01.06.2008 Polska-Dania w Chorzowie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

bumbules

Post autor: bumbules »

faktycznie piknik. Jechaliśmy z Lublina zasiedliśmy w sektorze 35 na samej górze jakaś ekipa nie wiem skąd byli próbowała śpiewać a my razem z nimi ależ ile można przebijać się przez nicość druga połowa w większości przestana w ciszy czasami jakiś zryw. ciężko jest na śląskim jak nie idzie piłkarzom ludzie siedzą i czekają a zsynchronizować doping z pozostałą częścią trybun to na prawdę ogromna sztuka wręcz nierealna.
iparts.pl
m7
Kontakt:

Post autor: m7 »

Nas 60 osob - porozsiadani po paru sektorach. Mamy jedna flage BRZESKO.

Piknik.
gziolo
Kontakt:

Post autor: gziolo »

mzks1963

Post autor: mzks1963 »

Z Ropczyc 5 osób, wiadomo piknik na stadionie ,z ekip widzianych to ŁKS Łomża, Górnik Wałbrzych, Widzew, Unia Hrubieszów, w pociągu spotykamy kibiców Tarnovii Tarnów, Stalowej Woli ... co jakiś czas ciągle spisuje nas policja i robi zdjęcia :roll:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nri

Post autor: Nri »

z Unii Tarnów 5 osob z flaga ktora widac w poscie wyzej.
Bezwzgledny

Post autor: Bezwzgledny »

Ze Stalowej Woli 11 osób ( Przynajmniej o tylu wiem )
Na meczu totalny piknik.
Co do szalików, mój szal - Wyznawcy Polskości - ląduje w depozycie ze względu na zakazane znaki 8)
Parę ekip pojawiło się zgrabnymi ekipami.
Teraz pora opanować Klagenfurt.
P.S Czy ktoś wybiera się na Polska - Niemcy autokarem z Chrzanowa ?
Pozdrawiam i do zobaczenia na Biało - Czerwonym szlaku.
=)

Post autor: =) »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jack Sparrow_UT1922

Post autor: Jack Sparrow_UT1922 »

01.06.2008 POLSKA - Dania
W Chorzowie na ostatnim meczu towarzyskim przed Mistrzostwami Europy obecnych 2 fanów tczewskiej Unii.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Przemo RKS

Post autor: Przemo RKS »

Nas kibiców RKS RADOMSKO na tym piknikowym meczu kadry 8 ze starą faną widoczną na zdjęciu.
http://i32.tinypic.com/e1eu6q.jpg
TYLKO DYSKOBOLIA

Post autor: TYLKO DYSKOBOLIA »

Nas 5(+jeden chlopak z ekipy wraz z rodzina) i wieszamy fane.
Na sektorze dobrze widoczne ekipy to przedewszystkim Lomza i Tychy,a poza tym Hrubieszow,Unia Tarnow,

pozdrawiam ekipe,ktorej nie wiedziec po co byly nasze twarzowki :lol: -tak z ciekawosci jak ktos sie przyzna to prosze na PW ;)

poza tym organizacyjnie klapa,bo kilku godzinach w pociagu,przebywania na sloncu czlowiekowi chce sie pic...pol godziny stania w kolejce i panienka oznajmia ze wlasnie sie picie skonczylo i ze mozna isc do stoiska obok...juz pomijam,ze ludzie biegli do niego jak psy do miski ale spotkal nas tam kubek wody niegazowanej za 3 zlote :lol:
poza tym zaczyna mnie irytowac towarzystwo na kadrze i niestety wszystko nieuchronnie darzy do sytuacji podobnej do siatkowki czy tez skokow
Nri

Post autor: Nri »

TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Nas 5(+jeden chlopak z ekipy wraz z rodzina) i wieszamy fane.
Na sektorze dobrze widoczne ekipy to przedewszystkim Lomza i Tychy,a poza tym Hrubieszow,Unia Tarnow,

juz pomijam,ze ludzie biegli do niego jak psy do miski ale spotkal nas tam kubek wody niegazowanej za 3 zlote :lol:
poza tym zaczyna mnie irytowac towarzystwo na kadrze i niestety wszystko nieuchronnie darzy do sytuacji podobnej do siatkowki czy tez skokow
widzisz na innym stoisku ten kubek wody 0,5 kosztowal 5 zl,a trzeba pisac o kubku bo niezgodzili sie dac w butelce

co do dopingu to chciałbym jedynie napisac, ze hymn narodowy to nie przyspiewka,że mozna go odstac i odspiewac przed meczem,ewentualnie po wygranym meczu,a nie tak jak w drugiej polowie co 15 minut ktos stawia wszystkich na bacznosc!
ps.wiem ze to rozruszalo towarzystwo,a przynajmniej zmusiło do oderwania d*** od krzeselka ale mimo wszystko...

co do klimatu piknikowego to nic nieporadzisz przy takiej liczbie piknikow,a i upał robił swoje szczegolnie jak ktos do rannych godzin niedzielnych imprezował ( prawa weekendu ;) )
pozdro
TYLKO DYSKOBOLIA

Post autor: TYLKO DYSKOBOLIA »

a na straganach z gadzetami kadry mozna bylo kupic...........smycze z cze fujara i arafatki :roll:
HSG

Post autor: HSG »

TYLKO DYSKOBOLIA pisze:a na straganach z gadzetami kadry mozna bylo kupic...........smycze z cze fujara i arafatki :roll:
Trochę się ździwiłem,ale można było też zaobserwować "pozytywne"gadżety typu szale z celtami :wink:
Mario_Stomil

Post autor: Mario_Stomil »

Kilka fotek znalezionych na stronie u ALLY
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ