Tomasz Lipiec nie jest juz ministrem sportu
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Dobrze, dla mnie gosciu bez wyrazu.Niewiem czy gdziekolwiek przedtem piastowal podobne funkcje w sporcie.wiem o jego przeszosci karierze sportowej fakt, ale czy mial wczesniej jakies wieksze doswiadcznie w kierowaniu jakakkolwiek organiacja,spolka,zwiazkiem czymkolwiek?Niewiem czy ma po tym okresie jakies zaslugi na swoim koncie.Dla mnie nie.Dobrze sie stalo.Dla kibicow nie zrobil nic.c*** z nim.
Tommy pisze:Niech spierdala
Szejk pisze:c*** z nim
Poziom forum idzie w góręInnyWymiarMeczu pisze:j**** GO I LEPPERA
Co do osoby Lipca. Na tym stanowisku moze byc zarowno czlowiek lepszy jak i gorszy. Troszke Lipiec bez wyrazu byl, ale nie mozna powiedzieć, że znow tragicznie piastował urząd.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Niech spierdala sportowiec.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
WM
oj będzie ktoś gorszy, taka głupia cipa, koleżanka Kaczora podobno jest szykowana na to stanowisko. Coś jak Fotyga nr 2.. ale mam nadzieję że kiedyś powiem że byłem w błędzieamfre pisze:Tommy pisze:Niech spierdalaSzejk pisze:c*** z nimPoziom forum idzie w góręInnyWymiarMeczu pisze:j**** GO I LEPPERA
Co do osoby Lipca. Na tym stanowisku moze byc zarowno czlowiek lepszy jak i gorszy. Troszke Lipiec bez wyrazu byl, ale nie mozna powiedzieć, że znow tragicznie piastował urząd.
-
dziki knur
-
JurekOwsiak
- ban
-
www.YBB.prv.pl
- ostatnie ostrzeżenie
- Kontakt:
-
Magister Blokers
Jeżeli już niby wziął się za korupcję to dlaczego w PZPNie dalej zasiadają te same stare leśne dziady ?? Dla mnie ten koleś to niewypał.Potrzebny jest nam ktoś kto nie będzie pierdolił się w tańcu i położy kres całej piłkarskiej korupcji ,a nie jakieś ultimatum ,bo Polska nie dostałaby organizacji ME2012 <sciana>
trifex pisze:Niech wypierdala skórwysyn j***** bo go najebiem
no to po tym poscie skoczyl ci poziom kumatosci-pokurwowales i juz masz lepsze morale?
przyznaj sie ze mam racje
ludzie jak nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie i dajcie pisac innym ktorzy napisza z sensem i na temat
sorry za offa ale juz nie moge
Nie rozumiem tylko tego dlaczego tych dwóch panów co szło z łapówką do Lipca nie weszło do domu i nie dano sie rozwinąć sytuacji, tylko zatrzymano ich przed domem ministra. Jestem pewien jakby CBA dało wejść do domu Lipca to on by dziś siedział w areszcie, a nie uchroniono go przed konsekwencjami tylko stracił posade. Ale nie ma się co dziwić wkońcu jest to kumpel Jarosława i Lecha Kaczyńskich 
Myśle że byłbyś dobrym Agentem ABWoutlaw pisze:Nie rozumiem tylko tego dlaczego tych dwóch panów co szło z łapówką do Lipca nie weszło do domu i nie dano sie rozwinąć sytuacji, tylko zatrzymano ich przed domem ministra. Jestem pewien jakby CBA dało wejść do domu Lipca to on by dziś siedział w areszcie, a nie uchroniono go przed konsekwencjami tylko stracił posade. Ale nie ma się co dziwić wkońcu jest to kumpel Jarosława i Lecha Kaczyńskich
... przyszła pora i na niego ....
... przyszła pora i na niego .... 
-
kalashnikov
Nie wiem co to za nagonka na Lipca.
Zapewne jak zawsze w stylu kibice.net tj. 2 coś napsize a reszta powtarza żeby być fajna.
ku***, który minister sportu tak dobrał się do PZPNu jak on?
Co prawda musiał zbastować bo Listek uruchomił Platiniego żeby postraszył wykluczeniem z rozgrywek Polski ale samo wprowadzenie kuratora + walka z korupcją na pewno jest na PLUS.
Zapewne jak zawsze w stylu kibice.net tj. 2 coś napsize a reszta powtarza żeby być fajna.
ku***, który minister sportu tak dobrał się do PZPNu jak on?
Co prawda musiał zbastować bo Listek uruchomił Platiniego żeby postraszył wykluczeniem z rozgrywek Polski ale samo wprowadzenie kuratora + walka z korupcją na pewno jest na PLUS.
zna ktos z was ta nową minister? kto to wogóle jest?
serwis kibiców Ruchu Chorzów http://www.goRny-slask.com.pl
-
Bez pozdrowień
nie koniecznie z opozycji
ale mogli poszukac kogos kompetentnego 
juz na samym poczatku dala strzala, ze na futbolu i sporcie sie nie zna, ale lubi trudne wyzwania
zobaczymy jak to bedzie :] dla mnie Euro bedzie przeniesione do Wloch , a Polska i Ukraina zaplaca wysokie kary
a dokladniej zaplacimy my naszymi podatkami za bledy organizacyjne panow na wysokich stolkach :]
ehhhhh szkoda ze u nas nie ma odpowiedzialnosci wlasnej urzednikow za bledy, tylko placi za to skarb panstwa...
juz na samym poczatku dala strzala, ze na futbolu i sporcie sie nie zna, ale lubi trudne wyzwania
zobaczymy jak to bedzie :] dla mnie Euro bedzie przeniesione do Wloch , a Polska i Ukraina zaplaca wysokie kary
ehhhhh szkoda ze u nas nie ma odpowiedzialnosci wlasnej urzednikow za bledy, tylko placi za to skarb panstwa...
Nafta 1946 Jedlicze
Nie jestem pesymista, tylko czlowiekiem trzezwo myslacym
I stwierdzam tylko fakty, bo na chwile obecna to tylko szumne zapowiedzi mialy miejsce, a do dzisiaj nie zostal ogloszony zaden przetarg na budowe , autostrady powstaja w zastraszajacym tempie tak jak wczesniej , czyli 1km miesiecznie
Dla mnie chec organizacji przez PL i UA byla porywaniem sie z motyka na slonce
Pozyjemy i zobaczymy
A odnosnie nazywania mnie burakiem... to niechce mi sie tego komentowac, bo ja tylko przedstawilem swoje zdanie, do czego prawo mi daje konstytucja, a ze Tobie to nie odpowiada, w zaden sposb mnie nie wzrusza...
I stwierdzam tylko fakty, bo na chwile obecna to tylko szumne zapowiedzi mialy miejsce, a do dzisiaj nie zostal ogloszony zaden przetarg na budowe , autostrady powstaja w zastraszajacym tempie tak jak wczesniej , czyli 1km miesiecznie
Dla mnie chec organizacji przez PL i UA byla porywaniem sie z motyka na slonce
Pozyjemy i zobaczymy
A odnosnie nazywania mnie burakiem... to niechce mi sie tego komentowac, bo ja tylko przedstawilem swoje zdanie, do czego prawo mi daje konstytucja, a ze Tobie to nie odpowiada, w zaden sposb mnie nie wzrusza...
Nafta 1946 Jedlicze