WDŚ vol.2
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: WDŚ vol.2
same kobiety i dzieci haha
-
cwaniak z PKSu
w kapturachAdiś pisze:same kobiety i dzieci haha
Po innych filmikach autora widać, że przypadkowy koleś, który pojechał obejrzeć mecz.
Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
ty jakis nie ogarniety chyba jestes?rtshks pisze:Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
umiesz zrozumeic ze u nas na calej dlugosci sektroa gazowala nas ochrona? czy nie umiesz tego pojac?
takiego problemu was nie bylo
ps. 10 aut w 9 osob heh
derby dla Ruchu!
-
Zupełnie Zielony.
Tylko 94 osoby jednak bilety dostajemy dopiero na pare dni przed meczem, a było ich tylko 100. W drodze "do" na bramkach za Krakowem mijamy autokary Piasta zmierzające na Cracovie.WieM pisze:Ile GiekSy i Wisłoki było z Górnikiem?
http://i44.tinypic.com/10cowh2.jpg" target="_blankolek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
PS. Edycja wyłączona stąd cytat.
-
Świąteczny Karp
Szkoda, że KSG zaczyna biegać po murawie, kiedy Ruch wychodzi ze stadionu.olek765 pisze:http://i44.tinypic.com/10cowh2.jpg" target="_blank" target="_blankolek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
Poziom niektórych postów jest żenujący.
Derby na plus.
hahaha ku*** leżę : )olek765 pisze:http://i44.tinypic.com/10cowh2.jpg" target="_blank" target="_blankolek765 pisze:Szkoda, że po meczu, gdy KSG biegał po murawie, nie było już nikogo z Ruchu czy Widzewa.
nie kompromituj się,wbiegli zaraz wrócili,ich celem były koszulki a nie dążenie do starcia
-
supertorca
Tylko że na początku zaczaili się ze sprzętami za tramwajemAdiś pisze:same kobiety i dzieci haha
-
Bogdan Adamiec
nie w 10 aut tylko 20 i nie 9 chorzowskich tylko 3rtshks pisze:Dla mnie nawet nie smieszne ale zenujace bylo wieszac transparent o bykowinie.Na mysl by nam nie przyszlo wieszac takie transy.Widac ze naprawde kibice Gornika z Rudy przezywaja bardzo mocny kryzys,bo jesli dla nich nie lada wyczynem jest wpadniecie na jedno z osiedli Ruchu z rsl i pogonienie w 10 aut 9 naszych kibicow (ktorzy mimo takiej ilosci sie postawili i dopiero po znacznych posilkach zaboli musieli sie ewakuowac to cos tu nie gra) Idac waszym tokiem mysleniem kibice Ruchu z rudy powinni caly stadion slaski w transparentach z datami porozwieszasc a mamy sie czym chwalic i to nie takim akcjami ze 10 samochodow walczy z 9 osobami,oczym trsl wie.Sama propaganda nie wystarczy,gdy trzeba stanac oko w oko z przeciwnikiem wychodzi jak jest naprawde.Wracajac do samych derbow byly to o niebo lepsze derby niz w tamtym roku.Bylo goraco na osiedlach i na samym stadionie.Doping dobry obu ekip,choc mogl byc lepszy.Oprawy tez dobre,szkoda zmarnowanej jednej z glownych opraw Ruchu ktora ulegla zniszczeniu przez dym w drugiej polowie.Ciekawi mnie tylko jak by sie potoczyly derby jak by wieksza ilosc kibicow Gornika pokwapila sie przeskoczyc ogrodzenie.Derby jak najbardziej na plus.DERBY DLA RUCHU
prosze cię tylko o jedno...napisz mi dlaczego derby dla ruchu.W którym miejscu dokladnie bo nie jarze.Masz na mysli pelerynki,to że rzucaliscie śniegiem w ochrone czy to że przegraliście tylko jedną bramką? bo naprawde nie wiem.
I jeszcze jedno do widzewa.Nie płaczcie tak tutaj o kamieniach bo na waszym stadionie jest to normalka i wiedziecie w tym prym.Mogliśmy sie przekonać o tym np podczas ostatniego meczu Widzew-GKS.
Jak dla mnie Derby to pokaz kumatości
Dym z ochroną nie potrzebny, teraz Ruch sobie pomarzy o sponsorze .
Na trybunach niestety lepszy Górnik;/ Chcąc niechcąc muszę to przyznać, bo powiem wam tak na Ruchu dawno tak młynowy nie dał ciała. Jak dla mnie Derby na minus, mogło być lepiej.
Oprawa górnika w jedności siła, wymierzona w nas (szczególnie ta Bykowina), pomimo tego iż każdy wie jak jest, to miała ona w nas uderzyć ( to jakbyśmy zrobili podobną oprawę z Bielszowicami
)
Jeżeli chodzi o kumatość kolesi którzy wybiegli na murawę, to im jej gratuluje, pewnie mieli po 16 lat (przepraszam kibice.net mają zawsze więcej niż 18 ) .
Derby dla Górnika ;/
Rok temu my byliśmy lepsi, ale żabskie przynajmniej raz nie muszą siać propagandy
Dym z ochroną nie potrzebny, teraz Ruch sobie pomarzy o sponsorze .
Na trybunach niestety lepszy Górnik;/ Chcąc niechcąc muszę to przyznać, bo powiem wam tak na Ruchu dawno tak młynowy nie dał ciała. Jak dla mnie Derby na minus, mogło być lepiej.
Oprawa górnika w jedności siła, wymierzona w nas (szczególnie ta Bykowina), pomimo tego iż każdy wie jak jest, to miała ona w nas uderzyć ( to jakbyśmy zrobili podobną oprawę z Bielszowicami
Jeżeli chodzi o kumatość kolesi którzy wybiegli na murawę, to im jej gratuluje, pewnie mieli po 16 lat (przepraszam kibice.net mają zawsze więcej niż 18 ) .
Derby dla Górnika ;/
Rok temu my byliśmy lepsi, ale żabskie przynajmniej raz nie muszą siać propagandy
Wszystko w temacie zostalo juz powiedziane.Najlepiej jak juz temat zostanie zamknienty!!!!
-
tyacojestwolne
rzeczywiscie, jesli w temacie pojawiaja sie juz zarowno Legia jak i Lech, to mozna zamykac - wszystko zostalo napisane i kolejne posty przyniosa zapewne tylko do niczego nie prowadzace klotnie.