Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Krzycz glosniej bo slaba akustyke ma sektor gosci :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
SPIERDALAJ!welnoak pisze:Krzycz glosniej bo slaba akustyke ma sektor gosci :)
-
Nadal slabo ci idzie :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

-
Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

-
-
welnoak przypałowcu W**********
-
Japierdole... ręce opadają
Synu, napinka przez net nic Ci nie da, Twoje życie kibicowskie to ekstremalna bieda.
-
dobrze sie czujesz?welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
ImPawel kolejne konto, które podszywa się pod kibica, tym razem Ruchu/Widzewa.VALO. pisze:Jeśli myślisz że ja to combat jakis torcidy to popierdoliło cie ładnie czopku.Wszedzie myslisz że ja jestem?No rozczaruje cie nie sziedze 24h i niebije konia pod posty.ImPawel pisze:Niech Gornik zrobi chociaz polowe takiej akcji w Lodzi co Widzew w Zabrzu to wrocimy do rozmowy.
Z tego co pamietam to na ostatni mecz miedy nami, Ruchu przyjechalo wiecej niz waszej koalicji a gdy W&R przebil sie przez ochrone i plot to wam bylo ciezko mala siatke pokonac zeby wyjsc.
Rozumiem ze sprawy sprzetu nie umiesz wytlumaczyc :)
VALO. » dzisiaj, 13:08
Combat » dzisiaj, 13:17
odpowiadac dwoma kontami na zarzut w tak krotkim czasie. Widac madroscia nie grzeszysz
c*** ci w d*** cwelu.
Poziom forum już dawno sięgnął dna, ale to co się wyrabia od jakiegoś czasu to już jest poniżej dna. Niestety za tym wszystkim stoi jedna czy dwie psychicznie pierdolnięte osoby, jeden ten od szynobusa, a drugi c*** wie... Jeszcze te 3-4 lata temu szło coś poczytać/napisać, a jest wielki c***.
-
Forum rozjebane w pizdziec ale twoja działalność payman ogranicza sie wyłącznie do pisania o jakichś debilach którzy celowo prowokują.A chyba najlepszym sposobem by takie ścierwo przestało pisać jest olewanie i nie karmienie troli.Przecież im tylko o to chodzi by z nimi prowadzić dyskusje,przynajmniej tak mi się wydaje.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
nie można dać w tym temacie komuś ogarniętemu moderatora aby takich pojebów jak kilku powyżej z welnokokiem i combatem na czele usunąć?
-
Odpisuje ci ostatni raz, bo to twoje kolejne konto. ;]Jakuszyn pisze:Forum rozjebane w pizdziec ale twoja działalność payman ogranicza sie wyłącznie do pisania o jakichś debilach którzy celowo prowokują.A chyba najlepszym sposobem by takie ścierwo przestało pisać jest olewanie i nie karmienie troli.Przecież im tylko o to chodzi by z nimi prowadzić dyskusje,przynajmniej tak mi się wydaje.
Możesz przejrzeć moje posty i zobaczyć czy pisze tylko o debilach, wiem że masz na to czas, bo i tak siedzisz w domu całe życie.
Cześć, bez odbioru, nadajesz się tylko do pchania karuzeli.
-
Tak pierdoli..e na Combata (swoją drogą ogarnij trochę bajerę) a jednak wie dużo więcej niż wy. Ma rację że popełniliśmy błąd idąc w inną stronę szukając tej grupy obserwowanej od dworca, ma rację że nie zostało pod kasami zbyt wiele osób, ma rację że Widzew został totalnie przeorany pod kasami - nie wiem, ktoś tu bredzi o jakimś remisie - widać ze tam nie był i nie ma zielonego pojęcia co się działo. Sam odciągałem osoby które skakały po głowach nieprzytomnym Widzewiakom bo mieli dość - usłyszałem "za próbę wjazdu pod kasy należy się kara" - w sumie racja. Nie wiem czy był sprzęt, zbyt wiele się działo - ale na pewno ta grupa nie może mówić o jakimkolwiek remisie.Combat pisze:p*********,moją wesję mogą potwirdzić chłopaki z PB,ktorzy byli tam incognito i wszystko widzieli na własne gały.Jedyny nasz błąd polegał na tym że duża część ferajny pobiegła wam na powitanie od innej strony.Ci co pozostali dostali jakieś tam klapsy.Jak ferajna zawróciła to już wiesz co było dalej.Więc spierdalaj.I nie p****** że PFu nie było na sektorach z wami.Sam wyczaiłem kilka znanych ryjów.ImPawel pisze:Combat a moze lepiem Cymbal.
Nie p****** mi jak byl bo ja tam bylem i wiem chyba jak bylo co nie? Dla nas to bylo zaskoczenie gdzie sie znalezlismy a pozniej gleba byla wasza. To nie byla zadna grupa wybrana tylko po prostu pierwsze osoby z pochodu.
Jarasz sie tym ze wygraliscie drugie starcie gdzie kilka set osob atakuje wasz mlyn? serio? Czemu wy nie atakowaliscie? wasz stadion a mimo to nie wiedzieliscie jak? my znalezlismy droge.
Omijasz sprawe sprzetu? nic nie chcesz dodac?
Ruch na dworcu pilnowal by nikt od nich do nas sie nie dosiadal wiec p****** dalej.
Skorpion? NIgdzie sie nie spotkalem zeby policja/ochrona byla tak przychylna gospodarzom. Przy wejsciu robili wrzuty na Ruch mowiac ze Gornik pany.
Rozumiem ze byles zajety. to juz prawie 7 lat. to pewnie jeszcze przy cycku byles
bez odbioru jeb*ny propagandzisto
Odnośnie chłopaków pozawijanych z Widzewa - czy czasem Górnik nie odprowadził kilku w plastikowych kajdanach pod wasze kasy?
Tego już nikt nie pamięta? Myśleliście że dacie radę - nie wyszło. Ale po co teraz po tylu latach koloryzowanie?
-
Aha. jeszcze jedno - ktoś pisał o skorpionach i psach - gdyby nie oni z tej 200 osobowej grupy nikt by nie wrócił o własnych siłach. Tak udało się niewielkiej części. Serio zrobiliście dobry numer, na prawdę niewielu by się odważyło, ale o remisie nie piszcie.
-
Odejdę trochę od polemiki waszej zacnej i zadam pytanko głównie do fanów z Chorzowa.
W jakimś starym zinie zobaczyłem zdjęcie grupki dzieciaków dopingujących na meczu AKS Chorzów.
Mieli jakieś zielone szali i chyba koszulki samoróbki
Dzialało się na AKS coś kiedyś kibicowsko ?
W jakimś starym zinie zobaczyłem zdjęcie grupki dzieciaków dopingujących na meczu AKS Chorzów.
-
Dziś na prezentacji Górnika Zabrze bardzo dobra frekfencja,race ,itp.
-
Serio nie wiesz, czy był sprzęt, a mówisz, że tam byłeś? Ciekawe skąd były takie specyficzne rany u naszych chłopaków...mad22 pisze:Combat pisze:ImPawel pisze:Nie wiem czy był sprzęt, zbyt wiele się działo
-
Tak ,kilku Widzewiaków odbitych zostało odprowadzonych pod Wasze kasy.Ale to już historia.Traz jest teraz.mad22 pisze:Tak pierdoli..e na Combata (swoją drogą ogarnij trochę bajerę) a jednak wie dużo więcej niż wy. Ma rację że popełniliśmy błąd idąc w inną stronę szukając tej grupy obserwowanej od dworca, ma rację że nie zostało pod kasami zbyt wiele osób, ma rację że Widzew został totalnie przeorany pod kasami - nie wiem, ktoś tu bredzi o jakimś remisie - widać ze tam nie był i nie ma zielonego pojęcia co się działo. Sam odciągałem osoby które skakały po głowach nieprzytomnym Widzewiakom bo mieli dość - usłyszałem "za próbę wjazdu pod kasy należy się kara" - w sumie racja. Nie wiem czy był sprzęt, zbyt wiele się działo - ale na pewno ta grupa nie może mówić o jakimkolwiek remisie.Combat pisze:p*********,moją wesję mogą potwirdzić chłopaki z PB,ktorzy byli tam incognito i wszystko widzieli na własne gały.Jedyny nasz błąd polegał na tym że duża część ferajny pobiegła wam na powitanie od innej strony.Ci co pozostali dostali jakieś tam klapsy.Jak ferajna zawróciła to już wiesz co było dalej.Więc spierdalaj.I nie p****** że PFu nie było na sektorach z wami.Sam wyczaiłem kilka znanych ryjów.ImPawel pisze:Combat a moze lepiem Cymbal.
Nie p****** mi jak byl bo ja tam bylem i wiem chyba jak bylo co nie? Dla nas to bylo zaskoczenie gdzie sie znalezlismy a pozniej gleba byla wasza. To nie byla zadna grupa wybrana tylko po prostu pierwsze osoby z pochodu.
Jarasz sie tym ze wygraliscie drugie starcie gdzie kilka set osob atakuje wasz mlyn? serio? Czemu wy nie atakowaliscie? wasz stadion a mimo to nie wiedzieliscie jak? my znalezlismy droge.
Omijasz sprawe sprzetu? nic nie chcesz dodac?
Ruch na dworcu pilnowal by nikt od nich do nas sie nie dosiadal wiec p****** dalej.
Skorpion? NIgdzie sie nie spotkalem zeby policja/ochrona byla tak przychylna gospodarzom. Przy wejsciu robili wrzuty na Ruch mowiac ze Gornik pany.
Rozumiem ze byles zajety. to juz prawie 7 lat. to pewnie jeszcze przy cycku byles
bez odbioru jeb*ny propagandzisto
Odnośnie chłopaków pozawijanych z Widzewa - czy czasem Górnik nie odprowadził kilku w plastikowych kajdanach pod wasze kasy?
Tego już nikt nie pamięta? Myśleliście że dacie radę - nie wyszło. Ale po co teraz po tylu latach koloryzowanie?
-
Kuźwa człowieku - była w c*** ciemno, wy pierdolicie o jakimś sprzęcie więc że go nie widziałem zakładam że mogło się tak zdarzyć - ja nie widziałem. Widziałem za to nie małych chłopców z Widzewa padających na twarz. Że były specyficzne rany - pokażcie zdjęcia - masz dostęp rozumie do twojej ekipy, myślę że nie będzie z tym problem? Nie przeczę że był sprzęt a Ty jaki masz dowód na to że było inaczej?
-
Nie muszę tu nic udowadniać, każdy obecny na tym meczu wie jak było.
-
No właśnie, każdy obecny na tym meczu - a w zasadzie chyba jednak nie chodzi o obecność tylko na meczu.Łódź-Andrzejów pisze:Nie muszę tu nic udowadniać, każdy obecny na tym meczu wie jak było.
-

Jak została zdobyta ta flaga?
-
Ta flagę zdobyło Fc Jaworzno, na tamte czasy bardzo konkretna załoga Gieksy. Ale w jakich okolicznościach to ktoś inny musi napisać.
-
Nie jestem z Chorzowa, ale odpowiem, bo miałem kontakt z młodymi kibicami AKS Chorzów. Działali - owszem. W latach prosperity polskiego ruchu związanego z oprawami meczowymi (czyli boom przypadający na lata 2002-2006) zrodziła się tam grupka bardzo młodych chłopaczków z okolicznych blokowisk. Było ich do 20, jednak nie zbierali się na każdym meczu. Dwa razy byłem u nich popstrykać fotki, gdy kręcili młyn. Na płocie wywieszali własnoręcznie robione flagi - wielu dziś nazwałoby to szmatami. Uważam, że to było jednak coś. Prawdziwa lokalna zajawka. To było w 2005 roku. 6 lat później, gdy tam dwukrotnie sezon po sezonie wybraliśmy się na wyjazd naszego klubu, to po zorganizowanym ruchu kibicowskim na AKSie nie było ani śladu. Tzn paru chłopaków przyszło sobie nas zobaczyć, ale nie było tam żadnych oznak ich działalności, jako Zieloni kibice koniczynek. W latach, gdy działali na AKSie, to z tego co kojarzę mieli bardzo dobre relacje z kibicami Uranii Ruda Śląska. Szkoda, że nigdy nie dane im było egzystować jeszcze za starych lat, gdy istniał megaklimatyczny stadion AKSu w miejscu dzisiejszego centrum handlowego. No, ale to były czasy, gdy moda na kibicowanie średnim i mniejszym ekipom w Polsce dopiero się rodziła.siwy_rr pisze:Odejdę trochę od polemiki waszej zacnej i zadam pytanko głównie do fanów z Chorzowa.
Takie foto znalazłem w sieci szukając zdjęcia, gdzie widoczna była flaga AKSu na Uranii Ruda Śląska (a takie zdjęcie hulało kiedyś w sieci na 100 %):

Swoją drogą - od jak dawna Urania nie kręci u siebie żadnego młyna? Byliśmy tam kilkukrotnie - w 1999 roku mieli normalnie zorganizowany ruch kibicowski, młyn, swoje flagi i szale, doping, odpalali saletrę :). Potem w 2004 roku również u siebie byli obecni - już w znacznie bardziej wykrystalizowanym składzie (prochuligańsko), ale nadal z flagami z napisem Urania. Następnie w roku 2010 i 2011 nie było tam już żadnego śladu miejscowej kibolki - jedynie chuligańska banda Ruchu była obecna. Kiedy nastąpiło całkowite zatracenie zorganizowanego ruchu kibicowskiego na Uranii? Czy to była jakaś odgórna decyzja, by się skupić na Ruchu?
Tak ogólnie mówiąc - szkoda tej Rudy Śląskiej. Jedynie Slavia trzyma poziom, reszta miałaby takie świetne możliwości, by coś podziałać na lokalnym mniejszym klubie, ale tego nie wykorzystuje. I dochodziłoby nierzadko do wielu fajnych derbów z nutką rywalizacji na linii Ruch-KSG.

-
Cos koleszko pomieszales cytaty bo to nie sa moje slowa. Kilka razy pisalem tu o tym ze latali ze sprzetem i sporo chlopakow bylo pocietych.Łódź-Andrzejów pisze:Serio nie wiesz, czy był sprzęt, a mówisz, że tam byłeś? Ciekawe skąd były takie specyficzne rany u naszych chłopaków...ImPawel pisze:Nie wiem czy był sprzęt, zbyt wiele się działo
do tego co sie sra ze mam kilka kont. Pudlo. Pewnie jestem jedyna osoba na forum ktora nie uzywa Polskich znakow bo na angielskim systemie jestem ;)
No nic za kilka lat bedziemy musieli uznac ze w Lublinie tez zostalismy rozgromieni
-
Przecież wystarczy spojrzeć, gdzie jest najbliższa gala SF4 i skąd walczą, żeby wiedzieć, że kontakty ekip na linii Bielsko - Chorzów są przyzwoite.
Natomiast w najbliższym czasie po kolejnych rozszadach raczej dojdzie do ich oziębienia niż zbliżenia.
Natomiast ws kontaktów to ciekawie będzie pewnie tu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Na1Zk1pMCQE[/youtube]
Natomiast w najbliższym czasie po kolejnych rozszadach raczej dojdzie do ich oziębienia niż zbliżenia.
Natomiast ws kontaktów to ciekawie będzie pewnie tu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Na1Zk1pMCQE[/youtube]
-
takie coś przeglądając FP fc Mysłowice znalazłem, jeśli to nie jest fejk to masakra, taki pajac powinien od razu dostać zakaz stadionowy

-
Ktoś od strony niebieskich pytał "czym ta nasza śmieszna koalicja KSGKS" może się poszczycić na przełomie ostatnich lat?To Combat skrobnął od siebie kilka wersów. Wiem,teraz jest teraz,historia historią ale jestem zainteresowany jak to wygląda od strony Ruchu.Może ktoś wymienić jakieś akcje w kierunku tej "śmiesznej koalicji KSGKS" na przestrzeni ostatnich kilku lat.Pomijając wydarzenia z Byk...które były już wałkowane na wszelkie możliwe sposoby.
-
Ja musze Cie zapytać czy Ty aby napewno nie masz coś z głową? Po c*** Ci te przepychanki potrzebujesz tego wygrasz tym jakąś solowke czy jaki c***!Mi się tak trochę wydaje ze musisz się zajebiscie nudzić a są wakacje przecież ręce mi opadaja może tam coś wiesz może działasz trochę ale czy to forum to odpowiednie miejsce do walki?Combat pisze:Ktoś od strony niebieskich pytał "czym ta nasza śmieszna koalicja KSGKS" może się poszczycić na przełomie ostatnich lat?To Combat skrobnął od siebie kilka wersów. Wiem,teraz jest teraz,historia historią ale jestem zainteresowany jak to wygląda od strony Ruchu.Może ktoś wymienić jakieś akcje w kierunku tej "śmiesznej koalicji KSGKS" na przestrzeni ostatnich kilku lat.Pomijając wydarzenia z Byk...które były już wałkowane na wszelkie możliwe sposoby.
Mysłowice Miasto GieKSy
-
Czemu kibice Gieksy nie chwalą się tutaj zabawą z kibicami banika? jeden nawet nie zdążył się ubrać, wstyd, najpierw transy Górnika dla ciapatego, potem jakis pederasta latający na golasa w zabrzu, teraz kibic banika
[link]
tęczowa koalicja?
[link]
tęczowa koalicja?
-
Niepierdol,pochwal się jak to trenowaliście razem ze smRodami,a póżniej ciepła kąpiel!emigrantPB pisze:Czemu kibice Gieksy nie chwalą się tutaj zabawą z kibicami banika? jeden nawet nie zdążył się ubrać, wstyd, najpierw transy Górnika dla ciapatego, potem jakis pederasta latający na golasa w zabrzu, teraz kibic banika
[link]
tęczowa koalicja?
-
ty emigrant pisałes kiedys cos o Polonii jakos nie widziałem. Za to napinka z twojej strony leci od założenia konta :]emigrantPB pisze:Czemu kibice Gieksy nie chwalą się tutaj zabawą z kibicami banika? jeden nawet nie zdążył się ubrać, wstyd, najpierw transy Górnika dla ciapatego, potem jakis pederasta latający na golasa w zabrzu, teraz kibic banika
[link]
tęczowa koalicja?
Chłop sie założył pewnie to wyskoczył na murawe.
-
A może po prostu tak lubią, bo coś dużo tych przypadków ;)
-
Wolą lotać na goło niże sie macać jak pedRuchyBolo85 pisze:A może po prostu tak lubią, bo coś dużo tych przypadków ;)

-
sebuś dopierdalasz się to jednego z powazniejszych kibiców na tym forum, a posty combata ci nie przeszkadzają? nie bądź śmieszny...
i chce tam widzisz napinke, zestawił ze sobą kilka faktów, no a chyba nie chcesz dyskutowac z faktami?
najlepsze że typ z Polonii Bytom pisze swoje a ten niedorozwój od razu wyskakuje z Ruchem, Ruch wszedzie Ruch, paranoje ładne macie
P.S. zdjecie wyżej to fotomontaż, no chyba że są 2 metrowe szaliki
no ale dzieciarnia łyka wszystko co znajdzie w necie
P.S.2. jesli 75 to rocznik to tym tragiczniej
i chce tam widzisz napinke, zestawił ze sobą kilka faktów, no a chyba nie chcesz dyskutowac z faktami?
najlepsze że typ z Polonii Bytom pisze swoje a ten niedorozwój od razu wyskakuje z Ruchem, Ruch wszedzie Ruch, paranoje ładne macie
-
przeczytaj to uważnie bo nie bede już ci więcej poświecał uwagiSebastian75 pisze:ty emigrant pisałes kiedys cos o Polonii jakos nie widziałem. Za to napinka z twojej strony leci od założenia konta :]emigrantPB pisze:Czemu kibice Gieksy nie chwalą się tutaj zabawą z kibicami banika? jeden nawet nie zdążył się ubrać, wstyd, najpierw transy Górnika dla ciapatego, potem jakis pederasta latający na golasa w zabrzu, teraz kibic banika
[link]
tęczowa koalicja?
Chłop sie założył pewnie to wyskoczył na murawe.
Nie wiem czy jesteś z jednego punktu G czy z drugiego, ale c*** z tym w sumie. Słabo sprawdzałeś detektywie bo o Polonii pisałem niemało, ale żeby rozgonić twoje aferanckie mysli to powiem ci że z 5 dni temu brałem udział w wyjaśnieniu waszej krzywej akcji na Stolarzowicach (mimo że nie ma mnie w kraju) sami twoi kumple po szalu podbili do mnie, zapytaj, jeśli masz kogo i jesli wiesz w ogole o czym mówie (w co szczerze wątpie)
-
Właśnie,Ruch wszędzie Ruch.Ruch jest wszędzie,ale tam gdzie ma być to go nie ma!Super_Mario pisze:sebuś dopierdalasz się to jednego z powazniejszych kibiców na tym forum, a posty combata ci nie przeszkadzają? nie bądź śmieszny...
-
to sie ustawcie z nimi
tzn koledzy twoich kolegów, bo ty to jesteś tylko internetowym przygłupem
-
Jak nie potrafisz czytać między słowami to już twój problem.Martin TSW pisze:to sie ustawcie z nimi
-
Super_Mario pisze:sebuś dopierdalasz się to jednego z powazniejszych kibiców na tym forum, a posty combata ci nie przeszkadzają? nie bądź śmieszny...
Wyskakuje bo on nie jest z Polonii jego posty składają sie z napinki.
Zdjecie jest orginalne ale ty oczywiście nie wiesz o tym twoja sprawa.
Z Ruchem wyskoczyłem bo on jest proRuch co widac po postach pewnie nie jest Polonistą bo nic sensownego o Polonii nie pisał ekipa Polonii tez w ekipie ma zakaz wypowiadania sie na forach to chyba coś w tym jest.