Flagi na autach i balkonach - Patriotyzm czy obciach?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Barnet

Re: Flagi na autach i balkonach - Patriotyzm czy obciach?

Post autor: Barnet »

Wrzucam fotę tak jak obiecywałem

Obrazek

Zajebiście co ?
iparts.pl
olek765

Post autor: olek765 »

Bandera ma orła na białym tle...
FS!

Post autor: FS! »

Dokładnie. Broń Boże buractwem nie jest wywieszenie flagi na balkonie czy już nawet samochodzie (pod warunkiem, że nie na kołpakach i tym podobnych miejscach). Burakiem jest typ co po pierwszej porażce tą flagę zdejmie i wyjebie w kąt, a przy okazji święta narodowego nawet nie pomyśli o tym żeby na nią spojrzeć i chociaż z kurzu otrzepać, a niestety trzeba przyznać, że spora część tych "kibiców" tak zrobi. Myślę, że nie ma co szukać podziałów wśród normalnych kibiców bo to w niczym nam nie pomoże. Trzymajmy kciuki za reprezentację która gra w naszych barwach i z naszym godłem bo mimo kilku wynalazków grają tam w większości Polacy z krwi i kości.
asdGrzegorz

Post autor: asdGrzegorz »

Plus jest taki, że wiele ludzi kupiło flagi i ich nie wyrzuci, będą w domu. c***, że teraz wywieszają dla euro nie dla Polski. Potem przed 11 Listopada przypomnieć na stadionach, że mają w domu flagi i mają je wywiesić
Monar24

Post autor: Monar24 »

ku*** , jak pisałem post to wiedziałem , że będzie spory hejt xD Powiedziałem co myśle , nie musicie prowadzić internetowych napinek/wrzutów
CDES

Post autor: CDES »

Ogólnie jestem za tym żeby pokazywać swoją Polskość ale oczywiście z umieram i godnością,sam mam szalik na tylnej półce w samochodzie i to nie dlatego że Euro tylko fajnie się tam wkomponował po którymś meczu w Chorzowie,nie przeszkadzały mi jakoś te małe flagi przy samochodach, do dziś. Miałem dziś trochę kursów rano samochodem jeździłem troszkę po mieście i 3 flagi podnosiłem z ziemi bo po porostu są montowane na jakiś chujowych planistkach które się pewnie łamią przy mocniejszym wietrze i mało kto zdaję sobie sprawę co z taką flagą może się stać.
BHO1979

Post autor: BHO1979 »

To nie jest oficjalna flaga Polski ale nie szkodzi bo niczym nie uwłacza oryginalnej.Co do oflagowania w trakcie ojro to same plusy pod warunkiem ze te barwy to nie jakieś reklamy piwska sklepów czy coś w tym stylu.Miejmy nadzieje ze ludzie ktorzy nabyli te barwy za sprawo ojro po jego zakonczeniu nie jebna nimi w kat albo do kosza tylko znajda dla nich godne miejsce.
spRing

Post autor: spRing »

mi sie wydaje,że Barnet jest "pod presją"
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

a ja może bede nieoryginalny ale mi się nawet podobają flagi typu jak ta na masce. Juz pomijając miejsca w których są umiejscowione bo to temat rzeka, mówie o samej fladze - napis POLSKA plus godło, a to wszystko na tle naszej flagi. Nie wiem do czego tu się spinać, zajebiscie sie to prezentuje wizualnie
spRing

Post autor: spRing »

nie Barnet tylko Internet jest pod presją Obrazek
fonobar

Post autor: fonobar »

U mnie w pracy odpalono TV. ja mając wyjebane na ten cyrk, zrobiłem jedną rzecz. Mianowicie wstanąłem do hymnu. No dziesięć osób i tylko ja. To się pytają "po co" no i tłumaczę że hymn to nie "piosenka" w ogóle już widziałem na jakichś fotach z tych ełro ogródków jak koleś prowadził psa na smyczy i w odruchu patriotyzmu przyodział go we flagę wiązaną na szyi. ku***, dlaczego nie urodziłem się na początku XX wieku eh...
kuntakinte3
Kontakt:

Post autor: kuntakinte3 »

Ale doping był niezły prawda?
GtWładzię

Post autor: GtWładzię »

kuntakinte3 pisze:Ale doping był niezły prawda?
Śliczny!Liczę,że większość z tych gardeł wspomoże Nas 7 września na wyjeździe,inaczej tego nie widzę.
m1025

Post autor: m1025 »

jeszcze dodam; czy tej histerii z wywieszaniem flag nie nakręca pewna stacja , której paź wtykał flagi narodowe w psią kupę, czemu teraz tego nie powtórzą?
Troublemaker

Post autor: Troublemaker »

zLasu pisze:
GtWładzię pisze:
kuntakinte3 pisze:Ale doping był niezły prawda?
Śliczny!Liczę,że większość z tych gardeł wspomoże Nas 7 września na wyjeździe,inaczej tego nie widzę.
Gówno był nie doping
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Troublemaker

Post autor: Troublemaker »

zLasu pisze:hm a co masz dwa konta na stronie ze tak piszesz bo skąd możesz wiedzieć co on myślał
"Miszcz"-w tak kolokwialny sposób podsumuję Twoje wywody...
Monar24

Post autor: Monar24 »

m1025 100% poparcia
JerzyChonicki

Post autor: JerzyChonicki »

Panowie korzystając z uwagi, że teraz podczas Euro flagi Polski są dosyć tanie i łatwo dostępne nasunę Wam dobry pomysł. Flaga w Biedronce mająca ok. 150x90cm kosztuje coś około 8 złoty, kupujecie takową i na środku odbijacie od szablonu sprayem czarnym Krzyż Celtycki lub Polske Walczącą. Efekt okazały, sam tak uczyniłem.
twierdza śródmieście

Post autor: twierdza śródmieście »

1. Flagi - super że są, oby też były przy świętach (niestety tutaj ich nie ma). Ale można by zrobić akcję np z okazji Święta Niepodległości albo czegoś innego tego rodzaju. Szkoda że by pewno nie zadziałała...
2. Flagi Tyskiego, biało-czerwone afro - to dla mnie odpust i wstyd. Kibic powinien ubierać się z klasą i dumnie, a nie jak banner reklamowy.
GtWładzię

ełro twa,ale czy Ty kibicu masz jeszcze flagę na aucie?
GtWładzię

może ktoś wrzuci jeszcze zdjęcie swoich aut?

co już nie ma flagi?
bo to co widać na ulicach ( obłocone,porozrzucane) woła o pomstę do Nieba,patrioci....
zbychu2

Post autor: zbychu2 »

Jak euro się jeszcze nie zaczęło to flagi wielcy patrioci mieli, długo przed tym turniejem. Więc nie zakładali ich tylko na mecze kadry pzpnu.
ODPOWIEDZ