UltrasPolska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

bonifacyts

Re: Doping na Reprezentacji

Post autor: bonifacyts »

zarowka pisze:
bonifacyts pisze:W obu wersjach za mało dwie sylaby w ostatnim wersie...
nie ma to jak ograniczeni ludzie ;) (bez urazy)
zawsze można jakąś sylabe przeciągnąć na 2 nuty 8) eh panowie, na muzyke sie nie chodziło? :)

Można, kolego ,,nieograniczony", ale brzmi to co najmniej do d***. A wersja spacerowicza jest ok, ma 10 sylab, a sens nie zmieniony. I nic nie trzeba przeciągać. Pozdrawiam serdecznie.
iparts.pl
Świętokrzyski

Post autor: Świętokrzyski »

To My chłopcy znad Wisły
Znają Nas juz wszyscy
Za Polskę za barwy te
Pójdziemy aż po życia kres!!!
zarowka

Post autor: zarowka »

bonifacyts pisze: Można, kolego ,,nieograniczony", ale brzmi to co najmniej do d***. A wersja spacerowicza jest ok, ma 10 sylab, a sens nie zmieniony. I nic nie trzeba przeciągać. Pozdrawiam serdecznie.
nie kierowałem tego konkretnie do ciebie ale tak ogólnie. Oczywiscie zawsze lepiej gdy wszystko ładnie pasuje, wersja spacerowicza ok :) napisałem tamtego posta, żeby nie robić problemow ze cos sie z sylabami nie zgadza, bo zawsze da sie pokombinowac zeby pasowało ;) i to tez rada na przyszłość dla twórców :)
To My chłopcy znad Wisły
Znają Nas juz wszyscy
Za Polskę za barwy te
Pójdziemy aż po życia kres!!!
może lepiej "fani"
po za tym ta wersja mi sie bardziej podoba niz poprzednio wrzucona ("to my dumni Polacy, słowiańscy wojacy..")
Świętokrzyski

Post autor: Świętokrzyski »

Masz rację fani brzmi lepiej.
kibic28

Post autor: kibic28 »

http://www.youtube.com/watch?v=F53XakNm ... re=related" target="_blank

W kraaaju co nad Wisłą leeeży
Gdzie fani są - NAJWIERNIEJSI !!!
W Biało-Czerwonych każdy wieeerzy
Że wygrają dziś swój meeecz !!!
POLSKA !!! <3 x klask> POLSKA !!! <3 x klask>
Laaaaa la la la la la laaa laaa...

I powtarzać w kółko kilka(naście) razy :)
futbolowypatriota

Post autor: futbolowypatriota »

kibic28 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=F53XakNm ... re=related" target="_blank

Raczej wątpie żeby to dobrze, równo wyszło :?
szczena_uns
Kontakt:

Post autor: szczena_uns »

mała korekta

" Za Polską przemierzamy cały świat ,
wiele sezonów kilkadziesiąt lat ,
jesteśmy zawsze tam ,
potęga nasz trwa ,
Polsko nigdy nie będziesz samaa
, ole ole ole ... "
http://www.youtube.com/watch?v=lLoqicmiz2w" target="_blank

do tego nowa piosenka dla naszego kochanego prezesa związku którą chłopaki wymyslili w portugalii :

"BYŁEŚ LEGENDĄ , ZOSTAŁEŚ SPRZEDAJNĄ MENDĄ ... "

reszte prosimy sumiennie się uczyć , sprawdzian już za 5 dni !!
futbolowypatriota

szczena_uns pisze: do tego nowa piosenka dla naszego kochanego prezesa związku którą chłopaki wymyslili w portugalii :

"BYŁEŚ LEGENDĄ , ZOSTAŁEŚ SPRZEDAJNĄ MENDĄ ... "
Piosenka dobra powinna przypaść do gustu a jeśli chodzi o jutrzejszy mecz to doping powinnien być dobry.
Mfive

Post autor: Mfive »

kibic28 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=F53XakNm ... re=related" target="_blank

Kiedys juz slyszalem to odrazu mi wpadala ta melodia. Pozatym jak nie na wyjazdach to gdzie mozna zaczac wprowadzac. Uwazam swietny pomysl sprobowac.
wielki CWKS

Post autor: wielki CWKS »

Kibice Zagłębia Sosnowiec mają pieśń na tę melodię...zawsze można spróbować ale śpiewana jest szybko dlatego towarzystwo musiałoby nauczyć się słów na początku
szczena_uns
Kontakt:

Co do dopingu w Belfaście to chyba najlepiej wychodził nam po meczu :) a tak naprawde to pierwsza połowa była niezła i " zagraj " nieżle wyszło , " tylko ty " duzo ludzi podłapało a o " za polska " to juz niomu z piknikow nawet niechcialo sie powtarzac .podstawa to potrzebujemy doświadczonego bebniarza ktory bedzie wyczuwał rytm wszystkich piosenek , niestety bebniarz z belfastu jakis zakochany chyba byl i niezawsze szlo sie z nim dokladnie dogadac . Jezeli chodzi o Boruca to niema sensu jechac po nim , poprostu nieposzedl mu ten mecz calkowicie ale niema co po nim jechac , bo tak naprawde tylko pikniki narzekaja na naszych grajków bo dla nas prawdziwych kibiców nieliczą się wyniki . Jeżeli macie filmiki z dopingiem wruccie tutaj

p.s: ma ktoś kontakt do tego kolesia co caly czas stal na dole z kamerą?
fann

Post autor: fann »

Jurand ze Spychowa pisze:nie chciałbym osobiście sytuacji w Kielcach, jeżeli Boruc bedzie bronił jakis gwizdów pod jego adresem czy coś podobnego, wręcz przeciwnie lepiej dodać mu otuchy że polscy kibice są z nim,
To juz raczej nie wypali,chyba ze "zaocznie",gdyz Boruc opuscil zgrupowanie i najprawdopodobniej nie bedzie go w Kielcach.
http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Art ... omosc.html" target="_blank" target="_blank?

Nie znaczy to,ze nie mozna kilka razy krzyknac jego nazwisko :wink:
ponio
Moderator

Post autor: ponio »

Moim zdaniem najlepiej wychodziło "zagraj,...".Doping zdecydowanie najlepszy już po zakończeniu meczu.Był taki moment po strzeleniu bramki,że coś się ruszyło i wszyscy darli ryja,ale ogólnie pod tym względem lekki niedosyt.Nie wiem czym to było spowodowane,bo jednak było sporo kumatego towarzystwa.Duży plus dla prowadzących,którzy odwalili mimo wszystko kawał dobrej roboty.
szczena_uns
Kontakt:

Ponawiam prośbę wrzucił by ktoś filmiki z dopingiem z meczu a najlepiej z tym [po meczu wiele osób kręciło na dole . a linki naprawde się przydadzą
futbolowypatriota

Dzis gramy z San Marino w Kielcach, każdy kto bedzie na meczu dopinguje naszych na 100% niezależnie od wyniku,a nie tak jak było w Belfaście że pod koniec meczu połowa osób nie śpiewała.
Stary14

Post autor: Stary14 »

Była jeszcze piosenka na wzór Sakarya.
sushi

Post autor: sushi »

POLSKA - San Marino - doping I połowa (01.04.09 r.) [HD]
OGLĄDAJ

POLSKA - San Marino - doping II połowa (01.04.09 r.) [HD]
OGLĄDAJ
futbolowypatriota

Stary14 pisze:Była jeszcze piosenka na wzór Sakarya.
Niech ktoś napisze albo wczuci filmik jak leci ta Sakarya bo jakoś nie pamiętam tego utworu z meczu. POZDRO
t_JB

Re:

Post autor: t_JB »

t_JB pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=XskO9875bww
Zamiast Jaga, Polska i hop hop :wink: . Proste, a jak radosne.

Pozdrawiam. POLSKA !
Jak wyszło bo w tv coś tam usłyszane ?
khaled

Post autor: khaled »

futbolowypatriota pisze:
Stary14 pisze:Była jeszcze piosenka na wzór Sakarya.
Niech ktoś napisze albo wczuci filmik jak leci ta Sakarya bo jakoś nie pamiętam tego utworu z meczu. POZDRO

Biel i czerwien w naszych sercach az po zycia kres !! Hej
http://www.youtube.com/watch?v=ecxChC-5VhU" target="_blank
Rusek

Post autor: Rusek »

Czy mi się wydawało czy na meczu Polska-San Marino było słychać Korona Kielce? i Wisła to stara...?
holigans_krk

Post autor: holigans_krk »

Rusek pisze:Czy mi się wydawało czy na meczu Polska-San Marino było słychać Korona Kielce? i Wisła to stara...?
Tak dobrze ci sie wydawało było słychac zarówno Korona Kielce jak i Wisła to stara ...
zarowka

Post autor: zarowka »

uważam, że dobrym pomysłem byłoby odśpiewanie na meczu: Jak długo w sercach naszych (3 zwrotki)

Jak długo w sercach naszych
Choć kropla polskiej krwi.
Jak długo w sercach naszych
Ojczysta miłość tkwi

Stać będzie kraj nasz cały,
Stać będzie Piastów gród.
Zwycięży Orzeł Biały,
Zwycięży polski lud.

Jak długo na Wawelu,
Zygmunta bije dzwon
Jak długo z gór karpackich,
Rozbrzmiewa polski ton.

Stać będzie kraj nasz cały,...

Jak długo Wisła wody,
Na Bałtyk będzie słać.
Jak długo polskie grody,
Nad Wisłą będą stać.

Stać będzie kraj nasz cały,...

słowa refrenu jak najbardziej pasują do meczu ;)
Moe

Post autor: Moe »

Na meczu z irakiem wisi flaga Ally :shock: tej to sie chce ....
szczena_uns
Kontakt:

UN-1946-IA Zapytaj jej to moze tez sie załapiesz na sponsoring :P a tak na poważnie poszukuję osoby która nioedpłatnie pomoze zrobić stronkę internetową , ( coś w stylu multimedialnego śpiewnika ) chcielibyśmy wrzucić tam filmiki z piosenkami na kadrę które ostatnio były przerobione na kadre . Tak więc prosiłbym o podesłanie dobrej jakości filmików na email [email protected]" target="_blank lub linków z youtube lub innych serwisów gdzie są już zalinkowane . Mam nadzieję iż znajdą się chętni którym będzie się chciało pobawić w słusznej sprawie ponieważ strona będzie miała na celu informowanie ludzi jeżdżących na kadrę oraz tych co będą zaczynali o sprawach organizacyjnych oraz nowych piosenkach które będą wprowadzane na kadrze .
szczena_uns
Kontakt:

Kto inny jest szefem wszystkich szefów , ja tylko próbuje ogarnąć doping na wyjazdach kadry , jeżeli macie filmiki dobrej jakości z dopingiem na kadrze , to prosiłbym o podesłanie limków na pw lub samych filmików na maila .
Szalikowiec_

Post autor: Szalikowiec_ »

Pozwolę dać link, mam nadzieję że Szczena nie będzie zły :mrgreen:

http://ultraspolska.pl/
GrubyBKS
Kontakt:

Post autor: GrubyBKS »

Nie widzę na forum tematu odnośnie środowego meczu Polska - Grecja, więc zapytam się tu: jak wygląda sytuacja z biletami na ten mecz? Uda mi się kupić bilet w kasie przed meczem? Najlepiej żeby to był ten za najtańszy za 40zł ... : )
chalski_UJ_

Post autor: chalski_UJ_ »

Jak odbierałem w kpzpnie bilety w czwartek to z tego co widziałem wejściówek na wszystkie sektory było jeszcze naprawde sporo, więc może będą w kasach.
qubis
Kontakt:

Post autor: qubis »

demostenes

Post autor: demostenes »

A ja sie pytam gdzie jest ROTA??? Nikt nie zapodał w temacie
KibicowskaPolska

Post autor: KibicowskaPolska »

Mam pytanie, mianowicie, dlaczego Szczena prowadzi doping na kadrze ? nie ze mi to przeszkadza , tylko poprostu z ciekawosci sie pytam - Unia to przeciez maly klubik i dziwie sie jak osoba z takiego klubu prowadzi doping, zawsze myslalem ze osoby prowadzace doping sa z wazniejszych ekip.
Czekam na odp - i bez napinki , co juz jest tradycja na tym forum
Poprostu sie pytam
Moze odpowie sam Szczena ;]
ponio
Moderator

Post autor: ponio »

Żałosne pytanie.Co ma do tego klub?Na kadrze z dopingiem zawsze było słabo i dobrze,że znalazła się osoba,która stara się ogarnąc towarzystwo(z pozytywnym zresztą skutkiem).A jeśli "kolega" ma chęci to proponuje przy najbliższej okazji samemu się sprawdzic.
Poza tym osób,które starają się bywac na większości meczów Polski jest ciągle mało.
Z mojej strony koniec tematu.
Pozdr
demostenes

Post autor: demostenes »

Dokładnie. Doping poprawił się i chwała za to takim kibicom jak Szczena_uns.
KibicowskaPolska

ponio pisze:Żałosne pytanie.Co ma do tego klub?Na kadrze z dopingiem zawsze było słabo i dobrze,że znalazła się osoba,która stara się o prawo rodzinne ogarnąc towarzystwo(z pozytywnym zresztą skutkiem).A jeśli "kolega" ma chęci to proponuje przy najbliższej okazji samemu się sprawdzic.
Poza tym osób,które starają się bywac na większości meczów Polski jest ciągle mało.
Z mojej strony koniec tematu.
Pozdr
Klub - czyt. RUCH KIBICOWSKI !
I jakbys umial czytac ze zrozumieniem to bys zauwarzyl ze sie nie czepiam tylko pytam DLACZEGO AKURAT ON !
skoro sa osoby z innych klubow (Lech Legia WIdzew itd.. ) ktorzy maja wiekszy staz i maja dobre podejscie do tego
i jeszcze raz powtarzam : mi to wisi i powiewa skad on jest , pytam tylko dlaczego akurat on wiec bez napinek bo pytanie jak kazde inne. a twoja odpowiedzia nic nie wniosles wiec rownie dobrze mogles sie nie wypowiadac.
szczena_uns
Kontakt:

Jak już zostałem wywołany do tablicy to trzeba odpowiedzieć koledze , a mianowicie od kilku spotkań wyjazdowych na kadrze męczył mnie ten sam monotonny doping który w większości był prowadzony przez najebanych januszy gdzie czasami w jednym sektorze 4 grupki śpiewały co innego , jakieś małe doświadczenie w prowadzeniu dopingu w swojej małej ekipce mam i tak na meczu w San Marino widząc bardzo dużą liczbę kumatego towarzystwa które wręcz się garneło do dobrego dopingu i poprzezywania giermków Listkiewicza i reszty społeczniaków na rządowych stanowiskach którzy utrudniają nam życie , wraz ze znajomym z Kotwicy , postanowiłem jakoś to poprowadzić co wyszło dobrze i po namowach reszty chłopaków jeżdżących stale na kadrę zdecydowałem to kontynuować co wyjazd . Jeżeli chodzi o innych prowadzących z innych klubów to na meczu w Bratysławie pomagał mi Mały z KSG , w Dublinie chłopaki z PFFI , Belfaście P. z Wodzisławia Śląskiego a w Mariborze chłopak z Wisły i tak naprawdę brakuje osób które poprowadziły to stale bo samemu naprawdę jest ciężko , czasami bez megafonu 90 minut wkurwiać się na januszy .

Prośba do osób które chcą pomóc w prowadzeniu dopingu w Pradze i na pozostałych meczach kadry oraz chcących dopingować cały mecz , zapraszam jaknajbliżej miejsca w którym będziemy prowadzić doping bo im więcej osób będzie blisko nas tym lepsze efekty
KibicowskaPolska

szczena_uns pisze:Jak już zostałem wywołany do tablicy to trzeba odpowiedzieć koledze , a mianowicie od kilku spotkań wyjazdowych na kadrze męczył mnie ten sam monotonny doping który w większości był prowadzony przez najebanych januszy gdzie czasami w jednym sektorze 4 grupki śpiewały co innego , jakieś małe doświadczenie w prowadzeniu dopingu w swojej małej ekipce mam i tak na meczu w San Marino widząc bardzo dużą liczbę kumatego towarzystwa które wręcz się garneło do dobrego dopingu i poprzezywania giermków Listkiewicza i reszty społeczniaków na rządowych stanowiskach którzy utrudniają nam życie , wraz ze znajomym z Kotwicy , postanowiłem jakoś to poprowadzić co wyszło dobrze i po namowach reszty chłopaków jeżdżących stale na kadrę zdecydowałem to kontynuować co wyjazd . Jeżeli chodzi o innych prowadzących z innych klubów to na meczu w Bratysławie pomagał mi Mały z KSG , w Dublinie chłopaki z PFFI , Belfaście P. z Wodzisławia Śląskiego a w Mariborze chłopak z Wisły i tak naprawdę brakuje osób które poprowadziły to stale bo samemu naprawdę jest ciężko , czasami bez megafonu 90 minut wkurwiać się na januszy .

Prośba do osób które chcą pomóc w prowadzeniu dopingu w Pradze i na pozostałych meczach kadry oraz chcących dopingować cały mecz , zapraszam jaknajbliżej miejsca w którym będziemy prowadzić doping bo im więcej osób będzie blisko nas tym lepsze efekty

Dzieki za odpowiedz
Teraz slowo do admina ktory mnie zbesztal : skoro Szczena odpowiedzial mi spokojnie i bez nerwow - tzn ze to samo mogles zrobic i ty - odpisac bez napinki.Ja sie tylko spytalem z ciekawosci dlaczego akurat on prowadzi doping, bo mi doping na reprezentacji zawsze kojarzyl sie z osobami z wiekszych ekip i myslalem ze Wodzireje na mecze sa wybierani przez ogolnopolskie stowarzyszenie kibicow :lol: wiec chcialem byc tylko poinformowany, nie szukam tutaj zwady, tylko normalnie zapytalem.
Wracajac do Unii - mowiac ,,maly klubik'' nie mialem na celu obrazic klubu badz kibicow tylko chcalem podkreslic ze RUCH KIBICOWSKI jest maly( z przczyzyn z reszta oczywistych) wiec tutaj tez nie rozumiem czemu admin sie mnie czepial.
Co do meczow reprezentacji to z checia bym jezdzil na kazdy wyjazd , tyle ze praca mi na to nie pozwala, Ja bylem tylko raz na kadrze : Polska - Szwecja ( o wyniku lepiej zapomniec) w 2003 roku, i od tamtego czasu juz nie mialem kompletnie mozliwosci jezdzic na mecze( nad czym ubolewam do dnia dzisiejszego).Ale jak tylko bede mial mozliwosc pojechania na mecz, to zawijam kiece i lece :lol:
Pooooooooozdrawiam 8)
Kadrowy

Post autor: Kadrowy »

Jeżeli sądzisz że Ally byłaby w stanie prowadzić doping tym bardziej na kadrze to jesteś w dużym błędzie. Sam od kilku lat jeżdżę na kadrę mimo swojego młodego wieku, i wiem jak ciężko być jedyną osobą na swoim sektorze powtarzającą treść przyśpiewki gdy reszta zna tylko " Pooolska Biało-czerwoni " :roll: (patrz. Belfast) gdzie chłopak z MEGAFONEM dawał z siebie wszystko mimo to znaleźli się zuchwali trębacze... Osobiście uważam że powinna być jedna osoba prowadząca doping (stale ta sama) + 4-6 osób rozprowadzających doping po sektorze.
milan club polonia

Post autor: milan club polonia »

Prawda jest taka że mało kto z tych największych ekip w kraju jeździ na kadre, stąd najczęśćiej na meczach Polski można dostrzec flagi ekip z mniejszych miast.
szczena_uns
Kontakt:

Widze że niepotrzebna afera się zrobiła w temacie :) odpuśćcie już sobie i nierozmywajcie tamatu .

Zbiórka wszystkich biało czerwonych na rynku na starym mieście od godziny 17 do 18:30 gdzie chcemy potrenować kilka nowych piosenek a nastepnie przedostać się całą grupą na stadion
ODPOWIEDZ