Komentarze 12-15.10
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 12-15.10
Trzecia odsłona tego tematu, bo poprzednie dwie musiałem skasować, bo do ciężkiej cholery robicie bydło w temacie Piast - KSG.
Mam tego dosyć, jak się kolejny raz zrobi burdel, to po prostu nie będzie tematu z komentarzami (co niektórzy się nad klawiaturami chyba posrają....).
ManoloPB - Twój wpis nie był kasowany, po prostu cały temat został pocięty.
Przypominam, że tu komentujemy, bo w relacjach będą bany!
Pzdr.
Mam tego dosyć, jak się kolejny raz zrobi burdel, to po prostu nie będzie tematu z komentarzami (co niektórzy się nad klawiaturami chyba posrają....).
ManoloPB - Twój wpis nie był kasowany, po prostu cały temat został pocięty.
Przypominam, że tu komentujemy, bo w relacjach będą bany!
Pzdr.
-
Co za ekipa była dzisiaj w okolicach godzin 14-15 dwoma busami na drodze nr8 pomiędzy Bełchatowem, a Piotrkowem ? Przejeżdżając koło nich wyglądali całkiem dobrze.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
-
-
Kolego , faktem jest , że klatka w Pruszkowie to skandal , ale daj Boże , żeby reszta klubów w 2 i 3 lidze miała takie warunki jak stadion Znicza..czytelnik pisze:Problem lezy znacznie wcześniej jak mozna dopuścić takie "ekipy" z ich "boiskami" do wyższych niż 3 liga, żal... lepsze ekipy z lepszymi warunkami kiszą sie w 3 lidze...

-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
gdzie ty tu masz 180, czy nawet 200 bo niektorzy z was tez taka ilosc podaja? a do nas sie dopieprzacie ze bylo tylu i tylu.GebaRadomiak pisze:PO JAKIEGO h*** DAJESZ TAKIE INFO I TO NA DODATEK NIE PRAWDZIWE !!??iluminati pisze:UKS SMS ŁÓDZ - Radomiak Radom
Około 120 osób z Radomia 2 autobusy Jelcze i kilka osobówek
w c*** policji u nich na sektorze mecz nudny
Radomiaka w Lodzi TRZY AUTOKARY i 4 osobowki ok 180os
Z nami 20 osob ze Stali Rzeszow
Trele Morele pisze: [link]
[link]
-
Był straszny wstyd,a za trzy dni arcywazny mecz z Legią,na szczescie Widzew wygral 2:0,wiec w jakims tam stopmni odkupili winy.nosnaw pisze:Kiju pisze:10:1!!!
szok...mimo ze to temat kibicowski,to wynik mocno niecodzienny.nie przypominam sobie czegos takiego...jak kibice Motoru zaeragowali na ten blamaz??
a jak wy zareagowaliscie na blamaz w 92?

-
Zapewniam Cie, ze bylo tam 180 osob tak jak kolega napisal, no chyba ze Ty wiesz lepiej, ale nie WYDAJE MI SIE...a Tobie...drizzt8 pisze:GebaRadomiak pisze:PO JAKIEGO h*** DAJESZ TAKIE INFO I TO NA DODATEK NIE PRAWDZIWE !!??iluminati pisze:UKS SMS ŁÓDZ - Radomiak Radom
Około 120 osób z Radomia 2 autobusy Jelcze i kilka osobówek
w c*** policji u nich na sektorze mecz nudny
Radomiaka w Lodzi TRZY AUTOKARY i 4 osobowki ok 180os
Z nami 20 osob ze Stali Rzeszow
gdzie ty tu masz 180, czy nawet 200 bo niektorzy z was tez taka ilosc podaja? a do nas sie dopieprzacie ze bylo tylu i tylu.Trele Morele pisze: [link]
[link]

RADOMIAK RADOM
-
-
-
Nie zrozumiales pewnej ironii z pewnej oprawy...drizzt8 pisze:Braveheart pisze:WYDAJE MI SIE...??
Wlasnie... wydaje ci sie...macie podobny widze problem jak Stomil, ktoremu zawsze jakims dziwnym cudem wskauje pare liczb do przodu, a wszystkim innym daja wyniki do tylu.
Powiedzialem swoje i nie ciagnijmy juz tematu.

RADOMIAK RADOM
-
- ostatnie ostrzeżenie
koles wez wyluzuj, pare cyfr do przodu to Wy chyba podajecie, a przykladowo mecz w Olsztynie, gdzie podaliscie 350osob, a bylo Was cos kolo 300. Spokojnie pewnie 50 osob dojechala w drugiej polowie czy tez jadla kielbaski poza stadionem.drizzt8 pisze:Braveheart pisze:WYDAJE MI SIE...??
Wlasnie... wydaje ci sie...macie podobny widze problem jak Stomil, ktoremu zawsze jakims dziwnym cudem wskauje pare liczb do przodu, a wszystkim innym daja wyniki do tylu.
potraktuj to jako odpowiedz na Twoj glupio smieszny post

z mojej strony koniec tematu
P.S nie ja kropkowalem
Ostatnio zmieniony 15.10.2007, 21:54 przez Olsztynianin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
:)
Nie zakropkowałeś wszystkichOlsztynianin pisze:koles wez wyluzuj, pare cyfr do przodu to Wy chyba podajecie, a przykladowo mecz w Olsztynie, gdzie podaliscie 350osob, a bylo Was cos kolo 300. Spokojnie pewnie 50 osob dojechala w drugiej polowie czy tez jadla kielbaski poza stadionem.drizzt8 pisze:Braveheart pisze:WYDAJE MI SIE...??

ULTRAS
-
-
Podsumowując 15 kolejke to:
GKS Jastrzębie - 59 osób
Lechia Gdańsk - ok. 170 osób (120 klatka + 50 na sektorach gospodarzy i w okolicach stadionu)
ŁKS Łomża - 102 osoby
Motor Lublin - 400 osób
Odra Opole - 43 osoby (pod stadionem?)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - 124 osoby
Warta Poznań - 15 osób
Wisła Płock - 113 osób (+ Górnik Z.)
GKS Jastrzębie - 59 osób
Lechia Gdańsk - ok. 170 osób (120 klatka + 50 na sektorach gospodarzy i w okolicach stadionu)
ŁKS Łomża - 102 osoby
Motor Lublin - 400 osób
Odra Opole - 43 osoby (pod stadionem?)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - 124 osoby
Warta Poznań - 15 osób
Wisła Płock - 113 osób (+ Górnik Z.)
"Nawet po obcej ziemi chodze własnymi ścieżkami!!" - GieKSa On Tour
-
Tak, tak... ja wiem ze wy i tak wiecie swoje. Chocby skaly sraly. Pol polski wie o waszym dodawaniu, a ty i tak sie upierasz przy swoim jak osiol. Prosty przyklad Ilawa. Pewien uklad z Jeziorakiem kojarzysz na zawyzanie liczbOlsztynianin pisze:
koles wez wyluzuj, pare cyfr do przodu to Wy chyba podajecie, a przykladowo mecz w Olsztynie, gdzie podaliscie 350osob, a bylo Was cos kolo 300. Spokojnie pewnie 50 osob dojechala w drugiej polowie czy tez jadla kielbaski poza stadionem.
P.S nie ja kropkowalem

Wiem chlopaku o co ci chodzi, bo ta wasza ironia byla wyjatkowo nieudana. Przez jakis czas zasatanawialismy sie wtedy czy aby meczy nie pomyliliscieBraveheart pisze:Nie zrozumiales pewnej ironii z pewnej oprawy...drizzt8 pisze:Braveheart pisze:WYDAJE MI SIE...??
Powiedzialem swoje i nie ciagnijmy juz tematu.(Radomiak-Olimpia wiosna '07)...bo wlasnie chodzi o to ze mi sie nic nie wydaje ja poprostu wiem ze bylo nas tam 180.

Ostatnio zmieniony 16.10.2007, 00:29 przez drizzt8, łącznie zmieniany 3 razy.
-
-
Jezeli wiesz to cieszy mnie to, ale jezeli ja zrozumiales to nie wiem po co cytujesz moje slowa wyrwane z kontekstu i odwracasz kota ogonem.Wiem chlopaku o co ci chodzi, bo ta wasza ironia byla wyjatkowo nieudana. Przez jakis czas zasatanawialismy sie wtedy czy aby meczy nie pomyliliscie czy to aby napewno do nas powinno byc to skierowane?
Czy nieudana-mozesz to oceniasz jak chcesz

180
Koncze dyskusje na ten temat.
PozdRRo

RADOMIAK RADOM
-
masz na myśli tych 8 działaczy na vipach i jednego gościa rząd pod sektorem vipów i dwóch po jego lewej stronie? Bo nie widziałem, by ktokolwiek inny na trybunie gospodarzy cieszył się po golach Lechii, nie mówię tu już o jakichkolwiek barwach, bo tych nie byłoGrabiszynska2003 pisze:Lechii ok 150 w klatce + 50 na sektoracz Znicz

Mówię bez złośliwości, bo domyślam się, że 'ktoś tam' na pewno był, ale nie było tego bynajmniej widać.
-
Kto miał widziec ten widział:)Nas spokojnie ok 50 na trybunierm pisze:masz na myśli tych 8 działaczy na vipach i jednego gościa rząd pod sektorem vipów i dwóch po jego lewej stronie? Bo nie widziałem, by ktokolwiek inny na trybunie gospodarzy cieszył się po golach Lechii, nie mówię tu już o jakichkolwiek barwach, bo tych nie byłoGrabiszynska2003 pisze:Lechii ok 150 w klatce + 50 na sektoracz Znicz
Mówię bez złośliwości, bo domyślam się, że 'ktoś tam' na pewno był, ale nie było tego bynajmniej widać.
co chwile mijałem znajome mordki ,były tez znajome osoby z Legii i tez raczej bez szalików