23 - 26 marca (komentarze)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: 23 - 26 marca (komentarze)
No no, patrząc po komentarzach to chyba tvn źle wybrał jury do "jak oni śpiewają". Chorzowscy byliby o wiele lepsi, patrząc na ich przeogromną wiedze w tym zakresie. A tak na poważnie, moderator ogarnij ten burdel.
Na Reymonta pod dachem nie sztuka się pokazać, z naszej perspektywy też miazgi Waszej nie było. Stadion jaki był, taki jest.....akustyka = 0
Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.
Od nas 1200 osób na sektorach (nadkomplet).
Pogoni w Nowym Sączu w/g sekretariatu klubu sprzedano 206 biletów.
na sektorze 263, okolo 40 pod.type_s pisze:Pogoni w Nowym Sączu w/g sekretariatu klubu sprzedano 206 biletów.
w trakcie drugiej polowy ochrona otworzyla brame i ekipa bez biletow tez weszla. Komu sie nie chcialo, zostal za bramą.
tyle.
mozesz zdradzic jak udało sie wejsc tym 200 osobą bez biletów?awruk pisze:Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.
luzne pytanie wiec niech znów 20 mędrców sie nie spina
Nie o wszystkich sprawach można mówić głośno, ale w tym miejscu podziękowania należą się Ruchowi.BPF pisze:mozesz zdradzic jak udało sie wejsc tym 200 osobą bez biletów?awruk pisze:Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.
luzne pytanie wiec niech znów 20 mędrców sie nie spina
Po prostu ten mniejszy sektor nie słyszał prowadzącego doping w 1 połowie, w 2 połowie prawie wszyscy przeszli na jeden sektor.puder1 pisze:Wisła wokalnie bardzo słabo. Hitem było podzielenie sektora gości na dwa ten co śpiewa i pikniki. Dobrze, że w drugiej połowie się z tym opamiętali.
Jan_Niezbędny pisze:Walcownia się zbierała na ten mecz? BKS obecny tego dnia?z_krainy_marzen pisze:http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6072_n.jpgMajcher123 pisze:Ile Jastrzębia na Walcowni Czechowice ?
nas ok 50 na sektorze bez jakiegokolwiek dopingu.Spowodowane jest zachowaniem ,,zarządu" który doprowadził klub to przejebanego marazmu.
http://www.youtube.com/watch?v=XzFrA--4scc przemarsz na dworzec
http://www.mmsilesia.pl/407603/2012/3/2 ... =naSygnale
To jest skandal! 5 lat za petardy? Nie obudziłem się wczoraj, ale czy wszędzie te przepisy są aż tak respektowane?
To jest skandal! 5 lat za petardy? Nie obudziłem się wczoraj, ale czy wszędzie te przepisy są aż tak respektowane?
-
Marian Śmiałek
Jak obecnie wygląda sytuacja z Grudniem, że kibice Ruchu tak brzydko o nim piszą
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... 16#zdjecie
Ciągle sypie czy jak?
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... 16#zdjecie
Ciągle sypie czy jak?
-
Paweł SKTM
Cytuję:Ado pisze:http://www.mmsilesia.pl/407603/2012/3/2 ... =naSygnale
Przepisy przepisami, praktyka praktyką. Te wszystkie sensacyjne doniesienia zazwyczaj kończą się zakazem i grzywną, nie słyszałem żeby za takie gówno do puszki pchali.Za posiadanie na imprezie masowej materiałów pirotechnicznych może podlegać karze pozbawienia wolności nawet do 5 lat.
Chociaż może na Śląsku jest inaczej, psiarnię macie pojebaną to może i sądy szaleją.
-
PorucznikZzaFiranki
Odnośnie dopingu Ruch - Wisła
nagrania z dopingu:
http://ekstraklasa.net/okiem-kibica-ruc ... fa56000000
więc nie kumam o co się sądzicie.
Wisła na początku pierwszej połowy z bardzo dobrym dopingiem, lecz wraz upływem czasu było coraz ciszej.
nagrania z dopingu:
http://ekstraklasa.net/okiem-kibica-ruc ... fa56000000
więc nie kumam o co się sądzicie.
Wisła na początku pierwszej połowy z bardzo dobrym dopingiem, lecz wraz upływem czasu było coraz ciszej.
Zagłebie jest bardzo często wspierane na swoich meczach przez fanatyków z Zielonej Góry, a więc mógłby ktoś obeznany napisać jak stosunki Zagłębia z Falubazem?
Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
+- 1300Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
Ciekawych czasów dożyliśmy,gdzie w/w liczba jest określana słowem "mała".
Bo to był wyjazd na klimacie.zikpo pisze:Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
PS.Komu kibicujesz?
Nic o tym nie wiadomo.Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
PS
Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe też będziemy miażdżyć.
Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?awruk pisze:Nic o tym nie wiadomo.Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
PS
Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe też będziemy miażdżyć.
Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
-
Willy E.Coyote
A malinowy nos, który się zabłąkał z dziewczyną, trafił na sektor przyjezdnych? :)
Polonia obecna na Koronie?
-
papulas1978
Obecna w niewielkiej liczbie z tego co było widać w tv.idraulico pisze:Polonia obecna na Koronie?
8 Cska w Białymstoku, pierwsza kolejka chyba od dawna gdzie w ekstraklasie wszędzie pojawili się goście.
ja nie mówię o tym, że kontrolują każdego, ale łapią wyrywkowo...zdarzało mi się wchodzić na mecz na dobrej bombie i nikt mnie nie sprawdzał za to kumpel wypił 15 minut przed wejściem 2 piwa i został cofnięty...że tak powiem ochrona na Legii "patrzy po oczach":)wwy pisze:bez przesady, nie każdego kontrolują więc jak jestes po piwku czy czterech i dobrze wyglądasz czy pachniesz to nie powinno być problemu ;) mówię o wejściu dla gospodarzy.
Dlaczego Stal gra w roli gospodarza w Boguchwale?
Swój stadion mają w remoncieMilus pisze:Dlaczego Stal gra w roli gospodarza w Boguchwale?
1. Azory 35 osóbfonobar pisze:Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?awruk pisze:Nic o tym nie wiadomo.Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
PS
2. Prądnik Czerwony 27 osób
3. Bieżanów 23 osoby
Widocznie myśleli,że są na Bundeslidze ;)Kamikadze się znaleźliWilly E.Coyote pisze:A malinowy nos, który się zabłąkał z dziewczyną, trafił na sektor przyjezdnych? :)
a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
Pytanie do kogoś z ekipy, która była w Gdańsku w mniejszej grupie tak jak ostatnio Korona przykładowo.
Po c*** tam się te wszystkie stewardessy kręcą? Robią problemy jakieś? Szukają zaczepki czy coś podobnego?
Po c*** tam się te wszystkie stewardessy kręcą? Robią problemy jakieś? Szukają zaczepki czy coś podobnego?
-
PolnocnaStrona
Mam takie pytanko jakie są duże te osiedla bo liczby jak na nasze łódzkie realia nie są zbyt duże jeśli chodzi o wyjazdy czy to Widzewa czy Łksu. Pytanie bez napinki jestem tylko ciekaw jak to wygląda... wiem też że u was jest cala masa mniejszych osiedli i pewnie dlatego liczby nie powalaja, ale Bieżanów nie jest chyba aż taki mały? Mógby ktoś z Krakowa napisać coś więcej bo u nas bywa że najlepsze osiedla są w liczbach nawet do 100 głów, przy jakimś większym wyjeździe tylko że są to osiedla ok 40 tys mieszkańców lub większe np Widzewskie Chojny czy Stare Polesie Łksu.Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe
ogłoszenia też będziemy miażdżyć.
Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?
1. Azory 35 osób
2. Prądnik Czerwony 27 osób
3. Bieżanów 23 osoby
-
no to nieźle
Azory to jedno z najwiekszych osiedli w Krakowie.Nie wiem ile tam ludzi mieszka.Prądnik Czerwony też duży-40 tys mieszkańców.Bieżanów też nie jest mały,choć nie wiem dokładnie ile ma mieszkańców.Jeżeli źle napisałem to niech ktoś mnie poprawi.
-
lodołamacz
Poza tym miejsc było 1000, a w Krakowie nie ma 10 osiedli by z jednego jechało 100 osób tylko na liczbę wyjazdową składa się Kraków i FC. Osobiście uważam, że jeśli miałoby jechać 100 czy 200 osób z jednego osiedla to by i tyle pojechało co przykładem jest niedoszły wyjazd na Puchar Polski, gdzie było dużo biletów, a tak kto pierwszy ten lepszy, ewentualnie stali wyjazdowicze.
-
PolnocnaStrona
Na Widzewie też jest tak że każde osiedle i fc ma przydzieloną pulę biletów, jeśli jest ograniczona ilość a jeśli nie w zależnosci od zapotrzebowania Najwięcej dostają zazwyczaj Ci którzy cały czas jeżdzą w największych liczbach na wyjazdy ale to chyba normalne.Bilety do ogólnej sprzedaży u nas prawie nigdy nie trafiają wszystko rozchodzi się wśród ludzi zrzeszonych na osiedlach i fc.
-
rzekomo_mowia
Małe sprostowanie. Bo wyolbrzymiacie. Przed meczem atakujecie od nas furę i plus za to. Na sparing nie wpadacie z bramą bo to było dobrą godzinę przed meczem. Po drugie chodzicie na sparingi ekipą? A co do TSP zadzwońcie do nich jak będziecie gdzieś na Śląsku albo w okolicach. A sory Wasze wyjazdy kończą się do 100km.Co do wydarzeń pozameczowych, od rana kilka aut patroluje miasto, szukając GKM-u jadącego do Gdańska na Podbeskidzie (telefonicznie twierdza, że nie jadą). Przed meczem trafiamy auto, którym jeżdżą cykory i kroją zwykłych ludzi. Odzyskujemy dwa nasze szale i zdobywamy smyczkę Podbeskidzie-GKM. Przeciwnicy widząc nas z daleka, uciekają z samochodu, zostawiając go z kluczykami w stacyjce (jak widać strach szybko weryfikuje zapędy do walki). Wpadamy też z bramką na sparing na Hallera (na szybko w 22 osoby plus 4 KSD), ale i tu brak żółto-niebieskich. Po meczu już tradycyjnie nie odbierają telefonu... Dzwonimy również do Podbeskidzia wracającego z Gdańska, jednak tu również spotykamy się z brakiem chęci do walki.
Jedras(Widzew),Grudzien(Ruch) i na dokladke gosciu z CSKA(Yaroslavka) to samo.Co za sklad...PeGie pisze:a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
Ogarnijta sie ludzie troche.Bo wstyd.