Komentarze Wszystkie Ligi (25-27.04)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

sdm

Post autor: sdm »

Chyba istnieje w Polsce coś takiego jak wolność słowa. Moim skromnym zdaniem miał pełne prawo do zamanifestowania czy to swych sympatii czy antypatii klubowaych... A o ile dobrze pamiętam to nie prowokował po meczu kibiców Widzewa...
iparts.pl
M.O.W.

Post autor: M.O.W. »

Sztygar pisze:
13% pisze:
ale jazda :lol:
aż tak chyba jeszcze nigdy nikt podpadł pośród piłkarzy?
jeszcze byla sprawa Igora Sypniewskiego ...
eŁKSa ogólnie ma bardzo fanatycznych piłkarzy :)
Nie tylko Sypniewski :wink: parę lat temu trójka byłych piłkarzy ŁKS-u (Jakubowski i spółka) grając wtedy w Odrze wyskoczyła po meczu z Widzewem w Łodzi w koszulkach eŁKSy. Wrażenie pomeczowe były podobno bezcenne 8)
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

Teraz manifestują koszulkami (chociaż w tym wypadku Mysona raczej nie zrobił tego celowo) a kiedyś na derby Grzesiu Krysiak jak był lżony przez czerwonych podczas rozgrzewki to wyszedł z jednym na solo za bramką i pociągnął mu z dyni. Tamten sie nawet nie spodziewał że piłkarz może coś takiego zrobić :)
Mmm

Post autor: Mmm »

Il_Fanatico ciiichoo sza o tym.Jest tak samo kibolem eŁksy jak Matusiak,poczytaj "Łks fans"a sie dowiesz.
Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico »

No ok, racja, ale chodzi mi o to że pamietam zdjecie Mysony ze strony Pogoni w szalu MKS. Nie zmienia to faktu że rzeczywiscie sporo piłkarzy eŁKSy jest emocjonalnie związanych z klubem. Pzdr
nitro

Post autor: nitro »

Il_Fanatico pisze:No ok, racja, ale chodzi mi o to że pamietam zdjecie Mysony ze strony Pogoni w szalu MKS. Nie zmienia to faktu że rzeczywiscie sporo piłkarzy eŁKSy jest emocjonalnie związanych z klubem. Pzdr
I to jest piekne.
sdm

Post autor: sdm »

no i oczywiście "Grzesiu nasz chuligan!" :D
Darkskiller

Post autor: Darkskiller »

Kilka słów mojej opinii o zachowaniu Mysony.

Po pierwsze to fajnie że są jeszcze piłkarze którzy są przywiązani do swojego klubu, barw, kibiców i tradycji. Myśle, że Mysona to jeden z nich, mimo że nie jest wychowankiem ŁKSu.

Z drugiej strony jednak ten tekst na koszulce nie był zbyt ambitny, ale tu liczy się raczej sam gest identyfikacji z kibicami Łksu.

Osobiście uważam też, że mimo iż dostał tę koszulke od kibica dobrze wiedział co tam pisze, lub chociaż domyślał się tego. To nie przypadek, że akurat w jego ręce wpadła taka koszulka. Myślę, że zdjął ją szybko, żeby uniknąć jakichś większych konsekwencji, co ostatecznie i tak sie nie udało, ale przez ten moment pokazał, że ŁKS coś dla niego znaczy. A to, że teraz opowiada że nie miał pojecia co na tej koszulce bylo to jakby przymus, przeciez nie moze powiedziec ze dobrze o tym wiedzial bo kary bylyby kilkukrotnie wyzsze.

To moja opinia i oby więcej piłkarzy dla których klub to nie tylko miejsce pracy.
ODPOWIEDZ