Zaglebie-Steaua
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Zaglebie-Steaua
ogladalem losowanie w necie i najpierw Zaglebie wylosowalo Slavie ,a pozniej cos zgaslo jebnelo puknelo i pojawila sie Steaua ktora odebrala chyba nadzieje na puchar UEFA,wie ktos czemu zmienili losowanie??
Forumowy Casual
-
-
-
-
No nie trafili za dobrze.Piłkarsko Steaua jest dośc mocna moze być tak że nawet w Pucharze Uefa nie zagrają
Wyjazd myślę że dośc ciekawy tyle że w h** daleko na pewno ponad 1000 km jest. Mam nadzieję że Zagłebie pojawi się tam w miarę dobrą liczba bo cudow nie bedzie jesli pojawią sie w 100-200 to bedzie bardzo dobrze.Powodzenia

LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
Lepsze byłoby Levski kibicowsko. Ale i tak zle nie jest. Fajne byłoby jeszcze Rangers.(L)egion pisze:No nie trafili za dobrze.Piłkarsko Steaua jest dośc mocna moze być tak że nawet w Pucharze Uefa nie zagrająWyjazd myślę że dośc ciekawy tyle że w h** daleko na pewno ponad 1000 km jest. Mam nadzieję że Zagłebie pojawi się tam w miarę dobrą liczba bo cudow nie bedzie jesli pojawią sie w 100-200 to bedzie bardzo dobrze.Powodzenia
-
-
-
Wg mnie wyjazd do Bukaresztu to zajebista przygoda.Kibiców tam nie brakuje,miasto ciekawe i w ogóle pojawienie się w tak odległym miejscu to wyższa półka wyjazdowa
Mam nadzieje,że lubinianie pojadą tam dobrą liczbą i godnie zaprezentują nie tylko siebie,ale również obraz polskiego kibola

Mam nadzieje,że lubinianie pojadą tam dobrą liczbą i godnie zaprezentują nie tylko siebie,ale również obraz polskiego kibola

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
-
-
mzksiak pisze:bedzie awans? uwazam ze akurat Steua to chyba najgorszy mozliwy wariant. pewnie znow beda chwile wspomnien jak to kiedys Legia i Widzew...
Ty lepiej popatrz jak gra w 3 lidze smieszny Chrobry a potem krytykuj innych. z tego co wiem to Zagłębie II Lubin było o 2 oczka lub 3 w dół tabeli od Chrobrego ! a jak tak dalej pojdzie to 4 liga wita.
smieszne te losowanie Zagłębie by mogło zrobić mocną inwazje na Prage a tak ponad 1000 km to wielki c***...pojedzie ich z 50 osob.
szkoda
-
-
-
ale plackiem zajechaloo .. po co sie napinasz dal swoja opinie a Ty zaraz zjezdzasz jaki to jego klub jest zly i kiepskiNARKO pisze:mzksiak pisze:bedzie awans? uwazam ze akurat Steua to chyba najgorszy mozliwy wariant. pewnie znow beda chwile wspomnien jak to kiedys Legia i Widzew...
Ty lepiej popatrz jak gra w 3 lidze smieszny Chrobry a potem krytykuj innych. z tego co wiem to Zagłębie II Lubin było o 2 oczka lub 3 w dół tabeli od Chrobrego ! a jak tak dalej pojdzie to 4 liga wita.
smieszne te losowanie Zagłębie by mogło zrobić mocną inwazje na Prage a tak ponad 1000 km to wielki c***...pojedzie ich z 50 osob.
szkoda

-
Już raz taki numer zrobiła grupka z Manchester City zamiast do Grodziska zajechali do Gorzowa pod stadion StilonuW_ pisze:Podobno na Stronie tego Steua napisali że ajdą do Lublina,ale bedą jaja jak sie wybiorą na Motor![]()
![]()

Sportowo będzie bardzo ciężko, ale Zagłebie mogło trafić gorzej...
-
A nie do Grodziska Mazowieckiego??Il_Fanatico pisze:Już raz taki numer zrobiła grupka z Manchester City zamiast do Grodziska zajechali do Gorzowa pod stadion StilonuW_ pisze:Podobno na Stronie tego Steua napisali że ajdą do Lublina,ale bedą jaja jak sie wybiorą na Motor![]()
![]()
Ale chyba Rumuni będa troche bardziej zorientowani w geografii?
-
Do GM to chyba przyjechała jakaś ekipa jak Dyskobolia grała jeszcze w III lidze. MC napewno byli GW bo pisali nawet u nas w Gazecie Lubuskiej o tymsimoon pisze:A nie do Grodziska Mazowieckiego??Il_Fanatico pisze:Już raz taki numer zrobiła grupka z Manchester City zamiast do Grodziska zajechali do Gorzowa pod stadion StilonuW_ pisze:Podobno na Stronie tego Steua napisali że ajdą do Lublina,ale bedą jaja jak sie wybiorą na Motor![]()
![]()
Ale chyba Rumuni będa troche bardziej zorientowani w geografii?

-
Re: .
Nie wiem, może mi się coś pojebało, ale czy w el. Ligi Mistrzów nie reprezentuje nas w tym roku Zagłębie?johnyb pisze:Przez chwile zapowiadalo sie extra: na stronie UEFA podali,ze
gramy ze Slaviá Praga - a wiec praktycznie 2 mecze u siebie,inwazja na Prage i tanie czeskie piwko, a sportowo szansa na awans i wylosowanie wielkiej firmy w kolejnej rundzie,ale potem zmienili na Rumunów.
Jeśli tak, to o jakiej ku*** inwazji mówicie? Przecież oni nie potrafią zrobić inwazji na Kraków/Poznań/Łódź czy Warszawę, a co dopiero daleką Pragę...
No, chyba że 300 kibiców to dla was inwazja...
W takim wypadku nie wiem jak nazwać to co zrobiła Legia w Austri (prawie 5 tys), czy Wisła w Rzymie (ponad 6 tys)...
-
wyjazd
moim zdaniem bardzo fajny wyjazd...nie jest strasznie daleko, nie jest drogo a jeszcze są wakacje i jak napisał ktoś wyżej można pojechać nad morze czarne. można jechać przez ukraine zakupić tani alko i szlugii, zalać auto tanią wahą. nawet nie wiem czy to nie jest lapsza opcja bo zdecydowanie odradzam drogę Budapeszt-Timisoara-Craiova. wszędzie remonty, dziury, ruch wahadłowy i stoi typ z paletką do ping-ponga i pokazuje czerwone-stój, za chwilkę odwraca paletkę i jedziesz:D śmigaliśmy tą trasą na początku czerwca i czas przejazdu przez samą Rumunię od granicy z Węgrami przy mieście Arad do bodajrze miasta Corabia lub Turnu magurele( nie pamiętam ale jest tam przeprawa promowa), zajął nam około 12 godzin. Wracaliśmy trasą przy morzu czarnym, tj. Constanta, Braila, Tecuci, Bacau, Suczawa, Czerniowice i zdecydowanie widać różnice.
-
-
-
-
-
- ban
-