WDŚ vol.2

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
oioibeerboy

Re: WDŚ vol.2

Post autor: oioibeerboy » 01.03.2009, 16:50

No właśnie jakie liczby zgód po obu stronach?

iparts.pl
Mora

Post autor: Mora » 01.03.2009, 17:00

Adiś

Post autor: Adiś » 01.03.2009, 17:15

same kobiety i dzieci haha
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 01.03.2009, 17:20

Adiś pisze:same kobiety i dzieci haha
w kapturach :wink:
Po innych filmikach autora widać, że przypadkowy koleś, który pojechał obejrzeć mecz.
Obrazek

Sztygar

Post autor: Sztygar » 01.03.2009, 17:52

Tu sie niema co śmiać bo dziewczyna która prowadziła jeden z tych rozwalonych tramwajów została ranna :roll:

olek765

Post autor: olek765 » 01.03.2009, 18:01

Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.

mewa1948

Post autor: mewa1948 » 01.03.2009, 18:02

rtshks pisze:Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
ty jakis nie ogarniety chyba jestes?
umiesz zrozumeic ze u nas na calej dlugosci sektroa gazowala nas ochrona? czy nie umiesz tego pojac?
takiego problemu was nie bylo

ps. 10 aut w 9 osob heh
derby dla Ruchu!

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 01.03.2009, 18:05

WieM pisze:Ile GiekSy i Wisłoki było z Górnikiem?
Tylko 94 osoby jednak bilety dostajemy dopiero na pare dni przed meczem, a było ich tylko 100. W drodze "do" na bramkach za Krakowem mijamy autokary Piasta zmierzające na Cracovie.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

olek765

Post autor: olek765 » 01.03.2009, 18:11

olek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
[link]" target="_blank

PS. Edycja wyłączona stąd cytat.

neRka

Post autor: neRka » 01.03.2009, 18:24

mewa1948 pisze:
rtshks pisze:Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
ty jakis nie ogarniety chyba jestes?
umiesz zrozumeic ze u nas na calej dlugosci sektroa gazowala nas ochrona? czy nie umiesz tego pojac?
takiego problemu was nie bylo

ps. 10 aut w 9 osob heh
derby dla Ruchu!
A czy ty ku*** wiesz co się działo na Bykowinie? 9 osób stawia się na 5aut, dopiero gdy nadjeżdża kolejne 5 to się zrywają. A Wy wywieszacie jakiś śmieszny trans "I kto tu się boi?" w odpowiedzi na nasz trans o odmówieniu grilla przez trsl. Takimi transami obie strony mogły by zapchać Śląski.
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!

Świąteczny Karp

Post autor: Świąteczny Karp » 01.03.2009, 18:30

olek765 pisze:
olek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
[link]" target="_blank" target="_blank

Szkoda, że KSG zaczyna biegać po murawie, kiedy Ruch wychodzi ze stadionu. :shock:

Poziom niektórych postów jest żenujący.

Derby na plus.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"

Mora

Post autor: Mora » 01.03.2009, 18:47

olek765 pisze:
[link]" target="_blank" target="_blank

hahaha ku*** leżę : )
nie kompromituj się,wbiegli zaraz wrócili,ich celem były koszulki a nie dążenie do starcia

olek765

Post autor: olek765 » 01.03.2009, 19:00

Mora pisze:
olek765 pisze:
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank

hahaha ku*** leżę : )
nie kompromituj się,wbiegli zaraz wrócili,ich celem były koszulki a nie dążenie do starcia
A gdzie ja piszę o dążeniu do starcia? Pogłówkuj jeden z drugim najpierw trochę. Gdyby R i W byli jeszcze na stadionie, to pewnie te 30 osób z KSG szybciej wróciłoby na sektor.

Zresztą KSG dał ciała, bo niedaleko od nich zwijana była fana fanów z Irlandii.

supertorca

Post autor: supertorca » 01.03.2009, 19:15

Adiś pisze:same kobiety i dzieci haha
Tylko że na początku zaczaili się ze sprzętami za tramwajem :idea: A póżniej to już sraka popłyneła nogawkami :lol:
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!

KaeSGie

Post autor: KaeSGie » 01.03.2009, 19:32

Takimi filmikami kompromitujecie siebie, Górnika a na końcu całą kibicowską Polskę. Co wy się w pismaków bawicie ? jeszcze napiszcie że zginęło tam 5 kobiet wraz ze swoimi dziećmi ;\, a prawda jest taka ze Ruch wysypuje się z tego tramwaju czekając na Górnik widząc większa ekipę Górnika wycofują się do tramwaju barykadując drzwi.

RedRum

Post autor: RedRum » 01.03.2009, 19:47

Ch.j z tym kogo tu kompromitują, ale weźcie się ogarnijcie z tymi filmikami. Żądza zwycięstwa poderbowego jak w Was tak duża, że przestajecie racjonalnie myśleć. Chyba, że większość z wklejających ludzi to gimnazjum lub nie wie co się dzieje w necie. Nie róbcie innym przypału, a co za tym idzie powodów dla psiarni, że później źle się dzieje. Tacy nagle z Was kibice, że dziwią co poniektórych typowo Śląskie derbowe akcje? A tyle było płaczu rok temu, że mało się dzieje. Taka "zabawa", a jak kogoś to dziwi, niech lepiej zmieni forum.
P.S.
Derby dla...DERBÓW!!! Jedynie oprawy na minus...
Dziękuję za uwagę.
jednego fury:)

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 01.03.2009, 19:48

nie w 10 aut tylko 20 i nie 9 chorzowskich tylko 3 :lol:
prosze cię tylko o jedno...napisz mi dlaczego derby dla ruchu.W którym miejscu dokladnie bo nie jarze.Masz na mysli pelerynki,to że rzucaliscie śniegiem w ochrone czy to że przegraliście tylko jedną bramką? bo naprawde nie wiem.
I jeszcze jedno do widzewa.Nie płaczcie tak tutaj o kamieniach bo na waszym stadionie jest to normalka i wiedziecie w tym prym.Mogliśmy sie przekonać o tym np podczas ostatniego meczu Widzew-GKS.

piknik.knet

Post autor: piknik.knet » 01.03.2009, 19:52

Zupełnie Zielony. pisze:
eRwin_GŚ pisze:lata leca a zabole jak zabole dalej dopinguja ochrone
http://www.youtube.com/watch?v=u2ULcim0g98" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank

jedziemy dalej 8)
Ehh ci kibice Ruchu- nie widzicie nic poza własnym końcem nosa! Do tego kompleks na kompleksie nie tylko do KSG.
Czym się durniu podniecasz? że jakieś pikniki (które były zarówno na waszych sektorach jak i KSG) śpiewało to czy tamto? Wyciągasz jakieś jednostki i sumujesz całą ekipą??? No to ogladnij sobie filmik z wami w głownej roli. Posłuchaj jak wasi kibice bija brawo ochronie która wypiera także waszych kibiców.
http://www.youtube.com/watch?v=oLpGmdUcVUE&fmt=22" target="_blank" target="_blank" target="_blank

ps. Jak zwykle jesteście nie do zajebania. Przegraliście kibicowsko przegraliście piłkarsko. Choc było was prawie 3 razy więcej to KSG zjadł was dopingiem, ale co tam... wy zawsze jesteście naj... najlepsi :lol: Z tą walką z... ochroną to też niema sie za bardzo czym chwalić co widac na choćby filmiku który zapodałem. Bo to nie była policja z gumkam.
"prwie trzy razy więcej" ty chyba do szkoły nie chodziłeś

Derrios

Post autor: Derrios » 01.03.2009, 20:29

Jak dla mnie Derby to pokaz kumatości :P
Dym z ochroną nie potrzebny, teraz Ruch sobie pomarzy o sponsorze .
Na trybunach niestety lepszy Górnik;/ Chcąc niechcąc muszę to przyznać, bo powiem wam tak na Ruchu dawno tak młynowy nie dał ciała. Jak dla mnie Derby na minus, mogło być lepiej.
Oprawa górnika w jedności siła, wymierzona w nas (szczególnie ta Bykowina), pomimo tego iż każdy wie jak jest, to miała ona w nas uderzyć ( to jakbyśmy zrobili podobną oprawę z Bielszowicami :P )

Jeżeli chodzi o kumatość kolesi którzy wybiegli na murawę, to im jej gratuluje, pewnie mieli po 16 lat (przepraszam kibice.net mają zawsze więcej niż 18 ) .

Derby dla Górnika ;/
Rok temu my byliśmy lepsi, ale żabskie przynajmniej raz nie muszą siać propagandy :P

GenekBezSpodenek

Post autor: GenekBezSpodenek » 01.03.2009, 21:02

Derrios, nie pisz już nic więcej i nie chodzi mi o chwalenie żaboli, bo każdy ma swoje zdanie, ale o tych rzekomych "16-latków".

Legii czy Lecha na pewno nie zatrzymała by "ochrona na całej długości sektora" gdyby dążyli do starcia - tyle w temacie
KiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek
O tak :)

Turin

Post autor: Turin » 01.03.2009, 21:08

GenekBezSpodenek pisze:Derrios, nie pisz już nic więcej i nie chodzi mi o chwalenie żaboli, bo każdy ma swoje zdanie, ale o tych rzekomych "16-latków".

Legii czy Lecha na pewno nie zatrzymała by "ochrona na całej długości sektora" gdyby dążyli do starcia - tyle w temacie
Lech i Legia pewnie przedarliby sie przez ochrone zamiast rzucac w nia kulkami ze sniegu - tyle w temacie :roll: i tak mozna w kolko...

Derrios

Post autor: Derrios » 01.03.2009, 21:29

I pewnie w 20 wypędzili żabskich, a potem jeszcze nas z naszych sektorów (dobrze że lech czy legia nie pomyślała i nie przyjechała na derby ;P )

rtshks

Post autor: rtshks » 01.03.2009, 21:41

Wszystko w temacie zostalo juz powiedziane.Najlepiej jak juz temat zostanie zamknienty!!!!

dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny » 01.03.2009, 21:46

Turin pisze:
GenekBezSpodenek pisze:Derrios, nie pisz już nic więcej i nie chodzi mi o chwalenie żaboli, bo każdy ma swoje zdanie, ale o tych rzekomych "16-latków".

Lech i Legia pewnie przedarliby sie przez ochrone zamiast rzucac w nia kulkami ze sniegu - tyle w temacie :roll: i tak mozna w kolko...
Legia to rozumiem ale Lech? chyba raczej przegiołes z tym Lechem

tyacojestwolne

Post autor: tyacojestwolne » 01.03.2009, 21:51

rzeczywiscie, jesli w temacie pojawiaja sie juz zarowno Legia jak i Lech, to mozna zamykac - wszystko zostalo napisane i kolejne posty przyniosa zapewne tylko do niczego nie prowadzace klotnie.

Turin

Post autor: Turin » 01.03.2009, 22:09

dostepny pisze:
Turin pisze:

Legia to rozumiem ale Lech? chyba raczej przegiołes z tym Lechem
ku*** przeciez nie pisze powaznie tylko smieje sie z takich baranow jak genek. Co mnie obchodzi Legia i Lech

Zablokowany