Zaglebie-Steaua
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
System Error
Zaglebie-Steaua
ogladalem losowanie w necie i najpierw Zaglebie wylosowalo Slavie ,a pozniej cos zgaslo jebnelo puknelo i pojawila sie Steaua ktora odebrala chyba nadzieje na puchar UEFA,wie ktos czemu zmienili losowanie??
-
NajwiększyHooliganWPolsce
-
NajwiększyHooliganWPolsce
NajwiększyHooliganWPolsce pisze: http://i16.tinypic.com/6808300.jpg
No to pojada do Lublina, nasi beda czekac w Lubinie i sedzia odgwizdze walkowera
No nie trafili za dobrze.Piłkarsko Steaua jest dośc mocna moze być tak że nawet w Pucharze Uefa nie zagrają
Wyjazd myślę że dośc ciekawy tyle że w h** daleko na pewno ponad 1000 km jest. Mam nadzieję że Zagłebie pojawi się tam w miarę dobrą liczba bo cudow nie bedzie jesli pojawią sie w 100-200 to bedzie bardzo dobrze.Powodzenia
-
kiwa jako tako
Lepsze byłoby Levski kibicowsko. Ale i tak zle nie jest. Fajne byłoby jeszcze Rangers.(L)egion pisze:No nie trafili za dobrze.Piłkarsko Steaua jest dośc mocna moze być tak że nawet w Pucharze Uefa nie zagrająWyjazd myślę że dośc ciekawy tyle że w h** daleko na pewno ponad 1000 km jest. Mam nadzieję że Zagłebie pojawi się tam w miarę dobrą liczba bo cudow nie bedzie jesli pojawią sie w 100-200 to bedzie bardzo dobrze.Powodzenia
-
kalashnikov
-
System Error
www.uefa.comkalashnikov pisze:Ja z innej beczki.
System Error gdzie oglądałeś losowanie w necie? Pytam na przyszłość
obrazu nie widzisz ,jest tylko zrobiona wizualizacja,nazwy klubow sa laczone w pary,ale jest live -z tym dobrze
-
kalashnikov
A nie do Grodziska Mazowieckiego??Il_Fanatico pisze:Już raz taki numer zrobiła grupka z Manchester City zamiast do Grodziska zajechali do Gorzowa pod stadion StilonuW_ pisze:Podobno na Stronie tego Steua napisali że ajdą do Lublina,ale bedą jaja jak sie wybiorą na Motor![]()
![]()
Ale chyba Rumuni będa troche bardziej zorientowani w geografii?
Sportowo będzie bardzo ciężko, ale Zagłebie mogło trafić gorzej...
http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=noutati
Tylko co to za Zagłębie? 
Czekamy w Lublinie na RumunówIn cadrul celui de-al doilea tur preliminar Steaua Bucuresti va intalni campioana Poloniei, echipa Zaglebie Lublin. Primul meci se va disputa in deplasare.
-
kozipiastuff
wyjazd
moim zdaniem bardzo fajny wyjazd...nie jest strasznie daleko, nie jest drogo a jeszcze są wakacje i jak napisał ktoś wyżej można pojechać nad morze czarne. można jechać przez ukraine zakupić tani alko i szlugii, zalać auto tanią wahą. nawet nie wiem czy to nie jest lapsza opcja bo zdecydowanie odradzam drogę Budapeszt-Timisoara-Craiova. wszędzie remonty, dziury, ruch wahadłowy i stoi typ z paletką do ping-ponga i pokazuje czerwone-stój, za chwilkę odwraca paletkę i jedziesz:D śmigaliśmy tą trasą na początku czerwca i czas przejazdu przez samą Rumunię od granicy z Węgrami przy mieście Arad do bodajrze miasta Corabia lub Turnu magurele( nie pamiętam ale jest tam przeprawa promowa), zajął nam około 12 godzin. Wracaliśmy trasą przy morzu czarnym, tj. Constanta, Braila, Tecuci, Bacau, Suczawa, Czerniowice i zdecydowanie widać różnice.
-
kozipiastuff
-
LUKASZENKO
-
OLD SCHOOL
-
WitawaBaltyk
Nie wiem na jakiej zasadzie można porównywać wyjazdy krajowe i zagraniczne, bo to zupełnie inna działka. Żeby pokazać się w dobrej liczbie w Polsce wystarczy się dobrze zorganizować [specjal itd]. Do przyzwoitej liczby zagranicą potrzeba masy kibiców [także pikników].
Dlatego nawet tak uznane w wyjazdach krajowych marki jak Lech i Widzew na arenie międzynarodowej leżą i kwiczą przy Legii i Wiśle. Może napisałem to nieco pochopnie, bo zarówno Widzew jak również Lech póki co w pucharach nie grał, ale jest to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Jeśli Zagłębie pokaże się w dwie stówy to szacunek
Dlatego nawet tak uznane w wyjazdach krajowych marki jak Lech i Widzew na arenie międzynarodowej leżą i kwiczą przy Legii i Wiśle. Może napisałem to nieco pochopnie, bo zarówno Widzew jak również Lech póki co w pucharach nie grał, ale jest to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Jeśli Zagłębie pokaże się w dwie stówy to szacunek
-
WHITE POWER_
no jesli bylyby to lata 95/96 tak jak jechal Widzew z ta liczba Zagłębie byloby najlepszym teamem europejskim(L)egion pisze:No nie trafili za dobrze.Piłkarsko Steaua jest dośc mocna moze być tak że nawet w Pucharze Uefa nie zagrająWyjazd myślę że dośc ciekawy tyle że w h** daleko na pewno ponad 1000 km jest. Mam nadzieję że Zagłebie pojawi się tam w miarę dobrą liczba bo cudow nie bedzie jesli pojawią sie w 100-200 to bedzie bardzo dobrze.Powodzenia
najliczniejsza byla Borrusia D., tylko dlatego iz jeden BUS z Widzewiakami niedojechal.... a szkoda
POWODZENIA i troszke zazdroszcze takiego wyjazdu