Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

DP_
Kontakt:

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: DP_ »

sir. pisze:Tyle ze piwo dwa to sobie możesz pić codziennie, a to chyba nie jest trunek dla smakoszy herbat:-) w wódce ważniejsze jest co robi z toba na nastepny dzień ale to juz osobny temat.

Akurat piwo ŁKSu też jest na wysokim poziomie. Nie jest to żaden kraft-chuje-muje-z-kwiatami-paproci, ale porządny Plis, który zdobywa medale na konkursach piwnych. Wódka jest też robiona metodą manufakturową, więc jakość powinna byc lepsza niż przeciętna żubrówka czy gorzka żołądkowa :)
iparts.pl
LwieSerce

Post autor: LwieSerce »

DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)

Obrazek
O ku***! Czy to się dzieje naprawdę? :] Żulernia w końcu wyprodukowała trunek na miarę swoich możliwości. Czy będzie wersja nie premium? Taka po 5 zł za pół litra, bo takiej klienteli wśród pejsatych przecież na polesiu najwięcej hehe pierdoleni degeneraci.
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Zazdrość.
DP_
Kontakt:

LwieSerce pisze: O ku***! Czy to się dzieje naprawdę? :] Żulernia w końcu wyprodukowała trunek na miarę swoich możliwości. Czy będzie wersja nie premium? Taka po 5 zł za pół litra, bo takiej klienteli wśród pejsatych przecież na polesiu najwięcej hehe pierdoleni degeneraci.
Zwykle nie odpowiadam na tak prostackie zaczepki osób niskich lotów, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Zauważ np., że Rodowite, które też do najtańszych piw nie należy (zazwyczaj 3,50-3,90 PLN) sprzedawało i wciąż sprzedaje się bardzo dobrze, więc te historie, że kibice ŁKS to tylko żule i melina możesz sobie na serio między bajki włożyć :) Wiem, że lata spijania Harnasia mogły nieco nadwątlić Twoje poczucie smaku i gustu, ale jak widać można zrobić "produkt kibicowski", który nie jest ostatnim szczochem, a do tego nieźle się sprzedaje. Pozdrawiam ciepło.

PS. a co z Waszym piwem "Widzewiak"? Kręci się to jeszcze? Jaka była jego jakość?
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Widzewiak to szczochy były. Pewnie dlatego upadło to wszystko. Ale kto wie, może jakaś Reaktywacja będzie?

Beka.
C1365O

Post autor: C1365O »

U nas alkohol się nie sprawdza dlatego niedługo wyjdzie seria suplementów ;)
BSM200

Post autor: BSM200 »

DP_ pisze:
LwieSerce pisze: O ku***! Czy to się dzieje naprawdę? :] Żulernia w końcu wyprodukowała trunek na miarę swoich możliwości. Czy będzie wersja nie premium? Taka po 5 zł za pół litra, bo takiej klienteli wśród pejsatych przecież na polesiu najwięcej hehe pierdoleni degeneraci.
Zwykle nie odpowiadam na tak prostackie zaczepki osób niskich lotów, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Zauważ np., że Rodowite, które też do najtańszych piw nie należy (zazwyczaj 3,50-3,90 PLN) sprzedawało i wciąż sprzedaje się bardzo dobrze, więc te historie, że kibice ŁKS to tylko żule i melina możesz sobie na serio między bajki włożyć :) Wiem, że lata spijania Harnasia mogły nieco nadwątlić Twoje poczucie smaku i gustu, ale jak widać można zrobić "produkt kibicowski", który nie jest ostatnim szczochem, a do tego nieźle się sprzedaje. Pozdrawiam ciepło.

PS. a co z Waszym piwem "Widzewiak"? Kręci się to jeszcze? Jaka była jego jakość?
Moim zdaniem, wyjaśnianie czegokolwiek takim planktonom jak Lwie Serce jest, delikatnie mówiąc, bezcelowe. Pozdrawiam normalnych. Z jednej i drugiej strony miasta.
DP_
Kontakt:

C1365O pisze:U nas alkohol się nie sprawdza dlatego niedługo wyjdzie seria suplementów ;)
Ej, ale przecież Braveran też się nie sprawdził!

;)
C1365O

Braveran to były tabletki sponsora, my pójdziemy w ampułki ;)
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Chyba czopki:)
LwieSerce

Post autor: LwieSerce »

DP_ pisze:Akurat piwo ŁKSu też jest na wysokim poziomie.
To, że browar ma 9% i cztery takie potrafią cię żydku skotłować jak szmatę wcale nie oznacza, że to dobre piwo, choć w sumie dla was w sam raz.
Powinniście pomyśleć o zgodzie z malinowymi nosami, tacy wysokoprocentowi bracia - żul do żula pasuje jak ulał!
Z resztą, u was to chyba dłuższa tradycja. Co tam u Sypka? Nadal w rozsypce? :]
C1365O

LwieSerce pisze:
To, że browar ma 9% i cztery takie potrafią cię żydku skotłować jak szmatę wcale nie oznacza, że to dobre piwo, choć w sumie dla was w sam raz.
Powinniście pomyśleć o zgodzie z malinowymi nosami, tacy wysokoprocentowi bracia - żul do żula pasuje jak ulał!
Z resztą, u was to chyba dłuższa tradycja. Co tam u Sypka? Nadal w rozsypce? :]
Piłeś? :)
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

To piwo elksy ma 9%? dobry mocarz haha. Sypniewski z tego co mi się o uszy obiło ma się bardzo źle i ciężko nawet myśleć jak mógł przepuścić tyle pieniędzy w swoim życiu i skończyć na dnie. Jako piłkarz zawsze był dla mnie przereklamowany bo po jednym udanym meczu zrobili z niego bóg wie kogo a ile on w tym Panathinaikos strzelił bramek? Wikipedia pokazuje 8 więc jak na napastnika to kiepski wynik aby robić z niego talent.
MISTRZ1908

Rodowite Pils 5,2%. Dodatkowo na butelce podane info o poziomie IBU oraz podane chmiele. Zwykły sikacz,macie racje. Zazdrość. Plujcie dalej w klawiatury.
DP_
Kontakt:

LwieSerce pisze:
Cześć Lwie Serce! Fajnie, że piszesz :) Nie wiem tylko czemu próbujesz mnie obrazić? Znamy się? Zrobiłem Ci coś złego, Misiu? :) Cieszy mnie fakt, że tak dobrze znasz się na piwie i skosztowałeś aż 4 sztuki Rodowitego. Super, że wspierasz ŁKS! :) Pamiętaj jednak, aby zachować umiar, bo potem możesz mieć problem z odczytaniem cyferek na etykiecie. Dla porządku podam parametry Rodowitego, które nieco żeś przeinaczył (ale spoko, po czwartym piwku tez czasem mam problem ze wzrokiem):

Piwo Rodowite Pils (Pilsner)
Skład: Woda, Drożdże, SŁODY JĘCZMIENNE (PILZNEŃSKI, KARMELOWY), Chmiele (Magnum, Saaz).
Zaw. alk. 5,2% obj.
Ekstrakt 12,0 Blg.
IBU 35.

Na zdrowie!
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

ImperatorMistrz pisze:To piwo elksy ma 9%? dobry mocarz haha. Sypniewski z tego co mi się o uszy obiło ma się bardzo źle i ciężko nawet myśleć jak mógł przepuścić tyle pieniędzy w swoim życiu i skończyć na dnie. Jako piłkarz zawsze był dla mnie przereklamowany bo po jednym udanym meczu zrobili z niego bóg wie kogo a ile on w tym Panathinaikos strzelił bramek? Wikipedia pokazuje 8 więc jak na napastnika to kiepski wynik aby robić z niego talent.
Nawet nie wiesz ile ma tych procent nasze piwko ale szczekasz jak zawsze.

A co do Igora to piszac ze nie miał talentu wykazujesz taką samą wiedze jak w 1 przypadku... gościu miał taką pozycje w Panatinaikosie że grał w Lidze Mistrzów waląc przed meczem browary, wyrózniał się zawsze znakomitą techniką nad która rozpływali sie wszyscy trenerze z którymi pracował , u schyłku kariery nie mając zadnego przygotowania motorycznego i totalnie nie mając kondycji strzelał dla nas brameczki które dały nam awans do Extraklasy i robił ligowych rywali jak dzieci, nawet nie biegając... a ty i tak będziesz mu umniejszał, po jaki c*** pionku ? lżej cie?

Zmarnował kariere praktycznie od samego początku - bo nawet gry w Panatinaikosie, albo w Lidze Mistrzów nie traktował poważnie, nie miał nigdy ambicji grać na poziomie reprezentacji, ale gdyby prowadził się sportowo i nie miał problemów z głową to napewno zrobiłby wieksza kariere niż wasze mega talenty, Citki , Wichniarki i inne.
ImperatorMistrz

Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach. Już Olisadebe strzelił więcej bramek dla greków niż Sypniewski bo w całej swojej karierze ma raptem 54 bramki z czego 21 w 3 lidze szwedzkiej i 2 polskiej gdzie Piechna czy inne drewno go prześcignęło. Do Wichniarka to nawet go nie porównuj bo tylko się ośmieszasz rabin/kolejny nick i tysiąc innych:)
ImperatorMistrz

Zmierzyłes jego talent linijka czy cyrklem?:) nic nie osiągnął i c**** tam błyszczał a jak się mylę to gdzie można zobaczyć akcję polskiego Messiego : ) a Ty rusz się lepiej z serwera i umyj dupe swojemu idolowi bo źle z nim a robienie z niego Maradony na forum mu nie pomoże.
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

ImperatorMistrz pisze:Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach. Już Olisadebe strzelił więcej bramek dla greków niż Sypniewski bo w całej swojej karierze ma raptem 54 bramki z czego 21 w 3 lidze szwedzkiej i 2 polskiej gdzie Piechna czy inne drewno go prześcignęło. Do Wichniarka to nawet go nie porównuj bo tylko się ośmieszasz rabin/kolejny nick i tysiąc innych:)
jedż se na trase na stryków i coś poruchaj w koncu cieciu zamiast surfowac wiecznie miedzy xhamsterem a kibicenet i wylewać tutaj swoje żale... Jesli w chuju masz ''te nasze siki'' to po co o nich piszesz wyżej i sie nasmiewasz?

ps.
Gdyby Wichniarek przez 10 lat swojej kariery nałogowo pił , to by w wieku 30 lat nie był wstanie nawet wyjsc na boisko, o Olisadebe nawet nie mówie, bo pewnie po 2 piwkach by sie kładła spac ;)
Sypek już u schyłku ''kariery'' ( bo cięzko to tak nazwać) strzelał bramki dla nas, strzelał pozniej jeszcze w szwecji ,mimo że był całkowicie wykończony fizycznie, i psychicznie.... więc jesli piszesz o samym talencie to napewno miał go wiecej od tej wyżelowanej pizdy Wichniarka.
Szczęscia do towarzystwa miał dużo mniej, i słabość do uzaleznien, i to niewatpliwie nie pozwoliło żeby jego talent w ogole się rozwinął. Z mojej strony koniec bo mam wrazenie że rozmowa z tobą jest dla mnie ujmą, narka.
yurez

Post autor: yurez »

Pedlicheck pisze:gościu miał taką pozycje w Panatinaikosie że grał w Lidze Mistrzów waląc przed meczem browary
TO musialo byc spelnienie marzen dla tego elkesiaka
daleko

Post autor: daleko »

Entlicheck pisze:więc jesli piszesz o samym talencie to napewno miał go wiecej od tej wyżelowanej pizdy Wichniarka.
Szczęscia do towarzystwa miał dużo mniej, i słabość do uzaleznien, i to niewatpliwie nie pozwoliło żeby jego talent w ogole się rozwinął. Z mojej strony koniec bo mam wrazenie że rozmowa z tobą jest dla mnie ujmą, narka.
Czego by tam nie mial to jest wrak czlowieka i tyle. Ani jako sportowiec ani jako emeryt nie powinien byc wzorem do nasladowania. Jesli tu sie nie zgodzisz to jestes ignorantem.
W koszulce Wichniarka latalem bo ta "wyzelowana p****" byla wzorcem do nasladowania dla dzieciow.
Chwalenie sie ze najebany strzelal gole jest na poziomie gimbazy.

Na koniec pytanie. Czy poza podsuwaniem mu kolejnego wina kibice LKSu starali sie jakos pomoc swojemu idolowi?
yurez

Post autor: yurez »

Reasumujac sypek moze Wichniarowi ciagnac pale :)
Zreszta jak mu sie pewnie poleje to wszystko by zrobil bo to menel zwykly. Niestety
ludwik16

Post autor: ludwik16 »

[quote="yurez"]Reasumujac sypek moze Wichniarowi ciagnac pale :)
Zreszta jak mu sie pewnie poleje to wszystko by zrobil bo to menel zwykly. Niestety[/q

słuchaj Igor Sypniewski to był jeden z nielicznych piłkarzy którzy nosili klub w serduchu i za to szacun się należy!!Dobry wariat a że miał kłopot alko to niestety już inna bajka..
A Ty flecie idż zęby wyszoruj bo niedługo tatuś będzie Ci pałe do ryja zapodawał na kolacje.
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.
Śmiesz wątpić i zastanawia Cię czy Rodowite cieszy się taką popularnością.Podając za argument pełne pułki na Teofce.
Zapewne niestety dla Ciebie,ale piwo jest jakościowo wysokich lotów,dlatego jest taka cena.Dwa,piwo schodzi zadowalająco.
Trzy,z Rodowitą będzie tak samo.
mejdej

Post autor: mejdej »

PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Piwko mnie osobiście bardzo smakuje, ponieważ jest inne ni reszta. Być może dlatego że nie przepadam za masowymi browarami i mam wielu znajomych, ktorym poprostu nie smakuje.
Klubem Łodzi Jest ŁKS
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)
Któryś z obecnych tutaj ŁKS-iaków miał okazję dziabnąć "za eŁKSę"? :)
Jestem ciekaw po prostu czy jest to jakiś shit czy jednak gorzołka warta spróbowania hehe.
MISTRZ1908

Warta. Tak samo jak piwo. Odnośnie sprzedaży piwa to schodzi bardzo dobrze,jest najlepiej sprzedającym się piwem tego browaru. A trzeba wziąć pod uwagę,że większość idzie na całą Polskę, a to głównie Nasze terenyvw Łodzi plus kilkadziesiąt punktów poza Łodzią. Rodowita to lekka wódeczka żytniowa,delikatny smak. Tu twórcy tego projektu poszli w tę sama stronę co piwko,ma być drożej ale ma być jakość. Nie jest to wyrób na ilość i cenę ok.20zł(przeciętna tania wóda typu Krupnik,De Luxe).
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

bez-napinki pisze:
Któryś z obecnych tutaj ŁKS-iaków miał okazję dziabnąć "za eŁKSę"? :)
Jestem ciekaw po prostu czy jest to jakiś shit czy jednak gorzołka warta spróbowania hehe.

Właśnie próbowałem, myślę że szczerze mogę powiedzieć że spróbować warto.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
1925

Post autor: 1925 »

czas pokaże jak sie bedzie ta gouda sprzedawala. Nadchodzi czas grillowych biesiad wiec mozna sie spodziewac ze bractwo ja zakupi :)

Ps. czy ktos zwrocil uwage ze w wielka sobote zarówno ŁKS i Widzew graja u siebie o 16:00 ??:) Szykuje sie zacna sobota z jajem ;)
:arrow:
BSM200

Post autor: BSM200 »

A na jakiej podstawie twierdzisz, że nikt nie reagował?

Były podejmowane takie próby i to niejednokrotne. Przez ludzi z klubu, spoza niego, przez rodzinę. I nie ograniczały się, wbrew temu co pisał jakiś "bystry inaczej", do podawania mu wina. Niestety czegoś zabrakło, może chęci samego Igora? Sypek tej pomocy nie przyjął i miał do tego prawo, skutek jak widać.

A co do samej wódy, to myślę, że jeśli marketingowcy dobrze odwalą robotę, to "Rodowita" będzie się sprzedawać nawet w tej pozornie zaporowej cenie. Oczywiście targetem produktu nie jest przeciętny kibic ŁKS, szczególnie ten "zarzygany, z malinowym nosem w ojszczanej bramie na Polesiu" jak o nas z szacunkiem piszecie.

Ta wódka często będzie gościć m.in. na stołach w wielu bogatych, czystych i pachnących domach na Widzewie. Gdzie podczas imprez niekumaci goście "garniturowce" za każdym toastem będą nieświadomie wspomagać finansowo amfiteatr przy Kaliskim.

Na zdrowie. Panie i panowie.

To żart. Ale coś w tym jest...
C1365O

1925 pisze:

Ps. czy ktos zwrocil uwage ze w wielka sobote zarówno ŁKS i Widzew graja u siebie o 16:00 ??:) Szykuje sie zacna sobota z jajem ;)
Trochę dziwne jak dla mnie posunięcie psiarni. Nigdy się nie godzili na mecze obu drużyn tego samego dnia, a tu sami wnioskowali aby mecze odbyły się nawet o tej samej godzinie.
W wielka sobotę zapewne będzie gorąco i policyjnie w Łodzi.
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
mejdej

Post autor: mejdej »

Hustin Doffman pisze:Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
To fajnie masz bo teraz mamy Rodowite a nie Galerę
Klubem Łodzi Jest ŁKS
internet

Post autor: internet »

Hustin Doffman pisze:Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
galera to byly szczochy z kazda kolejna partia coraz gorsze. Tamto bylo piwem jakiegos browaru do ktorego zostala doklejona etykieta ŁKS. Teraz mamy piwo rzemieslnicze, zupelnie inna pólka. Piwo z własna, oryginalna receptura, warzone przez piwowara kibica ŁKS. Browar dostarcza tylko technologie i infrastrukture. Wlascicielem receptury jest ŁKS, nie browar. "Rodowite" to piwo juz rozpoznawane wsrod koneserów, dwukrtonie nagrodzone na targach piwnych.To zupelnie inna skala i nie mozna porownywac go do Galery czy Kibola (piwo z lat 90tych). Jezeli dobrze kojarze to nie tak dawno peklo 100.000 sprzedanych butli, wydaje mi sie ze to dobry wynik jak na okolo 8 miesiecy sprzedazy, z czego wiekszosc to miesiace gdzie domyslnie popyt jest nizszy (zima) i cene, ktora do najnizszych nie nalezy.

Wodeczke zakupuje dzis i bede testowal. Podejrzewam, ze w przyszlym tygodniu moze byc duze zapotrzebowanie, bo butla, mimo znowu dosyc wysokiej ceny, zagosci na niejednym swiatecznym stole.

Jezeli chodzi o Sypka, to tak jak ktos pisal, wiele osob staralo mu sie pomoc, ale Igor to alkoholik, chory czlowiek i jak sam nie zrozumie, ze musi sie leczyc to nikt mu nie pomoze. Powoli wychodzil na prosta dzieki swoim rodzicom ale po smierci mamy zlamal sie na nowo. Rozumiem podsmiechujki ŁKS - Widzew, ale teraz rozmawiamy o autentycznym dramacie chorego czlowieka. Ja kiedys wielokrotnie widzialem najebanego jak swinia Michalczuka, upodlonego wóda jak najgorszy menel, ale nie zamierzam z niego sie smiac. Jego zycie, jego sprawa.
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Rozumiem,też kupie i sprawdze te wysokie loty.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
internet

Post autor: internet »

nie kazdemu smakuje to piwo. Jezeli ktos wali eurolagery typu zywiec, tyskie, zubr czy tatra, to moze sie zdziwic bo Rodowite ma smak i charakter. Wyczuwalny jest chmiel, aczkolwiek nie jest jakis natarczywy, sa nuty slodowe. Po prostu dobry czeski pils. Koncerniaki sa bezplciowe smakowo.

Podejrzewam, ze 95% kibicow Widzewa to piwo nie bedzie smakowało bo jest piwem ŁKS i tyle i ta informacja bedzie wplywac na werdykt :)
DP_
Kontakt:

ImperatorMistrz pisze:Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach.
Hah, akurat wśród miłośników piwa swego czasu popularne było hasło "Żywiec - prawie jak piwo", więc nie wiem czy jest się czym chwalić ;) Serio, spróbuj Rodowite, bo jest to po prostu dobre piwo inne niż większość koncernowych tyskaczy :)
ImperatorMistrz

Czemu to piwo galera upadło? Czy delikatne podniebienia szlachcicow zostały urazone smakiem tego złocistego trunku?:)
DP_
Kontakt:

ImperatorMistrz pisze:Czemu to piwo galera upadło?
Pewnie z tego samego powodu, co piwo Widzewiak ;) Galera na początku była nawet niezłym, mocnym piwem na wzór Warki Strong, no ale to co potem tam lali, to serio była porażka. Z tego co pamiętam to robił to Browar Fuhrmann z Połczyn Zdroju. Do dziś robią chusteczkowe piwa :)
ODPOWIEDZ