Komentarze Wszystkie Ligi (25-27.04)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Nie tylko SypniewskiSztygar pisze:jeszcze byla sprawa Igora Sypniewskiego ...13% pisze:ale jazdakomi pisze:[link]![]()
aż tak chyba jeszcze nigdy nikt podpadł pośród piłkarzy?
eŁKSa ogólnie ma bardzo fanatycznych piłkarzy

-
Teraz manifestują koszulkami (chociaż w tym wypadku Mysona raczej nie zrobił tego celowo) a kiedyś na derby Grzesiu Krysiak jak był lżony przez czerwonych podczas rozgrzewki to wyszedł z jednym na solo za bramką i pociągnął mu z dyni. Tamten sie nawet nie spodziewał że piłkarz może coś takiego zrobić 

k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Nasi piłkarze Są PRzywiazani DO ŁKS czego nie mozna powiedzieć o waszych... A jeżli są ełkaesiakami to normalne ze bedą anty Widzewscy.
Troche żal wam pewnie ze Wasi nie mają takiego polotu hahaha
Poza tym hasło z koszulki Mysony przyswiecało tegorocznym derbom Łodzi
Piłkarz ukarany a czy Wasz trenejro innych słow uzywa na Waszych grajków i czy wy sami ich nie jebiecie ???
Stec Orgazmu dostaje znów ma o czym pisac Rasiści Antysemici ... A Tylko Gówno Wybiurcze Podkopuje takie klimaty 2 tygodnie po derbach żal k***** dupe sciska ze ich Widzewek do 3 zmierza to szukają skandalu ...
Swoją drogą Każdy j**** na Wyborczą a jednak sie sprzedaje...
Poza tym hasło z koszulki Mysony przyswiecało tegorocznym derbom Łodzi

Piłkarz ukarany a czy Wasz trenejro innych słow uzywa na Waszych grajków i czy wy sami ich nie jebiecie ???
Stec Orgazmu dostaje znów ma o czym pisac Rasiści Antysemici ... A Tylko Gówno Wybiurcze Podkopuje takie klimaty 2 tygodnie po derbach żal k***** dupe sciska ze ich Widzewek do 3 zmierza to szukają skandalu ...
Swoją drogą Każdy j**** na Wyborczą a jednak sie sprzedaje...
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
znowu spisek przeciwko biednemu LKS ,inspirowany przez widzewiaków.iluminati pisze: 2 tygodnie po derbach żal k***** dupe sciska ze ich Widzewek do 3 zmierza to szukają skandalu ...
...
Mysonie koszulke tez dal kibic widzewa-taka nasza udana prowokacja.
I porywajace hasla derbowe tez my wywiesilismy...
Autentycznie,wszedzie spisek...dziennikarze tez za Widzewem...

swoja droga,parchata wyborcza z debilem stecem na czele,poruszyla temat tylko dlatego ze byli tam wspomnieni zydzi..teraz stec kreci kolejna krucjate,co za ajac j***** :/

-
z Bielska - Białej i jest fanem Podbeskidziailuminati pisze:Kiju Nie zaprzeczysz ze Wybiórcza Tylko Czeka na Słowo Żyd Czarnuch i temu typu podobne ...
JA nie wiem Kto w Polsce to kupuje ...
Swoją drogą skąd JEST STEC ?? chodzi mi o miasto
Ostatnio zmieniony 01.05.2008, 11:58 przez Sztygar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Przepraszam że sie wpieprze, ale o ile mi wiadomo to Mysona jest wychowankiem i kibicem Pogoni Szczeciniluminati pisze:Nasi piłkarze Są PRzywiazani DO ŁKS czego nie mozna powiedzieć o waszych... A jeżli są ełkaesiakami to normalne ze bedą anty Widzewscy.

-
A kto pisze że Mysona jest wychowankiem ŁKSu?Il_Fanatico pisze:Przepraszam że sie wpieprze, ale o ile mi wiadomo to Mysona jest wychowankiem i kibicem Pogoni Szczeciniluminati pisze:Nasi piłkarze Są PRzywiazani DO ŁKS czego nie mozna powiedzieć o waszych... A jeżli są ełkaesiakami to normalne ze bedą anty Widzewscy.
Bez napinki
Tak samo Deyna- pierwszy mecz z karierze w 1 lidze zagrał w ŁKSie, ale wiadomo że to był Legionista, bo z Legia był związany (nie tylko kontraktem)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
-
Pewnie ze czekaja...maja jakiegos joba na tym punkcie,terz naskoczyli na Lechei,stec prowadzi kolejna krucjate..tylko po co w to mieszac Widzew.iluminati pisze:Kiju Nie zaprzeczysz ze Wybiórcza Tylko Czeka na Słowo Żyd Czarnuch i temu typu podobne ...
JA nie wiem Kto w Polsce to kupuje ...
Swoją drogą skąd JEST STEC ?? chodzi mi o miasto
Swoja droga,Mysona zachowal sie ja idiota i nie dziwie sie tym karom i aferze...tylko po c*** to wylekaja po 2 tygodniach.

-
-
-
grając kilka lat w Łodzi polubił ŁKS i wkrecil sie w klimatIl_Fanatico pisze:No ok, racja, ale chodzi mi o to że pamietam zdjecie Mysony ze strony Pogoni w szalu MKS. Nie zmienia to faktu że rzeczywiscie sporo piłkarzy eŁKSy jest emocjonalnie związanych z klubem. Pzdr

wiele razy dał do zrozumienia, ze szanuje ŁKS.
co do koszulki, to Arek otrzymał ja po meczu od kibica wlazyl a jak mu Mila powiedzial, co tam jest napisane to zaraz zdjal. Mysony w koszulce nie ma na zadnym zdjeciu fotoreporterow, tylko na jednym jedynym... co pokazuje, ze rzeczywiscie musial ja miec na sobie tylko chwile.
Kiju, Derdzikowski i Walczyk za kazdym razem sie spuszczaja jak podwinie sie noga ŁKSowi.. inna sprawa, ze Walczyk robi to samo jak nie pojdzie Widzewowi.. szmata nie czlowiek.
ps. kompleksiarzu Mmm zamilknij

[link]
-
Kilka słów mojej opinii o zachowaniu Mysony.
Po pierwsze to fajnie że są jeszcze piłkarze którzy są przywiązani do swojego klubu, barw, kibiców i tradycji. Myśle, że Mysona to jeden z nich, mimo że nie jest wychowankiem ŁKSu.
Z drugiej strony jednak ten tekst na koszulce nie był zbyt ambitny, ale tu liczy się raczej sam gest identyfikacji z kibicami Łksu.
Osobiście uważam też, że mimo iż dostał tę koszulke od kibica dobrze wiedział co tam pisze, lub chociaż domyślał się tego. To nie przypadek, że akurat w jego ręce wpadła taka koszulka. Myślę, że zdjął ją szybko, żeby uniknąć jakichś większych konsekwencji, co ostatecznie i tak sie nie udało, ale przez ten moment pokazał, że ŁKS coś dla niego znaczy. A to, że teraz opowiada że nie miał pojecia co na tej koszulce bylo to jakby przymus, przeciez nie moze powiedziec ze dobrze o tym wiedzial bo kary bylyby kilkukrotnie wyzsze.
To moja opinia i oby więcej piłkarzy dla których klub to nie tylko miejsce pracy.
Po pierwsze to fajnie że są jeszcze piłkarze którzy są przywiązani do swojego klubu, barw, kibiców i tradycji. Myśle, że Mysona to jeden z nich, mimo że nie jest wychowankiem ŁKSu.
Z drugiej strony jednak ten tekst na koszulce nie był zbyt ambitny, ale tu liczy się raczej sam gest identyfikacji z kibicami Łksu.
Osobiście uważam też, że mimo iż dostał tę koszulke od kibica dobrze wiedział co tam pisze, lub chociaż domyślał się tego. To nie przypadek, że akurat w jego ręce wpadła taka koszulka. Myślę, że zdjął ją szybko, żeby uniknąć jakichś większych konsekwencji, co ostatecznie i tak sie nie udało, ale przez ten moment pokazał, że ŁKS coś dla niego znaczy. A to, że teraz opowiada że nie miał pojecia co na tej koszulce bylo to jakby przymus, przeciez nie moze powiedziec ze dobrze o tym wiedzial bo kary bylyby kilkukrotnie wyzsze.
To moja opinia i oby więcej piłkarzy dla których klub to nie tylko miejsce pracy.