WDŚ vol.2

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Adiś

Re: WDŚ vol.2

Post autor: Adiś »

same kobiety i dzieci haha
iparts.pl
cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu »

Adiś pisze:same kobiety i dzieci haha
w kapturach :wink:
Po innych filmikach autora widać, że przypadkowy koleś, który pojechał obejrzeć mecz.
olek765

Post autor: olek765 »

Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
mewa1948

Post autor: mewa1948 »

rtshks pisze:Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
ty jakis nie ogarniety chyba jestes?
umiesz zrozumeic ze u nas na calej dlugosci sektroa gazowala nas ochrona? czy nie umiesz tego pojac?
takiego problemu was nie bylo

ps. 10 aut w 9 osob heh
derby dla Ruchu!
Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. »

WieM pisze:Ile GiekSy i Wisłoki było z Górnikiem?
Tylko 94 osoby jednak bilety dostajemy dopiero na pare dni przed meczem, a było ich tylko 100. W drodze "do" na bramkach za Krakowem mijamy autokary Piasta zmierzające na Cracovie.
olek765

Post autor: olek765 »

olek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
http://i44.tinypic.com/10cowh2.jpg" target="_blank

PS. Edycja wyłączona stąd cytat.
Świąteczny Karp

Post autor: Świąteczny Karp »

olek765 pisze:
olek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
http://i44.tinypic.com/10cowh2.jpg" target="_blank" target="_blank

Szkoda, że KSG zaczyna biegać po murawie, kiedy Ruch wychodzi ze stadionu. :shock:

Poziom niektórych postów jest żenujący.

Derby na plus.
Mora

Post autor: Mora »

olek765 pisze:
http://i44.tinypic.com/10cowh2.jpg" target="_blank" target="_blank

hahaha ku*** leżę : )
nie kompromituj się,wbiegli zaraz wrócili,ich celem były koszulki a nie dążenie do starcia
supertorca

Post autor: supertorca »

Adiś pisze:same kobiety i dzieci haha
Tylko że na początku zaczaili się ze sprzętami za tramwajem :idea: A póżniej to już sraka popłyneła nogawkami :lol:
Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec »

rtshks pisze:Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
nie w 10 aut tylko 20 i nie 9 chorzowskich tylko 3 :lol:
prosze cię tylko o jedno...napisz mi dlaczego derby dla ruchu.W którym miejscu dokladnie bo nie jarze.Masz na mysli pelerynki,to że rzucaliscie śniegiem w ochrone czy to że przegraliście tylko jedną bramką? bo naprawde nie wiem.
I jeszcze jedno do widzewa.Nie płaczcie tak tutaj o kamieniach bo na waszym stadionie jest to normalka i wiedziecie w tym prym.Mogliśmy sie przekonać o tym np podczas ostatniego meczu Widzew-GKS.
Derrios

Post autor: Derrios »

Jak dla mnie Derby to pokaz kumatości :P
Dym z ochroną nie potrzebny, teraz Ruch sobie pomarzy o sponsorze .
Na trybunach niestety lepszy Górnik;/ Chcąc niechcąc muszę to przyznać, bo powiem wam tak na Ruchu dawno tak młynowy nie dał ciała. Jak dla mnie Derby na minus, mogło być lepiej.
Oprawa górnika w jedności siła, wymierzona w nas (szczególnie ta Bykowina), pomimo tego iż każdy wie jak jest, to miała ona w nas uderzyć ( to jakbyśmy zrobili podobną oprawę z Bielszowicami :P )

Jeżeli chodzi o kumatość kolesi którzy wybiegli na murawę, to im jej gratuluje, pewnie mieli po 16 lat (przepraszam kibice.net mają zawsze więcej niż 18 ) .

Derby dla Górnika ;/
Rok temu my byliśmy lepsi, ale żabskie przynajmniej raz nie muszą siać propagandy :P
rtshks

Post autor: rtshks »

Wszystko w temacie zostalo juz powiedziane.Najlepiej jak juz temat zostanie zamknienty!!!!
tyacojestwolne

Post autor: tyacojestwolne »

rzeczywiscie, jesli w temacie pojawiaja sie juz zarowno Legia jak i Lech, to mozna zamykac - wszystko zostalo napisane i kolejne posty przyniosa zapewne tylko do niczego nie prowadzace klotnie.
Zablokowany