23 - 26 marca (komentarze)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

greeck1

Re: 23 - 26 marca (komentarze)

Post autor: greeck1 »

No no, patrząc po komentarzach to chyba tvn źle wybrał jury do "jak oni śpiewają". Chorzowscy byliby o wiele lepsi, patrząc na ich przeogromną wiedze w tym zakresie. A tak na poważnie, moderator ogarnij ten burdel.
iparts.pl
rey

Post autor: rey »

Na Reymonta pod dachem nie sztuka się pokazać, z naszej perspektywy też miazgi Waszej nie było. Stadion jaki był, taki jest.....akustyka = 0
awruk

Post autor: awruk »

Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.

Od nas 1200 osób na sektorach (nadkomplet).
type_s

Post autor: type_s »

Pogoni w Nowym Sączu w/g sekretariatu klubu sprzedano 206 biletów.
gzvw
Kontakt:

Post autor: gzvw »

type_s pisze:Pogoni w Nowym Sączu w/g sekretariatu klubu sprzedano 206 biletów.
na sektorze 263, okolo 40 pod.

w trakcie drugiej polowy ochrona otworzyla brame i ekipa bez biletow tez weszla. Komu sie nie chcialo, zostal za bramą.

tyle.
BPF

Post autor: BPF »

awruk pisze:Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.

mozesz zdradzic jak udało sie wejsc tym 200 osobą bez biletów?

luzne pytanie wiec niech znów 20 mędrców sie nie spina
awruk

BPF pisze:
awruk pisze:Nie ma co pierdolić - chorzowscy mają trochę racji. Doping na wyjeździe to jest jakaś nasza słaba strona. Jednak, nie ukrywajmy, my mamy trochę inne priorytety, a u siebie nasz doping jest raczej w bardzo ścisłej czołówce w Polsce. Ale owszem, mam nadzieję, że kiedyś też się doczekamy dobrego pierdolnięcia przez caly mecz, a nie tylko zrywami na wyjeździe.

mozesz zdradzic jak udało sie wejsc tym 200 osobą bez biletów?

luzne pytanie wiec niech znów 20 mędrców sie nie spina
Nie o wszystkich sprawach można mówić głośno, ale w tym miejscu podziękowania należą się Ruchowi.
dariusz

Post autor: dariusz »

Frugo

Post autor: Frugo »

puder1 pisze:Wisła wokalnie bardzo słabo. Hitem było podzielenie sektora gości na dwa ten co śpiewa i pikniki. Dobrze, że w drugiej połowie się z tym opamiętali.
Po prostu ten mniejszy sektor nie słyszał prowadzącego doping w 1 połowie, w 2 połowie prawie wszyscy przeszli na jeden sektor.
Jogobela

Post autor: Jogobela »

Jan_Niezbędny pisze:
z_krainy_marzen pisze:
Majcher123 pisze:Ile Jastrzębia na Walcowni Czechowice ?
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6072_n.jpg
Walcownia się zbierała na ten mecz? BKS obecny tego dnia?

nas ok 50 na sektorze bez jakiegokolwiek dopingu.Spowodowane jest zachowaniem ,,zarządu" który doprowadził klub to przejebanego marazmu.
Stop

Post autor: Stop »

Ado

Post autor: Ado »

http://www.mmsilesia.pl/407603/2012/3/2 ... =naSygnale

To jest skandal! 5 lat za petardy? Nie obudziłem się wczoraj, ale czy wszędzie te przepisy są aż tak respektowane?
Marian Śmiałek

Post autor: Marian Śmiałek »

Jak obecnie wygląda sytuacja z Grudniem, że kibice Ruchu tak brzydko o nim piszą
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... 16#zdjecie
Ciągle sypie czy jak?
Paweł SKTM

Post autor: Paweł SKTM »

Ado pisze:http://www.mmsilesia.pl/407603/2012/3/2 ... =naSygnale

To jest skandal! 5 lat za petardy? Nie obudziłem się wczoraj, ale czy wszędzie te przepisy są aż tak respektowane?
Cytuję:
Za posiadanie na imprezie masowej materiałów pirotechnicznych może podlegać karze pozbawienia wolności nawet do 5 lat.
Przepisy przepisami, praktyka praktyką. Te wszystkie sensacyjne doniesienia zazwyczaj kończą się zakazem i grzywną, nie słyszałem żeby za takie gówno do puszki pchali.

Chociaż może na Śląsku jest inaczej, psiarnię macie pojebaną to może i sądy szaleją.
PorucznikZzaFiranki

Post autor: PorucznikZzaFiranki »

Odnośnie dopingu Ruch - Wisła
nagrania z dopingu:
http://ekstraklasa.net/okiem-kibica-ruc ... fa56000000

więc nie kumam o co się sądzicie.
Wisła na początku pierwszej połowy z bardzo dobrym dopingiem, lecz wraz upływem czasu było coraz ciszej.
akra0

Post autor: akra0 »

Zagłebie jest bardzo często wspierane na swoich meczach przez fanatyków z Zielonej Góry, a więc mógłby ktoś obeznany napisać jak stosunki Zagłębia z Falubazem?
zikpo

Post autor: zikpo »

Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
Wyznawca

Post autor: Wyznawca »

Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
+- 1300
Ciekawych czasów dożyliśmy,gdzie w/w liczba jest określana słowem "mała".
fishmen77

Post autor: fishmen77 »

zikpo pisze:Jaka liczba Śląska w Poznaniu u czemu tak mało ?
Bo to był wyjazd na klimacie.

PS.Komu kibicujesz?
awruk

Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
Nic o tym nie wiadomo.

PS

Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe też będziemy miażdżyć.

Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
fonobar

Post autor: fonobar »

awruk pisze:
Jacas pisze:Czy Wisła miała jakieś przygody na dworcu w Katowicach w drodze powrotnej ?
Nic o tym nie wiadomo.

PS

Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe też będziemy miażdżyć.

Ranking po raz kolejny wygrały Azory, gdzie wg pasiastej propagandy oni tam dziela, rządzą, palą i sieją zniszczenie:)
Ten ranking jest dostępny na Wiślackich stronkach ?
FanaticZL

Post autor: FanaticZL »

Zagłębie Lubin w drodze powrotnej z Łodzi

http://www.youtube.com/watch?v=M1ByRO-wZBA
Willy E.Coyote

Post autor: Willy E.Coyote »

A malinowy nos, który się zabłąkał z dziewczyną, trafił na sektor przyjezdnych? :)
idraulico
Kontakt:

Post autor: idraulico »

Polonia obecna na Koronie?
papulas1978

Post autor: papulas1978 »

idraulico pisze:Polonia obecna na Koronie?
Obecna w niewielkiej liczbie z tego co było widać w tv.
WITAM2

Post autor: WITAM2 »

8 Cska w Białymstoku, pierwsza kolejka chyba od dawna gdzie w ekstraklasie wszędzie pojawili się goście.
HC

Post autor: HC »

wwy pisze:bez przesady, nie każdego kontrolują więc jak jestes po piwku czy czterech i dobrze wyglądasz czy pachniesz to nie powinno być problemu ;) mówię o wejściu dla gospodarzy.
ja nie mówię o tym, że kontrolują każdego, ale łapią wyrywkowo...zdarzało mi się wchodzić na mecz na dobrej bombie i nikt mnie nie sprawdzał za to kumpel wypił 15 minut przed wejściem 2 piwa i został cofnięty...że tak powiem ochrona na Legii "patrzy po oczach":)
Milus

Post autor: Milus »

Dlaczego Stal gra w roli gospodarza w Boguchwale?
del orno

Post autor: del orno »

Milus pisze:Dlaczego Stal gra w roli gospodarza w Boguchwale?
Swój stadion mają w remoncie
SHGANG

Post autor: SHGANG »

fonobar pisze:
awruk pisze:
Nic o tym nie wiadomo.

PS

1. Azory 35 osób

2. Prądnik Czerwony 27 osób

3. Bieżanów 23 osoby
lachu

Post autor: lachu »

Willy E.Coyote pisze:A malinowy nos, który się zabłąkał z dziewczyną, trafił na sektor przyjezdnych? :)
Widocznie myśleli,że są na Bundeslidze ;)Kamikadze się znaleźli
PeGie

Post autor: PeGie »

a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
kashtan

Post autor: kashtan »

Pytanie do kogoś z ekipy, która była w Gdańsku w mniejszej grupie tak jak ostatnio Korona przykładowo.

Po c*** tam się te wszystkie stewardessy kręcą? Robią problemy jakieś? Szukają zaczepki czy coś podobnego?
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Tak sapiecie o ten doping, a mnie cieszy dobra liczba + dużo małolatów, także z tzw. "ciekawych" terenów. Jak dla mnie idzie to do przodu u nas i mam nadzieję, że z dopingiem na wyjeździe
ogłoszenia też będziemy miażdżyć.

1. Azory 35 osób

2. Prądnik Czerwony 27 osób

3. Bieżanów 23 osoby
Mam takie pytanko jakie są duże te osiedla bo liczby jak na nasze łódzkie realia nie są zbyt duże jeśli chodzi o wyjazdy czy to Widzewa czy Łksu. Pytanie bez napinki jestem tylko ciekaw jak to wygląda... wiem też że u was jest cala masa mniejszych osiedli i pewnie dlatego liczby nie powalaja, ale Bieżanów nie jest chyba aż taki mały? Mógby ktoś z Krakowa napisać coś więcej bo u nas bywa że najlepsze osiedla są w liczbach nawet do 100 głów, przy jakimś większym wyjeździe tylko że są to osiedla ok 40 tys mieszkańców lub większe np Widzewskie Chojny czy Stare Polesie Łksu.
no to nieźle

Post autor: no to nieźle »

Azory to jedno z najwiekszych osiedli w Krakowie.Nie wiem ile tam ludzi mieszka.Prądnik Czerwony też duży-40 tys mieszkańców.Bieżanów też nie jest mały,choć nie wiem dokładnie ile ma mieszkańców.Jeżeli źle napisałem to niech ktoś mnie poprawi.
lodołamacz

Post autor: lodołamacz »

Poza tym miejsc było 1000, a w Krakowie nie ma 10 osiedli by z jednego jechało 100 osób tylko na liczbę wyjazdową składa się Kraków i FC. Osobiście uważam, że jeśli miałoby jechać 100 czy 200 osób z jednego osiedla to by i tyle pojechało co przykładem jest niedoszły wyjazd na Puchar Polski, gdzie było dużo biletów, a tak kto pierwszy ten lepszy, ewentualnie stali wyjazdowicze.
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Na Widzewie też jest tak że każde osiedle i fc ma przydzieloną pulę biletów, jeśli jest ograniczona ilość a jeśli nie w zależnosci od zapotrzebowania Najwięcej dostają zazwyczaj Ci którzy cały czas jeżdzą w największych liczbach na wyjazdy ale to chyba normalne.Bilety do ogólnej sprzedaży u nas prawie nigdy nie trafiają wszystko rozchodzi się wśród ludzi zrzeszonych na osiedlach i fc.
rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia »

Co do wydarzeń pozameczowych, od rana kilka aut patroluje miasto, szukając GKM-u jadącego do Gdańska na Podbeskidzie (telefonicznie twierdza, że nie jadą). Przed meczem trafiamy auto, którym jeżdżą cykory i kroją zwykłych ludzi. Odzyskujemy dwa nasze szale i zdobywamy smyczkę Podbeskidzie-GKM. Przeciwnicy widząc nas z daleka, uciekają z samochodu, zostawiając go z kluczykami w stacyjce (jak widać strach szybko weryfikuje zapędy do walki). Wpadamy też z bramką na sparing na Hallera (na szybko w 22 osoby plus 4 KSD), ale i tu brak żółto-niebieskich. Po meczu już tradycyjnie nie odbierają telefonu... Dzwonimy również do Podbeskidzia wracającego z Gdańska, jednak tu również spotykamy się z brakiem chęci do walki.
Małe sprostowanie. Bo wyolbrzymiacie. Przed meczem atakujecie od nas furę i plus za to. Na sparing nie wpadacie z bramą bo to było dobrą godzinę przed meczem. Po drugie chodzicie na sparingi ekipą? A co do TSP zadzwońcie do nich jak będziecie gdzieś na Śląsku albo w okolicach. A sory Wasze wyjazdy kończą się do 100km.
cobytu

Post autor: cobytu »

PeGie pisze:a co tu przybliżać konfitura i tyle !!!
Jedras(Widzew),Grudzien(Ruch) i na dokladke gosciu z CSKA(Yaroslavka) to samo.Co za sklad...

Ogarnijta sie ludzie troche.Bo wstyd.
ODPOWIEDZ