23 - 26 marca (komentarze)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 23 - 26 marca (komentarze)
Wisła - doping żenada mimo dobrej liczby. Mogliby się pouczyć od ekip ze Śląska które do nich przyjeżdżają jak się wspiera swój klub na wyjeździe.
-
Wisla jak na liczbe gardel - slabo. Z drugiej strony nie przypominam sobie zeby we wczesniejszych wizytach na C6 zaprezentowali sie lepiej.
PS. Ludzie spoza GŚ niech nie wypowiadaja sie w temacie naszej tozsamosci bo nie maja o tym zielonego pojecia.
PS. Ludzie spoza GŚ niech nie wypowiadaja sie w temacie naszej tozsamosci bo nie maja o tym zielonego pojecia.
-
A co ty myślisz że z waszej strony było lepiej ? Spodziewałem się że Ruch pokaże u siebie konkretne pierdolnięcie. A tymczasem wyszło jak wyszło, nie co po bramce się ożywiło. A tak po za tym nic konkretnego.
Wisła Strumień - Cukrownik Chybie
Mecz bez kibiców, bez publiczności obiekt zamknięty. Do tego rozgrywany o absurdalnej godzinie 11:00, gdzie połowa jest oczywiście w pracy. Próbujemy obejrzeć mecz na różne sposoby ! Kilka osób ukarane mandatami za min. wulgaryzmy i picie w miejscu publicznym. Liczba Wiślaków wokół obiektu około 30 gości 0.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Wisła Strumień - Cukrownik Chybie
Mecz bez kibiców, bez publiczności obiekt zamknięty. Do tego rozgrywany o absurdalnej godzinie 11:00, gdzie połowa jest oczywiście w pracy. Próbujemy obejrzeć mecz na różne sposoby ! Kilka osób ukarane mandatami za min. wulgaryzmy i picie w miejscu publicznym. Liczba Wiślaków wokół obiektu około 30 gości 0.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Stadion w Chorzowie, Zabrzu jaki i W Bytomiu, Katowicach nie posiada zadaszenia w porównaniu do tego z Krakowa, tam dużo łatwiej się dopinguje lepsza akustyka.clearbluesky pisze:Wisla jak na liczbe gardel - slabo. Z drugiej strony nie przypominam sobie zeby we wczesniejszych wizytach na C6 zaprezentowali sie lepiej.
A co do tożsamości Górnego Śląska, to zawsze był Polski odkąd powstał i niech tak zostanie, bo choć jesteśmy ze Śląska najważniejsza jest POLSKA !.
-
No no, patrząc po komentarzach to chyba tvn źle wybrał jury do "jak oni śpiewają". Chorzowscy byliby o wiele lepsi, patrząc na ich przeogromną wiedze w tym zakresie. A tak na poważnie, moderator ogarnij ten burdel.
-
Na Reymonta pod dachem nie sztuka się pokazać, z naszej perspektywy też miazgi Waszej nie było. Stadion jaki był, taki jest.....akustyka = 0
rey
-
Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.
Od nas 1200 osób na sektorach (nadkomplet).
-
Pogoni w Nowym Sączu w/g sekretariatu klubu sprzedano 206 biletów.
-
na sektorze 263, okolo 40 pod.type_s pisze:Pogoni w Nowym Sączu w/g sekretariatu klubu sprzedano 206 biletów.
w trakcie drugiej polowy ochrona otworzyla brame i ekipa bez biletow tez weszla. Komu sie nie chcialo, zostal za bramą.
tyle.
PS!
-
mozesz zdradzic jak udało sie wejsc tym 200 osobą bez biletów?awruk pisze:Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.
luzne pytanie wiec niech znów 20 mędrców sie nie spina
-
Nie o wszystkich sprawach można mówić głośno, ale w tym miejscu podziękowania należą się Ruchowi.BPF pisze:mozesz zdradzic jak udało sie wejsc tym 200 osobą bez biletów?awruk pisze:Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.
luzne pytanie wiec niech znów 20 mędrców sie nie spina
-
-
Mam nadzieję że ktoś tego trębacza jebnął w łeb.J_ag pisze:Bardzo dobre zachowanie ochrony w Elblągu, weszli wszyscy, przypomiały sie stare czasy :)
http://www.youtube.com/watch?v=soMg1d3ih_o
DONALD TY TROLU ZABIŁEŚ PIĘKNO FUTBOLU!!!!!!!!!!!
-
Po prostu ten mniejszy sektor nie słyszał prowadzącego doping w 1 połowie, w 2 połowie prawie wszyscy przeszli na jeden sektor.puder1 pisze:Wisła wokalnie bardzo słabo. Hitem było podzielenie sektora gości na dwa ten co śpiewa i pikniki. Dobrze, że w drugiej połowie się z tym opamiętali.
-
Jan_Niezbędny pisze:Walcownia się zbierała na ten mecz? BKS obecny tego dnia?z_krainy_marzen pisze:[link]Majcher123 pisze:Ile Jastrzębia na Walcowni Czechowice ?
nas ok 50 na sektorze bez jakiegokolwiek dopingu.Spowodowane jest zachowaniem ,,zarządu" który doprowadził klub to przejebanego marazmu.
Walcownia Czechowice
-
http://www.youtube.com/watch?v=XzFrA--4scc przemarsz na dworzec
-
[link]
To jest skandal! 5 lat za petardy? Nie obudziłem się wczoraj, ale czy wszędzie te przepisy są aż tak respektowane?
To jest skandal! 5 lat za petardy? Nie obudziłem się wczoraj, ale czy wszędzie te przepisy są aż tak respektowane?
-
Chciałem zauważyć, że jeśli dziś Polonia zawita do Kielc, to będzie to kolejka gdzie wszystkie mecze ekstraklasy odbywały się z udziałem kibiców gości. Na nic [link] nagonka, na nic zomowskie ograniczania swobód i traktowanie nas jak podludzi. Jeśli tylko jest możliwość to każda ekipa zaliczy wyjazd robiąc na złość wszystkim tym, którzy życzą nam jak najgorzej :). Przeżyjemy to jebane ojro i nasza pasja rozwinie się jeszcze bardziej.
P.S Tylko czekałem kiedy na każdy słuszny post o miernocie wiślackich śpiewaków odezwą się jej wieczni rzecznicy i napiszą coś w stylu "rzeczywiście tragedia", "nie było słychać prowadzącego" itp. Nawet jak człowiek chce traktować wasze wypowiedzi poważnie to nie może.
Nie, nie napinam się teraz tylko stwierdzam fakt.
P.S Tylko czekałem kiedy na każdy słuszny post o miernocie wiślackich śpiewaków odezwą się jej wieczni rzecznicy i napiszą coś w stylu "rzeczywiście tragedia", "nie było słychać prowadzącego" itp. Nawet jak człowiek chce traktować wasze wypowiedzi poważnie to nie może.
Nie, nie napinam się teraz tylko stwierdzam fakt.
-
Jak obecnie wygląda sytuacja z Grudniem, że kibice Ruchu tak brzydko o nim piszą
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... 16#zdjecie
Ciągle sypie czy jak?
Ciągle sypie czy jak?
-
a jak ma wyglądać?? ludzie pomyślcie czasem zanim coś napiszecie.... myślenie nie boli... jak to mówił Kosior "za dawanie na psy od razu ch*j w d***". wystarczy że raz sypnął...Marian Śmiałek pisze:Jak obecnie wygląda sytuacja z Grudniem, że kibice Ruchu tak brzydko o nim piszą
Ciągle sypie czy jak?
-
Cytuję:Ado pisze:[link]
Przepisy przepisami, praktyka praktyką. Te wszystkie sensacyjne doniesienia zazwyczaj kończą się zakazem i grzywną, nie słyszałem żeby za takie gówno do puszki pchali.Za posiadanie na imprezie masowej materiałów pirotechnicznych może podlegać karze pozbawienia wolności nawet do 5 lat.
Chociaż może na Śląsku jest inaczej, psiarnię macie pojebaną to może i sądy szaleją.
-
Odnośnie dopingu Ruch - Wisła
nagrania z dopingu:
[link]
więc nie kumam o co się sądzicie.
Wisła na początku pierwszej połowy z bardzo dobrym dopingiem, lecz wraz upływem czasu było coraz ciszej.
nagrania z dopingu:
[link]
więc nie kumam o co się sądzicie.
Wisła na początku pierwszej połowy z bardzo dobrym dopingiem, lecz wraz upływem czasu było coraz ciszej.
-
Zagłebie jest bardzo często wspierane na swoich meczach przez fanatyków z Zielonej Góry, a więc mógłby ktoś obeznany napisać jak stosunki Zagłębia z Falubazem?
-
[link]
j**** Policje !!
p.s widziałem przed godzina w polsacie interwencje i było reportaż o kibicach Lecha co zrobili "zadymę" w Kórniku na turnieju dla dzieci.
j**** Policje !!
p.s widziałem przed godzina w polsacie interwencje i było reportaż o kibicach Lecha co zrobili "zadymę" w Kórniku na turnieju dla dzieci.
-
Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
-
+- 1300Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
Ciekawych czasów dożyliśmy,gdzie w/w liczba jest określana słowem "mała".
-
Bo to był wyjazd na klimacie.zikpo pisze:Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
PS.Komu kibicujesz?
-
Nic o tym nie wiadomo.Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
PS
Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe też będziemy miażdżyć.
Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
-
Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?awruk pisze:Nic o tym nie wiadomo.Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
PS
Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe też będziemy miażdżyć.
Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
-
-
A malinowy nos, który się zabłąkał z dziewczyną, trafił na sektor przyjezdnych? :)
Oprócz moczu wszystko jest gównem.
-
Polonia obecna na Koronie?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Obecna w niewielkiej liczbie z tego co było widać w tv.idraulico pisze:Polonia obecna na Koronie?
DONALD TY TROLU ZABIŁEŚ PIĘKNO FUTBOLU!!!!!!!!!!!
-
8 Cska w Białymstoku, pierwsza kolejka chyba od dawna gdzie w ekstraklasie wszędzie pojawili się goście.
-
ja nie mówię o tym, że kontrolują każdego, ale łapią wyrywkowo...zdarzało mi się wchodzić na mecz na dobrej bombie i nikt mnie nie sprawdzał za to kumpel wypił 15 minut przed wejściem 2 piwa i został cofnięty...że tak powiem ochrona na Legii "patrzy po oczach":)wwy pisze:bez przesady, nie każdego kontrolują więc jak jestes po piwku czy czterech i dobrze wyglądasz czy pachniesz to nie powinno być problemu ;) mówię o wejściu dla gospodarzy.
HUTNIK&MAZOVIA
-
Dlaczego Stal gra w roli gospodarza w Boguchwale?
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
Swój stadion mają w remoncieMilus pisze:Dlaczego Stal gra w roli gospodarza w Boguchwale?
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
1. Azory 35 osóbfonobar pisze:Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?awruk pisze:Nic o tym nie wiadomo.Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
PS
2. Prądnik Czerwony 27 osób
3. Bieżanów 23 osoby

-
Widocznie myśleli,że są na Bundeslidze ;)Kamikadze się znaleźliWilly E.Coyote pisze:A malinowy nos, który się zabłąkał z dziewczyną, trafił na sektor przyjezdnych? :)
-
Mozna przyblizyc historie tego typa? moze byc jakis link do tematu lub pw i sorry za OT.sdm pisze:a jak ma wyglądać?? ludzie pomyślcie czasem zanim coś napiszecie.... myślenie nie boli... jak to mówił Kosior "za dawanie na psy od razu ch*j w d***". wystarczy że raz sypnął...Marian Śmiałek pisze:Jak obecnie wygląda sytuacja z Grudniem, że kibice Ruchu tak brzydko o nim piszą
Ciągle sypie czy jak?