UltrasPolska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Hetman_KSV
Kontakt:

Re: Doping na Reprezentacji

Post autor: Hetman_KSV »

"Zagraj zagraj jak za dawnych lat" przynajmniej obecnie byłoby jak najbardziej wskazane. O prostszą i celniej skierowaną piosenkę trudno :)
iparts.pl
eM.

Post autor: eM. »

Szczena !
Szacunek dla Ciebie za to co robisz, za wkładane serce w prowadzeniu dopingu na Reprezentacji, co na pewno łatwą rzeczą nie jest !
Jak widać niektórym tak źle, i tak nie dobrze !
"Kibice.net....." 8) 8)
Nie przejmuj się złymi komentarzami, i trwaj w tym co kochasz !
demostenes

Post autor: demostenes »

Dajcie czadu w Pradze :twisted:
jatar

Post autor: jatar »

Odnośnie szacunku itd. To na pewno należy sie on ogromny dla osób które próbują ogarnąć to wszystko na meczach repry. Tylko mam jedną kwestię odnośnie dopingu, zostało wprowadzonych kilka nowych piosenek, ale każda dla mnie jest na tym samym "poziomie". Sa to piosenki typowo do głośnego pierdolnięcia, a brakuje mi piosenek typowo do "zabawy". Wiele ekip typu Crvena, Rapid, lub każda inna która jest przez kogoś szanowana za doping ma w swoim repertuarze piosenki typowo melodyjne, do zabawy i tak też powinno być u Nas. Chyba każdy wie o co chodzi i mam nadzieje, że to ktoś przemyśli.

Ps. Nie trzeba przerabiać piosenek wykorzystanych już przez kogoś, jest pełno fajnych idealnych do śpiewania skakania klaskania które nie były wykorzystane :)
tomek89

Post autor: tomek89 »

wszystko było wczoraj dobrze a szczególnie ostatnie 10-15 minut. mozna pomyslec nad zwiekszeniem repertuaru bo wczoraj bylo troche to skromne- tak mi sie wydaje ale wiadomo, nie ja tu rządze
bunio5

Post autor: bunio5 »

eldus pisze:Odnośnie szacunku itd. To na pewno należy sie on ogromny dla osób które próbują ogarnąć to wszystko na meczach repry. Tylko mam jedną kwestię odnośnie dopingu, zostało wprowadzonych kilka nowych piosenek, ale każda dla mnie jest na tym samym "poziomie". Sa to piosenki typowo do głośnego pierdolnięcia, a brakuje mi piosenek typowo do "zabawy". Wiele ekip typu Crvena, Rapid, lub każda inna która jest przez kogoś szanowana za doping ma w swoim repertuarze piosenki typowo melodyjne, do zabawy i tak też powinno być u Nas. Chyba każdy wie o co chodzi i mam nadzieje, że to ktoś przemyśli.

Ps. Nie trzeba przerabiać piosenek wykorzystanych już przez kogoś, jest pełno fajnych idealnych do śpiewania skakania klaskania które nie były wykorzystane :)
Jak masz coś to pisz. A nóż to będzie hit.
Three

Post autor: Three »

eldus pisze:Odnośnie szacunku itd. To na pewno należy sie on ogromny dla osób które próbują ogarnąć to wszystko na meczach repry. Tylko mam jedną kwestię odnośnie dopingu, zostało wprowadzonych kilka nowych piosenek, ale każda dla mnie jest na tym samym "poziomie". Sa to piosenki typowo do głośnego pierdolnięcia, a brakuje mi piosenek typowo do "zabawy". Wiele ekip typu Crvena, Rapid, lub każda inna która jest przez kogoś szanowana za doping ma w swoim repertuarze piosenki typowo melodyjne, do zabawy i tak też powinno być u Nas. Chyba każdy wie o co chodzi i mam nadzieje, że to ktoś przemyśli.

Skoro tak dużo jest tych fajnych idealnych przyśpiewek, wysil się i podeslij Szczenie na PW konkretne propozycje.
szczena_uns
Kontakt:

Post autor: szczena_uns »

Na początku chciałem podziękować chłopakom z Jagiellonii , Unii Leszno i Wybrzeża Gdańsk za pomoc w dopingu , który zbytnio niebył dobry co najbardziej rozczarowało podczas meczu patrząc na naprawde dużą ilość kumatych kibiców .
Co do innych przyśpiewek to ciężko się je wprowadza , PIPI było zapodawane 3 razy podczas meczu i praktycznie nikt niepodłapał a po meczu jak juz bawiliśmy się na sektorze to każdy momentalnie sobie przypomniał o tej piosence . Ostatnie 10-15 minut wyszło naprawdę konkretnie do tego potwierdziło się że jestesmy narodem który najbardziej kocha wyzywać bo normalnych piosenek niechciało się nikomu śpiewać ale jak przyszło wyzywać i j**** kogoś to każdy wydobywał z siebie maksimum :) Dużo pomogła pomoc bębniarzy oraz megafony z Jagi i Unii L.
Co do propozycji piosenek zawsze zapraszam na Pw lub bezpośrednio na sektorach .

www.ultraspolska.pl
adi138

Post autor: adi138 »

Jako, że rozpoczyna się sezon ogórkowy chciałbym poruszyć sprawe dopingu na kadrze na nowo budowanych stadioniach. Szczególnie chodzi mi o nasz nowy Stadion Narodowy. Wcale nie chodzi mi o Euro bo wiadomo że wielu z nas tam nie bedzie, ale o mecze towarzyskie czy późniejsze eleminacyjne

Macie jakieś pomysły jak to skutecznie zorganizowac aby wiadome było, że np. kilka sektorów za bramką jest przeznaczone dla kibiców którzy chcą dopingować calutki mecz itp ?

Bo jak będzie tylko takie na necie umawianie się że kupujemy na dany sektor itp to na za duzo sie nie zda. Widac po Sląskim, że mimo iż na łuku jest coraz lepiej to jednak janusze dalej sa w przewadze.
Można dogadac się z PZPN i zrobic sprzedaż biletów tylko dla OZSK na dane sektory. Tylko problem jest w tym ze oni w aż tak wielkiej grupie chyba się nie pojawiaja na meczach, a poza tym jest wielu kibiców z innych klubów którzy daja z siebie wszystko i chetnie by na tej trybunie sie znaleźli ale nie należą do tej organizacji.
Chyba, zeby PZPN przed rozpoczęciem sprzedaży jasno dał do zrozumiaina że tamte sektory sa przeznaczone dla osób które chca dopingowac i wtedy żadne janusze niech nie maja pretensji o sektorówki zasłaniajace widok itp

Wiem że grupa Ultras Polska bierze udział w rozmowach z PZPNu z OZSK, myślę że powoli można coś myśleć o tym fakcie i wtedy za kilka miesięcy na jakiś kolejnym spotkaniu można poruszyć ta sprawe.
szczena_uns
Kontakt:

Takowe rozmowy trwają na lini Ultras Polska - OZSK - pzpn o możliwości rozdysponowania biletów na wyznaczone sektory , jak i równierz zatwierdzanie opraw , nagłośnienia na stadionach gdzie będzie grała Reprezentacja Polski . Kwestia tyczy się równierz wyjazdów gdzie chcielibyśmy otrzymywać pulę biletów która będzie nam odsprzedawana .
W nieodległej przyszłości planujemy zarejestrować grupę Ultras Polska która będzie współpracowała z kibicami i grupami Ultras z całej Polski organizowaniu wspólnych wyjazdów oraz opraw .

Na dniach zaktualizujemy stronkę www.ultraspolska.pl gdzie będą zaktualizowane wszystkie działy oraz informacje na temat UP.
Corleone

Re: UltrasPolska

Post autor: Corleone »

Na stronie w tekście ' o nas ' macie dwa razy użyte "Polaków" przez małą litere - poprawcie.

-------------

Zdanie Glapo de Warm na ten temat chyba znam ( pamieta Twoje stanowisko przy okazji wyjazdu do Belgradu )ale ..
Chciałbym się zapytac czy jako cała grupa deklarujecie sie w swoich akcjach i inicjatywach typowo apolityczni.
( zupełnie beznapinkowo )
Corleone

Post autor: Corleone »

dzięki za odpowiedź
pozdrawiam
demostenes

Post autor: demostenes »

Super, że wreszcie polski ruch kibicowski został ogarnięty.
W OZSK cała nadzieja.
szczena_uns
Kontakt:

Zapraszamy na aktualizowaną stronę www.ultraspolska.pl , oraz osoby zainteresowane wspólnym działaniem do rejestrowania się na stronie i odwiedzania forum
A_UltrasPolska

Post autor: A_UltrasPolska »

Powoli Ultras Polska wchodzi w świat gadżetów. Jeżeli są chętni graficy na zrobienie kilku projektów vlepek z logo UP i hasłem Całe Życie na Dopingu zapraszam na PW !
Tasman

Post autor: Tasman »

Do końca lutego trwają zapisy na koszulki ULTRAS POLSKA - Całe Życie Na Dopingu.
Więcej informacji :
http://morial.nazwa.pl/portal/files/vie ... ?page_id=3
ciasnywiesiek

Post autor: ciasnywiesiek »

szczena_uns pisze:Zapraszamy na aktualizowaną stronę http://www.ultraspolska.pl , oraz osoby zainteresowane wspólnym działaniem do rejestrowania się na stronie i odwiedzania forum
zrobiłem projekt taki
http://yfrog.com/4jwlepkap
Mata Hari

Post autor: Mata Hari »

Świetny jest ten orzeł z 12 :D

Na jakimś meczu kadry była sektorówka podobna. Ma ktoś jakieś jej zdjęcia ?

Uważam że ten motyw jest świetny i można by go wykorzystać nas wlepkach, koszulkach i bluzach.
JSC

Post autor: JSC »

No to jest zdjęcie z tego meczu.
Konrad_

Post autor: Konrad_ »

zdjecie orła to zdjecie z meczu Polska-San Marino w Kielcach. Wykonany przez kieleckich ultrasów.
Capo

Post autor: Capo »

Wlepka bardzo średnia. Ale projekt czapki mega :)
dro

Post autor: dro »

wrzućcie to logo ULTRAS POLSKA na # ale w dobrej rozdzielczości. pozdro
Sativa1926

Post autor: Sativa1926 »

Tak jak pisał Capo,czapeczka bardzo ładna.Chętnie bym taką zakupił :)
mateusz1325

Post autor: mateusz1325 »

Niech ktoś podeśle mi logo Ultras Polska :)
A_UltrasPolska

Post autor: A_UltrasPolska »

mateusz1325

Post autor: mateusz1325 »

Wiem, wiem słabe ...

Obrazek
doradzeCiDobrze

Post autor: doradzeCiDobrze »

mateusz1325 pisze:Wiem, wiem słabe ...

Obrazek
to po co wrzucasz :D

mi się tam podoba, ale lepiej do kogoś na priv z UP wysyłac
Jackdaniels

Post autor: Jackdaniels »

Kiedy będzie wiadomo, gdzie będzie Polska - Finlandia i kiedy można spodziewać sie biletów?
Tasman

Na dzień dzisiejszy mecz odbędzie się w Kielcach.
O biletach będzie coś wiadomo pewnie nie wcześniej jak pod koniec kwietnia.
JebacRozjebundy

Post autor: JebacRozjebundy »

Nie chce sie czepiac, ale barwy Bialo Czerwone w tle, powinny byc Poziomo.to tylko moja sugestia.bez napinek
pzdr
hfK

Post autor: hfK »

Wrzuce to tutaj bo mysle ze odnosi sie do tematu, oceniajcie prace chlopakow od nas :)

http://w280.wrzuta.pl/audio/4eJ8MqCarQR ... na_dopingu

i do sciagniecia

http://wyslijplik.pl/download.php?sid=7ZhlhNS8

Pozdro
Siwex
Kontakt:

Post autor: Siwex »

Fajne ;)
Dobra robota.
zguba_belzebuba

Post autor: zguba_belzebuba »

Panowie co z koszulkami UP?Mialy byc wysylane okolo 15 marca.Tak bedzie?
Tasman

Wysyłka rusza 22 marca.
Więcej info:
- mail: [email protected]
- GG: 5700708
cedric

Post autor: cedric »

Obrazek
FrAnCuZ1922

Post autor: FrAnCuZ1922 »

tdp pisze:Koszulki miód malina
100% racji!!
mateus

Post autor: mateus »

mógłby ktoś wkleić foto jak wyszły ?:)
M1920

Post autor: M1920 »

Legia ma przyśpiewkę "Oleo le, oleo la i tylko Legia Legia Warszawa" http://www.youtube.com/watch?v=zdguBPS6eDE 1:35
super wpada w ucho. Myślałem tak i doszedłem do wniosku, że mogła by być przyśpiewka w ten sam rytm tylko by leciało "Oleo le oleo la i Tylko Polska Biało-Czerwona" na moje oko, a raczej ucho to by była Kozak przyśpiewka ;)
Stary14

Post autor: Stary14 »

Bardziej podchodzi wersja kolegi M1920.
KSW2010KSW

Post autor: KSW2010KSW »

Stary14 pisze:Bardziej podchodzi wersja kolegi M1920.
Tak samo uważam i sądze, że warto wprowadzić to na najbliższym meczu. Na żywo zobaczymy jak wyjdzie i czy ludzie to podłapią
ODPOWIEDZ