UltrasPolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Doping na Reprezentacji
Nie widzę na forum tematu odnośnie środowego meczu Polska - Grecja, więc zapytam się tu: jak wygląda sytuacja z biletami na ten mecz? Uda mi się kupić bilet w kasie przed meczem? Najlepiej żeby to był ten za najtańszy za 40zł ... : )

-
Jak odbierałem w kpzpnie bilety w czwartek to z tego co widziałem wejściówek na wszystkie sektory było jeszcze naprawde sporo, więc może będą w kasach.
ZAWISZA FC JANIKOWO
-
..:: Na Zawsze Unia Leszno ::..
[link] - Speedway Wear
[link] - Speedway Wear
-
A ja sie pytam gdzie jest ROTA??? Nikt nie zapodał w temacie
-
Mam pytanie, mianowicie, dlaczego Szczena prowadzi doping na kadrze ? nie ze mi to przeszkadza , tylko poprostu z ciekawosci sie pytam - Unia to przeciez maly klubik i dziwie sie jak osoba z takiego klubu prowadzi doping, zawsze myslalem ze osoby prowadzace doping sa z wazniejszych ekip.
Czekam na odp - i bez napinki , co juz jest tradycja na tym forum
Poprostu sie pytam
Moze odpowie sam Szczena ;]
Czekam na odp - i bez napinki , co juz jest tradycja na tym forum
Poprostu sie pytam
Moze odpowie sam Szczena ;]
-
- Moderator
Żałosne pytanie.Co ma do tego klub?Na kadrze z dopingiem zawsze było słabo i dobrze,że znalazła się osoba,która stara się ogarnąc towarzystwo(z pozytywnym zresztą skutkiem).A jeśli "kolega" ma chęci to proponuje przy najbliższej okazji samemu się sprawdzic.
Poza tym osób,które starają się bywac na większości meczów Polski jest ciągle mało.
Z mojej strony koniec tematu.
Pozdr
Poza tym osób,które starają się bywac na większości meczów Polski jest ciągle mało.
Pozdr

-
Dokładnie. Doping poprawił się i chwała za to takim kibicom jak Szczena_uns.
-
Klub - czyt. RUCH KIBICOWSKI !ponio pisze:Żałosne pytanie.Co ma do tego klub?Na kadrze z dopingiem zawsze było słabo i dobrze,że znalazła się osoba,która stara się o [link] ogarnąc towarzystwo(z pozytywnym zresztą skutkiem).A jeśli "kolega" ma chęci to proponuje przy najbliższej okazji samemu się sprawdzic.
Pozdr
I jakbys umial czytac ze zrozumieniem to bys zauwarzyl ze sie nie czepiam tylko pytam DLACZEGO AKURAT ON !
skoro sa osoby z innych klubow (Lech Legia WIdzew itd.. ) ktorzy maja wiekszy staz i maja dobre podejscie do tego
i jeszcze raz powtarzam : mi to wisi i powiewa skad on jest , pytam tylko dlaczego akurat on wiec bez napinek bo pytanie jak kazde inne. a twoja odpowiedzia nic nie wniosles wiec rownie dobrze mogles sie nie wypowiadac.
-
Jak już zostałem wywołany do tablicy to trzeba odpowiedzieć koledze , a mianowicie od kilku spotkań wyjazdowych na kadrze męczył mnie ten sam monotonny doping który w większości był prowadzony przez najebanych januszy gdzie czasami w jednym sektorze 4 grupki śpiewały co innego , jakieś małe doświadczenie w prowadzeniu dopingu w swojej małej ekipce mam i tak na meczu w San Marino widząc bardzo dużą liczbę kumatego towarzystwa które wręcz się garneło do dobrego dopingu i poprzezywania giermków Listkiewicza i reszty społeczniaków na rządowych stanowiskach którzy utrudniają nam życie , wraz ze znajomym z Kotwicy , postanowiłem jakoś to poprowadzić co wyszło dobrze i po namowach reszty chłopaków jeżdżących stale na kadrę zdecydowałem to kontynuować co wyjazd . Jeżeli chodzi o innych prowadzących z innych klubów to na meczu w Bratysławie pomagał mi Mały z KSG , w Dublinie chłopaki z PFFI , Belfaście P. z Wodzisławia Śląskiego a w Mariborze chłopak z Wisły i tak naprawdę brakuje osób które poprowadziły to stale bo samemu naprawdę jest ciężko , czasami bez megafonu 90 minut wkurwiać się na januszy .
Prośba do osób które chcą pomóc w prowadzeniu dopingu w Pradze i na pozostałych meczach kadry oraz chcących dopingować cały mecz , zapraszam jaknajbliżej miejsca w którym będziemy prowadzić doping bo im więcej osób będzie blisko nas tym lepsze efekty
Prośba do osób które chcą pomóc w prowadzeniu dopingu w Pradze i na pozostałych meczach kadry oraz chcących dopingować cały mecz , zapraszam jaknajbliżej miejsca w którym będziemy prowadzić doping bo im więcej osób będzie blisko nas tym lepsze efekty
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
szczena_uns pisze:Jak już zostałem wywołany do tablicy to trzeba odpowiedzieć koledze , a mianowicie od kilku spotkań wyjazdowych na kadrze męczył mnie ten sam monotonny doping który w większości był prowadzony przez najebanych januszy gdzie czasami w jednym sektorze 4 grupki śpiewały co innego , jakieś małe doświadczenie w prowadzeniu dopingu w swojej małej ekipce mam i tak na meczu w San Marino widząc bardzo dużą liczbę kumatego towarzystwa które wręcz się garneło do dobrego dopingu i poprzezywania giermków Listkiewicza i reszty społeczniaków na rządowych stanowiskach którzy utrudniają nam życie , wraz ze znajomym z Kotwicy , postanowiłem jakoś to poprowadzić co wyszło dobrze i po namowach reszty chłopaków jeżdżących stale na kadrę zdecydowałem to kontynuować co wyjazd . Jeżeli chodzi o innych prowadzących z innych klubów to na meczu w Bratysławie pomagał mi Mały z KSG , w Dublinie chłopaki z PFFI , Belfaście P. z Wodzisławia Śląskiego a w Mariborze chłopak z Wisły i tak naprawdę brakuje osób które poprowadziły to stale bo samemu naprawdę jest ciężko , czasami bez megafonu 90 minut wkurwiać się na januszy .
Dzieki za odpowiedz
Teraz slowo do admina ktory mnie zbesztal : skoro Szczena odpowiedzial mi spokojnie i bez nerwow - tzn ze to samo mogles zrobic i ty - odpisac bez napinki.Ja sie tylko spytalem z ciekawosci dlaczego akurat on prowadzi doping, bo mi doping na reprezentacji zawsze kojarzyl sie z osobami z wiekszych ekip i myslalem ze Wodzireje na mecze sa wybierani przez ogolnopolskie stowarzyszenie kibicow

Wracajac do Unii - mowiac ,,maly klubik'' nie mialem na celu obrazic klubu badz kibicow tylko chcalem podkreslic ze RUCH KIBICOWSKI jest maly( z przczyzyn z reszta oczywistych) wiec tutaj tez nie rozumiem czemu admin sie mnie czepial.
Co do meczow reprezentacji to z checia bym jezdzil na kazdy wyjazd , tyle ze praca mi na to nie pozwala, Ja bylem tylko raz na kadrze : Polska - Szwecja ( o wyniku lepiej zapomniec) w 2003 roku, i od tamtego czasu juz nie mialem kompletnie mozliwosci jezdzic na mecze( nad czym ubolewam do dnia dzisiejszego).Ale jak tylko bede mial mozliwosc pojechania na mecz, to zawijam kiece i lece

Pooooooooozdrawiam

-
Jak dla mnie na reprezentacji rządzi ALLY [link] więc doping bezwzglednie powinna prowadzić ona OT TAKA SOLIDARNOSC JAJNIKÓW heheh
-
Jeżeli sądzisz że Ally byłaby w stanie prowadzić doping tym bardziej na kadrze to jesteś w dużym błędzie. Sam od kilku lat jeżdżę na kadrę mimo swojego młodego wieku, i wiem jak ciężko być jedyną osobą na swoim sektorze powtarzającą treść przyśpiewki gdy reszta zna tylko " Pooolska Biało-czerwoni "
(patrz. Belfast) gdzie chłopak z MEGAFONEM dawał z siebie wszystko mimo to znaleźli się zuchwali trębacze... Osobiście uważam że powinna być jedna osoba prowadząca doping (stale ta sama) + 4-6 osób rozprowadzających doping po sektorze.

"W walce nie ma zmiłowania, nie ma kapitulacji na dogodnych warunkach, można tylko zginąć lub zwyciężyć. "
-
KibicowskaPolska nie dziw się, że są zjebki na ciebie skoro zadajesz tak niedojebane pytania. Dlaczego akurat on? UNS to mały klub. Czy nie powinny tego robić osoby z większych klubów?
Weź to przeczytaj i zastanów się jak to brzmi.
Weź to przeczytaj i zastanów się jak to brzmi.

-
Prawda jest taka że mało kto z tych największych ekip w kraju jeździ na kadre, stąd najczęśćiej na meczach Polski można dostrzec flagi ekip z mniejszych miast.
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
Widze że niepotrzebna afera się zrobiła w temacie
odpuśćcie już sobie i nierozmywajcie tamatu .
Zbiórka wszystkich biało czerwonych na rynku na starym mieście od godziny 17 do 18:30 gdzie chcemy potrenować kilka nowych piosenek a nastepnie przedostać się całą grupą na stadion

Zbiórka wszystkich biało czerwonych na rynku na starym mieście od godziny 17 do 18:30 gdzie chcemy potrenować kilka nowych piosenek a nastepnie przedostać się całą grupą na stadion
-
"Zagraj zagraj jak za dawnych lat" przynajmniej obecnie byłoby jak najbardziej wskazane. O prostszą i celniej skierowaną piosenkę trudno 

-
Szczena !
Szacunek dla Ciebie za to co robisz, za wkładane serce w prowadzeniu dopingu na Reprezentacji, co na pewno łatwą rzeczą nie jest !
Jak widać niektórym tak źle, i tak nie dobrze !
"Kibice.net....."
Nie przejmuj się złymi komentarzami, i trwaj w tym co kochasz !
Szacunek dla Ciebie za to co robisz, za wkładane serce w prowadzeniu dopingu na Reprezentacji, co na pewno łatwą rzeczą nie jest !
Jak widać niektórym tak źle, i tak nie dobrze !
"Kibice.net....."

Nie przejmuj się złymi komentarzami, i trwaj w tym co kochasz !
-
Dajcie czadu w Pradze 

-
Szczena szacunek dla ciebie ! szkoda że mnie nie będzie w Pradze ;/ ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja by zobaczyć te "wredne mordy" hehe
Pozdrawiam Grafi !

Pozdrawiam Grafi !
Szydłowianka 1946 Szydłowiec
-
Odnośnie szacunku itd. To na pewno należy sie on ogromny dla osób które próbują ogarnąć to wszystko na meczach repry. Tylko mam jedną kwestię odnośnie dopingu, zostało wprowadzonych kilka nowych piosenek, ale każda dla mnie jest na tym samym "poziomie". Sa to piosenki typowo do głośnego pierdolnięcia, a brakuje mi piosenek typowo do "zabawy". Wiele ekip typu Crvena, Rapid, lub każda inna która jest przez kogoś szanowana za doping ma w swoim repertuarze piosenki typowo melodyjne, do zabawy i tak też powinno być u Nas. Chyba każdy wie o co chodzi i mam nadzieje, że to ktoś przemyśli.
Ps. Nie trzeba przerabiać piosenek wykorzystanych już przez kogoś, jest pełno fajnych idealnych do śpiewania skakania klaskania które nie były wykorzystane
Ps. Nie trzeba przerabiać piosenek wykorzystanych już przez kogoś, jest pełno fajnych idealnych do śpiewania skakania klaskania które nie były wykorzystane

FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
wszystko było wczoraj dobrze a szczególnie ostatnie 10-15 minut. mozna pomyslec nad zwiekszeniem repertuaru bo wczoraj bylo troche to skromne- tak mi sie wydaje ale wiadomo, nie ja tu rządze
-
Jak masz coś to pisz. A nóż to będzie hit.eldus pisze:Odnośnie szacunku itd. To na pewno należy sie on ogromny dla osób które próbują ogarnąć to wszystko na meczach repry. Tylko mam jedną kwestię odnośnie dopingu, zostało wprowadzonych kilka nowych piosenek, ale każda dla mnie jest na tym samym "poziomie". Sa to piosenki typowo do głośnego pierdolnięcia, a brakuje mi piosenek typowo do "zabawy". Wiele ekip typu Crvena, Rapid, lub każda inna która jest przez kogoś szanowana za doping ma w swoim repertuarze piosenki typowo melodyjne, do zabawy i tak też powinno być u Nas. Chyba każdy wie o co chodzi i mam nadzieje, że to ktoś przemyśli.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Skoro tak dużo jest tych fajnych idealnych przyśpiewek, wysil się i podeslij Szczenie na PW konkretne propozycje.eldus pisze:Odnośnie szacunku itd. To na pewno należy sie on ogromny dla osób które próbują ogarnąć to wszystko na meczach repry. Tylko mam jedną kwestię odnośnie dopingu, zostało wprowadzonych kilka nowych piosenek, ale każda dla mnie jest na tym samym "poziomie". Sa to piosenki typowo do głośnego pierdolnięcia, a brakuje mi piosenek typowo do "zabawy". Wiele ekip typu Crvena, Rapid, lub każda inna która jest przez kogoś szanowana za doping ma w swoim repertuarze piosenki typowo melodyjne, do zabawy i tak też powinno być u Nas. Chyba każdy wie o co chodzi i mam nadzieje, że to ktoś przemyśli.
-
Na początku chciałem podziękować chłopakom z Jagiellonii , Unii Leszno i Wybrzeża Gdańsk za pomoc w dopingu , który zbytnio niebył dobry co najbardziej rozczarowało podczas meczu patrząc na naprawde dużą ilość kumatych kibiców .
Co do innych przyśpiewek to ciężko się je wprowadza , PIPI było zapodawane 3 razy podczas meczu i praktycznie nikt niepodłapał a po meczu jak juz bawiliśmy się na sektorze to każdy momentalnie sobie przypomniał o tej piosence . Ostatnie 10-15 minut wyszło naprawdę konkretnie do tego potwierdziło się że jestesmy narodem który najbardziej kocha wyzywać bo normalnych piosenek niechciało się nikomu śpiewać ale jak przyszło wyzywać i j**** kogoś to każdy wydobywał z siebie maksimum
Dużo pomogła pomoc bębniarzy oraz megafony z Jagi i Unii L.
Co do propozycji piosenek zawsze zapraszam na Pw lub bezpośrednio na sektorach .
[link]
Co do innych przyśpiewek to ciężko się je wprowadza , PIPI było zapodawane 3 razy podczas meczu i praktycznie nikt niepodłapał a po meczu jak juz bawiliśmy się na sektorze to każdy momentalnie sobie przypomniał o tej piosence . Ostatnie 10-15 minut wyszło naprawdę konkretnie do tego potwierdziło się że jestesmy narodem który najbardziej kocha wyzywać bo normalnych piosenek niechciało się nikomu śpiewać ale jak przyszło wyzywać i j**** kogoś to każdy wydobywał z siebie maksimum

Co do propozycji piosenek zawsze zapraszam na Pw lub bezpośrednio na sektorach .
[link]
-
Z ostatnim zdaniem zgadzam się jak nigdy. Szczena to konkret gość jak coś ma pierdolnięcie i jest w temacie meczu ciągnie dany text/piosenke. Tak jak w Mariborze podszedłem do Szczeny i pociągneliśmy kilka razy "frajerze lato jesteśmy tu co ty na to???" ciężko było bo januszy od ch... ale daliśmy radę, dodatkowo pomógł wnieść transy anty pzpnowski i dla Wasyla. Lubi to i to najważniejsze. szacun Szczena!!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Jako, że rozpoczyna się sezon ogórkowy chciałbym poruszyć sprawe dopingu na kadrze na nowo budowanych stadioniach. Szczególnie chodzi mi o nasz nowy Stadion Narodowy. Wcale nie chodzi mi o Euro bo wiadomo że wielu z nas tam nie bedzie, ale o mecze towarzyskie czy późniejsze eleminacyjne
Macie jakieś pomysły jak to skutecznie zorganizowac aby wiadome było, że np. kilka sektorów za bramką jest przeznaczone dla kibiców którzy chcą dopingować calutki mecz itp ?
Bo jak będzie tylko takie na necie umawianie się że kupujemy na dany sektor itp to na za duzo sie nie zda. Widac po Sląskim, że mimo iż na łuku jest coraz lepiej to jednak janusze dalej sa w przewadze.
Można dogadac się z PZPN i zrobic sprzedaż biletów tylko dla OZSK na dane sektory. Tylko problem jest w tym ze oni w aż tak wielkiej grupie chyba się nie pojawiaja na meczach, a poza tym jest wielu kibiców z innych klubów którzy daja z siebie wszystko i chetnie by na tej trybunie sie znaleźli ale nie należą do tej organizacji.
Chyba, zeby PZPN przed rozpoczęciem sprzedaży jasno dał do zrozumiaina że tamte sektory sa przeznaczone dla osób które chca dopingowac i wtedy żadne janusze niech nie maja pretensji o sektorówki zasłaniajace widok itp
Wiem że grupa Ultras Polska bierze udział w rozmowach z PZPNu z OZSK, myślę że powoli można coś myśleć o tym fakcie i wtedy za kilka miesięcy na jakiś kolejnym spotkaniu można poruszyć ta sprawe.
Macie jakieś pomysły jak to skutecznie zorganizowac aby wiadome było, że np. kilka sektorów za bramką jest przeznaczone dla kibiców którzy chcą dopingować calutki mecz itp ?
Bo jak będzie tylko takie na necie umawianie się że kupujemy na dany sektor itp to na za duzo sie nie zda. Widac po Sląskim, że mimo iż na łuku jest coraz lepiej to jednak janusze dalej sa w przewadze.
Można dogadac się z PZPN i zrobic sprzedaż biletów tylko dla OZSK na dane sektory. Tylko problem jest w tym ze oni w aż tak wielkiej grupie chyba się nie pojawiaja na meczach, a poza tym jest wielu kibiców z innych klubów którzy daja z siebie wszystko i chetnie by na tej trybunie sie znaleźli ale nie należą do tej organizacji.
Chyba, zeby PZPN przed rozpoczęciem sprzedaży jasno dał do zrozumiaina że tamte sektory sa przeznaczone dla osób które chca dopingowac i wtedy żadne janusze niech nie maja pretensji o sektorówki zasłaniajace widok itp
Wiem że grupa Ultras Polska bierze udział w rozmowach z PZPNu z OZSK, myślę że powoli można coś myśleć o tym fakcie i wtedy za kilka miesięcy na jakiś kolejnym spotkaniu można poruszyć ta sprawe.
-
Takowe rozmowy trwają na lini Ultras Polska - OZSK - pzpn o możliwości rozdysponowania biletów na wyznaczone sektory , jak i równierz zatwierdzanie opraw , nagłośnienia na stadionach gdzie będzie grała Reprezentacja Polski . Kwestia tyczy się równierz wyjazdów gdzie chcielibyśmy otrzymywać pulę biletów która będzie nam odsprzedawana .
W nieodległej przyszłości planujemy zarejestrować grupę Ultras Polska która będzie współpracowała z kibicami i grupami Ultras z całej Polski organizowaniu wspólnych wyjazdów oraz opraw .
Na dniach zaktualizujemy stronkę [link] gdzie będą zaktualizowane wszystkie działy oraz informacje na temat UP.
W nieodległej przyszłości planujemy zarejestrować grupę Ultras Polska która będzie współpracowała z kibicami i grupami Ultras z całej Polski organizowaniu wspólnych wyjazdów oraz opraw .
Na dniach zaktualizujemy stronkę [link] gdzie będą zaktualizowane wszystkie działy oraz informacje na temat UP.
-
Re: UltrasPolska
Na stronie w tekście ' o nas ' macie dwa razy użyte "Polaków" przez małą litere - poprawcie.
-------------
Zdanie Glapo de Warm na ten temat chyba znam ( pamieta Twoje stanowisko przy okazji wyjazdu do Belgradu )ale ..
Chciałbym się zapytac czy jako cała grupa deklarujecie sie w swoich akcjach i inicjatywach typowo apolityczni.
( zupełnie beznapinkowo )
-------------
Zdanie Glapo de Warm na ten temat chyba znam ( pamieta Twoje stanowisko przy okazji wyjazdu do Belgradu )ale ..
Chciałbym się zapytac czy jako cała grupa deklarujecie sie w swoich akcjach i inicjatywach typowo apolityczni.
( zupełnie beznapinkowo )
Swą Drużyne Dopingować
-
-
Super, że wreszcie polski ruch kibicowski został ogarnięty.
W OZSK cała nadzieja.
W OZSK cała nadzieja.
-
Zapraszamy na aktualizowaną stronę [link] , oraz osoby zainteresowane wspólnym działaniem do rejestrowania się na stronie i odwiedzania forum
-
Powoli Ultras Polska wchodzi w świat gadżetów. Jeżeli są chętni graficy na zrobienie kilku projektów vlepek z logo UP i hasłem Całe Życie na Dopingu zapraszam na PW !
ULTRAS POLSKA - Całe życie na dopingu... !
-
Do końca lutego trwają zapisy na koszulki ULTRAS POLSKA - Całe Życie Na Dopingu.
Więcej informacji :
[link]
Więcej informacji :
[link]
-
zrobiłem projekt takiszczena_uns pisze:Zapraszamy na aktualizowaną stronę [link] , oraz osoby zainteresowane wspólnym działaniem do rejestrowania się na stronie i odwiedzania forum
[link]
-
Świetny jest ten orzeł z 12 :D
Na jakimś meczu kadry była sektorówka podobna. Ma ktoś jakieś jej zdjęcia ?
Uważam że ten motyw jest świetny i można by go wykorzystać nas wlepkach, koszulkach i bluzach.
Na jakimś meczu kadry była sektorówka podobna. Ma ktoś jakieś jej zdjęcia ?
Uważam że ten motyw jest świetny i można by go wykorzystać nas wlepkach, koszulkach i bluzach.
-
-
zdjecie orła to zdjecie z meczu Polska-San Marino w Kielcach. Wykonany przez kieleckich ultrasów.
-
Wlepka bardzo średnia. Ale projekt czapki mega :)
-
wrzućcie to logo ULTRAS POLSKA na # ale w dobrej rozdzielczości. pozdro
-
Tak jak pisał Capo,czapeczka bardzo ładna.Chętnie bym taką zakupił :)