03-05.10. - Komentarze.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Gruby

Post autor: Gruby » 06.10.2008, 17:02

Jeśli chodzi o sektorówke Lecha z "panoramą" to faktycznie wywołała u mnie i napewno kilku innych osób uśmiech. Troche satysfakcji, że poważna ekipa ładuje sporo hajsu w antyoprawe, tylko po to żeby nam dopiec. Ale troche też politowania, że hmmm kompleks? [ nie chce wywoływać dyskusji na 4 strony o ewentualnych kompleksach różnych ekip itd itp ] doprowadza do powstawania podobnych opraw. Ale nie mówie, że antyoprawy są złe. Po prostu podkreślają siłe antagonizmu między ekipami, dodają smaczku rywalizacji. Nie doszukuje się zależności między "panoramą" a II Wojną Światową. Nie wierze po prostu że taka była intencja Kolejorza.

Pierwsza oprawa Lecha ładna, udana, ale osobiście nie przepadam za różnymi wersjami [ pisze z mojej perspektywy ] "Czarnej eLki". Czy to "Biała Gwiazda" czy "Niebieski i Biały" się mienią, nie doszukując sie kto pierwszy zaczął to śpiewać [ zresztą jest wiele wersji różnych pieśni w różnych klubach] no, ale nie przepadam. Ale jak napisałem, oprawa na +.

Napewno żadna ze stron nie wzniosła sie na wyżyny dopingu. Zarówno my, jak i gospodarze mogliśmy dać z siebie więcej.

Wejście na sektor szybkie, co pozytywnie zaskoczyło. Oby taki był zawsze i niezależnie czy jest 400 czy 1000 osób.

Cena biletów wysoka, ale myśle, że jakby pula była większa to też byśmy ją wykorzystali.

Myśle, że nasza oprawa udana, choć miała wyglądać troche inaczej. Cieszy piro na sektorze. Pewnie by troche latało, gdyby to był "normalny" mecz. Ogólnie przez to, jaka panuje z nami sytuacja, czuć było, że to nie jest taki mecz Lecha z Legią jak w normalnych okolicznościach. Troche inny klimat.

Po meczu na jednej ze stacji troche napinki i latających wulgaryzmów między małą grupką Lecha i dwudziestoma osobami od nas. Troche wzajemnego wyklinania, ale bez dalszych zaczepek. Jednak psy musiałby się wtrącić i koleś z Lecha wyłapał pałką chyba w głowe :? kiedy wyjeżdzaliśmy ze stacji to jeszcze leżał na ziemi i do ruchliwych nie należał. a psy tradycyjnie z pałami w rękach i przeładowana bronią srają ze strachu, że coś sie przez to zacznie heh ku*** hwdp jak zwykle

Co do plusowania, ewentualnych remisów i temu podobnych: jeśli już tak patrzymy na sprawe, to jak możemy mówić o remisie, skoro Lech wydaje szmat hajsu na antyoprawe, która została rozkminiona i zripisotowana? No sory, ale mimo wkładu pracy i pomysłu, kiedy dostaje sie riposte, to trzeba sie przyznać, że przeciwnik w tym elemencie jest górą.

Szkoda, że derby Trójmiasta bez gości. Arka mimo, że sie starała, to liczyłem na lepszą oprawe na derby. Co do rozkminy o "miętkich" to jeśli dobrze widze, to hasło jest złożone z 3 transparentów i jeden własnie wisi górą do dołu.

Wisła tradycyjnie dobrą liczbą w Zabrzu. Widać, że lubią ten wyjazd :wink: chociaż wydawało mi się, że przekraczali w Zabrzu tysiąc już nie raz, więc mogłbo być lepiej.

Widzew dalej ładnie jeździ. Korona spoko oprawa na Motorze.

PS: staram się być obiektywny, ale to co wypisuje wlkp88, woła czasami o pomste do nieba. szczególnie kiedy trzeba coś powiedzieć o Legii

PS2: wkurwia mnie pisanie, że koszty duże, ale to ich sprawa, cośtam jest nie w porządku, ale to ich własne podwórko, coś sie dzieje, ale nie komentujmy, bo to nie nasza sprawa. to pytam sie, na c*** istnieją komentarze? nazwa chyba sugeruje dostatecznie, że temat jest po to, żeby wyrażać własne zdanie na jakiś temat? jeśli ktoś nie pisze kompletnych farmazonów, to dlaczego ma nie pisać wogóle? bo komuś sie to nie podoba?
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"

- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?

iparts.pl
amfre

Post autor: amfre » 06.10.2008, 17:25

Sektorówka Lecha świetna, fajnie dopasowane hasło i dobre wykonanie. Nie macie się co wpierdalać w to ile to kasy kosztowało, bo to nie Wasza sprawa. Stać ich to robią i tyle, a wyglądało to na prawdę konkretnie i raczej mało kto się spodziewał (poza samymi Legionistami? ;-) ).

Inna sprawa to riposta Legii - również z jajem i również pozytywna akcja.

Tym samym dwa fajne akcenty kibicowskie, po jednym z każdej strony i wogóle nie rozumiem tego zbędnego pierdolenia i biadolenia na Lecha - wrzućcie na luz i przynajcie, że pozytywne akcje.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

_A_

Post autor: _A_ » 06.10.2008, 17:33

Osobiście nie wiem, o co tyle lamentu i płaczu. AntyPanorama przedstawiona przez kibiców Lecha to ciekawy i fajny pomysł na pokazanie swoich niesnasek w stosunku do Legii i mieszkańców Warszawy. Jak wiadomo oba miasta i regiony za sobą delikatnie mówiąc nie przepadają, co wynika z min. z kulturowych i historycznych przesłanek, które przeniosły się też na podłoże sportowe. Byłem na meczach europejskich lig min. we Szwajcarii na GZC-Basel, który jest meczem rangą podobnym do Lech-Legia, a mieszkańcy też się za bardzo nie "przyjaźnią" i widziałem liczne transparenty z przekreślonymi herbami obu miast w dłoniach kibiców GZC i Basel. Taka oprawa to po prostu, kolejny sposób na wyrażenie swej niechęci. Druga sprawa odnosząca się do kosztów, to trzeba powiedzieć, że kibiców Lecha dzięki konkretnej organizacji stać na nie jedną taką sektorówkę i gadanie, o wyrzuconych pieniądzach jest dziwne, mieli za cel zrobienie takiej sektorówki to ja zrobili i tyle. Po za tym trzeba pamiętać, że kibice Lecha za największego przeciwnika uważają właśnie Legie. Będąc obiektywny trzeba wspomnieć i powiedzieć też o ciekawym pomyśle Legii z niespodzianką dla szefostwa tego klubu. Wszyscy krzykacze i płaczki są niczym media dopatrują się sensacji, a nie spojrzą obiektywnie na całość i szkoda, że tak chętnie nie opisują normalnej oprawy Lecha. Ogólnie dziwne czasy nadchodzą we kibicowskim świecie niedługo nawet mały bluzg będzie parzył uszy kibicowskiej "braci"

Ps. Nic nie łączy mnie z żadną w/w ekip.

13%

Post autor: 13% » 06.10.2008, 18:05

Co do tych biletów za 90 zł. - zobaczycie jak za chwilę będzie reportaż albo jakiś artykuł o chuliganach-gangsterach z Legii, zgarniających całą pulę biletów. Temat jest idealny do rozkminienia przez TVN.

K(L)OS

Post autor: K(L)OS » 06.10.2008, 18:12

[link]
CAPITAL_CITY
(L)

amfre

Post autor: amfre » 06.10.2008, 18:34

K(L)OS pisze:[link]
Stek bredni, maksymalnie wydumana nadinterpretacja oraz nadużycie i pokaz totalnego niezrozumienia kwestii kibicowskich.

Jednym słowe kompromitacja i nie wiem po co się w ogóle zarząd wpierdala do tego. Czy za sektorówkę odpowiedzialny jest prezes zarządu Lecha?
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

LIPTON18

Post autor: LIPTON18 » 06.10.2008, 18:53

"Podczas wczorajszego spotkania Lech Poznań – Legia Warszawa doszło do wywieszenia przysłaniającej całą trybunę flagi, przygotowanej przez kibiców „Kolejarza”. :lol: :lol: :lol:

Beniu

Post autor: Beniu » 06.10.2008, 18:53

Do tych którzy narzekają na "lament" itp przypominam że to forum dyskusyjne na którym KAŻDY ma prawo wyrażic swoją opinie, więc jak już coś tu piszecie to piszcie komentarze do danego meczu a nie komentujcie zdania innych.Teksty typu że sektorówka Leszka osiągnęła sukces bo połowa tematu jest o niej jakoś do mnie nie przemawiają.Wiadomo że z pewnością był to mecz kolejki i komentarzy do niego będzie sporo.A jeśli wg niektórych naprawdę była niewypałem to co? Maja o niej nie pisać i nie wyrażąc swojego zdania bo będzie to odebrane jako jej sukces?

Plus dla Legionistów za kolejna riposte.

Gruby

Post autor: Gruby » 06.10.2008, 18:59

Pies trącał ten cały zarząd! Nas nie obchodzi co mają do powiedzenia, dlaczego Lech ma sie tym przejąć? Nie rozumiem też ludzi, którzy doszukują się skandalu, bo Warszawa w czasie wojny została zniszczona. Jak napisałem zresztą wcześniej. Niech jeszcze GW i TVN o tym materiały zrobią :roll: ITI spierdalaj! Bawić w "uzdrowicieli" polskich trybun im się zachciewa :evil:
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"

- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?

Q

Post autor: Q » 06.10.2008, 19:32

wyluzowany pisze: mysle ze w kazdym innym panstwie podobna akcja skonczyla by sie zamknieciem stadionu no ale w Polsce kazdy tylko patrzy jak wszystkim obok dojebac i wysmiac bo kazdy jest lepszy od drugiego
i Ty byś chciał zamknięcia stadionu właśnie za to?

Mmm

Post autor: Mmm » 06.10.2008, 19:52

Skonczcie juz temat tej oprawy.Fajna,pomysłowa z jajem.Ale Legia ją rozszyfrowała i zamiast super oprawy wyszła lipa.Pieniądze wywalone w błoto bo ktoś przypucował.

Ultras Widzew

Post autor: Ultras Widzew » 06.10.2008, 20:19

W ogóle Legia ma jakiś patent na rozpracowywanie opraw przeciwników, dwa razy zrobili "psikusa" Lechowi, nam też kiedyś rozkminili... Tak się śmiejecie, że "Net Hool's Mania" się szerzy, a tu okazuje się, że czasem warto pogrzebać dłużej przy kompie...

:wink:

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 06.10.2008, 20:42

wyluzowany pisze:to co napisze pewnie nie dotrze do wiekszosci bo ograniczenia i kompleksy zaslepiaja co niektorych ale
pokazywanie stolicy naszego panstwa zniszczonej jest troche niesmaczne - a jesli ktos ze starszych osob ktore przezyly okupacje ogladal to mogl sie poczuc troche dziwnie, przynajmniej ja sie tak poczulem bo nasluchalem sie od dziadkow jak to bylo ... no ale o tym chyba nie pomysleliscie byle by dokopac Legii ktora i tak was przygasila riposta
mysle ze w kazdym innym panstwie podobna akcja skonczyla by sie zamknieciem stadionu no ale w Polsce kazdy tylko patrzy jak wszystkim obok dojebac i wysmiac bo kazdy jest lepszy od drugiego
Sytuacja w Polsce jest podobna do tej z Brazylii.
Coz z tego, ze w Brasilii budowano "szklane domy" skoro tradycja i piekno danego kraju zostalo w Rio. Tak jest tez i u nas. Warszawa to dla mnie sztywne miasto, taka stolica na sile.
Tak wiec, zupelnie sie z Toba nie zgodze, gdyz jest ogrom ludzi myslacych podobnie jak ja. Stolica na papierze nie rowna sie tej, ktora tkwi w sercach Polakow.

wlkp88

Post autor: wlkp88 » 06.10.2008, 20:58

ale to co wypisuje wlkp88, woła czasami o pomste do nieba.
a pomstuj se ile chcesz. tyle mnie to obchodzi co zeszłoroczny śnieg.

przygotowaliście dobrą ripostę i nikt tego nie neguje, ale jednocześnie "panorama" was zabolała o czym świadczą histeryczne reakcje tu i ówdzie (z bełkotem Miklasa włącznie). a taka jest chyba idea anty opraw, zeby w mniejszym bądź większym stopniu zbulwersowało bądź zabolało. tak samo jak to miało miejsce z dyrygentem.

ps. nie jestem kibicem Lecha.
precz z komuną

Zaglebiak

Post autor: Zaglebiak » 06.10.2008, 21:10

Nie zbyt rozumiem wywodow ze niby co Lech zrobil nie tak? jak dla mnie sektorowka jak i haslo kozackie.... trafione w Legie w 100% co swiadcza ich wywody i placze tu na forum...
Flaga miała zaprezentować to że Legia sięgnie dna pod wodzą Lecha więc nie wiem o co ten krzyk, a jak ktos tego nie rozume to jego problem
Zagłębie Lubin ponad wszystko

Dyczak

Post autor: Dyczak » 06.10.2008, 21:12

Wie ktoś jak długo była robiona i ile kosztowała ta antypanorama Warszawy?
...i tylko Legia, Legia Warszawa

defens

Post autor: defens » 06.10.2008, 21:18

mam jedno pytanie do legionistow: jezeli tak rozkminiliscie ta nasza oprawe to dlaczego na "zwyklej szmacie" ja zripostowaliscie?sory,ale pamietam jak keidys tez nam niby rozszyfrowaliscie oprawe to umieliscie ta "riposte"jakos "ladniej"pokazac...a nie sprayem na szmacie.to mnie troche dziwi ze teraz tego niezrobiliscie.i mysle ze nie tylko mnie to zastanawia.
p.s jak ja bym wiedzial to bym "ladniej do tego sie przygotowal":)
to tylko moje zdanie
the end
LECH MOIM KLUBEM
POZNAN MOIM MIASTEM

litar

Post autor: litar » 06.10.2008, 21:19

Jedno zdanie wyjaśnienia. Mamy dużo czasu i pieniędzy na robienie opraw jakie sobie wymyślimy i bawi nas ujadanie ekip, które za siano z jednej naszej sektorówki ultrasowałyby pewnie całą rundę.

litar

Post autor: litar » 06.10.2008, 21:39

Jeszcze słowo do rozkminiaczy remisowych.
Jak się na dymie kogoś pogoni, a na końcu on pogoni nas, to jest porażka, a nie remis. Tyle na temat "antypanoramy Wawy".

litar

Post autor: litar » 06.10.2008, 21:59

O to przecież chodzi w kibicowaniu, żeby wszyscy dobrze się bawili.

fcb

Post autor: fcb » 06.10.2008, 22:02

Panowie, mysle ze sobie troche nadinterpretujecie ta antypanorame Warszawy, tu nie chodzi pewnie o zniszczenie stolicy przez hitlerowców w 44 tylko o to, ze Warszawa padnie a Lech będzie rósł w siłę. A wy tu o Powstaniu Warszawskim, zasłaniacie wszystko wydumanymi pojęciami o patriotyzmie, ze brak szacunku do ludzi walczących w Powstaniu Warszawskim. Pewnie o to nie chodzilo Lechowi. Chcieli po prostu zrobic oprawe antyLegia, herb L przekreslony, w koncu to sektorówka Legii. Nie wiem o co to całe hallo

Jesli chodzi o kase to nawet jak dali na nią dwa miliony dolarów to ich sprawa, jak mieli ochote to mogli tyle dac, od was nie wołali. Ich siano to mogą je nawet puścic z dymem.
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

Tamak

Post autor: Tamak » 06.10.2008, 22:10

defens pisze:mam jedno pytanie do legionistow: jezeli tak rozkminiliscie ta nasza oprawe to dlaczego na "zwyklej szmacie" ja zripostowaliscie?sory,ale pamietam jak keidys tez nam niby rozszyfrowaliscie oprawe to umieliscie ta "riposte"jakos "ladniej"pokazac...a nie sprayem na szmacie.to mnie troche dziwi ze teraz tego niezrobiliscie.i mysle ze nie tylko mnie to zastanawia.
p.s jak ja bym wiedzial to bym "ladniej do tego sie przygotowal":)
to tylko moje zdanie
the end
A co to ma do rzeczy?
Z tego co pamiętam, to poprzednia rozkminka komponowała się z transparentami Lecha. Wczoraj Lech żadnych transów nie wykonał.
Ale napisz wprost, że Twoim zdaniem Legia wymyślała i pisała tekst na bieżąco na sektorze, gdy tylko Lech wyjechał z antyPanoramą. :lol: :lol:

tarnow

Post autor: tarnow » 06.10.2008, 22:14

Zaglebiak pisze: Flaga miała zaprezentować to że Legia sięgnie dna pod wodzą Lecha więc nie wiem o co ten krzyk, a jak ktos tego nie rozume to jego problem
ciekawe co to za "wodze" Lech ma nad Legią :)
Sektorowka fajna,mnie jako polaka zburzona panorama mojej stolicy trochę oburza ale też nie sądze,aby lechici mieli na celu uderzenie w polskość
Tak czy siak rozkminienie oprawy i riposta powinna cała dyskusje zakończyć.Nie ma chyba nic cenniejszego niż widok zatrwożonych min autorów pieknie wykonanej,zmudnej roboty zaraz po odpowiedzi legionistow:)

Averno

Post autor: Averno » 06.10.2008, 22:15

Oprawa anty prezentowana przez Lecha dobra, nie bylo tam bluzgow jak w tepej oprawie Polonii Bytom przeciwko Gornikowi, i odwrotnie do tamtej ta jest z jajem.

Jan_Kowalski

Post autor: Jan_Kowalski » 06.10.2008, 22:27

Ciekawy jestem na jakie tory zeszlaby dyskusja gdyby Legia swoja riposte przygotowala w ciut "bogatszej" wersji tzn. nie sprayem na plotnie tylko tez na jakiejs mini sektorowce, bo czytajac komentarze chociaz nie kibicuje Legii widze pelno postow na doczepke o duperele. Jak dla mnie oprawa Lecha na plus (jak maja kase to sobie wydaja jak im sie podoba ) i Legii tez na plus za rozkminke i j**** mnie to ze na plutnie zwyklym sprayem bo skoro jest akcja to zgodnie z prawem fizyki musi tez byc reakcja, a tu byla :).

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2008, 23:05

wyluzowany pisze:to co napisze pewnie nie dotrze do wiekszosci bo ograniczenia i kompleksy zaslepiaja co niektorych ale
pokazywanie stolicy naszego panstwa zniszczonej jest troche niesmaczne - a jesli ktos ze starszych osob ktore przezyly okupacje ogladal to mogl sie poczuc troche dziwnie, przynajmniej ja sie tak poczulem bo nasluchalem sie od dziadkow jak to bylo ... no ale o tym chyba nie pomysleliscie byle by dokopac Legii ktora i tak was przygasila riposta
mysle ze w kazdym innym panstwie podobna akcja skonczyla by sie zamknieciem stadionu no ale w Polsce kazdy tylko patrzy jak wszystkim obok dojebac i wysmiac bo kazdy jest lepszy od drugiego

ciekawe czy gdyby ten mecz odbył się miesiąc przed lub po rocznicy zakończenia PW to tego typu lament tez był by tak natężony.....co do widoku zniszczonej stolicy to zawsze wolałem Kraków jako naszą stolicę(zawsze symbolizował wielkość naszej POLSKI, a Warszawa to była wiecznie zdobywana).......oczywiście żart

droid

Post autor: droid » 06.10.2008, 23:14

he ha he w c*** śmieszne :roll:
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

puszczyk

Post autor: puszczyk » 06.10.2008, 23:42

Od dziś uprzejmie proszę wszystkich których nasza oprawa zabolała oto byście nadal trwali w waszym stanowisku i gdy tylko usłyszycie piosenkę Borysewicza - Stacja Warszawa natychmiast wysyłali listy protestacyjne do KRRiTV bo jakże tak można w radiu puszczać piosenkę w której refrenie są słowa "zniknie Warszawa".
Lech Poznań

pick-nick

Post autor: pick-nick » 06.10.2008, 23:46

az dziwne ze Miklas zalozyl tyle nickow na tym forum
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat

_A_

Post autor: _A_ » 07.10.2008, 00:18

to forum jest do skasowania. Tyle z mojej strony. Jednak brak tu normalnych obiektywnych osób.

Sztygar

Post autor: Sztygar » 07.10.2008, 00:35

:roll:
Niedobrze sie już robi od porównań ... jak nie powstatnie Warszawskie to 1410 , to Potop Szwedzki :twisted: .
Lech zrobił oprawe , a tych co ona zabolała to teraz szukają jakiś porównań co jest nie na miejscu . Najlepiej jak ktoś napisał że trzeba by zamknąć za to stadion .
Zaraz pewnie sie pojawi ... ,, to nie twoje miasto,, ,,nie twoje podwórko,, - po to jest to forum amen.

Trele Morele

Post autor: Trele Morele » 07.10.2008, 01:13

Tamak pisze:
Trele Morele pisze:ja p******* co sie dzieje.
co komu przeszkadza to co ktos tam zrobił na sektorówce??
niedługo zaczną sie zale o bluzgi na mecach(zreszta juz wielka i godna odnotowania rzeczą jest brak bluzgów hehe)

niezdajecie sobie chyba sprawy z tego ze tymi lamentami tylko utwierdzacie dziadow z PZPN i innych nam nieprzychylnych ze te wszystkie zakazy/nakazy ktore na nas nakladaja są dobre.

Wezce sie wrescie zastanowcie czy chcecie byc jako kibice niezalezni od nikogo(idea ULTRAS) czy chcecie byc marionetkami w pilkarskim teatrzyku PZPNu i rzadu.
Dawno nie przeczytałem tak niedorzecznego komentarza.
Czyli wg Ciebie nie można już mieć własnych poglądów i dzielić się nimi na forum, bo panowie Schetyna, Kolator czy Walter inwigilują internet w celu wyłapania krytykujących dane oprawy wypowiedzi? :lol:
Teraz mamy chwalić każdą prezentację, niezależnie od wykonania czy przesłania, bo wyżej wymienieni panowie mogą nam wszystkim przykręcić śrubę? No proszę Cię. :?
Nikt tutaj nie chce nikomu zabierać wolności jeśli chodzi o tworzenie opraw. Skąd Ci to w ogóle przyszło do głowy? Po prostu, jest sektorówka i ile nicków, tyle subiektywnych zdań. To może w ogóle zamknijmy forum, skoro nie można już skomentować tego co się dzieje na trybunach. Niektórzy najzwyczajniej w świecie się dziwią, że Lech poświęcił tyle pracy, aby przerobić sektorówkę rywala. Jest to chyba ewenement na naszym podwórku. Takie to trudne do skumania? Jeśli tak, to przepraszam, że mam dość chłodny stosunek do tej prezentacji Lecha. Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone. :roll:
Sam niedorzecznie skomentowales to co napisalem.Moze niezrozumiales mojego ironicznego podejscia do sprawy w dobie zakazów/nakazów
Wyrazilem tylko swoje subiektywne zdanie na temat tego co sie dzieje obecnie :wink:
Byle szmaciarz z Nigdy Wiecej wejdzie na forum,poczyta wyciagnie jakies swoje chore wnioski i zaraz wypoci nastepną broszurke z zakazanymi symbolami czy tekstami na flagi.
Niemusi Eugeniusz osobiscie czytac forum hehe

Łączenie oprawy Lecha z faktami historycznymi jest wybitnie niedorzeczne.Przerobili sektorowke zeby "dojebać" Legii a tu sie ich odrazu od niemcow wyzywa itd itp
The doom of a nation can be averted only by a storm of flowing passion,but only those who are passionate themselves can arouse passion in others

Public Enemy

Post autor: Public Enemy » 07.10.2008, 07:43

centralnie wpisuje się tu raz na ruski rok ale musiałem

buhahahaha na te wszystkie rozkminki zbulwersowanych

zajebista AntyPanorama Lecha, dobra riposta i tyle

ps. a co do stolycy to rozjebać ją w pizdziec

Tommy

Post autor: Tommy » 07.10.2008, 08:01

chyba każdy może wypowiedzieć swoje zdanie o danej kwestjii w tym dziale i jak można zauważyć nie robią to tylko kibice z Wlkp i Wwa
Dla każdego kibica nie związanego w żaden sposób z Poznaniem przy codziennych atrakcjach na własnym podwórku odjebanie takiej sektorówki jest bardzo zabawne zwłaszcza na ekipe oddalonej o ponad 300 km tak tak wiem to wasza największa kosa
która polega na obustronnych bluzgach 2x w sezonie raz na dekade dojdzie do jakiegoś spotkania.
W sumie apogeum głupoty było by wykonanie sektorówki Anty przez KSC na wiadomym rywalu i to ma jakieś podłoże chociaż jest kuriozalne wtedy sektorówka pojawiała by się pewnie na każdym spotkaniu ;)

Gdyby np Wisła zrobiła podobny numer na Legie to okazało by się że nizej upadli niż ich rywal zza błoń
Tam w Poznaniu naprawde musicie się nudzić wpadając na tak błyskotliwe pomysły 8)
Obrazek

Tommy

Post autor: Tommy » 07.10.2008, 08:07

nie daże sympatią tych ekip jestem z Krakowa chociaż to zawsze Warszawka bardziej nielubiana 8)
Obrazek

Abdon

Post autor: Abdon » 07.10.2008, 08:29

Public Enemy pisze:ps. a co do stolycy to rozjebać ją w pizdziec
Jestem za. A wtedy kibice.net przeżyje kryzys...

encore

Post autor: encore » 07.10.2008, 09:41

pick-nick pisze:az dziwne ze Miklas zalozyl tyle nickow na tym forum
Padłem :lol: :lol: :lol:

Ja mam pytanie z innej beczki troche. Mianowicie, kiedy bedą niszczone jupitery na Lechu i jak ma wyglądać nowe oświetlenie przy Bułgarskiej?

kuba_kks

Post autor: kuba_kks » 07.10.2008, 10:27

Prace demontażu prostej na której znajduje sie m.in. sektor gości i jupitery zaczeły się już dziś,na czas budowy zainstalowane zostanie jakieś prowizoryczne oświetlenie zaś docelowo lampy mają być wmontowane w dach stadionu
Zamiast słow miejsce w głębi serca...LP

UżytkownikForum

Post autor: UżytkownikForum » 07.10.2008, 10:36

Public Enemy pisze:centralnie wpisuje się tu raz na ruski rok ale musiałem

buhahahaha na te wszystkie rozkminki zbulwersowanych

zajebista AntyPanorama Lecha, dobra riposta i tyle

ps. a co do stolycy to rozjebać ją w pizdziec

stop idiotom

centralnie to się wogle nie wpisuj, bo nawet "raz na ruski rok" to za dużo.

Oprawa anty prezentowana przez Lecha dobra, nie bylo tam bluzgow jak w tepej oprawie Polonii Bytom przeciwko Gornikowi, i odwrotnie do tamtej ta jest z jajem.
100% racji
[link]

c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !

ODPOWIEDZ