Pozwolę sobie jeszcze raz zabrać głos. Czy nie zauważacie, że to wywieszanie flag, to jest koncesjonowany patriotyzm. Taki patriotyzm podoba się gównu i wsi 24, bo nie jest groźny dla ich interesów, nie przeszkadza kochać zboczeńców etc. Mój ulubiony publicysta Pan red. Stanisław Michalkiewicz się wyraził, ze jeżeli czasem zdarzy mu się nie wiedzieć, co sądzić o danej kwestii to sięga po g.. i wie, ze należy myśleć na odwrót. Jak to jest , że te merdia na co dzień zwalczają wszelkie objawy dumy narodowej, a tu nagle podkręcają bębenek. Ciekawe ,czy przed 11 listopada będą namawiać do wywieszania flag, czy raczej prosić o pomoc niemieckich przyjaciół?Taka łajza karolak co to zachęcał do blokowania marszu faszystów /11.11./ teraz zacheca do dopingowania naszych /to ja się może zapytam go jakich naszych bo może chodzi mu o niemieckich przyjaciół z antify/ Ilu z tych co obwiesza się flagami głosowało na palikota, który mówi, że należy się wyrzec polskości. Teraz wmawiają, że patriotyzm to nie jest czczenie pamięci Żołnierzy Wyklętych etc, ale wymalowanie geby na biało czerwono, wywieszenie flagi z browaru i nawalenie się piwem i zagryzienie kiełbachą z promocji. Nie zamierzam wpadac w te koleiny. U mnie wisi od Bożego Ciała flaga papieska /w święta Narodowe i nie tylko wisi biało-czerwona/ .