Tomasz Lipiec nie jest juz ministrem sportu
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
... przyszła pora i na niego ....
... przyszła pora i na niego .... 
-
kalashnikov
Nie wiem co to za nagonka na Lipca.
Zapewne jak zawsze w stylu kibice.net tj. 2 coś napsize a reszta powtarza żeby być fajna.
ku***, który minister sportu tak dobrał się do PZPNu jak on?
Co prawda musiał zbastować bo Listek uruchomił Platiniego żeby postraszył wykluczeniem z rozgrywek Polski ale samo wprowadzenie kuratora + walka z korupcją na pewno jest na PLUS.
Zapewne jak zawsze w stylu kibice.net tj. 2 coś napsize a reszta powtarza żeby być fajna.
ku***, który minister sportu tak dobrał się do PZPNu jak on?
Co prawda musiał zbastować bo Listek uruchomił Platiniego żeby postraszył wykluczeniem z rozgrywek Polski ale samo wprowadzenie kuratora + walka z korupcją na pewno jest na PLUS.
Nie jestem pesymista, tylko czlowiekiem trzezwo myslacym
I stwierdzam tylko fakty, bo na chwile obecna to tylko szumne zapowiedzi mialy miejsce, a do dzisiaj nie zostal ogloszony zaden przetarg na budowe , autostrady powstaja w zastraszajacym tempie tak jak wczesniej , czyli 1km miesiecznie
Dla mnie chec organizacji przez PL i UA byla porywaniem sie z motyka na slonce
Pozyjemy i zobaczymy
A odnosnie nazywania mnie burakiem... to niechce mi sie tego komentowac, bo ja tylko przedstawilem swoje zdanie, do czego prawo mi daje konstytucja, a ze Tobie to nie odpowiada, w zaden sposb mnie nie wzrusza...
I stwierdzam tylko fakty, bo na chwile obecna to tylko szumne zapowiedzi mialy miejsce, a do dzisiaj nie zostal ogloszony zaden przetarg na budowe , autostrady powstaja w zastraszajacym tempie tak jak wczesniej , czyli 1km miesiecznie
Dla mnie chec organizacji przez PL i UA byla porywaniem sie z motyka na slonce
Pozyjemy i zobaczymy
A odnosnie nazywania mnie burakiem... to niechce mi sie tego komentowac, bo ja tylko przedstawilem swoje zdanie, do czego prawo mi daje konstytucja, a ze Tobie to nie odpowiada, w zaden sposb mnie nie wzrusza...
-
kalashnikov
-
kalashnikov
I to jest właśnie najważniejsze i trzeba to zrobić dobrze.BoldSnake pisze:Należy zmienić ok. 200 aktów prawnych, aby przygotowania poszły w maksymalnie szybkim tempie
A Lipiec był zajebistym ministrem, dawno nikt tak otwarcie nie cisnął w listkoludków. Szkoda, bo ta Jakubiak już pewnie towarzyszom odpuści..