PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.
A na jakiej podstawie twierdzisz, że
nikt nie reagował?
Były podejmowane takie próby i to niejednokrotne. Przez ludzi z klubu, spoza niego, przez rodzinę. I nie ograniczały się, wbrew temu co pisał jakiś "bystry inaczej", do podawania mu wina. Niestety czegoś zabrakło, może chęci samego Igora? Sypek tej pomocy nie przyjął i miał do tego prawo, skutek jak widać.
A co do samej wódy, to myślę, że jeśli marketingowcy dobrze odwalą robotę, to "Rodowita" będzie się sprzedawać nawet w tej pozornie zaporowej cenie. Oczywiście targetem produktu nie jest przeciętny kibic ŁKS, szczególnie ten "zarzygany, z malinowym nosem w ojszczanej bramie na Polesiu" jak o nas z szacunkiem piszecie.
Ta wódka często będzie gościć m.in. na stołach w wielu bogatych, czystych i pachnących domach na Widzewie. Gdzie podczas imprez niekumaci goście "garniturowce" za każdym toastem będą nieświadomie wspomagać finansowo amfiteatr przy Kaliskim.
Na zdrowie. Panie i panowie.
To żart. Ale coś w tym jest...