Co za ekipa była dzisiaj w okolicach godzin 14-15 dwoma busami na drodze nr8 pomiędzy Bełchatowem, a Piotrkowem ? Przejeżdżając koło nich wyglądali całkiem dobrze.
zecydowanie taki sektor uwłaszcza ludzkiej godności. takie wyjazdy wlasnie (Pruszków lub Turek czy nawet Gliwice) w moim odczuciu powinny być bojkotowane.
Mam pytanie do odry opole czy to wy wracaliscie wczoraj autokarem droga z brzeska na krakow w obstawie najpierw 3 kabaryn a pozniej jednej? Godziny wieczorne ale nie az tak bardzo...
czytelnik pisze:kolego wiadomo ze nikt sie nie czepia tych dobrych warunków ale jaki stadion by nie był na klatke mozna anrzekać bo ta akurat moze byc do niczeg
CRACOVIA 1906 pisze:Mam pytanie do odry opole czy to wy wracaliscie wczoraj autokarem droga z brzeska na krakow w obstawie najpierw 3 kabaryn a pozniej jednej? Godziny wieczorne ale nie az tak bardzo...
Wlasnie... wydaje ci sie... macie podobny widze problem jak Stomil, ktoremu zawsze jakims dziwnym cudem wskauje pare liczb do przodu, a wszystkim innym daja wyniki do tylu.
Powiedzialem swoje i nie ciagnijmy juz tematu.
Wlasnie... wydaje ci sie... macie podobny widze problem jak Stomil, ktoremu zawsze jakims dziwnym cudem wskauje pare liczb do przodu, a wszystkim innym daja wyniki do tylu.
Powiedzialem swoje i nie ciagnijmy juz tematu.
Nie zrozumiales pewnej ironii z pewnej oprawy... (Radomiak-Olimpia wiosna '07)...bo wlasnie chodzi o to ze mi sie nic nie wydaje ja poprostu wiem ze bylo nas tam 180.
Podsumowując 15 kolejke to:
GKS Jastrzębie - 59 osób
Lechia Gdańsk - ok. 170 osób (120 klatka + 50 na sektorach gospodarzy i w okolicach stadionu)
ŁKS Łomża - 102 osoby
Motor Lublin - 400 osób
Odra Opole - 43 osoby (pod stadionem?)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - 124 osoby
Warta Poznań - 15 osób
Wisła Płock - 113 osób (+ Górnik Z.)
Wiem chlopaku o co ci chodzi, bo ta wasza ironia byla wyjatkowo nieudana. Przez jakis czas zasatanawialismy sie wtedy czy aby meczy nie pomyliliscie czy to aby napewno do nas powinno byc to skierowane?
Jezeli wiesz to cieszy mnie to, ale jezeli ja zrozumiales to nie wiem po co cytujesz moje slowa wyrwane z kontekstu i odwracasz kota ogonem.
Czy nieudana-mozesz to oceniasz jak chcesz wystarczy ze jak napisales- zastanawialiscie sie nad nia-to znaczy ze do was trafila
180
Koncze dyskusje na ten temat.
PozdRRo
Grabiszynska2003 pisze:Lechii ok 150 w klatce + 50 na sektoracz Znicz
masz na myśli tych 8 działaczy na vipach i jednego gościa rząd pod sektorem vipów i dwóch po jego lewej stronie? Bo nie widziałem, by ktokolwiek inny na trybunie gospodarzy cieszył się po golach Lechii, nie mówię tu już o jakichkolwiek barwach, bo tych nie było
Mówię bez złośliwości, bo domyślam się, że 'ktoś tam' na pewno był, ale nie było tego bynajmniej widać.