01.06.2008 Polska-Dania w Chorzowie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
faktycznie piknik. Jechaliśmy z Lublina zasiedliśmy w sektorze 35 na samej górze jakaś ekipa nie wiem skąd byli próbowała śpiewać a my razem z nimi ależ ile można przebijać się przez nicość druga połowa w większości przestana w ciszy czasami jakiś zryw. ciężko jest na śląskim jak nie idzie piłkarzom ludzie siedzą i czekają a zsynchronizować doping z pozostałą częścią trybun to na prawdę ogromna sztuka wręcz nierealna.
-
Bezwzgledny
Ze Stalowej Woli 11 osób ( Przynajmniej o tylu wiem )
Na meczu totalny piknik.
Co do szalików, mój szal - Wyznawcy Polskości - ląduje w depozycie ze względu na zakazane znaki
Parę ekip pojawiło się zgrabnymi ekipami.
Teraz pora opanować Klagenfurt.
P.S Czy ktoś wybiera się na Polska - Niemcy autokarem z Chrzanowa ?
Pozdrawiam i do zobaczenia na Biało - Czerwonym szlaku.
Na meczu totalny piknik.
Co do szalików, mój szal - Wyznawcy Polskości - ląduje w depozycie ze względu na zakazane znaki
Parę ekip pojawiło się zgrabnymi ekipami.
Teraz pora opanować Klagenfurt.
P.S Czy ktoś wybiera się na Polska - Niemcy autokarem z Chrzanowa ?
Pozdrawiam i do zobaczenia na Biało - Czerwonym szlaku.
-
Jack Sparrow_UT1922
-
Przemo RKS
Nas kibiców RKS RADOMSKO na tym piknikowym meczu kadry 8 ze starą faną widoczną na zdjęciu.
http://i32.tinypic.com/e1eu6q.jpg
http://i32.tinypic.com/e1eu6q.jpg
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Nas 5(+jeden chlopak z ekipy wraz z rodzina) i wieszamy fane.
Na sektorze dobrze widoczne ekipy to przedewszystkim Lomza i Tychy,a poza tym Hrubieszow,Unia Tarnow,
pozdrawiam ekipe,ktorej nie wiedziec po co byly nasze twarzowki
-tak z ciekawosci jak ktos sie przyzna to prosze na PW 
poza tym organizacyjnie klapa,bo kilku godzinach w pociagu,przebywania na sloncu czlowiekowi chce sie pic...pol godziny stania w kolejce i panienka oznajmia ze wlasnie sie picie skonczylo i ze mozna isc do stoiska obok...juz pomijam,ze ludzie biegli do niego jak psy do miski ale spotkal nas tam kubek wody niegazowanej za 3 zlote
poza tym zaczyna mnie irytowac towarzystwo na kadrze i niestety wszystko nieuchronnie darzy do sytuacji podobnej do siatkowki czy tez skokow
Na sektorze dobrze widoczne ekipy to przedewszystkim Lomza i Tychy,a poza tym Hrubieszow,Unia Tarnow,
pozdrawiam ekipe,ktorej nie wiedziec po co byly nasze twarzowki
poza tym organizacyjnie klapa,bo kilku godzinach w pociagu,przebywania na sloncu czlowiekowi chce sie pic...pol godziny stania w kolejce i panienka oznajmia ze wlasnie sie picie skonczylo i ze mozna isc do stoiska obok...juz pomijam,ze ludzie biegli do niego jak psy do miski ale spotkal nas tam kubek wody niegazowanej za 3 zlote
poza tym zaczyna mnie irytowac towarzystwo na kadrze i niestety wszystko nieuchronnie darzy do sytuacji podobnej do siatkowki czy tez skokow
widzisz na innym stoisku ten kubek wody 0,5 kosztowal 5 zl,a trzeba pisac o kubku bo niezgodzili sie dac w butelceTYLKO DYSKOBOLIA pisze:Nas 5(+jeden chlopak z ekipy wraz z rodzina) i wieszamy fane.
juz pomijam,ze ludzie biegli do niego jak psy do miski ale spotkal nas tam kubek wody niegazowanej za 3 zlote
co do dopingu to chciałbym jedynie napisac, ze hymn narodowy to nie przyspiewka,że mozna go odstac i odspiewac przed meczem,ewentualnie po wygranym meczu,a nie tak jak w drugiej polowie co 15 minut ktos stawia wszystkich na bacznosc!
ps.wiem ze to rozruszalo towarzystwo,a przynajmniej zmusiło do oderwania d*** od krzeselka ale mimo wszystko...
co do klimatu piknikowego to nic nieporadzisz przy takiej liczbie piknikow,a i upał robił swoje szczegolnie jak ktos do rannych godzin niedzielnych imprezował ( prawa weekendu
pozdro
-
TYLKO DYSKOBOLIA
-
Mario_Stomil