Bez kitu, co tam się dzieje?
Natrudzili się chłopaki z tą antypanoramą Warszawy, a tutaj taka d***.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Ty tu nie p****** śledziku..jakbyś nie wiedział to na ten mecz było tylko około 350 biletów dla nas dlatego duuuuuuża część zainteresowanych musiała obejść się smakiem.Między innymi i ja musiałem zostałem w domu.A.G. pisze:Wyżej mamy przykład typowego chuligana XXI wieku.
Jego klub gra na wyjeździe, a on siedzi i pierdoli zza monitora.
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
KhP pisze:To chyba nie byli Wasi mlodzi.piter pisze:pociag nie zostaje zatrzymany, tylko trasa przebiegala do bialogardu, a z bialogardu mieli autopkary, myśle ze w sektorze okolo 120 tyskich , wywieszaja jedna flage, dopinguja sporadycznie... w trakcie emczu male zamieszanie u nich w sektorze...Jordan pisze: przyjezdzaja 2 autokary a co do konkretnej liczby sami sie okresla.. (pociag zostaje zatrzymany w Bialogardzie gdzie Tyscy przesiadaja sie do 2 autokarow i nimi dojezdzaja do KG) plus 10-15 osob na wlasna reke..
nas około 70-80 z dwoma lagami, dopingujemy przez caly mecz, na poczatku mała akcja z ochrona ktora chciala nam zerwac flagi poniewaz wisza od zewnatrz a zarzad wymyslil ze nie mozemy wywieszac flag na zewnatrz... z tego powodu jedziemy roche na zarząd...
przed meczem nasi mlodzi zdobywaja jakąs czapkę tyskich...

http://lechpoznan.com/foto/163_img/13847.jpglevyLESZNO pisze:z tego co widzialem w tv to byla panorama zniszczonej Warszawy i tekst z piosenki lady punk: zniknie Warszawa tak jawa jak sen...Cała Polska J... pisze:Mozna zapytac co Lech wymyslil z ta panoramy Warszawy i jakie pierdolnał hasło czy trans???

Wpierdolić tyle energii, zacięcia, szmalu w szmatę "anty"... Jeszcze Leszki, co by nie mówić, kibicowska klasa w tym kraju...aktywowany2 pisze:http://lechpoznan.com/foto/163_img/13847.jpglevyLESZNO pisze:z tego co widzialem w tv to byla panorama zniszczonej Warszawy i tekst z piosenki lady punk: zniknie Warszawa tak jawa jak sen...Cała Polska J... pisze:Mozna zapytac co Lech wymyslil z ta panoramy Warszawy i jakie pierdolnał hasło czy trans???

mn pisze:Pomysł kibiców Lecha to hańba, wstyd i kompromitacja.
1. Słownik*MALek* pisze:Co by nie mówić, oprawa Lechitą udała się doskonale, świadczy o tym to że połowa tego tematu jest właśnie o niej.
lepiej zajmij się żalami na swoim forum, a nasze zostaw w spokojuwlkp88 pisze: trafna oprawa Lecha. wystarczy poczytać komentarze na legialive czy legijnym forum. padają teksty o zniemczeniu Wielkopolski, miłośnikach zachodnich sąsiadów oraz o tym, że podczas II wojny światowej na terenie WLKP nie było żadnych zrywów niepodległościowych ponieważ Hitler nie pozwalałpolecam wszystkim te komentarze, bo to prawdziwy kabaret
Myślę, że domysły w tym przypadku są zrozumiałe. W końcu ta sektorówka niemalże zbiegła się z kolejną rocznica zakończenia Powstania Warszawskiego.wlkp88 pisze:obustronny remis. punkt dla Legii za rozkminienie, plus dla Lecha że oprawa wywołała u przeciwnika szereg domysłów i koncepcji, nie zawsze logicznych i rozsądnychAle liczy się efekt końcowy czyli to, że oprawa została rozkminiona.
Czyli plus dla Legii, zgadza się?
Wywiesimy jeszcze na meczu z Odrą bo idealnie pasuje.Tommy pisze:Czy to okazjonalna sektorówka na mecze z Legią ? Którą jeszcze zobaczymy?![]()
Skoro tak jest to masz w ekipie wyjątkową ilość debili, ze do tej pory wielu rzeczy nie rozumieją.Tommy pisze:W sumie to forum juz przyzwyczaiło ze kibice Lecha mają ostateczne słowo co jest dobre a co złe![]()
Dawno nie przeczytałem tak niedorzecznego komentarza.Trele Morele pisze:ja p******* co sie dzieje.
co komu przeszkadza to co ktos tam zrobił na sektorówce??
niedługo zaczną sie zale o bluzgi na mecach(zreszta juz wielka i godna odnotowania rzeczą jest brak bluzgów hehe)
niezdajecie sobie chyba sprawy z tego ze tymi lamentami tylko utwierdzacie dziadow z PZPN i innych nam nieprzychylnych ze te wszystkie zakazy/nakazy ktore na nas nakladaja są dobre.
Wezce sie wrescie zastanowcie czy chcecie byc jako kibice niezalezni od nikogo(idea ULTRAS) czy chcecie byc marionetkami w pilkarskim teatrzyku PZPNu i rzadu.