pozniej placz ze temat rozjebany
ŁKS ŁÓDŹ
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

yurez pisze:Gringooo2 juz tu nie bedzie bredzil bo dostal zakaz wypowiadania sie od swoich pod grozba wpierdolu. Takze j**** wiejskiego leszcza.
Chyba cie pojebało czerwona prostytutko. Pod groźbą wpierdolu to żeś musiał wypinać dupsko przed ruskimi z CSKA , w nagrodę możesz sobie tutaj popisać wiejski leszczu.

Apropo wiesniactwa widzewskiego - to jest normalny przypadomek jak każdy inny.
Jak czerwoni na nas mowiliscie "ptaszyska" , to nie znaczylo że każdy z nas ma skrzydła :) tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...

Tak więc nie trzeba być ze wsi żeby być wiesniakiem, wystarczy być za Widzewem. Poza kwestiami ggeograficznymi ( każda wiocha Widzew kocha) chodzi też o mentalnośc rtsiakow , i ich czerwone buraczane gęby które są znakiem rozpoznawczym tych gorszych spod Łodzi ...
antyGW

Post autor: antyGW »

Entlicheck pisze: tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...
nie no nie bądź taki skromny, macie jeszcze kilka osiedli w Łodzi np, teofilów,stare polesie, karolew itd
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
MW10

Post autor: MW10 »

antyGW pisze:
Entlicheck pisze: tak samo żydow już w Łodzi dawno nie ma a cisniemy się tak od dawien dawna...
nie no nie bądź taki skromny, macie jeszcze kilka osiedli w Łodzi np, teofilów,stare polesie, karolew itd
Jewdzewa na Karolewie, Starym Polesiu czy Teofilowie nie uświadczysz, więc o czym bredzisz obszczymurku? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
ludwik16

Post autor: ludwik16 »

Gdzie jest gringuś,gdzie jest gringuś??!!
LwieSerce

Post autor: LwieSerce »

Mam pytanko trochę z innej beczki bez napinki.

Czy kibice klubu spod dworca Łódź Kaliska byli już z koszernym czosnkiem i macą na grobach swoich założycieli - Hajmana, Hirszberga, Taubwurzela i Waserzuga?
Janiol

Post autor: Janiol »

ludwik16 pisze:Gdzie jest gringus,gdzie jest gringuś??!!

On jest tu pod kilkoma nikami. prawdziwy e-wojownik z niego, ŁKS może być dumny z chłopaka.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
antyGW

MW10 pisze:
antyGW pisze:
Jewdzewa na Karolewie, Starym Polesiu czy Teofilowie nie uświadczysz, więc o czym bredzisz obszczymurku? :)

obszczymurku? tak to możesz pieszczotliwie mówić do swoich kolegów z trybuny zamieszkujących polesie czy limanke:)

skoro nie wiesz o czym mówię to pozwól że wytłumaczę jeszcze raz. twoj ziomek napisał, że nie ma żydów w Łodzi, a ja napisałem, że jak nie ma, jak ŁKS ma swoje osiedla w Łodzi. może teraz zrozumiesz, a jak nie to wrzuć sobie w translator z polskiego na hebrajski :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
RodowityŁodzianin

Post autor: RodowityŁodzianin »

LwieSerce pisze:Mam pytanko trochę z innej beczki bez napinki.

Czy kibice klubu spod dworca Łódź Kaliska byli już z koszernym czosnkiem i macą na grobach swoich założycieli - Hajmana, Hirszberga, Taubwurzela i Waserzuga?
z czosnkiem i macą to sam sobie chodz
a co do pytania to planujemy sie tam pojawić jak co roku na 1 listopada
byc moze ktos od nas dba o te groby na codzien ale tego juz nie wiem
tak jak pisze wieksza akcja jest planowana jak zawsze na swieto zmarłych.
ja jestem zdania, ze powinnismy dbac bardziej o naszą historie i tradycje, cos w podobie Cracovii ( pozdro dla was ) ktora c**** kladzie na to co powie Polska oraz wISŁA i szanuja swoja historie i sa z niej dumni
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

RodowityŁodzianin pisze:
ja jestem zdania, ze powinnismy dbac bardziej o naszą historie i tradycje, cos w podobie Cracovii ( pozdro dla was ) ktora c**** kladzie na to co powie Polska oraz wISŁA i szanuja swoja historie i sa z niej dumni
a teraz czerwony wieśku loguj sie na swoje pierdzewskie konto i pochwal się kiedy postawicie pomnik waszej legendy Lutka Rozenbauma, sorry.... Ludwika Sobolewskiego oczywiscie :-D
odpowiedz na pytanie dotyczące teraźniejszości, my sie swojej historii nie wstydzimy...

Jestescie chyba jedyną grupą kibicowską w Polsce która lobbowała na rzecz budowy pomnika dla Żyda - waszej legendy .... i udało wam sie gratuluje... wszyscy jestesmy z was dumni pierdzewiaki. Szalom.

Wielki Widzew zawsze najbardziej czerwony, i najbardziej żydowski !
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

Jewdzewa na Karolewie, Starym Polesiu czy Teofilowie nie uświadczysz, więc o czym bredzisz obszczymurku? :)[/quote]

obszczymurku? tak to możesz pieszczotliwie mówić do swoich kolegów z trybuny zamieszkujących polesie czy limanke:)

skoro nie wiesz o czym mówię to pozwól że wytłumaczę jeszcze raz. twoj ziomek napisał, że nie ma żydów w Łodzi, a ja napisałem, że jak nie ma, jak ŁKS ma swoje osiedla w Łodzi. może teraz zrozumiesz, a jak nie to wrzuć sobie w translator z polskiego na hebrajski :)[/quote]

Jest to Wasz chyba jeden z najgłupszych pocisków w nasza strone.Rozumiem,że rzadko bywasz w Łodzi i nie wiesz,że Twoi koledzy również na takich rejonach mieszkają,im też tak powiesz? Resztę Twojego bełkotu ominę.Tak sobie tłumacz,może Ci się lepiej zrobi...
A Ty rodowity skończ już swoją misje i W**********.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
Janiol

RodowityŁodzianin pisze:
LwieSerce pisze:Mam pytanko trochę z innej beczki bez napinki.

Podchodzicie do kwestii waszego żydowskiego pochodzenia inaczej niż Ksc i od pewnego czasu gdy prawda wyszła na jaw zaczeliscie wmawiać ze się tego nie wstydzicie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

A Wy się wstydzicie za Sobolewskiego, czy nie? Bo jakoś nabraliście wody w usta, odkąd wyszła prawda o nim.
RodowityŁodzianin

Post autor: RodowityŁodzianin »

o c*** wam chodzi ?
jak macie do mnie jakiś problem to zapraszam podbij do mnie jeden z drugim pod bebny w przerwie meczu z ełkiem to pogadamy
jest to moje jedyne konto w przeciwienstwie do ciebie entlicheck
daj sobie spokoj z pisaniem tutaj bo tylko nam wstyd przynosisz ja przynajmniej staram sie w miare obiektywnie odpisywac na tematy dotyczące ŁKSu a ty tylko sie napinasz z 30 kont i chluby taka postawa nam nie przynosisz

a ty whitepride08 troche grzeczniej sie do mnie odzywaj bo ja do ciebie zadnych spin nie mam bo wyglada na to ze tez jestes w miare kumaty

Klubem łodzi jest- ŁKS!
Master1

Post autor: Master1 »

Śp. Panu Sobolewskiemu to za żywota wszystkie te wasze Królei inne hebrajskie k**** Tomaszewskie mogły co najwyżej c**** obciągnać, taka jest różnica ojszczance z kalesu. Dla nas to jest Legenda a wasze pisowskie spiski to nam latają. Lekcje zrobione pionki z cosinusa ? Bo matka wróci z ulicy i będzie w******* ,patole
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

No i właśnie przez takie wypowiedzi, to forum powinno przestać istnieć.
Master1

Post autor: Master1 »

To po co lumpki piszecie swoje smutny o nas,np. jeden debil o twarzach buraczanych itp. Ostatnio widziałem wasza wycieczkę na mecz,to dopiero były twarze ludzi z wszelkimi nałogami ha ha Źal mi was patusy,gdzie wy startujecie do 2 ligi?wstyd Łódź tak szkalowac z taką patologia..Podobnie wasze alkoholowe legendy ,tfu,terlecki i jakiś Bulzacki, brak kasy na wódę to technikum otwierają na orliku. Dostaje się ten co zrobi 8 źonglerek. Stasiu w pijackim zwidzie już ponoć znalazł nowego Maradone. .ku*** patus patusa pogania w tym kalesie..ha ha
zkamienicywokolicy

Post autor: zkamienicywokolicy »

Master1 pisze:To po co lumpki piszecie swoje smutny o nas,np. jeden debil o twarzach buraczanych itp. Ostatnio widziałem wasza wycieczkę na mecz,to dopiero były twarze ludzi z wszelkimi nałogami ha ha Źal mi was patusy,gdzie wy startujecie do 2 ligi?wstyd Łódź tak szkalowac z taką patologia..Podobnie wasze alkoholowe legendy ,tfu,terlecki i jakiś Bulzacki, brak kasy na wódę to technikum otwierają na orliku. Dostaje się ten co zrobi 8 źonglerek. Stasiu w pijackim zwidzie już ponoć znalazł nowego Maradone. .ku*** patus patusa pogania w tym kalesie..ha ha
Śmiechłem :)

Aa za przekręcanie nazwy klubu grób ci chujami obrośnie :D
BSM200

Post autor: BSM200 »

Master1 pisze:To po co lumpki piszecie swoje smutny o nas,np. jeden debil o twarzach buraczanych itp. Ostatnio widziałem wasza wycieczkę na mecz,to dopiero były twarze ludzi z wszelkimi nałogami ha ha Źal mi was patusy,gdzie wy startujecie do 2 ligi?wstyd Łódź tak szkalowac z taką patologia..Podobnie wasze alkoholowe legendy ,tfu,terlecki i jakiś Bulzacki, brak kasy na wódę to technikum otwierają na orliku. Dostaje się ten co zrobi 8 źonglerek. Stasiu w pijackim zwidzie już ponoć znalazł nowego Maradone. .ku*** patus patusa pogania w tym kalesie..ha ha
Może byś łaskawie wrócił do spraw kibicowskich?
Większość twoich wynurzeń dotyczy nałogów (widzianych na twarzy) i szeroko pojętej patologii. Pijaki, patusy i wódka to u Ciebie jakieś słowa - klucze. Albo skończyłeś niedawno jakiś odwyk, albo popierdoliłeś fora.
Czy jeżdżenie po "tfu" Terleckim czy Bulzackim też dotyczy wątku kibicowskiego?
Wyhamowałbyś trochę.
płyndonaczyń

Post autor: płyndonaczyń »

Dzisiaj w Łodzi widziany elkaesiak w szaliku, co on mogl robić,był jakiś szpil? Bo na taka temperaturę to trochę dziwne chyba że chciał chłopak zrobić pokazowke w okolicach Śródmieścia.
Pozdro i nie spinajcie tak bo można wymieniać argumenty normalnie tylko wy sobie wolicie przypal robic
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

Na ŁKSie ,,patologia,, ma to do siebie że nikt mi nie mówi gdzie mam stać co mam krzyczeć, czy mogę sobie teraz zajarać czy zapodać samodzielnie jakąś wrzutkę , a nie wszystko ku*** pod sznurek jak te małpy , dla mnie to jest specyfika ,,styl,, eŁKSy,,
wid08

Post autor: wid08 »

Oj nie maja szczęście ostatnio widzewiacy na swoich terenach z grafami,już pomijam fakt stracenia dużej ilości grafów w ostatnich 4 tygodniach,ale pech tez chciał że w Pabianicach,na zarzewie , widzewie wschodzie a dzisiaj w nocy także w Poddębicach napotykali sie na nasza ekipę remontowa,za każdym razem to samo sprint w druga stronę :) za rok po rekordzie karnetowym , rekordy na 200 m
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
Janiol

Wy macie w pizdu rozjebanych grafow których w większości nie odnowicie bo nie macie za co. Sami też palliliscie wrotki na swoich terenach przy podobnych akcjach a najpierw musi ktoś potwierdzić takie rewelacje jak tego wyżej.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
MW10

Post autor: MW10 »

Poddębice zamalowane i obite, a ty szczekaj dalej.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
antyGW

to z Łodzi musicie jeździć niszczyć pracki do Poddębic? przecie w mieście słońca macie swój FC :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
mądrala

Post autor: mądrala »

antyGW pisze:to z Łodzi musicie jeździć niszczyć pracki do Poddębic? przecie w mieście słońca macie swój FC :)
Bo na nasze Poddębice potrzeba ekipy z Łodzi, ich Poddębice istnieją tylko na tym forum.

Mnie ciekawi, czemu Polesie dalej nieodnowione?
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

old school CRBB pisze:Na ŁKSie ,,patologia,, ma to do siebie że nikt mi nie mówi gdzie mam stać co mam krzyczeć, czy mogę sobie teraz zajarać czy zapodać samodzielnie jakąś wrzutkę , a nie wszystko ku*** pod sznurek jak te małpy , dla mnie to jest specyfika ,,styl,, eŁKSy,,
Brzmi to zabawnie jeśli weźmiemy pod uwagę jak na jednym z waszych osiedli tak trzymają wszystkich za jaja, że jak się nie kupi karnetu to zakaz kibicowania.
LwieSerce

Post autor: LwieSerce »

płyndonaczyń pisze:Dzisiaj w Łodzi widziany elkaesiak w szaliku, co on mogl robić,był jakiś szpil? Bo na taka temperaturę to trochę dziwne chyba że chciał chłopak zrobić pokazowke w okolicach Śródmieścia.
Jude w barwach na mieście?! Kolego, prima aprilis był w sobotę. Potwierdzona natomiast obecność kilku obsranych żuli w bramach na Polesiu w koszulkach Izraela i szalikach kałesu. Ktoś coś?
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Dużo wskazuje na to, że wiosenne derby będą mogli obejrzeć goście, czyli kibice ŁKS. Mecz odbędzie się na nowym stadionie przy al. Piłsudskiego.

Jak donosi „Gazeta Wyborcza”, pozwolenie na wpuszczenie kibiców gości wyraziła policja. Dlatego teraz już tylko od organizatora meczu zależy to czy fani klubu z al. Unii obejrzą spotkanie. Przypomnijmy, że będą to pierwsze derby na nowym stadionie przy Piłsudskiego.

Mecz zaplanowano na 17 maja, na godz. 19.10.
Z Widzewiaka
C_2

Post autor: C_2 »

Przestancie juz sie tak spinac zza monitorow, bo jeden drugiemu i tak nie udowodni tutaj niczego. Szkoda Waszych nerwow.

Pytanie do modow: Czy jest mozliwosc wprowadzenia opcji "ignoruj" dla poszczegolnych uzytkownikow?

Pozdro dla tych, ktorzy nie widza sensu w mierzeniu dlugosci internetowego c****.
DB=1910=WA
DP_
Kontakt:

Post autor: DP_ »

Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)

Obrazek
Cees

Post autor: Cees »

Całkiem fajny pomysł i moim zdaniem z dużo większym potencjałem niż klubowe piwo. Piwo musi mieć smak i przypaść do gustu regularnym spijaczom, podczas gdy wóda musi po prostu nie wykręcać ryja i nie powodować zmiany koloru nosa i już to będzie sukces.
Łowca

Post autor: Łowca »

Zgierz pisze: Swoją drogą, czy w Radomsku nadal działa FC Rakowa Częstochowa?
tych kilku bolków nazywasz fc Rakowa? przepadli bez echa przynajmniej na mieście nigdzie ich nie ma.
sir.

Post autor: sir. »

Tyle ze piwo dwa to sobie możesz pić codziennie, a to chyba nie jest trunek dla smakoszy herbat:-) w wódce ważniejsze jest co robi z toba na nastepny dzień ale to juz osobny temat.
FWC

Post autor: FWC »

MW10 pisze:Poddębice zamalowane i obite, a ty szczekaj dalej.
polecam wejść na FP "wredne gnoje" i zobaczyć jak to "zamalowaliście" Poddębice. Koledzy ci opowiedzieli bajkę a ty łyknąłeś jak młody pelikan rybę. Co do obitych osób z Widzewa to też dobry farmazon, mistrzowie propagandy ;)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
podejźrzon

Post autor: podejźrzon »

Hahaha, nie wierzę :). Słuchaj dalej koleżków to wyjdziesz zimą w klapkach na miasto, taką prawdę Ci mówią.
Misza18

Post autor: Misza18 »

podejźrzon pisze:
Słuchaj dalej koleżków to wyjdziesz zimą w klapkach na miasto, taką prawdę Ci mówią.
Hehe wy lepiej tą swoją 'prawdę' i jedną wersję ogarnijcie bo na razie to chłopaki nie wiedzą jaką agitkę puszczać w sieć...
wid08 pisze:w Poddębicach napotykali sie na nasza ekipę remontowa,za każdym razem to samo sprint w druga stronę :)
ODPOWIEDZ