Dokładnie. Broń Boże buractwem nie jest wywieszenie flagi na balkonie czy już nawet samochodzie (pod warunkiem, że nie na kołpakach i tym podobnych miejscach). Burakiem jest typ co po pierwszej porażce tą flagę zdejmie i wyjebie w kąt, a przy okazji święta narodowego nawet nie pomyśli o tym żeby na nią spojrzeć i chociaż z kurzu otrzepać, a niestety trzeba przyznać, że spora część tych "kibiców" tak zrobi. Myślę, że nie ma co szukać podziałów wśród normalnych kibiców bo to w niczym nam nie pomoże. Trzymajmy kciuki za reprezentację która gra w naszych barwach i z naszym godłem bo mimo kilku wynalazków grają tam w większości Polacy z krwi i kości.
Plus jest taki, że wiele ludzi kupiło flagi i ich nie wyrzuci, będą w domu. c***, że teraz wywieszają dla euro nie dla Polski. Potem przed 11 Listopada przypomnieć na stadionach, że mają w domu flagi i mają je wywiesić
Ogólnie jestem za tym żeby pokazywać swoją Polskość ale oczywiście z umieram i godnością,sam mam szalik na tylnej półce w samochodzie i to nie dlatego że Euro tylko fajnie się tam wkomponował po którymś meczu w Chorzowie,nie przeszkadzały mi jakoś te małe flagi przy samochodach, do dziś. Miałem dziś trochę kursów rano samochodem jeździłem troszkę po mieście i 3 flagi podnosiłem z ziemi bo po porostu są montowane na jakiś chujowych planistkach które się pewnie łamią przy mocniejszym wietrze i mało kto zdaję sobie sprawę co z taką flagą może się stać.
To nie jest oficjalna flaga Polski ale nie szkodzi bo niczym nie uwłacza oryginalnej.Co do oflagowania w trakcie ojro to same plusy pod warunkiem ze te barwy to nie jakieś reklamy piwska sklepów czy coś w tym stylu.Miejmy nadzieje ze ludzie ktorzy nabyli te barwy za sprawo ojro po jego zakonczeniu nie jebna nimi w kat albo do kosza tylko znajda dla nich godne miejsce.
a ja może bede nieoryginalny ale mi się nawet podobają flagi typu jak ta na masce. Juz pomijając miejsca w których są umiejscowione bo to temat rzeka, mówie o samej fladze - napis POLSKA plus godło, a to wszystko na tle naszej flagi. Nie wiem do czego tu się spinać, zajebiscie sie to prezentuje wizualnie
U mnie w pracy odpalono TV. ja mając wyjebane na ten cyrk, zrobiłem jedną rzecz. Mianowicie wstanąłem do hymnu. No dziesięć osób i tylko ja. To się pytają "po co" no i tłumaczę że hymn to nie "piosenka" w ogóle już widziałem na jakichś fotach z tych ełro ogródków jak koleś prowadził psa na smyczy i w odruchu patriotyzmu przyodział go we flagę wiązaną na szyi. ku***, dlaczego nie urodziłem się na początku XX wieku eh...
jeszcze dodam; czy tej histerii z wywieszaniem flag nie nakręca pewna stacja , której paź wtykał flagi narodowe w psią kupę, czemu teraz tego nie powtórzą?
Panowie korzystając z uwagi, że teraz podczas Euro flagi Polski są dosyć tanie i łatwo dostępne nasunę Wam dobry pomysł. Flaga w Biedronce mająca ok. 150x90cm kosztuje coś około 8 złoty, kupujecie takową i na środku odbijacie od szablonu sprayem czarnym Krzyż Celtycki lub Polske Walczącą. Efekt okazały, sam tak uczyniłem.
1. Flagi - super że są, oby też były przy świętach (niestety tutaj ich nie ma). Ale można by zrobić akcję np z okazji Święta Niepodległości albo czegoś innego tego rodzaju. Szkoda że by pewno nie zadziałała...
2. Flagi Tyskiego, biało-czerwone afro - to dla mnie odpust i wstyd. Kibic powinien ubierać się z klasą i dumnie, a nie jak banner reklamowy.